Jump to content

Skifadas

Μέλη
  • Καταμέτρηση περιεχομένου

    11
  • Eγγραφή

  • Τελευταία είσοδος

Δημοφιλία κοινότητας

101 Excellent

About Skifadas

  • Rank
    Newbie
    Newbie

Προσωπικές Πληροφορίες

  • Τοποθεσία
    Ζυρίχη

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

  1. Σήμερα το πρωί ξεκινήσαμε με βροχή στη Ζυρίχη. Το μεσημέρι σταδιακά το γύρισε σε ισχυρή χιονόπτωση με ολική χιονόστρωση! Η χιονόστρωση διατηρείται ακόμα στις εύκολες επιφάνειες. Η θερμοκρασία τώρα είναι στους -0.5 βαθμούς. VID_20240421_162947227.mp4
  2. Χαίρετώ την παρέα, Μετά από δύο συνεχόμενα καλοκαιρινά σαββατοκύριακα εδώ στην Ελβετία, όπου έσπασαν πολλά θερμά ρεκόρ για τον Απρίλη, ο χειμώνας επέστρεψε. Την Κυριακή η θερμοκρασία στη Ζυρίχη έφτασε τους 27 βαθμούς και σήμερα ξυπνήσαμε με 0 βαθμούς και χιονόπτωση. Αξιοσημείοτο ότι είχε να χιονίσει από τα μέσα Γενάρη! Παραθέτω λίγες εικόνες από το πρωινό άσπρισμα που κατάφερε να κάνει. VID_20240418_095535929.mp4
  3. Η χιονόπτωση Πέμπτη βράδυ προς Παρασκευή άφησε εδώ στη Ζυρίχη καμιά δεκαρια πόντους χιόνι δημιουργώντας ένα μαγευτικό τοπίο. Εντυπωσιακή ήταν η πτώση της θερμοκρασίας από 11.6 βαθμούς στη 13:00 το μεσημέρι της Πέμπτης στους μηδέν βαθμούς κατά τις 20:00 το βράδυ, οπότε και το γύρισε σε χιόνι. Σήμερα είχαμε ολικό παγετό με τη μέγιστη στους -1 αλλά με λαμπρό ήλιο. Τώρα η θερμορασία είναι στους -6.2 βαθμούς με ξαστεριά και αν κοπάσει τελείως ο αέρας τότε θα πέσει αρκετά η θερμοκρασία λόγω αναστροφής. Παραθέτω λίγες φωτογραφίες από Πέμπτη βράδυ, Παρασκευή και από σήμερα Σάββατο. Καλά χιόνια στην Ελλάδα μας!
  4. Έχει ξεκινήσει η χιονόπτωση και Πτολεμαίδα.
  5. Καλή χρονιά από τη Ζυρίχη! Μετά από ένα πολύ μεγάλο θερμό διάστημα επέστρεψε ο χειμώνας αυτήν την εβδομάδα. Πέμπτη μέρα με ολικό παγετό σήμερα με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται μεταξύ -2 και -5 βαθμούς. Έριξε και δυο πόντους χιόνι την Τρίτη το βράδυ το οποίο διατηρείται μέχρι σήμερα αναλλοίωτο .
  6. Έχει στρώσει ήδη χιόνι και στο νέο σταθμό της ΔΕΗ στην Πτολεμαίδα. Έχει πάνω από μια ώρα που το γύρισε σε χιόνι.
  7. Χτες ήταν μία υπέροχη μέρα με φρέσκο χιόνι, ήλιο και ολικό παγετό (μέγιστη στους -4 βαθμούς). Η θερμοκρασία στο αεροδρόμιο της Ζυρίχης έπεσε χθες το πρωί στους -14.1 λόγω αναστροφής. Στις 19:00 είχαμε -10, αλλά συνέφιασε έπιασε ομίχλη και έτσι έσπασε η αναστροφή. Σήμερα ξυπνήσαμε με συνεφιά και η θερμοκρασία τώρα είναι στους -5.2 βαθμούς. Σας παραθέτω και τρεις φωτογραφίες από τη χθεσινή ηλιόλουστη μέρα.
  8. Στα ελβετικά μέσα λένε ότι το αεροδρόμιο του Μονάχου έκλεισε τελείως μιας και το χιόνι έφτασε τα πενήντα εκατοστά.
  9. Αργά σήμερα το απόγευμα σταμάτησε η χιονόπτωση εδώ στη Ζυρίχη. Πολύ το χιόνι και το τοπίο μαγικό. Η θερμοκρασία τώρα στους -2.5. Σας παραθέτω λίγες φωτογραφίες από σήμερα.
  10. Επιτέλους το γύρισε πάλι σε χιόνι εδώ στη Ζυρίχη από νωρίς το απόγευμα. Πλέον έχουμε πάλι ολική χιονόστρωση. Δυστυχώς πήγαν χαμένα γύρω στα 30+mm υετού σε βροχή η οποία έκανε μεγάλη ζημιά στο προϋπάρχον χιόνι. Η θερμοκρασία κολλημένη στους μηδέν βαθμούς. Είναι τόσο ωραίο το άτιμο όταν πέφτει!
  11. Χαιρετώ την παρέα! Η πρώτη μου αναφορά έρχεται με την πρώτη χιονόστρωση για φέτος στη Ζυρίχη. Χιόνιζε από χτες τα ξημερώματα αλλά από το μεσημέρι και μετά το γύρισε σε βροχή με 0 βαθμούς.
×
×
  • Δημιουργία νέου...