salonikatasos Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 Το βάζω από τώρα αν και μακρινό και μέχρι τότε μπορεί να έχετε κάνει κι άλλη συνάντηση. Παραμονές πρωτοχρονιάς μέχρι και 10 γενάρη θα είμαι στη Θεσσαλονίκη, οπότε το σκ 7-8 ιανουαρίου αν υπάρχει συμμετοχή θα μπορούσαμε να κάνουμε μια συνάντηση. Ή ακόμα και μεσοβδόμαδα εφόσον μπορούν αρκετοί φυσικά 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vorios_polos Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 7 ώρες πριν, salonikatasos είπε: Το βάζω από τώρα αν και μακρινό και μέχρι τότε μπορεί να έχετε κάνει κι άλλη συνάντηση. Παραμονές πρωτοχρονιάς μέχρι και 10 γενάρη θα είμαι στη Θεσσαλονίκη, οπότε το σκ 7-8 ιανουαρίου αν υπάρχει συμμετοχή θα μπορούσαμε να κάνουμε μια συνάντηση. Ή ακόμα και μεσοβδόμαδα εφόσον μπορούν αρκετοί φυσικά Κανονίζουμε το άλλο Σάββατο η την άλλη Κυριακή συνάντηση όποιος θέλει ερχεται,σίγουρα θα κάνουμε και μια ακόμη τουλάχιστον ,ας είναι εκείνο το σκ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolasxm Posted December 7, 2022 Share Posted December 7, 2022 Νομίζω ότι αν κάνουμε συνάντηση μέσα στο 22 πρέπει να είναι η Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στο γνωστό μέρος εκεί στα πρώην ster (τώρα Οdeon Μακεδονία) ή εκέι στο Ποσειδώνειο που βρισκόμαστε συχνά ... Αλλίως, το κάνουμε αρχές του 23 όταν έρθει και ο Τάσος Link to comment Share on other sites More sharing options...
vorios_polos Posted December 7, 2022 Share Posted December 7, 2022 3 ώρες πριν, nikolasxm είπε: Νομίζω ότι αν κάνουμε συνάντηση μέσα στο 22 πρέπει να είναι η Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στο γνωστό μέρος εκεί στα πρώην ster (τώρα Οdeon Μακεδονία) ή εκέι στο Ποσειδώνειο που βρισκόμαστε συχνά ... Αλλίως, το κάνουμε αρχές του 23 όταν έρθει και ο Τάσος Η κάνουμε 2...μια πριν τον χιόνια και μια μετά... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolasxm Posted December 7, 2022 Share Posted December 7, 2022 Εγώ πάντως για την Κυριακή 18/12 είμαι οκ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salonikatasos Posted December 7, 2022 Author Share Posted December 7, 2022 (edited) Το αλεα στο μεγαρο εχει κλεισει παντως. Δεν ξερω τι θα γινει στη θεση του Edited December 7, 2022 by salonikatasos 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vorios_polos Posted December 19, 2022 Share Posted December 19, 2022 Λοιπόν παιδιά ίσως μας αναγκάσει ο καιρός να κάνουμε την συνάντηση λίγο πριν από τα...γεγονότα...δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων που δεν δουλεύει κανείς?στις 26.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salonikatasos Posted December 29, 2022 Author Share Posted December 29, 2022 Να ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolasxm Posted January 2 Share Posted January 2 Καλημέρα. Πρέπει να γίνει μια ΚΑΛΗ συνάντηση, όμως κατά τη γνώμη μου πρέπει να συντρέχουν 2 παράγοντες. Πρώτον, να υπάρχει ένας ΚΑΛΟΣ και ΥΠΑΡΚΤΟΣ αυλώνας για να περιμένουμε με ΒΑΣΙΜΕΣ ελπίδες, και δεύτερον να κανονιστεί έτσι ώστε να έχει πολύ μεγάλη συμμετοχή.... Να έρθουμε σχεδόν όλοι ... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolasxm Posted January 10 Share Posted January 10 (edited) Αρχίζει και δείχνει το πράγμα για συνάντηση το Σαββατοκύριακο 21-22 του μήνα .... Edited January 11 by nikolasxm 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vorios_polos Posted January 11 Share Posted January 11 Ν αρχίσουμε να το κανονιζουμε?Σάββατο 21 η Κυριακή 22... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolasxm Posted January 11 Share Posted January 11 Εγώ προτιμώ Σάββατο γιατί αν δε δουλεύω την επόμενη. Αλλά έρχομαι και Κυριακή... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vorios_polos Posted January 11 Share Posted January 11 Εντάξει Σάββατο...άντε ξυπνάτε..άλλοι?Μ ένα τρέξιμο στις 8000 ώρες οι άλλοι έφεραν τον κιγκα.... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WEATHER-FUN Posted January 11 Share Posted January 11 Είμαι μέσα για Σάββατο 21/1. Κυριακή 22/1 δύσκολα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolasxm Posted January 16 Share Posted January 16 (edited) Δεν βλέπω να πηγαίνουμε τελικα ε? Δεν βλεπω συμμετοχές. Κι ομως το Σαββατο θα περιμενουμε πραγματα και θα έχει πολύ ψωμί η κουβέντα ... Edited January 16 by nikolasxm Link to comment Share on other sites More sharing options...
vorios_polos Posted January 16 Share Posted January 16 Όσοι μπορούμε μωρέ Νικόλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Theomanio Posted January 17 Share Posted January 17 Μέσα για τη συνάντηση το Σάββατο,ώρα και μέρος το αφήνω πάνω σας!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vorios_polos Posted January 17 Share Posted January 17 6 7 8 ότι ώρα βολεύει δεν έχω θέμα...μέρος το βλέπουμε αύριο μεθαύριο...κάπου κέντρο λογικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolasxm Posted January 17 Share Posted January 17 Μπορούμε και στο screen στα στερ Μακεδονία. Έχει πάρκινγκ μπόλικο. Χρειάζεται όμως αυτοκινητο Link to comment Share on other sites More sharing options...
vorios_polos Posted January 17 Share Posted January 17 Γκαντεμομερος τα στερ...απαπα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salonikatasos Posted January 17 Author Share Posted January 17 Στέλνω τον παπαγάλο μου για καλή τύχη από φρανκφούρτη, ιδανικά θα ήθελα μια συγκεκριμένη διάταξη που χιονίζει πολύ κι εδώ κι εκεί, υπάρχει καιρός ακόμα να την ψάξουμε. Το 19-20 δεν είχε καν χειμώνα, πέρσι και πρόπερσι λόγω των γνωστών μέτρων δεν έγινε συνάντηση και χάθηκαν 2 χιονιάδες, οπότε φέτος με το καλό να γίνει η επιστροφή του χιονιού εκεί που ανήκει. Με ένα σενάριο σαν το 20 ίσως 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotos*snow Posted January 17 Share Posted January 17 To Σάββατο δουλεύω απόγευμα δυστυχώς .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vorios_polos Posted January 17 Share Posted January 17 30 λεπτά πριν, sotos*snow είπε: To Σάββατο δουλεύω απόγευμα δυστυχώς .... Παιδιά Κυριακή ?χωρίς σωτο να μας προσγειώσει πως θα γίνει? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolasxm Posted January 18 Share Posted January 18 11 ώρες πριν, vorios_polos είπε: Παιδιά Κυριακή ?χωρίς σωτο να μας προσγειώσει πως θα γίνει? Συμφωνώ απόλυτα. Ο Σωτος δεν γίνεται να λήψει. Ας μας πει πότε μπορεί... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vorios_polos Posted January 18 Share Posted January 18 2 λεπτά πριν, nikolasxm είπε: Συμφωνώ απόλυτα. Ο Σωτος δεν γίνεται να λήψει. Ας μας πει πότε μπορεί... Εννοείτε!!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...