Jump to content
weatherforattica

Ανάλυση Χαρτών Φεβρουαρίου 2023

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, Sepolia7 είπε:

Αυτοι ειναι χαρτες gfs,ο φιλος λεει για ευρωπαικο μαλλον

Ναι αγορινα καταλαθος μπηκαν,διορθωσα και το ποστ στον φιλο.

Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες

1 λεπτό πριν, snow_attica είπε:

Για τον Ευρωπαίο μίλησα 

Ναι φιλε μου συγνωμη για το λαθος στους χαρτες.Δες λιγο παραπανω το διορθωσα.

Αγαπητοί ΚΒόρειοι και ειδικότερα από Κ. Μακεδονία και ανατολικότερα (λόγω προβλεψεων κυρίως) θέλω να είστε δυνατοί, μην πτοειστε ό,τι και να συμβεί είτε στα μοντέλα είτε στο nowcast και δεν πειράζει βγείτε από τις "τρύπες" σιγά μην κρύβεστε για το χιόνι. Άιντε!!! 😁😁😁

15 λεπτά πριν, ICELARISSA είπε:

Για να βγει νυφιτσα πλην οτι θες προσηνεμη διαταξη πρεπει να συνωμοτισει το συμπαν για να βγει οποτε απλα χαζευουμε

Νυφίτσες  όχι στις 168 αλλά ούτε στις 120 δεν έχουν υπάρξει ΠΟΤΕ.......... χαχαχα γι αυτό τις λένε νυφίτσες γιατί εμφανίζονται από το πουθενά στις κοντινές ώρες..... εννοείται κάτω από τις 100.... όπως και στην Αριάδνη.... 

1 λεπτό πριν, teo_73 είπε:

Ναι φιλε μου συγνωμη για το λαθος στους χαρτες.Δες λιγο παραπανω το διορθωσα.

Τεο με βαση τον ευρωπαιο τι βλεπεις?

Είμαστε ευάλωτοι, αποδεχθείτε το.... Φύγαμε από τα 20αρια και τις πασχαλιτσες στα βουνά...θα παγώσουν όλα...το ποτήρι μισογεμάτο ποτέ μισοάδειο... Όσο μας πληγώνει τόσο μας πορωνει... Με μια φωνή... ΑΙΡΧΕΤΑΙΙΙΙΙ ΜΩΡΕΕΕ!!!! 

6 λεπτά πριν, fufutos είπε:

Καλωσήρθες,καλομελετα κ έρχεται 

ΥΣ: φίλησες τα πάτρια εδάφη σαν τον Βέγγο στη ταινία?? 😂

Προφανώς! Έκανα και τις υπόλοιπες απαραίτητες τελετουργίες έτσι ώστε να είναι όλα έτοιμα για τον χιοναρμαγεδων που θα λάβει χωρα

Αν έβγαινε η διάταξη του ευρωπαίου πάντως για κεντροβόρεια είναι η καταδίκη μας....η οριστική....για 12-15 μέρες ντάλα ήλιο και ξερόκρυο..... καταπλάκωμα αντικυκλώνα και.... γυαλιά ηλίου 

Πολλά ενσέμπλς συμφωνούν με το κύριο και μάλιστα κάποια είναι και πιο δυτικά, αλλά κατά βάση ο μέσος όρος θα βγει πιο ανατολικά από το κύριο

εγω γραφω με δακρυα στα ματια οτι δε θα δω χιονι ουτε φετος το φλεβαρη και δυτηχως θα περασει ετσι ο καιρος με ηλιο και κρυο

Το είχα γράψει σε πόσα ποστ για τη Κυριακή. Πάντως πρέπει να γίνει μια συσχέτιση μεταξύ το τι δείχνουν τα μοντέλα σε κάτι δυνατό 7 με 8 μέρες πριν.. Το παίρνουν πίσω και το ξαναεμφανιζουν 4 μέρες πριν το συμβάν. Νομίζω αρκετά παλαιότερα είχε κάνει αυτό το συσχετισμό και ένας παλιός κορυφαίος Έλληνας μετεωρολόγο. 

Just now, sotos*snow said:

Αν έβγαινε η διάταξη του ευρωπαίου πάντως για κεντροβόρεια είναι η καταδίκη μας....η οριστική....για 12-15 μέρες ντάλα ήλιο και ξερόκρυο..... καταπλάκωμα αντικυκλώνα και.... γυαλιά ηλίου 

Δεν βγάζει ανατολικό; Εγώ βλέπω ότι χιονίζεστε σε δυτική κεντρική Μακεδονία/Θεσσαλία, Γιάννενα κτλ. Απλώς μετά ακολουθεί νότια πορεία αρκετά οπότε θάβεται ο Βόλος και ημιορεινά (βάσει θερμοκρασιών) ευρύτερα προσήνεμα α λα 2006. Η αλήθεια είναι πως δυνητικά θα θέλαμε στα νότια να πάει όντως αρκετά νότια ο αντικυκλώνας σε σχέση με αυτό που δίνει το GFS αλλά το θεωρώ πολύ δύσκολο κι ας το βγάζει έστω και με κουτσουρεμένες θερμοκρασίες το κύριο του Παίου. 

6 minutes ago, CATHA said:

Εαν υπάρχει υετός εννοείται. -5 δεν μας φτάνει, πρέπει να γίνουν θαύματα, αλλά -7 με -8 που δείχνει, ναι γίνεται.

Αν τον πιστέψουμε τον Παιο, και είναι και Τρίτη σήμερα,απόγευμα Κυριακησ μπορεί να παίζουμε χιονοπόλεμο στο best friends 

4 λεπτά πριν, sotos*snow είπε:

Ε καλα με ντάλα ηλιο μεσημέρι θα ανέβαινε η θερμοκρασία 

Just now, Panagiotis said:

Αν τον πιστέψουμε τον Παιο, και είναι και Τρίτη σήμερα,απόγευμα Κυριακησ μπορεί να παίζουμε χιονοπόλεμο στο best friends 

Ας το δούμε να πέφτει πρώτα... δεν με πείθει το κύριο του Παίου αλλά σε κάθε περίπτωση μας βάζει στην πρίζα... 

7 λεπτά πριν, sotos*snow είπε:

Στο κυριο εννοεις?

1 minute ago, CATHA said:

Ας το δούμε να πέφτει πρώτα... δεν με πείθει το κύριο του Παίου αλλά σε κάθε περίπτωση μας βάζει στην πρίζα... 

Κι εγώ στο τέλος βλέπω να το εκφυλίζει όπως συνηθίζει για να μιλήσουμε και σοβαρά. Αυτό που αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας ωστόσο είναι ότι παρόμοιο σενάριο δίνει και το GEM ενώ το δυτίκισμα υποστηριζόταν και από τα σενάρια του 06αριού. Να δούμε και τα ensembles του 12αριου.

Επεξεργάστηκε από Seth13

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.

• Δημιουργία νέου...