Jump to content

ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

Moderators
 • Content Count

  637
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ last won the day on November 28 2019

ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ had the most liked content!

Community Reputation

976 Excellent

About ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

 • Birthday 01/12/1966

Personal Information

 • Τοποθεσία
  Καλλιθέα Μυτιλήνης

Recent Profile Visitors

512 profile views
 1. Με κάθε σεβασμό στους λάτρεις των καταιγίδων και εντελώς φιλικά, να μην εύχεστε ακραία πράγματα και καταστάσεις....Την καλημέρα μου σε όλους!!
 2. Τι αναφορά να δώσει κανείς , όταν επι τρείς μέρες καίνε το νησί του, το βιος του, την περιουσία του ... Ακόμα και ο στρατηγός άνεμος είναι κατά μας.....
 3. Όσο πιο γρήγορα αντιληφθείτε (και αναφέρομαι κυρίως στα νέα παιδιά -μέλη) οτι πλέον δεν υπάρχουν οι μεταβατικές εποχές (Άνοιξη-Φθινόπωρο), οπως τουλάχιστον οι παλιότεροι εξ ημών είχαμε την τύχη να ζήσουμε, τόσο καλύτερη θα ειναι η ψυχική σας διάθεση.. Το βαθύ ελληνικό καλοκαίρι έχει επεκταθεί σε 5 μην πω και 6 μήνες πλέον... Οι παλιές καλές εποχές, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί και δυστυχώς μόνο απο φωτοβολίδες ελπίζουμε.. Ετσι κι αλλιώς όλοι ή σχεδόν όλοι, εδώ μέσα (χιονοτρελαμένοι) ζούμε καιρικά για ενάμιση άντε δυο μήνες χειμώνα και ευελπιστούμε να σταθούμε τυχεροί... Επομένως υπομονή και τίποτα περισσότερο. Προσωπική μου εκτίμηση, η όποια αλλαγή, θα γίνει απ τις 20 Οκτώβρη και μετά.. Καλό σας βράδυ!
 4. Μην περιμένετε αλλαγή κυκλοφορίας και φθινόπωρο, πριν τα μέσα Οκτώβρη.
 5. Θανάση θεωρώ οτι θα εχουμε τις ευκαιρίες μας φέτος ..Γράφω αναλυτικά..
 6. Γεια σας παίδες......Είπα και φέτος να ανεβάσω, τα όσα σημάδια έμαθα να διαβάζω στην φύση , προϊόν μελέτης πολλών χρόνων απο παππού και μπαμπά.....Ετσι λοιπον σύμφωνα με τις δικές μου φετινές παρατηρήσεις , ο Οκτώβρης φαίνεται βροχερός με νοτιάδες προς τα μέσα του.. Ο Νοέμβριος δείχνει να μπαίνει με βροχές και το πρώτο κρύο διάστημα 15- 20.. Δεκέμβρης με πρώιμα κρύα και τα πρώτα χιόνια σε ορεινά -ημιορεινά στο διάστημα 8-12... Αυξημένη πιθανότητα για χιονοεισβολή στο κλείσιμο του... Γενάρης 2021, κρύο και χιόνια στο πρώτο μισό του, ακόμα και σε πολύ χαμηλά υψόμετρα.. Φεβρουάριος , ήπιος θερμοκρασιακά με νοτιάδες και διαστήματα με βροχές..Γύρω στις 20 μεγάλη χιονοκακοκαιρία... Μάρτιος κρύος στο πρώτο μισό του , με εκπλήξεις στο διάστημα 6 με 13..
 7. Το συμπέρασμα που προκύπτει και μετά απο αυτή την θεομηνία ,είναι οτι κανείς δεν μπορεί να τα βάλει με τον Θεό και την φύση κατ`επέκταση...Μπαζωμένα ρέματα, κάκιστα ή ημιτελή αντιπλημμυρικά έργα, πολεοδομικές αυθαιρεσίες και γενικάα ο βιασμός της φύσης απο έργα ανθρώπων, έχουν συνήθως ως αποτέλεσμα να θρηνούμε αθώες ψυχές, οπως τους τεσσερις συνανθρώπους μας σήμερα ,εκ των οποίων και ενα βρέφος μόλις οχτώ μηνών..
 8. Ο κομήτης Neowise στο χτεσινοβραδινό πέρασμα του απο την Λέσβο.
 9. Παίδες μια παρατήρηση με όλη τη καλή διάθεση... Όταν μιλάτε και αναφέρετε, καθόλου ζέστη,, δεν είδαμε καλοκαίρι φέτος, μακάρι να συνεχίσει έτσι, κλπ κλπ να έχετε υπ όψιν σας, ότι την ζέστη όπως την αντιλαμβάνεται ο καθένας μας, είναι καθαρά υποκειμενικό ζήτημα.κσι εξαρτάται από πολλές παραμέτρους .. Άλλος, (όπως ο γράφων) με οτιδήποτε άνω των 23 αντε 24 βαθμών υποφέρει. Άλλος θεωρεί πάνω από 35 ζέστη κ.ο.κ. Επομένως καλό είναι να συζητάμε, να δίνουμε τις αναφορές μας, χωρίς να χαρακτηριζουμε το μέχρι στιγμής καλοκαίρι ως νορμάλ θερμοκρασιακα... Συγνώμη α σας κούρασα.
 10. Μπουμπουνητα και ηλεκτρικά ένας χαμός στο μισό νησί προς τα Κεντροδυτικό του... Ασθενής βροχή για λίγο μέσα στην πόλη
 11. Μπόρες κατά διαστήματα εδώ, ενώ χαμός απέναντι ακριβώς, στο Αιβαλι και Δικελι, με τρομερά ηλεκτρικά. VID_20200612_104934.mp4
 12. Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η βροχή εδω, με ηλεκτρικά κατα διαστήματα και χαλάζι
×
×
 • Create New...