ΧΕΛΜΟΣ Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 6, 2020 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 6, 2020 Ο δικός μου φόβος είναι πως αν δεν υπάρξει επιφανειακός ΒΑ δύσκολα εμείς των 200μετρων στα ανατολικά της πόλης θα δούμε χιονόπτωση.... Δυστυχώς ο ΒΔ ανεβάζει πολύ την υγρασία οπότε και έχουμε ψηλό σδ όπως στη Ζηνοβια που εδώ έβρεχε με 1.8 βαθμους Μακαρι να βγω ψευτης Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
ΝΕΦΟΣΚΕΠΗΣ Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 6, 2020 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 6, 2020 4 λεπτά πριν, Steliosnow είπε: Ο αρνιακος μολις ειπε παντως για 150 μετρα και οτι ισως πεσει και μεσα στη πολη ο Κάθε Αρνιακός (αγαπημένος) πιέζεται και από β.π. το κάνει αττική οδό και μετά στο nowcast κ με χιονόπτωση καρέα κ χιονόνερο εδώ 250μ. το κάνει και κέντρο.. Εμείς τι λέμε εδώ χωρις συμφέροντα? Απλά πράγματα .. Το οτιδήποτε έχει να κάνει με +- 2 βαθμούς άρα συνολικά 4 βαθμούς . π.χ. Αν τη νύχτα έχουμε -5 στα 850 άρα χοντρικά 5 το κέντρο , με καλά ποιοτικά χαρακτηριστικά το 5 μπορεί να γίνει 3 και με καλή μπούκα το χιονονερο να γίνει χιόνι όπως και αντίστροφα με όχι καλά χαρακτ. και με ασθενή φαινόμενα τότε ναι μεν το 5c παραμένει 5 αλλά k το οποιο 3c στα 200-250μ. δεν θα είναι χιόνι, γιαυτο και όταν στα 850 η αθηνα έχει -4-5-6 είναι υπερβολικά δύσκολο να κάνεις προβλεψη( μπορει να το δεις με -4 και μπορει να μην το δεις με -6 κτλ. 1 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
freeze Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 6, 2020 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 6, 2020 Πλάκα πλάκα προς Χορτιάτη που βλέπω σαν να ετοιμάζεται για ένα πέρασμα ακόμη .... πολυ΄κλειστός μου φαίνεται προς το βουνό ο καιρός 3 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
ΧΕΛΜΟΣ Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 6, 2020 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 6, 2020 3.6 - 6.8 σήμερα προς το παρών και 3.8mm Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Jimmyrogue1984 Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 6, 2020 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 6, 2020 Ο Αρνιακός πριν 2 μέρες έλεγε για Παρνηθα και Πεντέλη μόνο και κλασικά στο nowcast δίνει ασθενή χιονόπτωση και κέντρο........Κλασικά πράγματα Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
nikolas 2365 Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 6, 2020 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 6, 2020 11 λεπτά πριν, Beach-snow NG είπε: Αν επιβεβαιωθουν τα στοιχεια;;; σχεδον στις βαρκες.... υγ Θαναση, σποσυρση.....αλλα μετα τα βραδινα.... Τοσο αισιοδοξα;; Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
LosAlimos Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 6, 2020 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 6, 2020 Και εγω ειμαι αισιοδοξος για αποψε. Σε Ζηνοβια και Ηφαιστιωνα λιγο πολυ ηξερα οτι δεν αφορουν το λεκανοπεδιο καθολου. Εχει νευρο αυτη η κακοκαιρια. Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
south coast Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 6, 2020 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 6, 2020 Σε διαρκη ανοδο η θερμοκρασια εδω στον νοτο...8,1c τωρα Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Jimmyrogue1984 Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 6, 2020 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 6, 2020 Κρατήστε τα 200 μέτρα υψόμετρα εσείς με 250 κι αν έρθει η έκπληξη με πιο χαμηλά τότε θα μαστε όλοι ιακνοποιημένοι Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
ΜΠΑΜΠΗΣ MJT Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 6, 2020 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 6, 2020 Πυκνή χιονόπτωση σε Αγιάσο, Βαφειό, Σκαλοχώρι, Φίλια, Ανεμώτια,,Μεγαλοχώρι, Παλαιοχώρι, Αμπελικό, Ερεσσό, Αντισσα, αλλά και χαμηλότερα.. 6 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
freeze Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 6, 2020 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 6, 2020 Στα δικά μας μιας και δεν περιμένουμε τίποτα άλλο απολογισμός 9mm - 77,3 km/h Μέγιστη ριπή χθές και 55 km/h σήμερα ... τώρα 5,2 C με σπαστή συννεφιά και -4,3dp Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
MeteoTirnavos Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 6, 2020 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 6, 2020 Άλλα 2 έως 12 χιλιοστά έπεσαν μέσα στην νύχτα μέχρι το πρωί στον Βόλο και πλέον φθάσαμε τα 17 έως 34.6 χιλιοστά. Περίπου στις 4-5 το πρωί πρέπει να έριχνε και χιονόνερο. Πάνω το Πήλιο άσπρισε Η ελαφριά χιονόστρωση ξεκινάει περίπου από την Ζαγορά δηλαδή από τα 500μ. 6 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
weatherforattica Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 6, 2020 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 6, 2020 Εγώ πάντως βλέπω τον καιρό και με εμπειρία μου λέει ότι θα χουμε ωραία νύχτα όλοι! 1 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Spyros Snowstorm Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 6, 2020 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 6, 2020 14 λεπτά πριν, ΧΕΛΜΟΣ είπε: Και το συζητάς ρε φιλε???? Εννοείται..... ΥΓ. Σου στέλνω Iban να βάλεις 100 ευρακια😂😂😂 Θα γραψω οτι ειναι απο φιλαρακι μου Θα σε κανω φειμους🤣 Ευχαριστω 1 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
EVIA 1987!! Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 6, 2020 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 6, 2020 12 λεπτά πριν, ΧΕΛΜΟΣ είπε: Ο δικός μου φόβος είναι πως αν δεν υπάρξει επιφανειακός ΒΑ δύσκολα εμείς των 200μετρων στα ανατολικά της πόλης θα δούμε χιονόπτωση.... Δυστυχώς ο ΒΔ ανεβάζει πολύ την υγρασία οπότε και έχουμε ψηλό σδ όπως στη Ζηνοβια που εδώ έβρεχε με 1.8 βαθμους Μακαρι να βγω ψευτης Μηπως τα λες αντιθετα? Ο ΒΔ σου ανεβαζει την υγρασια? 1 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
ΧΕΛΜΟΣ Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 6, 2020 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 6, 2020 1 λεπτό πριν, EVIA 1987!! είπε: Μηπως τα λες αντιθετα? Ο ΒΔ σου ανεβαζει την υγρασια? Στη Ζηνοβια κάτω από 90% υγρασία δεν έπεσα ποτέ εδώ... Τι να πω τώρα???? 1 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
EVIA 1987!! Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 6, 2020 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 6, 2020 2 λεπτά πριν, ΧΕΛΜΟΣ είπε: Στη Ζηνοβια κάτω από 90% υγρασία δεν έπεσα ποτέ εδώ... Τι να πω τώρα???? Απλα μου φαινεται περιεργο. Μπορει ομως τοπικα να συμβαινει, οπως και εκει που μενεις οπως λες. Θεωρουσα οτι ο δυτικος ανεμος ειναι υγρος μονο σε προσηνεμες δυτικες προς τη θαλασσα περιοχες. Οπως και να εχει, θα δουμε το βραδυ ολοι...κοντη γιορτη. 2 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
ΧΕΛΜΟΣ Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 6, 2020 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 6, 2020 5.7 αίσθηση 0.6.....ξυριζει ο ΒΔ 1 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Canadathens13 Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 6, 2020 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 6, 2020 Ποιο βράδυ τα λέμε σ κάνα τρίωρο 3 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 6, 2020 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 6, 2020 (Επεξεργασμένο) Παώ ΑΒ για ουίσκι παιδιά μεγάλη η νύχτα χαιρετώ!! Επεξεργάστηκε Φεβρουάριος 6, 2020 από Επισκέπτης Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Dusterakos Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 6, 2020 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 6, 2020 (Επεξεργασμένο) Ελεος με την Τ τωρα ηφαιστειωνα θυμιζει αυτο... Ελπιζω να πιασω ενα -2 ή -3 μεσα στις μερες αυτες ετσι για να λεω οτι επιασα ελαχιστη φετος -3, μη λεω οτι επιασα ελαχιστη 0.6... Κριμα ειναι.. Επεξεργάστηκε Φεβρουάριος 6, 2020 από Dusterakos Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Steliosnow Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 6, 2020 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 6, 2020 Εχω αναφορα απο ανω ηλιουπολη οτι ρίχνει χιονονερο νομιζω η χιονι υπερβολικα ψιλο 1 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Canadathens13 Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 6, 2020 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 6, 2020 Εγώ πλέον μένω ν.σμυρνη αλλά εψησα κορίτσι να κοιμηθούμε(κοιμηθεί)πατρικό Μαρούσι απόψε!!!Αν δεν χιονίσει την γ..ησα 5 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Thalassa Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 6, 2020 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 6, 2020 11 λεπτά πριν, ΧΕΛΜΟΣ είπε: Στη Ζηνοβια κάτω από 90% υγρασία δεν έπεσα ποτέ εδώ... Τι να πω τώρα???? Για τον ανεμο τη νυχτα το μετεο δινει καθαρα βορειο..και λιγα μποφορ.... Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Iceman21 Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 6, 2020 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 6, 2020 3 λεπτά πριν, menidi είπε: Αρνιακος εγγύηση!!! Σπάνια λέει για κέντρο η 150μ. Πάντα λέει για Αττική Οδό. Επιτέλους αισιοδοξία. 5.5 βαθμοί τώρα εδω Τούμπαρε θα έλεγα ...σε αναμονή λοιπόν..έβαλε αρκετό αέρα στο Νέο Ψυχικό. 1 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...