Jump to content
vorios_polos

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Recommended Posts

Όπως κάθε κοινωνία έτσι και εδώ στο νέο μας σπίτι θα υπάρχουν κάποιοι κανόνες που οφείλουμε όλοι να τους σεβαστούμε, να τους εφαρμόσουμε και να πορευτούμε μ αυτούς.Κανόνες που έχουν βγει μετά από εμπειρία χρόνων και με μια ρεαλιστική προσέγγιση της πραγματικότητας.

Πάμε λοιπόν να τους δούμε παρακάτω και να συμβάλουμε όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά έτσι ώστε να μοιραστούμε "παρείστικα" και "φιλικά" κάθε χαρά ,κάθε απογοήτευση, κάθε συναίσθημα που μπορεί να μας προσφέρει αυτό το υπέροχο χόμπι όλων μας που λέγεται..ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΙΟΝΙ-ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ.

 

1. Απαγορεύεται αυστηρά η οποιαδήποτε αναφορά σε εθνικά ζητήματα, η προσβολή της ιστορίας της χώρας μας από οποιονδήποτε και η οποιαδήποτε έμμεση η άμεση αναφορά σε πολιτικά ζητήματα. Απαγορεύονται οι πολιτικές συζητήσεις όπως και οι πολιτικές εικόνες,τα πολιτικά πρόσωπα εν ζωή η μη,και τα πολιτικά υπονοούμενα τόσο στην εικόνα προφίλ,όσο και μέσα στο προφίλ του κάθε μέλους.Αυτό ισχύει και για το ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΣΕΝΑ. Είναι στην ευχέρεια των admins-mods να διαγράψουν το μέλος χωρίς καμία σύσταση εάν αυτό παραβεί τους κανόνες.

2. Απαγορεύονται προσωπικές επιθέσεις,ειρωνικά και υποτιμητικά σχόλια από οποιοδήποτε μέλος προς οποιοδήποτε μέλος,όπως επίσης σε δημόσια πρόσωπα,καθώς και υποτιμητικά σχόλια για περιοχές της χώρας μας,η για οποιοδήποτε άλλο θέμα συζήτησης προκύψει. Μπορούμε να διαφωνούμε,να συζητάμε,να σχολιάζουμε,αλλά με κόσμιο, πολιτισμένο και φιλικό τρόπο.

3. Απαγορεύεται η ανάρτηση εικόνων που έχουν ακατάλληλο περιεχόμενο. (γυμνές φωτογραφίες, η οτιδήποτε άλλο είναι προκλητικό ή ακατάλληλο).Επίσης απαγορεύεται να εκφράζονται τόσο δημόσια,όσο και σε εικόνες προφίλ σεξουαλικές προτιμήσεις,σύμβολα,και υπονοούμενα,για την διαφορετικότητα η μη του κάθε μέλους.Αυτό ισχύει και για το ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΣΕΝΑ.Είναι στην ευχέρεια των admins-mods να διαγράψουν το μέλος χωρίς καμία σύσταση εάν αυτό παραβεί τους κανόνες.

4. Οι μοντερέιτορς έχουν την ελευθερία να διαγράφουν, μετακινούν, αποκρύπτουν θέματα η αναρτήσεις σύμφωνα με την κρίση τους και σύμφωνα με το πνεύμα και τους κανόνες που διέπουν την λειτουργία του φόρουμ και γενικά να εποπτεύουν,ώστε το κλίμα να είναι και να παραμείνει φιλικό και να τηρούνται οι κανονισμοί.Για κάθε ενέργεια τους δεν είναι υποχρεωμένοι να προειδοποιούν το μέλος που κατά την κρίση και σύμφωνα με τους κανόνες υπέπεσε σε κάποιο ατόπημα, αλλά οφείλουν να ενημερώνουν τους υπόλοιπους μοντερέιτορς καθώς και τους διαχειριστές, για τους λόγους που τους ώθησαν να προβούν σε κάποια ενέργεια όπως π.χ την επιβολή ποινής σε κάποιο μέλος.

5. Το κάθε μέλος πρέπει να έχει έναν και μοναδικό λογαριασμό,και σε περίπτωση που ανακαλυφθεί δεύτερος λογαριασμός τότε είναι στη κρίση των διαχειριστών ποιος από τους δυο η ακόμη και οι δυο λογαριασμοί θα διαγραφούν.

6. Πρέπει οπωσδήποτε να αναφέρεται η πηγή σε οποιαδήποτε πληροφορία, είδηση, μελέτη, άποψη, εικόνα ή βίντεο  μεταφέρεται από οποιοδήποτε μέλος μέσα στο φόρουμ και δεν είναι δικά του.Επίσης  η μεταφορά οπτικοακουστικού υλικού από το weather-club.gr προς άλλους ιστότοπους,συμπεριλαμβανoμένων των blogs,και των κοινωνικών δικτίων facebook,twitter,instagram,youtube,θα πρέπει να φέρει το ενεργό link του weather-club.gr

7. Απαγορεύεται η δημόσια διαμαρτυρία μελών σε αποφάσεις των αντμινιστρέιτορς- μοντερέιτορς (admins-mods) η σε απόψεις άλλων μελών. Θα υπάρχουν τα προσωπικά μηνύματα για διευκρινήσεις, και σε κάθε περίπτωση να μην ξεχνάμε ότι πολλές φορές το πληκτρολόγιο είναι κάτι το απρόσωπο και δημιουργούνται παρεξηγήσεις χωρίς λόγο.

Σε περίπτωση που υπάρξει δημόσια διαμαρτυρία μέλους για απόφαση του μοντ γκρουπ αυτό θα επιφέρει ποινή στο μέλος το οποίο θα προβεί σε αυτήν.

8. Το λεγόμενο "τσατ" το οποίο βάση εμπειρίας καταστρατηγείται, επιτρέπεται υπό την προϋπόθεση ότι θα είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο λαμβάνει χώρα και πάντα με μέτρο. Το μέτρο αυτό το κρίνει ο δημιουργός του κάθε θέματος καθώς και οι μοντερέιτορς. Δεν θα επιτρέπονται σχόλια και συζητήσεις μεταξύ των μελών (τσατ) που είναι εκτός θέματος.

9. Κεφαλαία γράμματα καθώς και με άλλη γραμματοσειρά / χρωματισμό προτάσεις,δεν επιτρέπονται παρά μόνο εάν έχουν να κάνουν σχέση με κάποιο ευχάριστο καιρικό γεγονός και γενικά αν υπάρχει ανάγκη να τονιστεί κάτι που χρήζει την προσοχή των υπολοίπων μελών και έχει πάντα σχέση με την θεματολογία του χώρου.Επίσης γράφουμε μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες.

10.Οποιαδήποτε δυσφήμιση,συκοφαντία,διαστρέβλωση-παραποίηση του περιεχομένου του φόρουμ ή των γραπτών των μελών του σε άλλους ιστοτόπους, θα επισύρει τη μόνιμη διαγραφή του μέλους χωρίς άλλη προειδοποίηση.

                                     

                                                                                         ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

 

Τόσο οι καιρικές προγνώσεις-εκτιμήσεις των μελών του weather-club.gr, όσο και οι αναλύσεις που γίνονται πάνω στους μετεωρολογικούς χάρτες αποτελούν ερασιτεχνικές προσπάθειες κατανόησης των καιρικών φαινομένων,και δε θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψην,για τον προγραμματισμό εργασιών και οιασδήποτε εξωτερικής απασχόλησης.Αρμόδια για επίσημες καιρικές προγνώσεις είναι μόνο η ΕΜΥ  http://www.hnms.gr/emy/el/

 

Μπορεί να προστεθούν στην πορεία και άλλοι κανονισμοί που θα κρίνουν οι διαχειριστές ότι είναι απαραίτητοι για την καλύτερη και ορθότερη  λειτουργία του χώρου μας.

Link to comment
Share on other sites×
×
  • Create New...