Snowy Stathis Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 Για δείτε μέσο όρο Ευρωπαίου 3 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
marios_angelos Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 4 λεπτά πριν, oldboy332 είπε: Σας φτάνει μέχρι 98cm στον χάρτη , δεν τα κάνει 100 να μην φανεί υπερβολικός 😄 Θα ανέβω σε ένα σκαλοπάτι να μαι στο 1 μετρό ακριβώς 😂 2 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Beach-snow NG Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 Το κυρίως του παιου απο Δευτέρα και μετά είναι πολύ μονο του και άκυρο.... 9 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
ICELARISSA Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 Για δευτερα δυο σεναρια υπαρχουν η η λιμνη πανω μας οπως στον τζιφο η χαμηλο δυτικα...αυριο θα δουμε αν υπαρξουν σεναρια αλλα Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
ICELARISSA Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 Μόλις τώρα, Beach-snow NG είπε: Το κυρίως του παιου απο Δευτέρα και μετά είναι πολύ μονο του και άκυρο.... Το ανεφερα πριν 15 σεναρια ειναι σαν το κυριο και τα αλλα εχουν την λιμνη οανω μας η ανατολικα Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
ICELARISSA Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 Μόλις τώρα, ICELARISSA είπε: Το ανεφερα πριν 15 σεναρια ειναι σαν το κυριο και τα αλλα εχουν την λιμνη πανω μας η ανατολικα Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Spyros Snowstorm Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 Μεσος ορος 2 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
GEORGE SNOWMAN Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 2 λεπτά πριν, stathis2b είπε: Για δείτε μέσο όρο Ευρωπαίου Επος 8 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
THUNDERSNOW1965 Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 43 λεπτά πριν, weatherfan είπε: Ρε παιδιά έχω δει τόσες φορές αυτό το ΑΙΡΧΑΙΤΕ που παραλίγο να το γράψω λάθος σε mail της δουλειάς μου. ..... μήνυση στον ανορθόγραφο που το άρχισε ..... αιρχωμε μαρτοιρας .....!!!!! 3 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
PAIONAS Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 13 λεπτά πριν, ICELARISSA είπε: Χαχα οχι αλλα μαλλον το αλλο σκ θα ειμαι κιλκις κερνας γραπα και εγω χιονια χαχαχαχ μεσα αλλα δεν μενω κιλκις ειμαι κανα 25λεπτο απο κει δεν ξερω αν ξερεις την περιοχη Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
PAIONAS Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 4 λεπτά πριν, ICELARISSA είπε: Για δευτερα δυο σεναρια υπαρχουν η η λιμνη πανω μας οπως στον τζιφο η χαμηλο δυτικα...αυριο θα δουμε αν υπαρξουν σεναρια αλλα ποσα σεναρια εχει ο παιος 50;; Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
ICELARISSA Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 1 λεπτό πριν, Παίονας είπε: μεσα αλλα δεν μενω κιλκις ειμαι κανα 25λεπτο απο κει δεν ξερω αν ξερεις την περιοχη Γαμπρος ειμαι μην αγχωνεσαι χαχαχα 1 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
ICELARISSA Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 Μόλις τώρα, Παίονας είπε: ποσα σεναρια εχει ο παιος 50;; Ναι Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
menidi Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 Παιδιά έχω χαζέψει απο αυπνία και άγχος για τους χάρτες και τα χιόνια. Σήμερα το πρωί, μέχρι να αλλάξει το κλίμα, δεν απαντούσα στα περισσότερα τηλέφωνα για τη γιορτή μου λόγω στεναχώριας. Το απόγευμα στο γραφείο (μεταξύ μας αυτό...) με πιάνει τουαλέτα και αντι να χρησιμοποιήσω τα μωρομάντηλα που έχω για τους πελάτες, επιασα κατα λάθος τα πανάκια της χλωρίνης και κάηκε ο κ@λος μου..... Ειλικρινά! Μακάρι να έρθει τελικά κάτι καλό, να πιάσει τόπο η αυπνία και ο διασυρμός.... 22 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
THUNDERSNOW1965 Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 23 λεπτά πριν, sakis13 είπε: Ωρα για αναπαυλα..Χρειαζεται ξεκουραση..Ξενυχτια με χαρτες..Ξενυχτια και μετα στη λαμπα...🤣 Υπεροχα ολα..Και για ολους!!! .... τα τσιγάρα τα ποτά και τα Μοντέλα έχουν κλείσει σπίτια Σάκηηηηηηη ...... !!!!! 2 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
BrainA Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 (Επεξεργασμένο) Επεξεργάστηκε Ιανουάριος 18, 2022 από BrainA 5 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
PAIONAS Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 Μόλις τώρα, ICELARISSA είπε: Γαμπρος ειμαι μην αγχωνεσαι χαχαχα α πουλακι μου γαμπρος εισαι ετσι εξηγουνται ολα για να πω δυο λογακια στην πατριωτισα μας μεσα απο κιλκις; Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
BrainA Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 1 minute ago, menidi said: Παιδιά έχω χαζέψει απο αυπνία και άγχος για τους χάρτες και τα χιόνια. Σήμερα το πρωί, μέχρι να αλλάξει το κλίμα, δεν απαντούσα στα περισσότερα τηλέφωνα για τη γιορτή μου λόγω στεναχώριας. Το απόγευμα στο γραφείο (μεταξύ μας αυτό...) με πιάνει τουαλέτα και αντι να χρησιμοποιήσω τα μωρομάντηλα που έχω για τους πελάτες, επιασα κατα λάθος τα πανάκια της χλωρίνης και κάηκε ο κ@λος μου..... Ειλικρινά! Μακάρι να έρθει τελικά κάτι καλό, να πιάσει τόπο η αυπνία και ο διασυρμός.... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΘΑΝΑΣΗ! ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ 1Μ ΧΙΟΝΙ ΕΥΧΟΜΑΙ! 3 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
ICELARISSA Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 Και υετος για δευτερα μην παιρνουμε αερα Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Frostfang8 Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 12 λεπτά πριν, Spartan είπε: Κακος ο παίος? Μετά από αυτά τα βήματα που έκανε? για μετα τη δευτερα κυριως. γενικα του ΣΚ ειναι σχετικα καλα ολα θεωρω. βεβαια υπαρχει περιθωριο αποτυχιας αφου ειμαστε ακομα στις 90-96 ωρες.... εχουμε μαθει στις σφαλιαρες οποτε ασ προσεχουμε Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
THUNDERSNOW1965 Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 2 λεπτά πριν, BrainA είπε: .... άντε πάλι .... ρε σύ θα με κάνεις με ψυχολογικό ..... το βλέπω στον ύπνο μου και μου κάνει ...... ΤΣΑ .....!!!!! 1 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Snowparty Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 1 λεπτό πριν, ICELARISSA είπε: Και υετος για δευτερα μην παιρνουμε αερα Πως μας πετσοκοβεις ετσι ρε ice.... Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
PAIONAS Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 παντως αν εχει 15 σαν το κυριο δεν ειναι κ ασχημα ικανοποιιτικο ποσοστο Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
fufutos Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 29 minutes ago, sakis13 said: Ωρα για αναπαυλα..Χρειαζεται ξεκουραση..Ξενυχτια με χαρτες..Ξενυχτια και μετα στη λαμπα...🤣 Υπεροχα ολα..Και για ολους!!! Αφού στο 18αρι τζιφου εδώ θα σαι... 😂 1 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
DIMITRIS Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 1 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...