Jump to content

geopithis

Members
 • Content Count

  47
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

42 Excellent

About geopithis

 • Birthday 12/01/1982

Personal Information

 • Τοποθεσία
  Θεσσαλονίκη-Επταπύργιο

Recent Profile Visitors

141 profile views
 1. Επταπύργιο ο σταθμός δίνει 2,5 με σδ -2. Χιονόνερο ρίχνει μου φαίνεται πλέον. Αν κρατούσε ο υετός μέχρι τα μεσάνυχτα, δύσκολο το βλέπω, μάλλον θα προλαβαίναμε να δούμε νιφάδες μόνο για το μάτι, γιατί για κάτι παραπάνω ούτε λόγος.
 2. Έφυγα πριν λίγο από Επταπυργιο με Τ αμαξιού στους 4, όταν θα σταματήσουν κ αυτά τα οποία φαινόμενα θα ανέβει κ άλλο. Δίνω λίγες ελπίδες μπας κ δούμε εκεί καμία νιφάδα προς το βράδυ που θα ξαναπέσει.
 3. Ε ναι αυτό λέει ότι η μετάφραση υετού, αν είναι βροχή ή χιόνι δλδ δεν είναι σωστή. Τελικά παίζει να βρούμε λίγο υετό χωρίς Τ όμως εδώ χαχα τέλεια (κ το πρωί κ το βράδυ χαχα δε μας θέλει με τίποτα φέτος, ούτε καν για το μάτι μου φαίνετια)
 4. Καλά τα πάντα προλαβαίνουν ακόμα κ μιλάμε απλά για ένα από τα διάφορα μοντέλα. Μπορεί προφανώς να βελτιωθεί ακόμα λίγο για να πάμε για ένα πολύ ωραίο πέρασμα, μπορεί να χαλάσει όμως κ λίγο κ να μείνουμε στο μηδέν. Η θετική αλλαγή πάντως με την τόσο όσο εξασθένηση αυλώνα κ το ελαφρώς δυτίκισμα μου άρεσε πάρα πολύ που έγινε στις σημαδιακές ώρες για εμάς. Μακάρι έστω κ αυτό. Μπήκαμε πάλι λίγο στην πρίζα, να δούμε για πόσο.
 5. Το πιο κουλό με το ούκμο είναι ότι ενώ το ψιλοπήγαινε τρένο εδώ κ αρκετά ραν ξαφνικά πέταξε από το πουθενά λεπτό αυλώνα κ αποκοπή. Το αικον πχ ραν με ραν σχεδόν κάνει τραμπάλα σε χοντρό/λεπτό. Ο τζίφος από την άλλη είναι ο μόνος που δεν έδειξε νομίζω έστω κ σε ένα ραν τέτοια αποκοπή σε αντίθεση με όλα τα άλλα πλέον. Για να δούμε. Εδώ βέβαια είναι σχεδόν απίθανο να αλλάξει κάτι προς το καλό είτε έτσι είτε αλλιώς, αλλά για διάφορες άλλες περιοχές παίζουν διάφορα.
 6. Ναι, απλά ελπίζω να μη χρειαστεί πάλι όσα χρόνια χρειάστηκε για να ξαναγίνει. Όχι με αυτό βέβαια.
 7. Όντως είχαμε γερμανοιαπωνική συμμαχία άξονα από τα παλιά αχαχα κάνε ρε ρημαδιασμένο κάπου εκεί μια αποκοπούλα μπας κ δούμε φέτο καμιά πετσούλα Ρε τι τραβάμε χρόνια για τα χιόνια που κάποτε παιδιά τα ζούσαμε ΑΠΕΙΡΩΣ πιο συχνά.
 8. Αν πάρεις το κύριο παίου κ μόνο κ δεις αυτή την αποκοπή στις 120 μπορείς να έχεις κάποιες ελπίδες ότι αύριο πχ στις 96 μπορείς να την δεις λίγο πιο δυτικά κ όχι πάνω σου μπας και. Αλλά υπάρχουν κ άλλα μοντέλα κ υπάρχουν κ διάφοροι ακόμα παράγοντες που είναι μπερδεμένοι ή μη σαφείς ακόμα συνολικά. Δεν έχω ιδιαίτερη πίστη για το οτιδήποτε πάλι αλλά μας παίρνει να δούμε κ τα επόμενα τρεξίματα. Άλλωστε φέτος το παιχνίδι των χαρτών για Β. Έλλαδα είναι μέχρι ποιες ώρες σε παίρνει κ αντέχεις να ασχολείσαι. Προς το παρόν στις 96 μέχρι τώρα ήμασταν σχεδόν βέβαια τελειωμένοι. Το πιθανότερο είναι να ξαναγίνει αυτό, αλλά τα βλέπουμε κ αύριο.
 9. Νίκη θεωρείτε για μένα να δω έστω κ φαινόμενα εδώ κ να τελειώσει κ αυτή η ντροπή των βουνών βόρειας χώρας. Δεν επηρεαζω καμια εξέλιξη με τα θέλω μου ούτε θα βγω να διατυμπανισω ότι κάποιος χάνει κάτι ίσως καλό, απλά θα αναφερθώ σε τι προτιμώ πλέον
 10. Δλδ αυτό στο ένα φεύγει από τα δικά του κ πάει προς τζιφο ας πούμε (μέρα με τη νύχτα δλδ) κ στο επόμενο ραν ξανά καπάκι στα δικά του αχαχαχα άτιμα μοντελάκια
 11. Προσωπικά δεν τα βάζω με κανέναν ούτε θέλω να γκαντεμιασω κανέναν. Μια αποτύπωση κάνω για τον φετινό χειμώνα που ζούμε κ όχι για αυτόν που πέρασε ή αυτόν που θα έρθει. Όπως κ στις προηγούμενες κατεβάσιες απλά φτάσαμε κ πάλι με το ίδιο αποτελεσμα στις ώρες που λογικά δεν θα έχει πλέον κανένα νόημα να συνεχίσω να ασχολουμαι με το αν θα γίνει κάτι στα μέρη μου. Κ για αυτό τον λόγο δε θα βρω κ κάποιον λόγο να σχολιάσω ξανά κάτι μέχρι την επόμενη φορά οπότε κ αν είναι αυτή.
 12. Δε ξέρω για ποιον ήταν/είναι ευνοϊκή η κυκλοφορία αυτού του χειμώνα, για εμάς εδώ πάντως σίγουρα όχι. Για 3η 4η φορά δε θυμάμαι καν πλέον πάμε, με πολύ μεγάλο ποσοστό επαλήθευσης, να βλέπουμε κάτι να ξεκινάει στους χαρτες από δυτικά, αυτή τη φορά μάλιστα το τερματίσαμε αφού ξεκινήσαμε από ισπανιες αχαχα τρομάρα μας, κ στις ώρες που αρχίζουν οι συγκλίσεις να έχουμε φτάσει από προσηνεμα ή κ πιο ανατολικά. Ήλιος ηλιος ήλιος θα παρακαλαμε πλέον για άνοιξη να ησυχάσουμε επιτέλους!
 13. Ας πάμε σε μια τέτοια κατάσταση κ θα το παλέψουμε όσο γίνεται κ ότι γίνει. Από το να παλεύω για ήλιο ή 3 σύννεφα χίλιες φορές αυτο
×
×
 • Create New...