Jump to content
ΧΕΛΜΟΣ

ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Προτεινόμενες αναρτήσεις

10,7 τώρα στον σταθμό μου στην ταράτσα χωρίς άπνοια,  φυσάει λίγο από 2 μέχρι 5 χλμ./ώρα. Εάν σταματήσει τελείως ο αέρας πιστεύω ότι απόψε θα είναι η πρώτη μονοψήφια θερμοκρασία φέτος για την παραθαλάσσια Χαλκίδα. 

Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες

Η πρωτη μερα της σεζον που χτυπησαμε μονοψηφια θερμοκρασια..Η ελαχιστη στην Καλλιθεα στους 9.8..Αλλα με αιθριο καιρο και παντελης ελλειψη φαινομενων...Βαρετοκαιρια διχως τελος...

Επεξεργάστηκε από sakis13

Πως περναει ο καιρος!!Σαν σημερα πριν τρια χρονια εχασαν τη ζωη τους 24 ανθρωποι στις πλυμμηρες της Μανδρας...Αν και δεν ειχε βρεξει ολο το βραδυ στην περιοχη,νωρις το πρωι της Τεταρτης,τσουναμι απο νερο στην κυριολεξια εισχωρησε στην πολη με ραγδαιο τροπο..Υπολογιζεται οτι περιπου 200mm επεσαν εκεινο το βραδυ στους ορεινους ογκους του ορους Πατερα και ολο αυτο το νερο κατεληξε στην πολη της Μανδρας..Το ακραιο φαινομενο σε συνδυασμο με την αναρχη δομηση της περιοχης ειχαν ως αποτελεσμα,μεγαλο μερος της πολης να πληγει σοβαρα...Κανεις δεν λογοδοτησε και κανεις δεν πληρωσε..Μονο οι οικογενειες των θυματων ακομα ανεβαινουν τον δικο τους Γολγοθα..

Για την ιστορια και μονο απο τις 13 νοεμβρη μεχρι και την Κυριακη επεσαν στην αθηνα 130mm με 5 καταιγιδες συνολικα να εκδηλωνονται σε αυτο το διαστημα και 8 μερες σερι υετου..Το συστημα αυτο ονομαστηκε Ευρυδικη και μεχρι σημερα μνημονευεται απο ατομα σαν και του λογου μου..😁

Οι νεκροι να ελειπαν μονο....

Επεξεργάστηκε από sakis13

11.3 ελαχιστη στην ταράτσα μου.... 

8.0 έγραφε πριν λίγο το αμάξι μου στην Κοκκινοπουλου έξω από την πύλη του ΕΜΠ.... 

Κατα τ αλλα μια από τα ίδια... Λιακαδα και βαρετοκαιρια.... Ούτε τα μοντέλα μας κάνουν τη χάρη.... Απ το κακό στο χειρότερο..... Αισίως 165 Ιουνίου σήμερα..... Και μη χειρότερα.... 

2,7 βαθμοι τωρα στα προαστια των ιωαννινων με την ελαχιστη στους 0,1

ψυχρα και στον βολο σημερα το πρωι με την ελαχιστη στους 7,9 ......τωρα στους 10,9 

9.8 ελάχιστη στον σταθμό μου στην ταράτσα εδώ στα νότια της Χαλκίδας (δίπλα στην θάλασσα), η πρώτη μονοψήφια της σεζόν. Λιακάδα τώρα, άπνοια και 14 βαθμοί στο θερμόμετρο μου. 

1,9 η ελαχιστη στον αναστροφικο της Ιπποκρατειου,στους 7,5 στον ψηλο,καπου στους 6,5 με 7 εδω.Παμε για την υψηλοτερη μεγιστη σημερα για τις τελευταιες 10 μερες με δυνατη ηλιοφανεια.

1,8οC η ελάχιστη θερμοκρασία εδώ στη Χόχλια νωρις το πρωί και λιακάδα τώρα, με λίγα σύννεφα και 6οC.....καλή Κυριακή σε όλους με υγεία και καλά Χριστούγεννα....40 και σήμερα!!

IMG_20201115_105159.jpg

Καλημέρα! Χρυσούπολη Περιστερίου ελάχιστη 10.3°C  ...  στα ίδια (συν πλην 0.3°C) Πετρούπολη, Χαιδάρι, Αιγάλεω, Περιστέρι χαμηλά....... δε πιάσαμε μονοψήφια ακόμη αλλά με το καλό κι εμείς !!

Σήμερα έπεσε για τα καλά η θερμοκρασία στην περιοχή μου με 1,9 ελάχιστη στον σταθμό στα Πλατανούλια-Δένδρα Τυρνάβου. Βλέπω τις ομίχλες - χαμηλές νεφώσεις στην Σερβία και γενικά στα Βαλκάνια και ζηλεύω..

Οσο πλησιαζουμε το μεσημερι,πιο πολυ ανοιξη θυμιζει ο καιρος παρα μεσα νοεμβρη...Πεθανε ρε κιτρινιαρη...Ψωφα...Αι σιχτιρ..Σιχαθηκα να σε βλεπω...Μακαρι να μπορουσα να σε αγκαλιαζα χωρις μασκα και να εβηχα μεσα στη μαπα σου την κιτρινιαρα...🤮

27 λεπτά πριν, sakis13 είπε:

Οσο πλησιαζουμε το μεσημερι,πιο πολυ ανοιξη θυμιζει ο καιρος παρα μεσα νοεμβρη...Πεθανε ρε κιτρινιαρη...Ψωφα...Αι σιχτιρ..Σιχαθηκα να σε βλεπω...Μακαρι να μπορουσα να σε αγκαλιαζα χωρις μασκα και να εβηχα μεσα στη μαπα σου την κιτρινιαρα...🤮

Εγω βαρέθηκα να φοράω κοντομάνικο μεσημεριατικα και να βλέπω εικόνες στο φβ από παραλίες από διάφορους φίλους οι οποίοι μου κάνουν τρομερή καζούρα και το χαίρονται πραγματικά χωρίς να τους νοιάζει ότι ζούμε εποχές καιρικης ανωμαλιας

11 λεπτά πριν, thesprotos είπε:

Εγω βαρέθηκα να φοράω κοντομάνικο μεσημεριατικα και να βλέπω εικόνες στο φβ από παραλίες από διάφορους φίλους οι οποίοι μου κάνουν τρομερή καζούρα και το χαίρονται πραγματικά χωρίς να τους νοιάζει ότι ζούμε εποχές καιρικης ανωμαλιας

Θα ρθει το πληρωμα του χρονου φιλε...Για ολους..

Παρα τον ηλιο κρυο και σημερα στα Γιαννενα. 0,1 βαθμουςη ελαχιστη  στα προαστια..Στο κεντρο της πολης μεχρι στιγμης η μεγιστη εφτασε στους 13,1 βαθμους.

Επεξεργάστηκε από heavy snow

1 λεπτό πριν, heavy snow είπε:

Παρα τον ηλιο κρυο και σημερα στα Γιαννενα. 0,1 βαθμουςη ελαχιστη  στα προαστια..Στο κεντρο της πολης μεχρι στιγμης η μεγιστη εφτασε στους 13,1 βαθμους.

Άλλος Θεός εκεί... Εδώ Ηγουμενίτσα σκας αν βγεις με μπουφάν... Δεν παλευεται

Στον απέναντι από μας μαχαλά της Χόχλιας, η θερμ πλησιον της βρύσης του χωριού, άγγιξε το μηδέν (0,5oC)....αλλαγή διαφαίνεται απο δυτικά.....

IMG_20201115_133828.jpg

IMG_20201115_133624.jpg

Πιο αυξημένη πλέον η συννεφιά στη Χόχλια κι έχει κρυφτεί ώρα ο ήλιος.....1,8 - 12,2οC η κύμανση της Τ και πάμε για μια πολύ ενδιαφέρουσα εβδομάδα!!

19,1 η μέγιστη εδώ στο Μακροχωρι για άλλη μια μέρα  με πολλές ώρες ηλιοφάνειας και απλά κάποιες Αραιές νεφώσεις .... στους 16 τώρα .... 

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.

• Δημιουργία νέου...