Winterlove Posted December 27, 2024 Share Posted December 27, 2024 Πάμε να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα. Το όνειρο των βορείων; Το όνειρο των ανατολικών ηπειρωτικών προσηνέμων και των νησιών μας; To όνειρο του Μιχαήλ για τα χιονισμένα Γιάννενα; To όνειρο των Βολιωτών να μας ξαναμάθουν μπάλα; Ένα είναι το σίγουρο! Πάμε για μεγάλα πράγματα (έτσι θέλουμε να πιστεύουμε δηλ. ... λόγο βγάζω βρε παιδιά😄). Που θα κάτσει η μπίλια;; Μήπως θα βγει πανελλαδικός;;;; Όλα είναι ανοιχτά γιατί...... όποιος γυρίζει κερδίζει. Γυρίζω όλο το μοντελόκοσμο και ψάχνω να σε βρω, και παρότι κάνω λάθος στις 300 ώρες σε κοιτώ. Είμαι άρρωστος βαθιά μα δε τα παρατώ, είμαι για το τρελάδικο και παραπατώ. Με το τηλέφωνο στο χέρι τζίφο βλέπω και κλαίω, μα εν τέλη παίρνω **** και δε του συγχωρώ. Αλεξάνδρα μου καλή μου έλα πάρε με από εδώ, μα στη μαννούλα σου μη μοιάζεις με κάνει και πονώ. Καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους μας με υγεία και ότι είναι πολυπόθητο για το καθένα, σύντομα κοντά του! Καιρικά, ο Γενάρης του 2025 να γραφεί με κεφαλαία γράμματα! Υ.Γ. Σε περίπτωση που θέλει κάποιος άλλος να ανοίξει το θέμα του φετινού Γενάρη, μπορεί εάν το επιθυμούν οι διαχειριστές του φόρουμ να το πράξει ή να διεξαχθεί κλήρωση εφόσον το επιθυμούν πολλοί. Όπως και να 'χει θα βάλω όλη μου τη θετική ενέργεια και μακάρι το καλύτερο! 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berdon Posted December 27, 2024 Share Posted December 27, 2024 Ο Δεκέμβρης κλείνει με μια όμορφη κακοκαιρία και από αύριο συνέχεια Έτσι εύχομαι να κυλήσει όλος ο Ιανουάριος, με βροχές, χιόνια και στα πεδινά και μπόλικο καιρικό ενδιαφέρον.. Ηρακλή πιστεύω πως είσαι γουρλης, ήρθε η ώρα για πράγματα και θαύματα!😁 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris27 Posted December 27, 2024 Share Posted December 27, 2024 Ένα τέτοιο και ξεχνάμε την Αριάδνη. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Winterlove Posted December 27, 2024 Author Share Posted December 27, 2024 Δυτική Ευρώπη ο ευρωπαίος. Αλλά έχει ψωμί η υπόθεση. Αυτή τη φορά δε θα πέσει εύκολα το κάστρο των ελπίδων! Συνεχίζουμε... κι όσο βλέπουμε τέτοιες πιέσεις να επιμένουν πάνω από Σκανδιναβια - Ρωσία και εμποδισμό προς τη νότια Ευρώπη - Μεσόγειο, τόσο ελπίζω πως δε θα καταλήξει η φάση σε ξάπλωμα του Αζοροσκανδιναδικού και beast from east. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted December 27, 2024 Share Posted December 27, 2024 Επική Αλεξάνδρα 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Winterlove Posted December 27, 2024 Author Share Posted December 27, 2024 (edited) Ανατρίχιασα με την Αλεξάνδρα κι ας μη με χιονίζει. Ωποποπο... δες και το cfs Μιχαήλ και ας το βλέπουμε για ψυχαγωγικούς σκοπούς. Δες δυναμική... Edited December 27, 2024 by Winterlove 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vorios_polos Posted December 28, 2024 Share Posted December 28, 2024 19 ώρες πριν, Winterlove είπε: Πάμε να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα. Το όνειρο των βορείων; Το όνειρο των ανατολικών ηπειρωτικών προσηνέμων και των νησιών μας; To όνειρο του Μιχαήλ για τα χιονισμένα Γιάννενα; To όνειρο των Βολιωτών να μας ξαναμάθουν μπάλα; Ένα είναι το σίγουρο! Πάμε για μεγάλα πράγματα (έτσι θέλουμε να πιστεύουμε δηλ. ... λόγο βγάζω βρε παιδιά😄). Που θα κάτσει η μπίλια;; Μήπως θα βγει πανελλαδικός;;;; Όλα είναι ανοιχτά γιατί...... όποιος γυρίζει κερδίζει. Γυρίζω όλο το μοντελόκοσμο και ψάχνω να σε βρω, και παρότι κάνω λάθος στις 300 ώρες σε κοιτώ. Είμαι άρρωστος βαθιά μα δε τα παρατώ, είμαι για το τρελάδικο και παραπατώ. Με το τηλέφωνο στο χέρι τζίφο βλέπω και κλαίω, μα εν τέλη παίρνω **** και δε του συγχωρώ. Αλεξάνδρα μου καλή μου έλα πάρε με από εδώ, μα στη μαννούλα σου μη μοιάζεις με κάνει και πονώ. Καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους μας με υγεία και ότι είναι πολυπόθητο για το καθένα, σύντομα κοντά του! Καιρικά, ο Γενάρης του 2025 να γραφεί με κεφαλαία γράμματα! Υ.Γ. Σε περίπτωση που θέλει κάποιος άλλος να ανοίξει το θέμα του φετινού Γενάρη, μπορεί εάν το επιθυμούν οι διαχειριστές του φόρουμ να το πράξει ή να διεξαχθεί κλήρωση εφόσον το επιθυμούν πολλοί. Όπως και να 'χει θα βάλω όλη μου τη θετική ενέργεια και μακάρι το καλύτερο! Από μένα οκ είσαι από τους "καλούς"😋όπως αισθάνομαι σαν διαίσθηση και όπως με είπε και ο μθχαηλ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BrainA Posted December 29, 2024 Share Posted December 29, 2024 Ενας Γροιλανδικούλης αρκεί για να περάσει ο μισός Γενάρης. Πάμε για το β' μισό τώρα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Winterlove Posted December 29, 2024 Author Share Posted December 29, 2024 Αφιερωμένο στην Αλεξάνδρα. 😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avalanche Posted December 31, 2024 Share Posted December 31, 2024 Μεταφερόμαστε εδώ πλέον ... εύχομαι ένα νέο έτος με πολλά χιόνια σε όλες τις πσυχουλες..... 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted December 31, 2024 Share Posted December 31, 2024 (edited) Οκ βλέποντας μέσο όρο ευρωπαίου ησύχασα λίιιγο. Έτσι θα εξηγείται που στα όποια χιονοσενάρια είναι και η αγαπημένη μου πόλη μέσα. Βέβαια, Θέλουμε καμιά 30αριά να εμφανίσουν το οτιδήποτε💀 ρεταλοκαστάσταση από ΑΙ. Μοιάζει με εδνιάμεσο σενάριο από 6αρι ΑΙ και 12αρι τζεμ. Και η σημερινή ανανέωση για 6-13. ελάχιστα καλύτερο από εχθές... Edited December 31, 2024 by [weathermaniac] 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolas 2365 Posted December 31, 2024 Share Posted December 31, 2024 Χρόνια πολλά, καλή χρονιά με υγεία να έχουμε. Εύχομαι σε όλους και στις οικογένειές σας τα καλύτερα. Ιδιαίτερες ευχές στον Σάκαρο @sakis13 να χαίρεσαι την κοράκλα σου!!! Υγ. Θα ΑΙΡΘΥ ΚΕ ΘΑ ΚΑΝΟΙ ΠΑΤΑΓΩ!!! 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δήμος Posted December 31, 2024 Share Posted December 31, 2024 χρόνια πολλά σε όλους!καλή χρονιά υγεία ευτυχία και αγάπη! 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
icestorm Posted December 31, 2024 Share Posted December 31, 2024 Δεν θέλω να γίνω μάντης κακών Πρωτοχρονιατικα αλλά γίνεται αυτό που φοβόμουν κ το έγραψα το απόγευμα τα θερμά σενάρια πλήθυναν Όχι πολύ αλλά πλέον βαδίζουμε σε τεντωμένο σκοινί. Αν αυξηθεί κ άλλο ο μ.ο μάλλον πάμε για πιο μετά....είθε να κάνω λάθος Κατά τα άλλα σας εύχομαι Χρόνια πολλά με υγεία κ αγάπη κ τα χιόνια θα έρθουν κ αυτά 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
teopap7 Posted December 31, 2024 Share Posted December 31, 2024 Καλη χρονια με υγεια!! 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michael Posted December 31, 2024 Share Posted December 31, 2024 Καλή Χρονιά με Υγεία σε όλους και στις οικογένειές σας!!! Εύχομαι πολλά χιόνια στην πόρτα μας!!! 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodors3 Posted December 31, 2024 Share Posted December 31, 2024 Καλη Χρονια σε ολους! Υγεια και ευτυχια, καλα να περνατε με οσους αγαπατε και σας αγαπουν!!! 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠέτροςΑ Posted December 31, 2024 Share Posted December 31, 2024 Χρόνια πολλά παιδιά με υγεία και ευτυχία! 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosmas34 Posted December 31, 2024 Share Posted December 31, 2024 Καλή χρονιά με υγεία και τύχη σε όλους! ❄️❤️ Οσο για τα χιόνια, δεν θα κάνω κάποια ευχή καθώς θα έρθουν κάποια στιγμή θέλουν δε θέλουν. Ο καιρός ξέρει. Ελπίζω απλά αυτή η στιγμή να είναι πριν ασπρίσουν τα μαλλιά μου…😅 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
heavy snow Posted December 31, 2024 Share Posted December 31, 2024 Χρονια πολλα και οτι καλυτερο σε ολους για το 2025!!! παντα με υγεια να κυνηγαμε χιονοδιαταξεις στο φοβερο αυτο φορουμ!!!! ε που θα παει. 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowy Stathis Posted December 31, 2024 Share Posted December 31, 2024 Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και κάθε καλό για σας και τις οικογένειες σας το 2025 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιωάννης Snowstorm Posted December 31, 2024 Share Posted December 31, 2024 38 λεπτά πριν, Kosmas34 είπε: Καλή χρονιά με υγεία και τύχη σε όλους! ❄️❤️ Οσο για τα χιόνια, δεν θα κάνω κάποια ευχή καθώς θα έρθουν κάποια στιγμή θέλουν δε θέλουν. Ο καιρός ξέρει. Ελπίζω απλά αυτή η στιγμή να είναι πριν ασπρίσουν τα μαλλιά μου…😅 Χρόνια πολλά και Ευλογημένα! Με το καλό ι καινούργιος χρόνος! Υγεία και κάθε καλό σε όλους! 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seventower Posted December 31, 2024 Share Posted December 31, 2024 Καλή χρονιά ευτυχία και υγεία σε όλοι την παρέα .χρόνια πολλά στους βασιληδες 🎉🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanossnow Posted December 31, 2024 Share Posted December 31, 2024 Χρόνια πολλά, καλή χρονιά σε όλους! Υγεία να έχουμε όλοι και ότι επιθυμείτε ! Μακάρι να χιονίσει κάποια στιγμή κιόλας. 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Winterlove Posted December 31, 2024 Author Share Posted December 31, 2024 Καλή χρονιά φίλοι μου!!!!! Με υγεία και ότι επιθυμεί ο καθένας!!!!! Καλές καιρικές συγκινήσεις στον καθένα από εσάς ξεχωριστά!!!😀 Πάμεεε!!!! 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...