Jump to content

geopithis

Members
 • Content Count

  237
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

220 Excellent

About geopithis

 • Birthday 12/01/1982

Personal Information

 • Τοποθεσία
  Θεσσαλονίκη-Επταπύργιο

Recent Profile Visitors

565 profile views
 1. Αρχικά προφανώς κ το 12αρι χειροτέρεψε στις Τ δε το συζητάμε καν. Από εκεί κ πέρα ναι στο ωριαίο 6αριου όταν πέφτουν αυτά που έγραψα φεύγει κ ο υετός, δεν είχα καθίσει να τα δω τόσο αναλυτικά, αυτό θα το έκανα μόνο αργότερα αν χρειαζόταν. Όπως κ να έχει με το 6αρι θεωρώ ότι ήμουν σχετικά κοντά να δω κάτι, τώρα απομακρύνθηκε περισσότερο.
 2. Με το 6αρι στις 60 με -3 στα 850 iso στα 400 κ ΒΔ μιλάμε μόνο για Χορτιάτη?
 3. Καλά δυσκόλεψε κ για μένα η φάση, αλλά τι εννοούμε να είμαστε ρεαλιστές όταν στο 6αρι εδώ στα 200 χιονιζόμουν μάλλον καλά κ ίσως κ πιο κάτω κ τώρα στο 12αρι όχι. Το θετικό από το αρνητικό είναι πολύ κοντά θεωρώ. Προφανώς κ όσοι το αναζητούμε θα περιμένουμε λίγο ακόμη να δούμε μήπως και επανέλθει κ φτιάξει. Δεν έμεινε κ πολύ ακόμα άλλωστε. Οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ μας αλλά υπάρχουν πιστεύω.
 4. Δεν τελείωσε ακόμα κ για μένα γιατί παραμένει οριακό αλλά η τάση πλέον είναι για πιο Β το χαμηλό οπότε αύριο μπορεί να φτάσει όντως κ πάνω μας κανονικά. Προσωπικά θα το περιμένω κ αύριο μπας και γίνει το καλό.
 5. Συμφωνώ κ εγώ. Η μόνη ελπίδα είναι να πάει πιο νότια το Χ. Έτσι κ αλλιώς πλέον μας ενδιαφέρουν συγκεκριμένες ώρες εδώ, οι απογευματοβραδινές, όπου θέλουμε να προλάβουμε το καλό το ντου. Το να κερδίσουμε μια παράταση μετά είναι μικρής σημασίας αφού ο καλός ο υετός θα έχει φύγει.
 6. Ουσιαστικά έρχεται πιο κοντά στα ανσαμπλς και αυτά θα φουντώσουν ακόμα περισσότερο για ένα ακόμα ραν
 7. Τώρα δεδομένα για να γίνει κάτι εφόσον υπάρξει κ ο υετός θέλουμε ΒΔ καλό αλλιώς δεν υπάρχει καν συζήτηση.
 8. Επίσης σε σχέση με την ανατροπή, υετική ήταν αυτή χιόνιζε σχεδόν 8ωρο κ στο κέντρο αλλά ο ΒΑ αρχικά κ η μη πτώση θερμοκρασίας τα χάλασαν εκεί. Για μέρες ψάχναμε πάνω κάτω το χαμηλό κ τελικά είχαμε υετό αλλά όχι ιδανικές Τ.
 9. Είμαι ακριβώς πάνω από το κέντρο, στα κάστρα 200μ. κάτω από περιφερειακό κ είχα ολική κ 5ποντο. Έχω ανεβάσει κ φωτος-βιντεο στο σχετικό θέμα. Κ έκανε ανάλογα κ αλλού όπως Τριανδρία Χαριλάου σε ακόμα χαμηλότερα υψόμετρα. Γενικά προσωπικά δε θυμάμαι εύκολα τέτοια διαφορά να έχω εδώ με κέντρο ήταν καραοριακή δλδ η κατάσταση. Το σύνηθες είναι πχ αν έχει χιονόνερο κέντρο εγώ εδώ να έχω απλή χιονόπτωση, αν έχει απλή το κέντρο εγώ να έχω στρώσιμο στις εύκολες κτλ. Στον Λέανδρο όμως δεν έγινε έτσι κ είναι σίγουρα σπάνιο.
 10. Σε αυτό που έλεγες κ πριν συμφωνούμε απόλυτα. Αν πάρει πολύ πράμα η Θράκη λογικά θα αρπάξουμε κ εμείς κ όχι σε βροχή, αντίθετα αν πάμε για το τίποτα εδώ θα πάρουν κ λιγότερα εκεί.
 11. Ναι έχεις δίκιο σε αυτό μάλλον. Ίσως απλά τα τωρινά τα παρακολούθησα λιγότερο από τον Λέανδρο που το έβλεπα 10+ μέρες πριν. Γενικά δεν έχεις που να στηριχτείς βλέποντας πχ κ τον παιο να κάνει τέτοιες αλλαγές στον αυλώνα σε τόσο χαμηλές ώρες. Μοντελικό χάσιμο φέτος. Η αλήθεια είναι είναι ότι είμαστε κοντά σε κάτι δυνατό όσο γρήγορο κ να είναι. Άντε πάμε γερά να το φέρουμε κ αυτό.
 12. Καλημέρα! Τα ενσεμπλς τζίφου το πάνε όπως κ στην προηγούμενη δηλαδή ανά ραν βελτιώνονται. Στα όρια είμαστε πάλι κ υετικά κ θερμοκρασιακά αλλά ακόμα πιο αουτσαιντερ από την προηγούμενη νομίζω. Οι ώρες πλέον έχουν πέσει πολύ κ αν είναι να προλάβουμε να δούμε κάτι θέλουμε περαιτέρω βελτιώσεις σήμερα μέχρι το βράδυ. Η προγνωσιμότητα με τους αυλώνες φέτος δυστυχώς έχει πέσει και τα σενάρια πάνε κ έρχονται μαζί με τα μοντέλα. Το μόνο που παραμένει σταθερό είναι ότι το τζεμ κάνει κ πάλι ότι μπορεί για να μας χιονίσει.
 13. Καλά από το πουθενά αρχίσαμε παλι συζητήσεις για χειμώνες φαντάσματα δράκους κτλ. Σχολιασμός χαρτών είναι ναι, αλλά προσωπικά δε μπορώ να διαβαζω για φύση, απόλαυση κτλ. Εννοείται πως η φύση είναι μαγεία ότι κ να σου δίνει. Είναι ζωή. Αυτό είναι τελείως άσχετο με τη συζήτηση περί χειμώνα που ενδιαφέρει την πλειονότητα του φόρουμ καλώς ή κακώς. Εδώ μεγαλώνουν παιδάκια, νέοι κ δε ξέρουν τι είναι στρωμένο χιόνι τι να λέμε. Κ συγκεκριμένα για φέτος Δεκέμβρης όλος με νοτιαδες κ χιόνια μόνο στα πολύ ψηλά βουνών κ Ιανουάριος με 1,5 επιλεκτικό πέρασμα κ 1η χιονοστρωση στην Φλώρινα στα μέσα του μήνα. Γελάει ο κόσμος ρε παιδιά τι να συζητάμε τώρα. Ήμουν χαρούμενος όλο τον Δεκέμβρη που είχα συννεφιά με 10-15αρια ελάχιστη γιατι τουλάχιστον γλίτωνα τον λατρεμένο ήλιο της Ελλάδας λίγο πριν τις γιορτές. Δε μιλάμε μόνο για χιόνια μη λέμε τα ίδια κ τα ίδια. Πρώτα από όλα προσωπικά θέλω κρύο. Μπορεί να είδα το χιονακι μου κ να μου άρεσε αλλά συνολικά θέλω κρύο ακόμα κ με ήλιο κυρίως όπως πάει συνήθως. Χειμώνας= κρύο κ 2 μήνες τώρα μη πω τι πήραμε, όλα τα άλλα ιστορίες για εμενα.
×
×
 • Create New...