Jump to content

HeyGiou

Μέλη
  • Καταμέτρηση περιεχομένου

    15
  • Eγγραφή

  • Τελευταία είσοδος

Μηνύματα αναρτήθηκε από HeyGiou

  1. 2 ώρες πριν, sakis13 είπε:

    Κυριοι...Εκτιμω την απελπιδα προσπαθεια που κανετε να φερετε τον χειμωνα...Αλλα....Εγω προσωπικα αυτο βλεπω...Και σκεφτομαι..Ο γυαλος ειναι στραβος η εμεις στραβα αρμενιζουμε...???

    img_3370.jpg

    Ή "Ο μπούσουλας είναι που στρέφει ή το καράβι ?"....Άντε να δούμε και φέτος...τι θα δούμε...

  2. Ο λόγος που μ’ αρέσει πολύ περισσότερο το φθινόπωρο από την άνοιξη είναι ότι το φθινόπωρο κοιτάω ψηλά –την άνοιξη κοιτάω τη γη.

    Σέρεν Κίρκεγκορ 

    ...μόνο που φέτος   πιο πιθανό είναι να μου έρθει καμια κουτσουλιά παρά σταγόνα της βροχής.

                                         ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

  3. 9 ώρες πριν, sakis13 είπε:

    Καλημερα...Η αλλη εβδομαδα θα ειναι περφεκτο!!!Πτωση της θερμοκρασιας και βροχες....Το Φθονοπωρο ερχεται στην ωρα του...Μη σκατε για τον τζιφο...Εδειξε την ταση,τον ακολουθησαν και τωρα κανει τα δικα του...Γι αυτο πλεον ειναι τεταρτο-πεμπτο σε αξιοπιστια....Η λιμνη εχει κλειδωσει...Σοφοτεροι δεν θα γινουμε ουτε σημερα...Το σκ θα υπαρξει συγκλιση και ταυτιση των μοντελων. Οπως παντα δηλαδη την τελευταια στιγμη...Αραχτε και στολιστε...Τα σεβη μου...

    Τα μοντελα ειναι σαν τη γυναικα..Αλλα δειχνουν αλλα εννοουν και αλλα κανουν...Οταν θα αντιληφθειτε πως σκεφτεται μια γυναικα,θα μαθετε και τα προγνωστικα μοντελα...🤣Τα σεβη μου!!!

     

  4. Γεια σας, με λένε Γιώτα (Γιου).  Χρόνια τώρα σας διαβάζω γιατί αγαπώ τον καιρό. Από χάρτες δεν έχω ιδέα , προσπαθώ απο εσάς να τους κατανοήσω ,όχι με επιτυχία όμως😁. Επειδή κρύβουν μια γοητεία όμως το παλεύω .Καλό χειμώνα να έχουμε , καλή δύναμη στους θεσσαλούς και στους απανταχού πληγωμένους ανθρώπους σε τούτη τη χώρα.

×
×
  • Δημιουργία νέου...