Snowy Stathis Posted January 24 Share Posted January 24 1 λεπτό πριν, geod είπε: Δεν ξέρω αν το έχετε δει αλλα...καντε τον κόπο... IMG_0599.MOV Α κι εδώ σε μας έκανε ένας κούνια κατά τη διάρκεια της χιονοθύελλας 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouvanos Posted January 24 Share Posted January 24 Βρονταει και σηκωνει ανεμο Τι ζουμε ρεεεεεεεεεεε Βαλε αλλα.τοσα ως το πρωι μπορεις !!!!! Κοντευω να λιποθυμησω απο εξαντληση και χαρα μαζι !!!!! Εχετε συνειδητοποιησει τι ζουμε;;;; Για περιοχη Ζωγραφου ειναι ενα ΕΠΟΣ απλα ανεπαναληπτο....καο τελεοωσε μολις το 1ο ημιχρονο 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beach-snow NG Posted January 24 Share Posted January 24 Πήγα ν αλλάξω το αναλογικό βροχόμετρο και επαθα πλάκα.....η αυλή έχει απίστευτο χιονι και μπήκα ως το γόνατο για να φτάσω.....επισης μπροστα από την είσοδο της αυλής έχει αντίστοιχο χιόνι, αλλά έχει πέσει ένα μεγάλο κλαδί δέντρου που κλείνει την καγκελωτή πόρτα για να εισέλθεις και να εξέλθεις.....αυτοκίνητα χαμένα και γύρω γύρω από την αυλή και τον κήπο, βουναλάκια χιονιού κυριολεκτικά!!!! Θαψάρ 60-62cm!!!! Για 1η φορά στην Αθήνα (ζω 24χρ.), βλέπω τοσο πολύ ημερήσιο χιόνι....10εκ ως αύριο, για να σβήσω συνολικά κ την Μήδεια!! 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
menidi Posted January 24 Share Posted January 24 (edited) Δεν ξέρω αν το είδατε....αλλά στη μισή μοιρα αύξησε υετό για τη νύχτα Δεν τελειώσαμε ακόμα θαρρώ.... Επίσης... χιονίζει πάλι αρκετά καλά Edited January 24 by menidi 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gakhun Posted January 24 Share Posted January 24 (edited) 38 λεπτά πριν, snowzz είπε: Α ξέχασα... Πριν 2 ώρες το μέτρημα Ωραίος ...και με αποδεικτικά στοιχεία! Edited January 24 by gakhun 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Άγγελος Posted January 24 Share Posted January 24 45 λεπτά πριν, Μεσσαπός είπε: Αριστερά πρέπει να έχει πιάσει φωτιά δέντρο από κεραυνό! Είναι ο προβολέας που πέφτει στον βράχο της Στενής από το ξενοδοχείο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xeneize Posted January 24 Share Posted January 24 Έχει δυναμώσει ξανά εδώ κ λίγη ώρα αλλά με τρελό αέρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠέτροςΑ Posted January 24 Share Posted January 24 Στουπίζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
CATHA Posted January 24 Share Posted January 24 6 minutes ago, snowzz said: Απαράδεκτη Αττική Οδός. Πραγματικά. Δεν έχω λόγια... Δε ξέρω τι σκέφτηκαν πραγματικά Απαραδέκτη η Αττική που τους έβαζε, όσο και οι οδηγοί που βγήκαν με αυτές τις προειδοποιήσεις χωρίς αλυσίδες... κατ εμε δεν έπρεπε καν να βγουν αλλά εάν πρέπει πάρε μαζί τον απαραίτητο εξοπλισμό... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostasmarousi13 Posted January 24 Share Posted January 24 Δεν μπορώ ν ανεβάσω ρε μάγκες φωτό απ το έπος γιατί εδώ και ώρα έχει κοπεί το Ίντερνετ και είμαι με δεδομένα!!!Έπος 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
weatherforattica Posted January 24 Share Posted January 24 Eδω ιστορία αυτή την ώρα γράφει ο αέρας...τρελές ριπές πετάνε από τον καναπέ όλη τη γειτονιά... Από χιόνια έμειναν μόνο σε μερικά αυτοκίνητα 1-2 πόντοι ... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis13 Posted January 24 Share Posted January 24 Καλλιθεα το απογευμα..Λιγο πριν βαλουμε τα 10-15 ποντακια.. 20220124_113244.mp4 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CATHA Posted January 24 Share Posted January 24 1 minute ago, ΠέτροςΑ said: Στουπίζει Που είσαι γιατί εδώ δεν ρίχνει ούτε βλέπω κάτι στο ζουγκλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
heavy snow Posted January 24 Share Posted January 24 5 λεπτά πριν, Beach-snow NG είπε: Πήγα ν αλλάξω το αναλογικό βροχόμετρο και επαθα πλάκα.....η αυλή έχει απίστευτο χιονι και μπήκα ως το γόνατο για να φτάσω.....επισης μπροστα από την είσοδο της αυλής έχει αντίστοιχο χιόνι, αλλά έχει πέσει ένα μεγάλο κλαδί δέντρου που κλείνει την καγκελωτή πόρτα για να εισέλθεις και να εξέλθεις.....αυτοκίνητα χαμένα και γύρω γύρω από την αυλή και τον κήπο, βουναλάκια χιονιού κυριολεκτικά!!!! Θαψάρ 58-60cm!!!! Απιστευτες ποσοτητες χιονιου.....!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beach-snow NG Posted January 24 Share Posted January 24 Και ξανάρχισε να ρίχνει κι εδώ Μερλίσσια, ενώ πέφτει ξανά και η Τ.....-0,9οC..... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South καυσωνάκιας Posted January 24 Share Posted January 24 Καλά τα ψηλά του Ζωγράφου έχουν ξεκ.....λέμε. Δλδ σορρυ αλλά για περιοχή δίπλα από το κέντρο είναι μακραν η πιο χιονομάνα. Και την Κηφισιά ξεπερνάνε τα ψηλά του Ζωγράφου έτσι? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΧΕΛΜΟΣ Posted January 24 Share Posted January 24 13 λεπτά πριν, heavy snow είπε: Πωωωωωωω!!!!Τι χιονι ειναι αυτο ρε παιδια...Απιστευτο!!!! Ευχαριστουμε φιλε Χελμε για τις φωτογραφιες και τα βιντεο. Να σαι καλά φιλαράκι....πολύ χιόνι ....τρομερό.....άντε και στα δικά σας 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis13 Posted January 24 Share Posted January 24 Πρωτη φορα μετα το 2008 ειδα στη θησεως οχηματα με αλυσιδες.. 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
heavy snow Posted January 24 Share Posted January 24 Μόλις τώρα, ΧΕΛΜΟΣ είπε: Να σαι καλά φιλαράκι....πολύ χιόνι ....τρομερό.....άντε και στα δικά σας Σ ευχαριστω πολυ φιλε Χελμε. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΧΕΛΜΟΣ Posted January 24 Share Posted January 24 Μόλις τώρα, South Athens είπε: Καλά τα ψηλά του Ζωγράφου έχουν ξεκολιαστεί λέμε. Δλδ σορρυ αλλά για περιοχή δίπλα από το κέντρο είναι μακραν η πιο χιονομάνα. Και την Κηφισιά ξεπερνάνε τα ψηλά του Ζωγράφου έτσι? Δεν ξέρω αν ξεπερνάνε και ποιον.....ξέρω ότι ΠΑΝΤΑ σε κάθε Αττικό χιόνια είμαι μέσα δυνατά ....βέβαια σήμερα με χιόνι μέχρι το γόνατο (και δεν είμαι και κοντός 1.85) μιλάμε ότι έγραψε ιστορία η περιοχή 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
snowjohn Posted January 24 Share Posted January 24 Οι περιοχές πέριξ του υμμητου βρέχονται και χιονιζονται πολύ καλά πάντα ....το βουνό είναι ότι καλύτερο έχουμε 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stilbas Posted January 24 Share Posted January 24 (edited) Μαρούσι πύκνωσε με πολύ αέρα. Edited January 24 by stilbas Link to comment Share on other sites More sharing options...
snowjohn Posted January 24 Share Posted January 24 Και εγώ μένω σχετικά μακριά φανταστείτε ...αλλά τα 30 εκατοστά 30 εκατοστά 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
snowzz Posted January 24 Share Posted January 24 10 λεπτά πριν, gakhun είπε: Ωραίος ...και με αποδεικτικά στοιχεία! Αμέ! Όχι παίζουμε! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠέτροςΑ Posted January 24 Share Posted January 24 Μόλις τώρα, CATHA είπε: Που είσαι γιατί εδώ δεν ρίχνει ούτε βλέπω κάτι στο ζουγκλα. εργατικές Link to comment Share on other sites More sharing options...