weatherfan Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 Ρε παιδιά έχω δει τόσες φορές αυτό το ΑΙΡΧΑΙΤΕ που παραλίγο να το γράψω λάθος σε mail της δουλειάς μου. 14 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
PAIONAS Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 16 λεπτά πριν, Theomanio είπε: Καλά για τα βόρεια πάλι δεν είναι κάτι το τρομερό όσο άπληστο και να ακούγεται βέβαια όταν δε θα ρίξει τίποτα σκ. Αλλά τη μερίδα του λέοντος την έχουν τα κεντρικά,δεν είναι δα και ιστορικό για εδώ πάνω. Πολύ μεγάλη κακοκαιρία εν όψει για τους κεντρικούς και κυρίως τους προσηνεμους-νησιωτες Παιδιά απολαύστε το!!! Το επιτελείο μου από μεθαύριο θα ξεκινήσει τον σχεδιασμό για το επόμενο...🔥 Edit. Δεν είδα τη συνέχεια βέβαια η οποία όντως θα ήταν κάτι πολύ δυνατό. Ένα σενάριο,πάμε παρακάτω.. εαν μιλας για τον παιο ειναι μεγαλο χιονι με διαρκεια αλλα ειναι σε μια εβδομαδα οποτε καταλαβαινεις Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Snowaddict Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 Κοντρόλ σαφώς δυτικότερα Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Harry031 Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 9 λεπτά πριν, thesprotos είπε: ΕΠΙΚΟΣ ΕΥΡΩΠΑΊΟ ΓΙΑ ΉΠΕΙΡΟ ΤΗΝ ΕΠΌΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΆΔΑ.. ΑΠΑΝΩΤΆ ΜΈΤΩΠΑ ΑΠΟ ΙΌΝΙΟ ΜΕ ΔΥΤΙΚΌ ΣΤΡΙΜ..... ΠΑΩ ΤΟΥΑΛΈΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΡΑΔΥΝΗ🤣🤣🤣 Εμενα μαρεσει και η μακαροναδα για το Σαββατο στα Γιαννενα πριν βεβαια απο το θαψιμο του παιου σε κατι μετα. 2 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
BrainA Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 2 hours ago, sakis13 said: Μητσο τι κανουμε??Παμε κοκκινο η μενουμε αθηνα??Ηταν ν ανεβω πεθερικα το σκ...Μαλλον Αθηνα με κοβω ομως να μενω.. Πάτε Κόκκινο, φορτώνετε πεθερικά και τα φέρνετε Αθήνα για λόγους ασφαλείας. 3 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
larissa_mare Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 Τα βόρεια χιονοζομπι καντε επίκληση στον παιο 1 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
BrainA Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 ΠΑΜΕΓΕΡΑ ΜΑΓΚΕΣ! 6 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
nikolas 2365 Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 Κοντρόλ παιου Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
BrainA Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 9 minutes ago, ICELARISSA said: Ρε συ και στο τζεμ το ιδιο γινετε απλα η λιμνη ειναι πιο νοτια απλα το ευρωπαικο εφτιαξε σκανδιναβικο προφανως και δεν θα βγει ..αλλα χαμηλο την δευτερα το βγαζουν και τα τρια μοντελα σε αλλες θεσεις ομως ΟΧΙ φιλε, δεν γινεται το ίδιο! Με την καμία όμως! Να το τζεμ Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
sakis13 Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 Αυτη ειναι η κινηση του ευρωπαικου που μας εκανε να κλαψουμε..Και που εδωσε το χρυσο στον Ευρωπαιο...Παντα τετοια... 4 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
ICELARISSA Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 15 σεναρια ειναι σαν το κυριο στα 50 οποτε εχει πολυ δρομο και αν.. 2 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
γιωργος τ Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 παιδια με αυτα ποσους ποντους χιονι πιστευετε οτι θα εχω ? Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
g_ar Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 (Επεξεργασμένο) Δεν ξέρω ξέρω αν είχε μπει πιο πριν, υετός ουκμο κάτω στο 12αρι και πάνω στο 0αρι Γενικά μετά από τα 12αρια είμαι λιγάκι πιο αισιόδοξος για το Σ/Κ. Σίγουρα απογοήτευμενος βέβαια σε σχέση με το τι θα μπορούσε να βγει βάση των χθεσινών και γενικά προηγούμενων χαρτών... Το καλό είναι ότι επειδή στα 12αρια όλα τα μοντέλα άρχισαν να συγκλίνουν, τα πιο καλά σενάρια(πχ τζίφος που δίνει 20 χιονο-χιλιοστά περίπου εδώ) δεν είναι τρομερά απίθανα. Θέλω να πιστεύω ότι μέχρι αύριο υπάρχει ένα μικρό περιθώριο να βελτιωθούν λίγο τα πράγματα ώστε να δούμε ένα 10ποντάκι εν τέλει. Για την αποκοπή έχουμε δρόμο ακόμη... Επεξεργάστηκε Ιανουάριος 18, 2022 από g_ar 2 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
BrainA Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 ΜΑΡΤΙΟΣ 1987 VS GEM 2022 3 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
ICELARISSA Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 1 λεπτό πριν, BrainA είπε: ΟΧΙ φιλε, δεν γινεται το ίδιο! Με την καμία όμως! Να το τζεμ Στις 150 ωρες δεν πως γινετε η λιμνη ...εφοσον μιλαμε για αποκοπη αν γινει βεβαια λογικο να υπαρχουν διαφορα σεναρια απο τα μοντελα Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
dimitris27 Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 2 λεπτά πριν, ICELARISSA είπε: 15 σεναρια ειναι σαν το κυριο στα 50 οποτε εχει πολυ δρομο και αν.. για το περασμα στις 22 απο τα κεντρικα πως ειναι?Καλυτερα απο το κυριο?Αφηνει ελπιδες για δυτικσιμα Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
BrainA Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 1 minute ago, ICELARISSA said: Στις 150 ωρες δεν πως γινετε η λιμνη ...εφοσον μιλαμε για αποκοπη αν γινει βεβαια λογικο να υπαρχουν διαφορα σεναρια απο τα μοντελα Κωστή πόσταρα χάρτες. Μέσα σε 24 ώρες ο Παίος διαιρεί τη Λίμνη δια του 2,5 με 3. Δεν το κάνει αυτό το τζεμ ούτε ο τζίφος βέβαια. Έχει χάσει τη μπάλλα από την αποκοπή και μετά ο Παίος. Νομίζω. Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Panagiotis Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 🤔 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
GEORGE SNOWMAN Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 Πολυ δυνατα τα ενς του παιου 8 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
east_attika Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 Καλησπέρα στους χιονοτρελαμενους σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα Μαραθώνας Νέα μάκρη θα δουν χιόνι η βροχή και χλαπατσα Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
BrainA Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 Και μπορεί να έχει και γλυκό το μενού ε?😉 2 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
BrainA Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 18 minutes ago, weatherfan said: Ρε παιδιά έχω δει τόσες φορές αυτό το ΑΙΡΧΑΙΤΕ που παραλίγο να το γράψω λάθος σε mail της δουλειάς μου. ΑΙΔΟ ΜΟΙΛΑΜΑΙ ΕΛΛΟΙΝΥΚΑ ΦΥΛΑΡΑΚΙ 3 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
ICELARISSA Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 3 λεπτά πριν, BrainA είπε: Κωστή πόσταρα χάρτες. Μέσα σε 24 ώρες ο Παίος διαιρεί τη Λίμνη δια του 2,5 με 3. Δεν το κάνει αυτό το τζεμ ούτε ο τζίφος βέβαια. Έχει χάσει τη μπάλλα από την αποκοπή και μετά ο Παίος. Νομίζω. Το ειπα και προχθες η μη σταθεροτητα των μοντελων σημαινει η μεγα φολα η μεγας χιονιας. 1 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
PAIONAS Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 23 λεπτά πριν, ICELARISSA είπε: Νομιζω ξερεις την απαντηση χαχαα ουτε τα μισα μια ζωη αρνητικος εισαι ρε φιλε μολις βγει χιονι σε μας αμεσως να μας το παρεις πισω τι πραμα εισαι χαχαχα Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
PAIONAS Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 18, 2022 εντωμεταξει καπου ειδα εικονιδια του σωτου τι εγινε εμφανιστηκε;; Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...