Jump to content

oldboy332

Members
 • Posts

  4252
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Everything posted by oldboy332

 1. Χρόνια πολλά σε όλους και φυσικά στους εορτάζοντες & εορτάζουσες. Μέτρια προς το καλό η γενική προοπτική του καιρού, τουλάχιστον για τις περιοχές από Λαμία και βορειότερα που μάλλον θα ξαναδούνε αστάθεια. Για εμάς εδώ η ανομβρία φαίνεται θα συνεχιστεί πλην απροόπτου. Φοβερή επιμονή του καιρού στην κεντροδυτική Ευρώπη όπου πάρα τις βροχές θα συνεχίσουν να έχουν θερμοκρασίες άνω του φυσιολογικού. Περιμένω να δω πότε και πως θα ισορροπήσει ο καιρός από Σεπτέμβριο. Λογικά θα πάμε σε κρύο Φθινόπωρο στην Δυτική Ευρώπη και ζεστό σε εμάς. Ελπίζω απλώς να περνάει που και που προς την Ανατολική χώρα καμία βροχή.
 2. Νομίζω είναι η τέταρτη μπόρα στην περιοχή της Κύμης για σήμερα. Ε, αυτή είναι δυναμίτης! Δείτε καμερα live ... https://livecameras.gr:30443/live/andro1/playlist.m3u8
 3. Απίστευτη μαυρίλα απέναντι στην Β. Εύβοια. 22mm στους Παπάδες και ρίχνει ακόμη. Εμάς μας έμεινε ο ρομαντισμός
 4. Θηρίο εχει βγάλει απέναντι η Εύβοια. Εμείς μπουκαδούρα βοριαδάκι και υγρασία. Καλά είναι κι έτσι.
 5. Μετά από 2 μπορες που πέρασαν βορειότερα, στο όρια Βοιωτίας-Φθιώτιδας, φαίνεται ότι θα έχουμε άλλη μια ευκαιρία στην συνέχεια, αυτή την φορά με πιο Δυτικό stream .
 6. Ψόφια ακόμη τα πράγματα. Ίσως βγάλει μια μπορούλα αλλά δεν είναι αυτό το ζητούμενο. Βορειότερα φαίνεται καλύτερη η προοπτική.
 7. Καλημέρα από Βοιωτία. Πλήρης άπνοια μετά από πάρα πολλές μέρες και ελπίζω να παραμείνει ο έτσι. Για να δούμε αν θα μας κάνει την χάρη.
 8. Και ο δεύτερος σταθμός Davis στον Αγ. Στέφανο που δεν τσιμπάει έχει 16,8mm οπότε έριξε καλό νερό.
 9. Διόνυσο βλέπω έχει βγάλει μπόρα εδώ και λίγη ώρα.
 10. Επιτέλους αναπτύξεις στο Κρυονέρι. Όχι ότι θα κάνει κάτι το σημαντικό αλλά τόσο καιρό που έχουμε να δούμε, κάτι είναι κι αυτό. Γενικά δροσιά αυτες τις ημερες και αίσθηση ότι το καλοκαίρι τελείωσε. Έλα όμως που δεν είναι έτσι...
 11. Από τον φετινό Μάρτιο υπάρχει σταθμός στην Αταλάντη .Davis vantage pro2 ίσως έχει και ανεμιστήρα. Εντάξει στην πόλη είναι, το βουνό πάνω έχει αλλά ύψη υετού.Παρόλα αυτά μια ιδέα θα την πάρουμε. Η Αταλάντη επηρεάζεται πάρα πολλές φορές και με ΝΔ ρεύμα ,σε αντίθεση με Ανατολικότερα . Παρακάτω το link του σταθμού: http://users.sch.gr/labrinth/weather/month.html
 12. ΒΔ άκρο της Σικελίας αυτό το πρωϊνό . Αυτές είναι διακοπές !
 13. Τα μόνα που εχει κάνει ενω βρισκόσουν στο χωριο είναι :1) ρεκόρ μέγιστης θερμοκρασίας, 2) ρεκόρ μέγιστης μέσης θερμοκρασίας,3) ρεκόρ μέγιστης ελάχιστης θερμοκρασίας. 4) καταιγίδα ούτε για δείγμα, 5)νιφάδα σε απόσταση 50+km . Σε περιμένω το ΣΚ για να ξεραθεί κι ο πλάτανος στην πλατεία!
 14. Κλασικός Έλληνας! Είδε αέρα και σου λέει "ευκαιρία είναι!" Βέβαια παίζει και λίγο άφοβα εδώ που τα λέμε. Κατά τα άλλα, πολλά μποφόρ και δροσιά και σήμερα στο Κρυονέρι. 28,7 μέγιστη και στο χωριό με 60αρες ριπες . 20220808_203109.mp4
 15. Τοπική, ισχυρή μπόρα στην περιοχή του Μπράλου κοντά στην Λαμία. Τα τυχερά να δουλεύεις κυριακή
 16. Το μανιτάρι αυτό φίλε ειναι λίγο Ανατολικοτερα της Πάργας και το χάζευα και εγώ από το χωριό.
 17. Πιστεύω θα ελεγχθεί τις επόμενες 2-3 ώρες η φωτιά αλλά είναι ένα σημείο βραχώδες με πολλά πεύκα το οποίο κι αυτό θα μείνει χωρίς βλάστηση. Πριν κανένα μήνα παρατηρούσα την πυροσβεστική ζώνη Δυτικά την Μάνδρας ( κοντά στο Μοναστήρι ) τι "ωραία" την έχουν καθαρίσει και φέτος . Ευτυχώς έχει βοριά σήμερα.
 18. Τώρα το "βαρετά " που έγραψα αφορά μόνο τα καιρικά. Κατά τα άλλα ψάχνω να βρω χρόνο να βαρεθώ...
 19. Γύρω στους 28-29 βαθμούς η μέγιστη εδώ . Ευχάριστα μεν ,βαρετά δε. Θυμάμαι όταν ήμουν μικρός στο χωριό άπειρες τέτοιες καλοκαιρινές μέρες που ειδικά τα μεσημέρια που όλοι κοιμόντουσαν, εγώ έκοβα φλέβες από την βαρεμάρα.
×
×
 • Create New...