Jump to content

[weathermaniac]

Members
 • Posts

  20908
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  161

[weathermaniac] last won the day on September 13

[weathermaniac] had the most liked content!

Reputation

21625 Excellent

About [weathermaniac]

 • Rank
  Newbie
  Newbie
 • Birthday 11/29/1996

Personal Information

 • Τοποθεσία
  Λάρισα [85μ.] - Γιάννενα [519μ.]

Recent Profile Visitors

26920 profile views
 1. Καλησπέρα, αισθητά καλύτερα σήμερα, και η προσπάθεια φυσικής θέρμανσης του σπιτιού συνεχίζεται. Βόλτα με το ποδήλατο τώρα που έχει σχετική ήπια ζεστουλα, να μας χτυπήσει ο ήλιος να στανιαρουμε. 13.6 η ελάχιστη.
 2. Εγώ τον Αύγουστο έβλεπα αναφορές από τον περσινό Αύγουστο, και γυρνούσα στις επικές καταιγίδες που είχαμε το δεύτερο δεκαήμερο..
 3. Εντωμεταξυ μετά τις ζεστές μπορεί να πέσει η θερμοκρασία πάλι χωρίς βροχές. Το φθινόπωρο έχει μετατραπεί τα τελευταία χρόνια σε καρκίνωμα.
 4. 27.8 η μέγιστη στην Λάρισα. Άρχισε να παλεύεται οριακά με κοντό μανίκι τα μεσημέρια. Βέβαια δεν θα ανέβει άλλο λογικά μέχρι το επόμενο σκ τουλάχιστον...
 5. Τι να πω για εμένα αυτή η θερμοκρασία είναι για μακρυμάνικο, πλευριτωνεσαι αλλιως. Νομίζω ιδανική εσωτερική είναι 24-25 βαθμοί.
 6. Δεν γίνεται να έχεις ξηρό και ψυχρό καιρό όσο έχει νερά η δυτική Ευρώπη. Εξ ορισμού αδύνατο, εκτός από τα διαστήματα μεταίχμια στις αλλαγές κυκλοφορίας. Κατά τα άλλα, πλέον κάθε Σεπτέμβριος γίνεται όλο και πιο σάπιος χρόνο με τον χρόνο, αποκορύφωμα το φετινό ΑΙΣΧΟΣ! με 4 χιλιοστά όλα και όλα, μηδέν καιρικό ενδιαφέρον, και σόμπες ακόμα δεν μπήκαμε στον χειμώνα.. 1 μέρα με καιρικό ενδιαφέρον, και αυτό νύχτα όταν κοιμόμασταν... Ούτε στους εφιάλτες μου αυτό που περνάμε φέτος τον Σεπτέμβριο..
 7. Προτιμώ τον Σεπτέμβριο με ζέστη, και 00 χιλιοστά. Έτσι καια λλιώς προφανώς οι διατάξεις αυτές είναι πολύ πιο φυσιολογικές για την εποχή. Βέβαια στα Γιάννενα όσα χρόνια ζούσα ως φοιτητής περίμενα με ανυπομονησία τα πρώτα συστήματα από τα δυτικά. Αλλά ναι σίγουρα προτιμώ την ζέστη. Πρέπει να έχει τραγική θερμοκρασία το βράδυ για να δυσκολευτώ στον ύπνο προσωπικά.
 8. Τώρα το γιατί οι ιστορικά χαμηλές θερμοκρασίες είναι για καιρόφιλους, αλλά οι ιστορικά υψηλές θερμοκρασίες δεν είναι για καιρόφιλους δεν ξέρω.. Εγώ αυτό που πιστεύω είναι ότι για να είσαι καιρόφιλος, πρέπει να σου αρέσουν τα φαινόμενα, ανεξαρτήτου θερμοκρασίας. Και αφού έλειπαν αυτά τον Σεπτέμβριο, αν σου άρεσε αυτός ο Σεπτέμβριος και είσαι Λαρισαίος ξέρω εγώ, αυτόματα δεν μπορεί να αποκαλείσαι καιρόφιλος.
 9. Λάθος άτομο βρήκες να μην πεις καιρόφιλο... Ίσα ίσα πολλοί που θέλουν τα κρύα τώρα με αποτέλεσμα ένας μήνας αστάθειας να πήγε χαμένος! Έτσι λοιπόν αφού ο Σεπτέμβριος μπήκε στο καλαθι των αχρήστων για μια ακόμη φορά, ε ο στόχος είναι απλά να ζεσταθούμε μπας και αντέξουμε τον δύσκολο χειμώνα που έρχεται. Καταιγιδάκηδες μεγαλύτερους από εμένα και τον Σάκη, δεν πρόκειται να βρεις σε αυτό το φόρουμ, όσο και να ψάξεις.. Είμαι από τους ελάχιστους πραγματικούς καιρόφιλους του φόρουμ.
 10. Εδώ Νικόλα κάνει πολύ κρύο, ενώ μέσα στην πεδιάδα, φτάσαμε ακόμα και 5 βαθμούς ελάχιστη.. Κλιματιστικό δεν θα ανοίξει ούτε και με εβδομάδα με μέγιστες 38 βαθμούς, γιατί απλά θα ανεβεί το πολύ σε ανθρωπινες θερμοκρασίες, και όχι σε μη ανεκτές καλοκαιρινές.. Έχουμε πάνω από ένα μήνα να ανοίξουμε κλιματιστικό εδώ, βασικά πλάκα πλάκα παίζει να έχουμε περάσει 45 μέρες από την τελευταία φορά. Πάντως χαρακτηριστικά ο μπαμπάς μου που δουλεύει νύχτα και είναι αρκούδα στην κυριολεξία για την αντοχή του στο κρύο, δεν έχει ξανανιώσει τόσο κρύο τόσο νωρίς. Και όντως έχουμε ρεκόρ χαμηλών ελαχίστων
 11. Δυστυχώς πολύ κρύο και σήμερα το πρωί στην Λάρισα με 11.6 βαθμούς.. Για να δούμε πόσο θα ανέβει σήμερα. Μόλις 23.4 τώρα...
 12. Με δεδομένο ότι για πρώτη φορά στην ζωή μου με ενδιαφέρει να ζεστάνει περισσότερο από το να έχει κακοκαιρία, αφού η μουφολάρισα θα πάρει το 0, το 6αρι είναι επικο τρέξιμο.. Πραγματικά το χρειζόμαστε εδώ ,είναι θέμα ζωής ή θανάτου για οικονομικούς λόγους... ¨Εως και 26 στα 850!! Λογικά θα φτάνει για να ζεσταθούν τα σπίτια στον βαθμό που να μπορούμε να φοράμε κοντομάνικο ευελπιστώ, αλλά κλιματισμός αποκλείεται να χρειαστεί. Βασικά εγώ ειδικα θα ανοίγω παράθυρα μεσημέρι με το 35αρι αν υπάρξει για να σώσουμε ότι μπορούμε.
 13. Κάπως καλύτερα τώρα. Με ένα μακρυμάνικο και λεπτό μπουφάνακι παλεύεταΙ στους 20. Είδα και μια κουκουβάγια, αλλά έφυγε πριν βγάλω καλή φωτό.
 14. Εγώ πάντως θεωρώ ότι έχουμε την χειρότερη μετάβαση φθινοπώρου που θυμάμαι. Η καλύτερη ήταν μία και μόνο μία. το 2016. Με τέτοιες κακοκαιρίες πρέπει να ξεκνάει το φθινόπωρο και έπειτα με ψυχρές μετωπάρες εκ του Ιονίου. Αντίθετα ξεκινήσαμε με τις υπερμπούρδες. Θέλω 100 χιλ τώρα!
 15. Χαχα Λάρισα είμαι, αλλά ναι στα Γιάννενα και εγώ είχα σοβαρό πρόβλημα με αυτές τις διακυμάνσεις. Μόνο σε ισχυρούς καύσωνες η χαμηλή σχετικά ελάχιστη όντως βοηθούσε. Λάρισα σήμερα είχαμε 10.6 με 26.6 Γιάννενα προάστια από 4.6 έως 23.7
×
×
 • Create New...