Jump to content
teo_73

Ανάλυση χαρτών Ιανουαρίου 2022 Β'

Προτεινόμενες αναρτήσεις

16 λεπτά πριν, Theomanio είπε:

Καλά για τα βόρεια πάλι δεν είναι κάτι το τρομερό όσο άπληστο και να ακούγεται βέβαια όταν δε θα ρίξει τίποτα σκ.

Αλλά τη μερίδα του λέοντος την έχουν τα κεντρικά,δεν είναι δα και ιστορικό για εδώ πάνω.

Πολύ μεγάλη κακοκαιρία εν όψει για τους κεντρικούς και κυρίως τους προσηνεμους-νησιωτες 

Παιδιά απολαύστε το!!!

Το επιτελείο μου από μεθαύριο θα ξεκινήσει τον σχεδιασμό για το επόμενο...🔥

Edit.

Δεν είδα τη συνέχεια βέβαια η οποία όντως θα ήταν κάτι πολύ δυνατό.

Ένα σενάριο,πάμε παρακάτω..

εαν μιλας για τον παιο ειναι μεγαλο χιονι με διαρκεια αλλα ειναι σε μια εβδομαδα οποτε καταλαβαινεις

Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες

9 λεπτά πριν, thesprotos είπε:

ΕΠΙΚΟΣ ΕΥΡΩΠΑΊΟ ΓΙΑ ΉΠΕΙΡΟ ΤΗΝ ΕΠΌΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΆΔΑ.. ΑΠΑΝΩΤΆ ΜΈΤΩΠΑ ΑΠΟ ΙΌΝΙΟ ΜΕ ΔΥΤΙΚΌ ΣΤΡΙΜ..... ΠΑΩ ΤΟΥΑΛΈΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΡΑΔΥΝΗ🤣🤣🤣

graphe_ens3.gif.2ed03f493a97970495825b440957e6e5.gif

Εμενα μαρεσει και η μακαροναδα για το Σαββατο στα Γιαννενα πριν βεβαια απο το θαψιμο του παιου σε κατι μετα.

2 hours ago, sakis13 said:

Μητσο τι κανουμε??Παμε κοκκινο η μενουμε αθηνα??Ηταν ν ανεβω πεθερικα το σκ...Μαλλον Αθηνα με κοβω ομως να μενω..

Πάτε Κόκκινο, φορτώνετε πεθερικά και τα φέρνετε Αθήνα για λόγους ασφαλείας.

9 minutes ago, ICELARISSA said:

Ρε συ και στο τζεμ το ιδιο γινετε απλα η λιμνη ειναι πιο νοτια απλα το ευρωπαικο εφτιαξε σκανδιναβικο προφανως και δεν θα βγει ..αλλα χαμηλο την δευτερα το βγαζουν και τα τρια μοντελα σε αλλες θεσεις ομως

ΟΧΙ φιλε, δεν γινεται το ίδιο! Με την καμία όμως! Να το τζεμ

gemnh-0-126.png?12

gemnh-0-132.png?12

Δεν ξέρω ξέρω αν είχε μπει πιο πριν, υετός ουκμο κάτω στο 12αρι και πάνω στο 0αρι

xx_model-en-308-0_modgbr_2022011800_144_17_157.thumb.png.691b7d0f1660bb9abdf94878d82606ba.png

xx_model-en-308-0_modgbr_2022011812_144_17_157.thumb.png.eb70bb38882c691ea8ab94294e81c4be.png

Γενικά μετά από τα 12αρια είμαι λιγάκι πιο αισιόδοξος για το Σ/Κ. Σίγουρα απογοήτευμενος βέβαια σε σχέση με το τι θα μπορούσε να βγει βάση των χθεσινών και γενικά προηγούμενων χαρτών... Το καλό είναι ότι επειδή στα 12αρια όλα τα μοντέλα άρχισαν να συγκλίνουν, τα πιο καλά σενάρια(πχ τζίφος που δίνει 20 χιονο-χιλιοστά περίπου εδώ) δεν είναι τρομερά απίθανα. Θέλω να πιστεύω ότι μέχρι αύριο υπάρχει ένα μικρό περιθώριο να βελτιωθούν λίγο τα πράγματα ώστε να δούμε ένα 10ποντάκι εν τέλει.

Για την αποκοπή έχουμε δρόμο ακόμη...

Επεξεργάστηκε από g_ar

1 λεπτό πριν, BrainA είπε:

ΟΧΙ φιλε, δεν γινεται το ίδιο! Με την καμία όμως! Να το τζεμ

gemnh-0-126.png?12

gemnh-0-132.png?12

Στις 150 ωρες δεν πως γινετε η λιμνη ...εφοσον μιλαμε για αποκοπη αν γινει βεβαια λογικο να υπαρχουν διαφορα σεναρια απο τα μοντελα

2 λεπτά πριν, ICELARISSA είπε:

15 σεναρια ειναι σαν το κυριο στα 50 οποτε εχει πολυ δρομο και αν..

για το περασμα στις 22 απο τα κεντρικα πως ειναι?Καλυτερα απο το κυριο?Αφηνει ελπιδες για δυτικσιμα

1 minute ago, ICELARISSA said:

Στις 150 ωρες δεν πως γινετε η λιμνη ...εφοσον μιλαμε για αποκοπη αν γινει βεβαια λογικο να υπαρχουν διαφορα σεναρια απο τα μοντελα

Κωστή πόσταρα χάρτες. Μέσα σε 24 ώρες ο Παίος διαιρεί τη Λίμνη δια του 2,5 με 3. Δεν το κάνει αυτό το τζεμ ούτε ο τζίφος βέβαια. Έχει χάσει τη μπάλλα από την αποκοπή και μετά ο Παίος. Νομίζω.

18 minutes ago, weatherfan said:

Ρε παιδιά έχω δει τόσες φορές αυτό το ΑΙΡΧΑΙΤΕ που παραλίγο να το γράψω λάθος σε mail της δουλειάς μου.

ΑΙΔΟ ΜΟΙΛΑΜΑΙ ΕΛΛΟΙΝΥΚΑ ΦΥΛΑΡΑΚΙ

3 λεπτά πριν, BrainA είπε:

Κωστή πόσταρα χάρτες. Μέσα σε 24 ώρες ο Παίος διαιρεί τη Λίμνη δια του 2,5 με 3. Δεν το κάνει αυτό το τζεμ ούτε ο τζίφος βέβαια. Έχει χάσει τη μπάλλα από την αποκοπή και μετά ο Παίος. Νομίζω.

Το ειπα και προχθες η μη σταθεροτητα των μοντελων σημαινει η μεγα φολα η μεγας χιονιας.

23 λεπτά πριν, ICELARISSA είπε:

Νομιζω ξερεις την απαντηση χαχαα ουτε τα μισα 

μια ζωη αρνητικος εισαι ρε φιλε μολις βγει χιονι σε μας αμεσως να μας το παρεις πισω τι πραμα εισαι  χαχαχα

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.

• Δημιουργία νέου...