WEATHER-FUN Posted October 2, 2024 Share Posted October 2, 2024 Καλησπέρα! Μιας που μπήκαμε στον Οκτώβρη και φαίνεται σταδιακά να φθινοπωριάζει για τα καλά τι θα λέγατε για μια συνάντηση Σαλονικιώτικη;;; Καφέ Ποσειδώνιο (έναντι λευκού Πύργου) ή πρώην Στερ (τώρα odeon Τσιμισκής). Λέω για τα ΣΚ 12/13 ή 19/20 ή 2/3. Το 26/27 θα είναι δύσκολο διότι είναι τριήμερο και πολλοί θα λείπουν ή ίσως να μη μπορούν διότι θα έχουν ίσως Δημήτρηδες/Δήμητρες που θα γιορτάσουν, η πόλη μας θα έχει εκδηλώσεις κλπ. Παρόλα αυτά ας το έχουμε κι αυτό. Γενικά όλα τα ΣΚ μέχρι αρχές Νοεμβρίου είμαι free (κάπου εκεί θα αρχίσουν εργασίες και πρόοδοι στη σχολή και θα έχω πάρα πολύ διάβασμα μέχρι παραμονές Χριστουγέννων κάπου 20 Δεκέμβρη). Για εορταστική συνάντηση ένα από τα ΣΚ 7-8/12, 14-15/12, 21-22/12, 28-29/12, 4-5/1 έχουμε καιρό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotos*snow Posted October 4, 2024 Share Posted October 4, 2024 Ναι όντως σιγά σιγά να βλέπουμε τι μπορεί να γίνει αρκεί να μπορουν οι περισσότεροι και ας πάει μέσα στον Νοέμβρη η συνάντηση... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIS Posted October 4, 2024 Share Posted October 4, 2024 19-20/10 θα είμαι Θεσσαλονίκη οπότε, εάν κάνετε τη συνάντηση τότε, ένα γεια θα περάσω να το πω με χαρά και να γνωρίσω αρκετούς που δεν σας έχω γνωρίσει από κοντά. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vorios_polos Posted October 4, 2024 Share Posted October 4, 2024 Το 19 με 20 είναι 3 σαββατοκύριακα μετά οπότε από την στιγμή που κάποιος εκτός περιοχής των βολεύει όπως είναι ο Δημήτρης αξίζει να το κοιτάξουμε ...και υπάρχει και το χρονικό περιθώριο για να δει ο καθένας το πρόγραμμα του. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιαννιώτης Γ. Posted October 6, 2024 Share Posted October 6, 2024 Πανελλήνια συνάντηση πρέπει να γίνει κανονικά. Δεν ξέρω αν έχει γίνει... Αλλά σας έχω προορισμό... Γιάννενα τι άλλο... Σωστά δε λέω @vorios_polos? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted October 6, 2024 Share Posted October 6, 2024 (edited) 1 ώρα πριν, Γιαννιώτης Γ. είπε: Πανελλήνια συνάντηση πρέπει να γίνει κανονικά. Δεν ξέρω αν έχει γίνει... Αλλά σας έχω προορισμό... Γιάννενα τι άλλο... Σωστά δε λέω @vorios_polos? Θυμάμαι την συνάνατηση που είχα πάει στα Γιάννενα, φανταστική παρεα, συζήτηση, και τρομερό φαγητό στην Μυσταγωγία! Δυστυχώς κανένα μέλος δεν γράφει από αυτούς που ήταν στο παλιό φόρουμ. Νομίζω ότι ο καιρός ήταν ο μεγαλύτερος εχθρός αφού ο χειμώνας στα Γιάννενα έχει διαλυθεί σαν εποχή. Edited October 6, 2024 by [weathermaniac] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιαννιώτης Γ. Posted October 6, 2024 Share Posted October 6, 2024 2 ώρες πριν, [weathermaniac] είπε: Θυμάμαι την συνάνατηση που είχα πάει στα Γιάννενα, φανταστική παρεα, συζήτηση, και τρομερό φαγητό στην Μυσταγωγία! Δυστυχώς κανένα μέλος δεν γράφει από αυτούς που ήταν στο παλιό φόρουμ. Νομίζω ότι ο καιρός ήταν ο μεγαλύτερος εχθρός αφού ο χειμώνας στα Γιάννενα έχει διαλυθεί σαν εποχή. Γιάννενα πάλι.... Όσο για το β σκέλος της απάντησης σου να πω πως κανείς δεν νοιάζεται πλέον και πρέπει να είμαι ο μοναδικός από την περιοχή που είμαι τόσο ενεργός χχαχα 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WEATHER-FUN Posted October 9, 2024 Author Share Posted October 9, 2024 Επαναφέρω το θέμα μέχρι αρχές Νοέμβρη μπορώ οποιοδήποτε ΣΚ εκτός ίσως από το 9-10. Όλα τα άλλα δλδ 19-20, 26-27, 2-3 είμαι free. 16-17 δε θέλω λόγω Γρηγορόπουλου, 9-10 είναι ο χρόνος του παππού μου, ενώ μετά για 2-3 βδομάδες (μέχρι περίπου 10-15/12) θα έχω προόδους/εργασίες κλπ. Λέω να το δούμε για 19-20, 26-27 (αν και δύσκολο) ή για 2-3 που ακόμα δε θα έχουν πυκνώσει εργασίες, πρόοδοι κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vorios_polos Posted November 26, 2024 Share Posted November 26, 2024 8 Δεκεμβρίου όσοι πιστοί προσέλθετε.... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salonikatasos Posted November 27, 2024 Share Posted November 27, 2024 Απο 23 δεκεμβριου θα ειμαι θεσσαλονικη, αμα γινει καμια συναντηση μεσα στις γιορτες ειμαι μεσα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freeze Posted November 27, 2024 Share Posted November 27, 2024 On 26/11/2024 at 9:38 ΜΜ, vorios_polos είπε: 8 Δεκεμβρίου όσοι πιστοί προσέλθετε.... Μέχρι 7 θα είμαι ... Στις 8 θα πάρω το τρένο και θα μεταμορφωθω σε προσηνεμο τέρας Link to comment Share on other sites More sharing options...
vorios_polos Posted November 27, 2024 Share Posted November 27, 2024 2 ώρες πριν, freeze είπε: Μέχρι 7 θα είμαι ... Στις 8 θα πάρω το τρένο και θα μεταμορφωθω σε προσηνεμο τέρας Γράψε λάθος...7 Σάββατο νόμιζα ότι 8 είναι Σάββατο...οπότε πριν μεταμορφώθεις σε προσηνεμο τερατινι περνά λίγο...για κόπιασε😋 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted November 27, 2024 Share Posted November 27, 2024 Γκαντεμια. Για λίγες μέρες δεν θα προλάβω. Θα ανέβω Θεσσαλονίκη λογικά Δευτέρα με Τετάρτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vorios_polos Posted December 6, 2024 Share Posted December 6, 2024 Αύριο στις 7 στο καφέ στην Μαρτίου που κόψαμε την πίτα ...δεν θυμάμαι το όνομα😋..εγώ θα πάω με το μέτρο🤣🤣 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freeze Posted December 6, 2024 Share Posted December 6, 2024 1 ώρα πριν, vorios_polos είπε: Αύριο στις 7 στο καφέ στην Μαρτίου που κόψαμε την πίτα ...δεν θυμάμαι το όνομα😋..εγώ θα πάω με το μέτρο🤣🤣 Που στον Ιανθο τον γρουσουζη ...Ωχ ούτε φέτος θα το δούμε 😁... Ψηλά να πάρεις για το μέτρο ...χθες έφαγα ταλαιπωρία γιατί δούλευε ένα μηχάνημα μόνο στον Σ.Σταθμο ... ΔΕν δεχόταν κανένα κάρτα και δεν έδινε ρέστα ...ευτυχώς είχα παγγαρι στο πορτοφόλι μου και βρήκα κάποια ψηλά αλλά μου χρωστάει 10 λεπτά η εταιρεία του μετρό ...χαχα.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mademjim Posted December 6, 2024 Share Posted December 6, 2024 Θα έρθω και εγώ. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WEATHER-FUN Posted December 6, 2024 Author Share Posted December 6, 2024 Μεσα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vorios_polos Posted December 6, 2024 Share Posted December 6, 2024 Άλλος με την βάρκα μας?😋 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vorios_polos Posted December 6, 2024 Share Posted December 6, 2024 4 ώρες πριν, freeze είπε: Που στον Ιανθο τον γρουσουζη ...Ωχ ούτε φέτος θα το δούμε 😁... Ψηλά να πάρεις για το μέτρο ...χθες έφαγα ταλαιπωρία γιατί δούλευε ένα μηχάνημα μόνο στον Σ.Σταθμο ... ΔΕν δεχόταν κανένα κάρτα και δεν έδινε ρέστα ...ευτυχώς είχα παγγαρι στο πορτοφόλι μου και βρήκα κάποια ψηλά αλλά μου χρωστάει 10 λεπτά η εταιρεία του μετρό ...χαχα.. Θα έρθεις η κιοτεψες προσήνεμο ον?😋 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freeze Posted December 6, 2024 Share Posted December 6, 2024 Είμαι Θεσσαλονίκη αλλά έχω και ένα χωριό τον Σταυρό που μάλλον θα πάω ... Αν δεν .... εννοείται ότι θα έρθω 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolasxm Posted December 6, 2024 Share Posted December 6, 2024 Είμαι στο χωριό στις Σέρρες και δεν θα ερθω δυστυχώς. Θα τα πούμε στην κοπή της πίτας στις γιορτές. Καλά να περάσετε! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotos*snow Posted December 6, 2024 Share Posted December 6, 2024 Εγώ θα έρθω πάντως από Βέροια 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WEATHER-FUN Posted December 6, 2024 Author Share Posted December 6, 2024 2 λεπτά πριν, sotos*snow είπε: Εγώ θα έρθω πάντως από Βέροια Θα χαρώ να σε δω. Αύριο Σάββατο 7/12 ώρα 19:00 στον Ιανθό;;; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avalanche Posted December 7, 2024 Share Posted December 7, 2024 7 θα είμαι εκεί.. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vorios_polos Posted December 7, 2024 Share Posted December 7, 2024 Άλλη μια συνάντηση σε εξελίξη όπου το όνειρο για χιονισμένες γιορτές υπάρχει πιο ζωντανό από σχεδόν και Ε άλλη χρονιά😋😋😋 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...