Karjon78 Posted Tuesday at 06:51 PM Share Posted Tuesday at 06:51 PM 29 λεπτά πριν, Beach-snow NG είπε: Βάζω κι ένα ακόμη από Χορτιάτη σήμερα, αφού το αλλο το ειχε ανεβασει ο Σάκης νωρίτερα..... AQMvz-KopW1IKIGb-dt4bPiEGruje7ZpE9rcY8GizxuXPH6Z1t8l0A0GSL4Oz7iKkOBOUGmLub8vL2GZJ3iIQ0iY.mp4 Αργότερα όταν έφυγε η χαμηλή νέφωση ο Χορτιάτης φάνηκε να είναι χιονισμένος από τον οικισμό και ψηλότερα 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΧΕΛΜΟΣ Posted Tuesday at 06:53 PM Share Posted Tuesday at 06:53 PM Το απόλυτο λευκό σήμερα στον Χελμό 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouvanos Posted Tuesday at 07:44 PM Share Posted Tuesday at 07:44 PM Α ρε Χελμαρα....σκι μεχρι Πρωτομαγια φετος εκτος αν κανει 40αρια τον Απριλιο και το φαει Απιθανο βραδακι Ζωγραφου, παροτι εκ νεου με.πυρετο, βγαινω για 5λεπτες τζουρες... Κρυος πεντακαθαρος ΒΒΔ, 7.5 θερμοκρασια με αισθηση 4-4.5 και που και που δυνατες ριπες σου καθαριζουν το μυαλο... Καπνιλα τζακαρες λες και ειμαστε στην Παυλιανη, αλλα χρειαζεται επιτελους θερμανση μετα απο 25 ημερες Ανοιξης... Ανυπομονουμε για τα επομενα 4-5 πρωινα με ελαχιστες 1-2-3αρακια και χιονομπουκες! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowparty Posted Tuesday at 08:00 PM Share Posted Tuesday at 08:00 PM 14 λεπτά πριν, kouvanos είπε: Α ρε Χελμαρα....σκι μεχρι Πρωτομαγια φετος εκτος αν κανει 40αρια τον Απριλιο και το φαει Απιθανο βραδακι Ζωγραφου, παροτι εκ νεου με.πυρετο, βγαινω για 5λεπτες τζουρες... Κρυος πεντακαθαρος ΒΒΔ, 7.5 θερμοκρασια με αισθηση 4-4.5 και που και που δυνατες ριπες σου καθαριζουν το μυαλο... Καπνιλα τζακαρες λες και ειμαστε στην Παυλιανη, αλλα χρειαζεται επιτελους θερμανση μετα απο 25 ημερες Ανοιξης... Ανυπομονουμε για τα επομενα 4-5 πρωινα με ελαχιστες 1-2-3αρακια και χιονομπουκες! Ρε συ γιωργαρα τοσες μερες πυρετο????τι επαθες????? Μην βγαινεις συνεχεια μεσα εξω με τοσο κρυο...δεν προκεται να σε αφησει.... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xionia polla Posted Tuesday at 08:04 PM Share Posted Tuesday at 08:04 PM 2,5 β και ψιχαλα ψιλόβροχο στο Φίλυρο. Ίσως και λίγο χιονόνερο. Βαριέμαι να τσεκαρω. Ωραία βραδιά. Αν ρίξει καμιά νιφαδα θα επιστρέψω. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freeze Posted Tuesday at 08:05 PM Share Posted Tuesday at 08:05 PM 2 λεπτά πριν, Snowparty είπε: Ρε συ γιωργαρα τοσες μερες πυρετο????τι επαθες????? Μην βγαινεις συνεχεια μεσα εξω με τοσο κρυο...δεν προκεται να σε αφησει.... Το κρύο κάνει καλό Θανάση... σκοτώνει μικρόβια ,,, Τα βράδια στις Ριβιέρες τα προκαλούν αυτά😁 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis13 Posted Tuesday at 09:29 PM Share Posted Tuesday at 09:29 PM (edited) Κοτυλη Καστοριας πριν λιγο..Παρα τον μηδαμινο υετο..Του Γρηγορη Αμανατιδη. AQM_UJ3mHZJW7hmQS2g7ZII9ryJROV2-qx5eWz2XgV00F7zN28NnbU0uzkwKsiSK_WVrhIzREUwW_y80JxlKJd5v.mp4 Edited Tuesday at 09:30 PM by sakis13 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouvanos Posted yesterday at 12:18 AM Share Posted yesterday at 12:18 AM 4 ώρες πριν, Snowparty είπε: Ρε συ γιωργαρα τοσες μερες πυρετο????τι επαθες????? Μην βγαινεις συνεχεια μεσα εξω με τοσο κρυο...δεν προκεται να σε αφησει.... Αστο φιλε, αυτο το πραγμα, ουτε στο χειροτερο εχθρο μου....γριπη Α, 12 ημερες κολαση, 39-39,5-40,0 να ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΙ με αντιπυρετικα, αυτο δεν το εχω ξαναζησει, στα 38 μου, αντιβιωση φυσικα, κομμαρες, πονοι παντου, ξαναγινα μωρακι που μπουσουλουσε στην κυριολεξια.... Περναει λοιπον το σιχαμα, αφηνει ΟΚ, ενα βηχα, και κουραση, κλπ και 11 ημερες ακριβως μετα, ΜΕΤΑΛΟΙΜΩΞΗ η rebound Οπως το λενε οι γιατροι, ξανα μανα 6η ημερα με πυρετο, ριγη, νταξει οχι αυτο το χαλι, αλλα 39αρια χαλαρα....αλλη αντιβιωση, μαλλον συνδυασμος αντιβιωσεων, και πολυ πολυ φθηνα εχω γλιτωσει την εισαγωγη επρεπε κανονικα, πεταλουδιτσα, ενδοφλεβια και τετοια κολπα...απλα δισταζει ο γιατρος γιατι ειμαι 38 ρε ******, αν ημουν 48 η 58, κατευθειαν με ασθενοφορο μεσα Αυτα τα ωραια, σορι για το οφφ τοπικ, μεγαλη προσοχη ρε μαγκες, τι κορωνοιος και ιστοριες, ΑΥΤΗ η γριπη, νταξει, εγω εχω αφησει το θαυμα μου να πουμε....δεν υπαρχει αυτο το πραγμα, δεν ξερω τι μεταλλαξεις εχει, κλπ ΣΙΓΟΥΡΑ φταιει και η Υπερθερμανση και η Κλιματικη Αλλαγη, αν αναρωτηθει κανεις, καλα η γριπη υπαρχει απτο Μεσαιωνα, δεκαετιες 1980ς, 1990ς, γιατι δεν πεφταμε σαν τα κοτοπουλα ???? Ριξτε μια ματια στα δαση γυρω απο Αττικη και στους κλιματικους μεσους ορους των σταθμων και θα καταλαβετε πολλα Ζωγραφου 6,8 και γαζωνει εξω ο ΒΒΑ.....5,5 ο Παπαγος, εμεινε απο καυσιμο Ιπποκρατειος 2,9 - 3,0, respect Γιωργη Δροσοπηγιωτη, μαλλον δεν θα κανει κατι τοσο καλο τελικα, μονο Παρνηθα ψηλα 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΧΕΛΜΟΣ Posted yesterday at 05:28 AM Share Posted yesterday at 05:28 AM Καλημέρα Τρομερό κρύο με μαυρίλα ...5.8 ελάχιστη και 50αρες ριπές με αίσθηση κοντά στο μηδέν 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis13 Posted yesterday at 05:47 AM Share Posted yesterday at 05:47 AM Κι αλλο ενα βιντεακι απο την Κοτυλη...Εβαλε ποντους παραδοξως..Απο τον Γρηγορη Αμανατιδη... AQM_nShY7CSJgs0175zSPrLWF0ic2ZC-47C9njIo-L0wetEo1CKFulsxazC2oyqi5Y4sjq0pwXhtTGuX7YQacsGZ.mp4 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE SNOWMAN Posted yesterday at 05:56 AM Share Posted yesterday at 05:56 AM 5 ώρες πριν, kouvanos είπε: Αστο φιλε, αυτο το πραγμα, ουτε στο χειροτερο εχθρο μου....γριπη Α, 12 ημερες κολαση, 39-39,5-40,0 να ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΙ με αντιπυρετικα, αυτο δεν το εχω ξαναζησει, στα 38 μου, αντιβιωση φυσικα, κομμαρες, πονοι παντου, ξαναγινα μωρακι που μπουσουλουσε στην κυριολεξια.... Περναει λοιπον το σιχαμα, αφηνει ΟΚ, ενα βηχα, και κουραση, κλπ και 11 ημερες ακριβως μετα, ΜΕΤΑΛΟΙΜΩΞΗ η rebound Οπως το λενε οι γιατροι, ξανα μανα 6η ημερα με πυρετο, ριγη, νταξει οχι αυτο το χαλι, αλλα 39αρια χαλαρα....αλλη αντιβιωση, μαλλον συνδυασμος αντιβιωσεων, και πολυ πολυ φθηνα εχω γλιτωσει την εισαγωγη επρεπε κανονικα, πεταλουδιτσα, ενδοφλεβια και τετοια κολπα...απλα δισταζει ο γιατρος γιατι ειμαι 38 ρε ******, αν ημουν 48 η 58, κατευθειαν με ασθενοφορο μεσα Αυτα τα ωραια, σορι για το οφφ τοπικ, μεγαλη προσοχη ρε μαγκες, τι κορωνοιος και ιστοριες, ΑΥΤΗ η γριπη, νταξει, εγω εχω αφησει το θαυμα μου να πουμε....δεν υπαρχει αυτο το πραγμα, δεν ξερω τι μεταλλαξεις εχει, κλπ ΣΙΓΟΥΡΑ φταιει και η Υπερθερμανση και η Κλιματικη Αλλαγη, αν αναρωτηθει κανεις, καλα η γριπη υπαρχει απτο Μεσαιωνα, δεκαετιες 1980ς, 1990ς, γιατι δεν πεφταμε σαν τα κοτοπουλα ???? Ριξτε μια ματια στα δαση γυρω απο Αττικη και στους κλιματικους μεσους ορους των σταθμων και θα καταλαβετε πολλα Ζωγραφου 6,8 και γαζωνει εξω ο ΒΒΑ.....5,5 ο Παπαγος, εμεινε απο καυσιμο Ιπποκρατειος 2,9 - 3,0, respect Γιωργη Δροσοπηγιωτη, μαλλον δεν θα κανει κατι τοσο καλο τελικα, μονο Παρνηθα ψηλα Περαστικά σου Γιωργάρα. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowparty Posted yesterday at 06:12 AM Share Posted yesterday at 06:12 AM Καλημερα ...συννεφια σημερα με 1χιλ ολο το βραδυ....5βαθμους τωρα... Ισα που ασπρισε το χωριο σταγια..... 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tolisk20 Posted yesterday at 06:13 AM Share Posted yesterday at 06:13 AM Καλημερα..φορεσαμε τον λευκο μανδυα παλι στον Πανουργια..εστω και λιγο ειναι ωραιο..κανα 20ποντο εβαλε στο καταφυγιο https://www.skylinewebcams.com/el/webcam/ellada/central-greece/phocis/mountains.html 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιωάννης Snowstorm Posted yesterday at 06:16 AM Share Posted yesterday at 06:16 AM 16 λεπτά πριν, GEORGE SNOWMAN είπε: Περαστικά σου Γιωργάρα. Περαστικά και υπομονή. Τις πρώτες μέρες του χρόνου κόλλησα γρίπη Α! Το χειρότερο ήταν ότι με κούρασε και νύσταζα όλη μέρα για μέρες.. Γι'αυτό, βιταμίνες, φαΐ και ξεκούραση.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis13 Posted yesterday at 06:42 AM Share Posted yesterday at 06:42 AM Χιονιζει Παρνηθα..Απο Μπαφι και πανω εχει στρωσει.. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beach-snow NG Posted yesterday at 07:01 AM Share Posted yesterday at 07:01 AM Χιονοπασπαλιζέ πρωϊνό, στη Λάσπη Καρπενησίου!! 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannis_volos Posted yesterday at 07:29 AM Share Posted yesterday at 07:29 AM -5 στα 850 και έχει ήδη 8 βαθμούς. 10-12 θα πηγαίνουν οι μέγιστες αν δεν έχει φαινόμενα. Χαρά στο κρύο δηλαδή.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kilkis1989 Posted yesterday at 07:37 AM Share Posted yesterday at 07:37 AM Πριν την Λαμία είχε ψεκάδες.... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marios_angelos Posted yesterday at 07:57 AM Share Posted yesterday at 07:57 AM Βροχή και σήμερα στην Ιστιαια, έχει ρίξει 6mm και θερμοκρασία στους 6 επίσης ! Χειμώνας φουλ αλλά θελουμε χιόνι …… 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kilkis1989 Posted yesterday at 08:34 AM Share Posted yesterday at 08:34 AM Fourna live camera βάλτε ...φαίνομαι🤪 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE SNOWMAN Posted yesterday at 08:36 AM Share Posted yesterday at 08:36 AM 1 λεπτό πριν, Kilkis1989 είπε: Fourna live camera βάλτε ...φαίνομαι🤪 Ελα κοντα και χαιρετα 🤣 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kilkis1989 Posted yesterday at 08:37 AM Share Posted yesterday at 08:37 AM 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kilkis1989 Posted yesterday at 08:41 AM Share Posted yesterday at 08:41 AM 4 λεπτά πριν, GEORGE SNOWMAN είπε: Ελα κοντα και χαιρετα 🤣 Για κηδεία είμαι και θα φαίνομαι λαλάκας...με το σκούφο είμαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE SNOWMAN Posted yesterday at 08:43 AM Share Posted yesterday at 08:43 AM 1 λεπτό πριν, Kilkis1989 είπε: Για κηδεία είμαι και θα φαίνομαι λαλάκας...με το σκούφο είμαι Μια χαρα εισαι ρε..πανε μιλα της...αχαχχαχαχ 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kilkis1989 Posted yesterday at 08:46 AM Share Posted yesterday at 08:46 AM Ψιλοχιονίζει εδώ... 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...