Jump to content

ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

Moderators
 • Content Count

  211
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ last won the day on August 3

ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ had the most liked content!

Community Reputation

129 Excellent

Personal Information

 • Τοποθεσία
  Μυτιλήνη

Recent Profile Visitors

113 profile views
 1. Γενικευμένο μπλακ αουτ μισής ώρας και ένα φεγγάρι που δεν γνωρίζει σύνορα.....Καληνύχτα απο τη Μυτιλήνη
 2. Απαγορεύονται προσωπικές επιθέσεις,ειρωνικά και υποτιμητικά σχόλια από οποιοδήποτε μέλος προς οποιοδήποτε μέλος, όπως επίσης και σε δημόσια πρόσωπα, καθώς και υποτιμητικά σχόλια για περιοχές της χώρας μας,η για οποιοδήποτε άλλο θέμα συζήτησης προκύψει. Μπορούμε να διαφωνούμε,να συζητάμε,να σχολιάζουμε,αλλά με κόσμιο, πολιτισμένο και φιλικό τρόπο. Προσπαθήστε όλοι να διαφυλαχθεί και να κρατηθεί το forum σε κόσμια πλαίσια.
 3. Μια μισάωρη ποτιστική βροχούλα τις πρωινές ώρες και τώρα ηλιοφάνεια, πλήρη διαύγεια με βοριαδάκι και θερμοκρασία στους 20 βαθμούς...τα καλύτερα έρχονται αδέρφια..Την καλημέρα μου!!
 4. Δεν ξέρω για εσάς , εγώ πάντως συνεχίζω να ρίχνω φελλούς στο βαρέλι περίπου μέχρι 10 Νοέμβρη... κάπου εκεί θα σηκωθώ...καλό μεσημέρι!!
 5. Φοβάμαι τη ρεβάνς του καιρού απο Νοέμβρη και έπειτα..
 6. Το βαθύ ελληνικό καλοκαίρι.... Καλό απόγευμα απο την πολύπαθη Μυτιλήνη
 7. Κυριολεκτικά γίνεται χαμός απο το μεσημέρι..φωτιές , επεισόδια , και νεκροί... Η σορός μιας απανθρακωμένης νεκρής γυναίκας που μεταφέρθηκε στις 7 το απόγευμα από ιδιώτη στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης και το πτώμα ενός απανθρακωμένου παιδιού που έβγαλαν μέσα σε μια κουβέρτα πρόσφυγες και μετανάστες από το τμήμα του καταυλισμού που κάηκε στην κάτω πύλη του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ), είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός των όσων συμβαίνουν στον καταυλισμό της Μόριας από τις 5 το απόγευμα. Για άγνωστους λόγους, γύρω στις 5 το απόγευμα ξέσπασαν δυο φωτιές. Μια σε ελαιοκτήματα έξω από τον καταυλισμό, περί τα 400 μέτρα από τις σκηνές στον εξωτερικό χώρο του ΚΥΤ και μια στη «ζώνη 4», όπου σε διώροφους οικίσκους διαμένουν κυρίως Αφρικανοί. Κι ενώ η φωτιά στα ελαιοκτήματα σβήστηκε πολύ γρήγορα, η φωτιά στους οικίσκους του ΚΥΤ επεκτάθηκε και κατέκαψε μεγάλο τμήμα του όλου χώρου. Το σβήσιμο της δε έγινε μετ' εμποδίων. Μάλιστα, οι πυροσβέστες αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το μέτωπο δεχόμενοι επίθεση από εκατοντάδες πρόσφυγες και μετανάστες, οι οποίοι και κατέστρεψαν τουλάχιστον δυο πυροσβεστικά οχήματα. Εκατοντάδες ήταν αυτοί που επιτέθηκαν αρχικά στις εγκαταστάσεις της Υπηρεσίας Ασύλου και στη συνέχεια στις εγκαταστάσεις διοίκησης του ΚΥΤ. Μάλιστα, κατέστρεψαν οικίσκους και έβαλαν φωτιά σε σκουπίδια. Στη συνέχεια δε επιτέθηκαν στο Κέντρο Κράτησης με στόχο να απελευθερώσουν τους κρατουμένους εκεί παραβατικούς κρατουμένους, αλλά αντιμετωπίσθηκαν από τους αστυνομικούς που βρισκόταν μέσα στο Κέντρο Κράτησης κάνοντας από μέσα χρήση νερού. Οι διοικούντες του ΚΥΤ εγκατέλειψαν το χώρο διοίκησης μαζί με τους εργαζομένους σε αυτό, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις υποχώρησαν συντεταγμένα κάνοντας χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης. Περί τις 7.30 το βράδυ κι ενώ στο εσωτερικό του ΚΥΤ μαίνονταν οι συγκρούσεις μεταξύ ομάδων προσφύγων και μεταναστών διαφορετικής εθνικής ή θρησκευτικής καταγωγής άρχισε η αποχώρηση από τον εσωτερικό καταυλισμό του ΚΥΤ εκατοντάδων οικογενειών που αρχικά κινούνται προς τα γύρω κτήματα προκειμένου να περάσουν στοιχειωδώς με ασφάλεια τη νύχτα. Από τις συγκρούσεις υπάρχουν και πέντε τουλάχιστον τραυματίες που μεταφέρονται στο Νοσοκομείο.
 8. Επιτέλους, υστερα απο 3 σχεδόν μήνες ανομβρίας, έναρξη ασθενούς βροχής μόλις τώρα.
 9. Σύμφωνα με τις δικές μου παρατηρήσεις, το φθινοπωροχείμωνο φαίνεται να μπαίνει φέτος περί τα μέσα Νοέμβρη με εκπλήξεις μέσα στον Δεκέμβρη..
 10. 2. Απαγορεύονται προσωπικές επιθέσεις,ειρωνικά και υποτιμητικά σχόλια από οποιοδήποτε μέλος προς οποιοδήποτε μέλος, όπως επίσης και σε δημόσια πρόσωπα, καθώς και υποτιμητικά σχόλια για περιοχές της χώρας μας,η για οποιοδήποτε άλλο θέμα συζήτησης προκύψει. Μπορούμε να διαφωνούμε,να συζητάμε,να σχολιάζουμε,αλλά με κόσμιο, πολιτισμένο και φιλικό τρόπο. Επειδή σιγα σιγά θα αρχίσουμε να μπαίνουμε στο επίμαχο διάστημα , καλό είναι να ρίξουμε μια ματιά στους κανόνες λειτουργίας που διέπουν το νέο μας σπίτι , τόσο τα παλαιότερα μέλη όσο και τα νεοεισερχόμενα.
 11. Ύστερα απο 3 σχεδόν μήνες ζέστης και υγρασίας, επιτέλους δρόσισε χτες και σήμερα, λόγω των ισχυρότατων μελτεμιών που πνέουν στην ευρύτερη περιοχή μας.
×
×
 • Create New...