Jump to content

PARIS

Μέλη
  • Καταμέτρηση περιεχομένου

    16
  • Eγγραφή

  • Τελευταία είσοδος

Δημοφιλία κοινότητας

12 Good

About PARIS

  • Rank
    Newbie
    Newbie

Προσωπικές Πληροφορίες

  • Τοποθεσία
    ΒΟΛΟΣ

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

  1. Παιδες το θεμα ειναι τα βουνα να χουμε νερο οχι να χιονισει στην πορτα του καθενος ,καλο κι αυτο αλλα σε δευτερη φαση. Εδω ψαχνουμε τα βασικα
  2. Φιλοι μην κοιτατε στο διαστημα μαρτιο και τετοια, κραταμε τις επομενες μερες και περιμενουμε διορθωσεις ας ελπιζουμε τουλαχιστον ,πιστευω στο διημερο θα ευθυγραμιστουν ,ταση κοιταω ,μετα τα απο που ,μετα το χαμηλο , και ο αερας ,τρωμε ξυλο παταμε στη βαση μονο.
  3. και το βασικοτερο που ξεχασα ,το αιγαιο θα ναι πανω απ τα κλιματικα, οποιος καταλαβε.
  4. Καλησπερα κι απο μενα .Αρχιστε να κοιτατε ξανα γιατι απο 26 ειμαστε στα κλιματικα και κατω για κανα 10ημερο ,αρα κατι θα γινει .Απο δεξια ερχεται λολ.
  5. καλημερα ,το ευρωπαικο δεν βλεπει τπτα προς το παρων και ολο το μηνα τον δινει ελαφρως πανω απ τα κλιματικα ,προσωπικα ομως πιστευω οτι σε κανα τριημερο θα δουμε αλλα πραγματα γιατι θα φανει ποιο καθαρα η αλλαγη της κυκλοφοριας . Το κακο ειναι οτι τρωει το υπαρχον χιονι στα χιονοδρομικα αυτο το εκτρωμα που βιωνουμε αυτες τις μερες .
  6. Καλημερα σε ολους και καλο μηνα .Για την ωρα πιστευω οποιαδηποτε προβλεψη ειναι ακυρη ,γεγονος ειναι οτι απο 12-13 επιστρεφουμε στα κλιματικα σιγα σιγα και τοτε κατι μπορει να δουμε ,προς το παρων θα παρω τα χαπια μου λολ να περασει η επομενη βδομαδα και θα ελπιζω.Νασται ολοι καλα.
  7. Μεχρι 19 τα μεσοπροθεσμα με εξαιρεση τα βορεια ειναι πανω απο τα κλιματικα ,μην κοιτατε τπτα ας ελπισουμε ν αλλαξουν ,μιλαμε για καταστροφη
  8. Σωστο.οι δεικτες στα κλιματικα ειναι μετα τις 15 μακαρι να εχουμε καμια φωτοβολιδα ενδιαμεσα
  9. Σωστο.οι δεικτες στα κλιματικα ειναι μετα τις 15 μακαρι να εχουμε καμια φωτοβολιδα ενδιαμεσα
  10. το θεμα ειναι οτι εχουμε συστηματα που κινουνται αδιακοπα και ειναι οσα ερνει ο ανεμος
  11. Καλησπερα σας παρακολουθω χρονια ,ΠΑΡΙΣ ειναι τ ονομα μου απο βολο . Τα μεσοπροθεσμα μεχρι 12 δειχνουν πανω απο τα κλιματικα ,μεταστα κλιματικα ευχομαι να γινει εκπληξη νωριτερα .
×
×
  • Δημιουργία νέου...