Jump to content

Fotis

Μέλη
  • Καταμέτρηση περιεχομένου

    241
  • Eγγραφή

  • Τελευταία είσοδος

Μηνύματα αναρτήθηκε από Fotis

  1.   Καλημέρα στην παρέα. Επικρατεί ωραίος καιρός  με πολύ καλές συνθήκες σήμερα στα Τρίκαλα, η θερμοκρασία είναι κοντά στους 24 βαθμούς με ηλιοφάνεια και κατά καιρούς συννεφιά.

      Πάρα πολύ όμορφη εικόνα στον Κόζιακα και στα γύρω ορεινά όπου σιγά-σιγά κάνω την εμφάνισή τους πυργοωρείτες!

      Επιτέλους μία μέρα που θυμίζει κανονική άνοιξη, Με τις μυρωδιές της φύσης να σε περιτριγυρίζουν και τα όμορφα και πλούσια χρώματά της να σε γεμιζουν ευεξία και όρεξη για ζωη !

  2. Καλησπερα από Τρίκαλα Θεσσαλίας! Χρόνια πολλά σε όλους, Χριστός Ανέστη! Επίσης Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες των ημερών! 
     Ενώ ξεκίνημα με ήλιο και ζέστη η μέρα, πλέον έχει συννεφιά και διακρίνονται πυργοσωρείτες προς τα ορεινά της Καλαμπακας!

  3. Καλημέρα από Τρίκαλα Θεσσαλίας σχετική ζεστούλα έχει ένα αεράκι φυσάει. Επιτέλους γύρω γύρω από την πόλη όπου υπάρχουν βουνά δηλαδή Πίνδος τα Χάσια, τα Αντιχάσια, τα βουνά του Ζάρκου και πιο ανατολικά προς την Λάρισα Φαίνεται να ενεργοποιείται θερμική αστάθεια από νωρίς μάλιστα. 
    Επιτέλους για να θυμηθούμε σε ποια εποχή ζούμε

  4. 10 λεπτά πριν, [weathermaniac] είπε:

    νέφη βορειοαναολικού ρεύματος, τίποτα το ιδιαίτερο. Αύριο θα είναι περισσότερα και ίσως στους πρόποδες να έχει καμια σύντομη ασθενή βροχή

    Μάλιστα ευχαριστώ για τι διευκρίνιση!

  5. Καλησπέρα στην παρέα μετά από καιρό από Τρίκαλα Θεσσαλίας. Ζέστη έχει  και κάποια υγρασία και βλέπω ο ουρανός αρχίζει να γεμίζει με σκούρα σύννεφα, όσο πιο δυτικά και νότια προς την Πίνδο τόσο περισσότερο. Περιμένουμε κάτι σήμερα;

  6. Εδώ και μισή ώρα από τις τρεις τα ξημερώματα δηλαδή στα Τρίκαλα έχει ξεκινήσει βροχή μέτριας έντασης. Λογικά το κυρίως πιάτο θα είναι αύριο μέχρι το μεσημέρι απόγευμα, Αλλά νομίζω ούτε ο καιρός είναι ικανος να μας χαλάσει αυτό το τριήμερο χαχαχ

  7. Έχει συννεφιάσει πλήρως έχει μια δροσούλα παραπάνω και που και που ρίχνει μια ψιχάλα Μέσα στην πόλη των Τρικάλων. Πιο πολύ θυμίζει σαν προχωρημένο φθινόπωρο παρά για άνοιξη ο καιρός  όπως είναι τώρα. 
     

    Edit: ξεκίνησε απαλή βροχούλα 

  8. Καλημέρα από Τρίκαλα Θεσσαλίας. Ο καιρός είναι καλός το πρωί είχε πολύ καθαρό ουρανό, τώρα μαζεύονται κάποια σύννεφα σιγά-σιγά και προς τα δυτικά στην Πίνδο δηλαδή και στα βορεια Καλαμπάκα και Χάσια φαίνονται κάποιοι πυργοσωρείτες. Γενικότερα έχει μια ζεστούλα και μια υγρασία οπότε το απόγευμα προμηνύονται φωτορυθμικά με βροντες.

    Υ.Γ. : Θα ψήσουμε με θέαμα 😁!

×
×
  • Δημιουργία νέου...