Jump to content

makwn

Μέλη
  • Καταμέτρηση περιεχομένου

    7
  • Eγγραφή

  • Τελευταία είσοδος

Δημοφιλία κοινότητας

20 Excellent

About makwn

  • Rank
    Newbie
    Newbie

Προσωπικές Πληροφορίες

  • Τοποθεσία
    χολαργός

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

  1. Με τις παρούσες συνθήκες νομίζω πάμε καλά απλά είναι πολύ νωρίς ακόμα
  2. Από το πουθενά έντονη νυφαδοπτωση στο Χολαργό, ασπρίζει ήδη τα αμάξια.
  3. Χολαργό στούπα επιτέλους με αυξητικές τάσεις οσο περνάει η ώρα. Η καλύτερη στιγμή της ημέρας, στρώνει στις εύκολες!
  4. Ναι μωρέ, πάντα υπερβολικός είναι, απλά να χαρούμε λίγο Παντως παίρνουμε σήμερα τρίτη και αύριο τετάρτη οπως φαίνεται πραγματάκια που στην αρχή της «Βαρβαρας» δεν φαινόταν πως θα πάρουμε. Όσον αφορά την διάρκεια τουλάχιστον.Μακάρι να δούμε και μεγαλύτερη ένταση το βράδυ, φαίνεται ότι έχει ακόμα να δώσει.
  5. ΟΥΠΣ!! Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Μια ατμοσφαιρική διαταραχή από την περιοχή της Πελοποννήσου την οποία τα ατμοσφαιρικά μοντέλα δεν εκτίμησαν σωστά, είχε σαν αποτέλεσμα την μικρή άνοδο της θερμοκρασίας και την αρκετά πιο μεγάλη της σχετικής υγρασίας κι έτσι η υποτροπή του καιρού που αναμέναμε τη νύχτα που μας πέρασε δεν έδωσε τα προβλεπόμενα. Πλέον όμως η διαταραχή αυτή υποχωρεί ολοένα και πιο νότια ανοίγοντας τον δρόμο για την κάθοδο της χιονομάζας που έδωσε τα πολλά χιόνια προς Θήβα, Βόλο κι όχι μόνο. Τα προγνωστικά λοιπόν θέλουν καταπεριόδους και κατά τόπους πολύ πυκνές χιονοπτώσεις στο νομό Αττικής μέχρι και την Πέμπτη το πρωί περίπου. Όπως λέω εδώ και ημέρες μέσα από τον τηλεοπτικό μας σταθμό και όχι μόνο, η κακοκαιρία αυτή για την Αττική μπορεί να μας θυμίσει το 2002. Παραμένουμε σε ετοιμότητα! Τίποτα δεν τελείωσε! Από Κλέαρχο Μαρουσακη Λέτε τα καλύτερα να είναι ακόμα μπροστά μας;
  6. Χολαργό έχουμε τίμια χιονόπτωση εδώ και κάνα 20λεπτο!
  7. Καλησπέρα σε όλους! Μαρουσακης ανέβασε μόλις αυτό: Και τα τελευταία στοιχεία που πήραμε πριν από λίγο από το προγνωστικό μας σύστημα συγκλίνουν σε νέα επιδείνωση του καιρού από τις αμέσως επόμενες ώρες και μέχρι αύριο λίγο πριν το μεσημέρι με πυκνές κατά τόπους χιονοπτώσεις στο μεγαλύτερο τμήμα του νομού Αττικής. Αυξημένες οι πιθανότητες αυτό το νέο χιονοκύμα να δημιουργήσει αρκετά προβλήματα. Δείχνουμε την απαιτούμενη προσοχή!
×
×
  • Δημιουργία νέου...