Δεν μου κάνει καμία εντύπωση, το αντίθετο θα μου έκανε. να δω δηλαδή πραγματικά κρύο καιρό στην δυτική Ευρώπη.
Τελευταίος χειμώνας δυτικής Ευρώπης ήταν ο 17-18. Το 20-21 δεν το ακούω μιας και οι όποιες ψυχρές εισβολές πήγαιναν εκεί ήταν του -6
@Yata για mm δεν ξέρω μιας και είναι εμφανές ότι στην Αττική βροχή τους αποφεύγει μαεστρικά, όπως το χιόνι εμάς
ήδη βλέπω την επισκόπηση AI για Γενάρη-Φλεβάρη στην Ουκρανία που όντως αφήνει ελπίδες για.."Ελπίδες"...
Long-term weather forecasts for the winter of 2025–2026 indicate that Ukraine, and much of Eastern Europe, will likely experience an exceptionally cold and severe winter, marked by periodic Arctic outbreaks and substantial snowfall, especially in the first two months of next year.
Το μόνο σίγουρο είναι πως τον χειμώνα θα αντιστραφούν οι ρόλοι και όλα τα χιόνια και τις βροχές θα τα τρώτε εσείς ενώ στην βόρεια Ελλάδα θα ψάχνουμε με το κυαλι απομονωμένες νιφάδες. Ότι γίνεται τα τελευταία πολλά χρόνια δλδ
Υπομονή μέχρι τοτε 😏
Κρίμα που τα νερά θα πέσουν στην Πίνδο με +9...ούτε υπόψια χιονιού στις κορυφογραμμες....Και δεν νομίζω να θεωρείται υπερβολή το αλπικό χιόνι στις 20 Νοέμβρη...Αλλά δεν πειράζει νερακια!
Το σενάριο 10 θέλω εγώ από τα ενς του τζίφου για τα τέλη του μήνα. 20-25 πόντοι χιόνι για να σπάσει η αχιονία των τελευταίων 2 ετών και να κλείσει το φετινό φθινόπωρο όπως πρέπει χεχε.