Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

  1. Past hour
  2. 24.9 μέγιστη εδώ και ελάχιστη 16.6 ....συννεφιά εδώ και 2-3 ώρες....θερμοκρασία τώρα 21 βαθμοί...
  3. 2mm στον Ποταμό Κέρκυρας ....εν αναμονή των έντονων φαινομένων
  4. Μέγιστη 28.6 στην Λάρισα σήμερα, εξαιτίας συννεφιάς. Στα κανονικά η ημέρα σήμερα με πολύ ευχάριστη ζεστή. Τα σπίτια θέλουν δουλειά όμως.
  5. Κι εγώ εδώ στην κεντρική Εύβοια, εκτός οικισμού, ακουσα χθες τζιτζίκια κ μου έκανε εντύπωση όταν το πρωί είχε 12β με μέγιστη αργά το μεσημέρι γύρω στους 27.
  6. 30.5 μέγιστη Αττικής στον Davis του Αυλώνα από το δίκτυο της WeatherLink
  7. Αυτοφυείς σημυδες έχει στο Μπελες στα βόρεια σύνορα πάνω απ τα 1200-1300m μαζί με οξιές.
  8. 8 Οκτωβρίου απόγευμα - βράδυ. Μέρος και ώρα πείτε! Και τα άλλα κανονίζονται!
  9. Today
  10. Το φαινομενο του broken spectrum..Εχθες στα Λευκα Ορη...!!Καλησπερα σε ολους!!
  11. Καλησπέρα 24.7 μέγιστη Ηλιούπολη με νότιο δυτικό πού δεν ενοχλούσε ίσα ίσα δροσιζε.....
  12. Από χθεσινή βόλτα στο βοτανικό κήπο Χαϊδάρι παρατήρησα ότι έχουν φυτέψει δύο διαφορετικά είδη Σημύδας! Ο αρκτικός βοράς δίπλα μας!! Το άλλο που μου έκανε εντύπωση είναι ότι υπάρχουν ακόμα τζιτζίκια. Οκ να το καταλάβω ότι επιβιώνουν μέσα στον αστικό ιστό λόγω θερμονησίδας κλπ. Όμως στο βοτανικό κήπο που έχει πολύ χαμηλότερες ελάχιστες από κέντρο Χαϊδαρίου (ακόμα και Ιερά Οδό στο ύψος αυτό έχει 2-3 β. πιο χαμηλά τις νύχτες) είναι περίεργο που επιβιώνουν μετά από τόση βροχή τον Αύγουστο και το ψυχρό διάστημα του Σεπτεμβρίου. Ειδικά όταν επαρχία από τέλη Αυγούστου έχουν σταματήσει. Το διαπίστωσα αυτό φέτος στο χωριό μου (200 μ. υψόμετρο χωρίς να είναι αναστροφικό) και πέρυσι σε ένα χωριό κοντά στον Πύργο.
  13. Πολύ ωραίο το 6αρι στα ψιλά!πολύ νερό και πολύ ψυχρά.στα κοντινά η ζέστη φενετε για πολύ λίγο.με επιτοπου πτώση στα φυσιολογικά και πιο κάτω.
  14. Τέλικα μάλλον εδώ θα ήθελα να ήμουν σε λίγες μέρες!!!!στάσιμος τυφώνας??!!!!είναι δυνατόν ένας τυφώνας να είναι στάσιμος??!!!!! Επίκεντρο μάλλον η Τάμπα μεγαλούπολη στα Δυτικά και της Φλόριντα και μέσα σε κόλπο που χειρότερο σε αυτές τις καταστάσεις απ' όσο νομιζω...
  15. Καλησπέρα, αισθητά καλύτερα σήμερα, και η προσπάθεια φυσικής θέρμανσης του σπιτιού συνεχίζεται. Βόλτα με το ποδήλατο τώρα που έχει σχετική ήπια ζεστουλα, να μας χτυπήσει ο ήλιος να στανιαρουμε. 13.6 η ελάχιστη.
  16. Καλημερα...ερχετε απο σερβια..ο μπογκνταν οχι ο γιαννης
  17. Καλημέρα από συννεφιασμένη ηγουμενιτσα
  18. Καλημέρα 17 ελάχιστη Ηλιούπολη εγώ ανοίγω διαμπερές νωρίς τό πρωί έφτασε 20.4 μέσα σπίτι.τωρα πού έχει ήλιο ανοιχτά μόνο τά βορινά δωμάτια όπου δεν τά χτυπά ήλιος η ώρα στο δεύτερο είναι λάθος πρέπει νά την πάω+1
  19. Ελάχιστες σήμερα Ζωγράφου 16.6 (ταράτσα) Καλάβρυτα 3.2 (αναστροφή) Ποταμός Κέρκυρας 14.9
  20. Εντωμεταξυ απο μια ματια προχειρη σε διαφορους σταθμους μετεωρολογικους σημερα 26/9 και οχι 23/9 δινουν την απολυτη ισημερια.....07.13 - 19.13, 07.16 - 19.16, 07.24 - 19.24 και 07.25 - 19.25
  21. Χαχα Σακαρε....μετα απο τετοιο Αυγουστο μαλλον θα γινει αυτο που φοβομασταν....για να εξισορροπησει θα φερει ξανα σοβαρες βροχες γυρω στην 28η Οκτωβριου Ζεσταινει μερα με τη μερα οσο παει δυστυχως.... 16,2 η ελαχιστη στο βορινο μπαλκονι που δεν πιανει αναστροφες....καλα ειναι, δεν λεω, αλλα σε σχεση με τα 13αρια σαφως πιο θερμα... 22,0 ηδη με λαμπρη λιακαδα Αντε να δουμε τι ψαρια θα πιασουμε το ΠΣΚ....ευτυχως δεν συσκευασα τα μπανιερα....η καλυτερη σεζον για καλοκαιρινη αδεια τελικα 1 Σεπτεμβρη - 15 Οκτωβρη (απο Λαμια και κατω)
  1. Load more activity
×
×
  • Create New...