vorios_polos Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 49 λεπτά πριν, south coast είπε: Ένα μπλοκ σωστό να βγει έστω και στο 90 να κιτρινίσει η κεντροδυτικη Ευρώπη και τα άλλα ειναι εύκολα.Ούτε σφήνες ούτε μύξες και άλλες τέτοιες μλκιες. Το προσπάθησε ο Ευρωπαίος Δεν έχει να προσπαθήσει για κάτι...το έκανε και ελπίζω να το υποστηρίξει να βγάλει μια καμήλα να τελειώνουμε 😎😎 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
[weathermaniac] Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 (Επεξεργασμένο) αυτό που θέλουμε έκανε ο ευρωπαίος, μπλε όλη η Εύρωπη, πορτοκαλί όλος ο ατλαντικός, ούτε σφήνες ούτε μύξες .. Τις σφήνες και τις μύξες τις θέλουμε μόνο όταν ο αζορικός είναι κεντροδυτιική Ευρώπη😉 μ.ο ευρωπαίου βελτιωμένος δείτε που ήταν το χαμηλό και πόσο χιόνι ήδη έριχνε... Επεξεργάστηκε Φεβρουάριος 5 από [weathermaniac] 4 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
sakis13 Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 (Επεξεργασμένο) Ενα τετοιο θελουμε για να ξεχαρμανιασουμε..120 εκατοστα στο obihiro της Ιαπωνιας σε 12 ωρες...Ο παορυσιαστης αναφερεται στην Ελλαδα και μας στελνει την αγαπη του..Μαζι στους σεισμους μαζι και στα χιονια..Εσεις εχετε τη Σαντορινη με τους σεισμους και μεις τα θαψιματα..Αλλα σε λιγες μερες ευελπιστει να αντιστραφουν οι ρολοι..🤣 AQOFb7RjPJubixZUjVp5PZCECuIQm5ZHrdz-5q_oHI7b2pA16O-lmdz96fg3_3QxPwWNKDbJfJ-OmGMv8YW6I67m.mp4 Επεξεργάστηκε Φεβρουάριος 5 από sakis13 9 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
geod Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 2 minutes ago, sakis13 said: Ενα τετοιο θελουμε για να ξεχαρμανιασουμε..120 εκατοστα στο obihiro της Ιαπωνιας σε 12 ωρες...Ο παορυσιαστης αναφερεται στην Ελλαδα και μας στελνει την αγαπη του..Μαζι στους σεισμους μαζι και στα χιονια..Εσεις εχετε τη Σαντορινη με τους σεισμους και μεις τα θαψιματα..Αλλα σε λιγες μερες ευελπιστει να αντιστραφουν οι ρολοι..🤣 AQOFb7RjPJubixZUjVp5PZCECuIQm5ZHrdz-5q_oHI7b2pA16O-lmdz96fg3_3QxPwWNKDbJfJ-OmGMv8YW6I67m.mp4 942.4 kB · 0 downloads ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ TIMELAPSE στην αρχη του βιντεο! παναγία μου, νικη στο φαληρο αποψε, μονο ετσι θα το βγαλω απο το μυαλο μου.. . φφφ 6 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
PAIONAS Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 17 λεπτά πριν, sakis13 είπε: Ενα τετοιο θελουμε για να ξεχαρμανιασουμε..120 εκατοστα στο obihiro της Ιαπωνιας σε 12 ωρες...Ο παορυσιαστης αναφερεται στην Ελλαδα και μας στελνει την αγαπη του..Μαζι στους σεισμους μαζι και στα χιονια..Εσεις εχετε τη Σαντορινη με τους σεισμους και μεις τα θαψιματα..Αλλα σε λιγες μερες ευελπιστει να αντιστραφουν οι ρολοι..🤣 AQOFb7RjPJubixZUjVp5PZCECuIQm5ZHrdz-5q_oHI7b2pA16O-lmdz96fg3_3QxPwWNKDbJfJ-OmGMv8YW6I67m.mp4 942 kB · 0 downloads κ εμεις 1.20 ειχαμε σε ποντους 😄 2 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Boliotis Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 4 λεπτά πριν, PAIONAS είπε: κ εμεις 1.20 ειχαμε σε ποντους 😄 Το είδατε να πεφτει τουλάχιστον!!!! Αρε που φτάσαμε!!!! 1 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Galanto Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 Καλημέρα,, δύσκολα τα πράγματα,, στις 11 πιστεύω θα ναι η τελευταια πιο κρύα μερα του φετινου χειμωνα και ισως τα ανατολικά δουν χιονι ως χαμηλά τελείως ...μετά μάλλον πάμε για σταδιακή άνοδο τη πς θερμοκρασίας και λογικό είναι με τόσες μέρες κάτω από τα φυσιολογικά..... Το τρέξιμο του παιου στις άπειρες ώρες ίσως είναι ο μεγαλύτερος χιονιας που θα χτυπούσε εδω μετά το 2001 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
menidi Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 (Επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, sakis13 είπε: Ενα τετοιο θελουμε για να ξεχαρμανιασουμε..120 εκατοστα στο obihiro της Ιαπωνιας σε 12 ωρες...Ο παορυσιαστης αναφερεται στην Ελλαδα και μας στελνει την αγαπη του..Μαζι στους σεισμους μαζι και στα χιονια..Εσεις εχετε τη Σαντορινη με τους σεισμους και μεις τα θαψιματα..Αλλα σε λιγες μερες ευελπιστει να αντιστραφουν οι ρολοι..🤣 AQOFb7RjPJubixZUjVp5PZCECuIQm5ZHrdz-5q_oHI7b2pA16O-lmdz96fg3_3QxPwWNKDbJfJ-OmGMv8YW6I67m.mp4 942 kB · 0 downloads Καλά..ας ρίξει πρώτα καμία νιφαδα και βλέπουμε για τα θαψιματα... Έχουμε ήδη 2 χρόνια χωρίς ούτε νιφαδα και η θερμοκρασία δεν πέφτει κάτω από το μηδέν, ούτε στη Λάρισα. Επεξεργάστηκε Φεβρουάριος 5 από menidi 3 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Galanto Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 Καλά η Αλεξάνδρα εδώ και ένα μήνα είναι χειρότερη και από τζιφο για να λέμε του στραβού το δίκιο Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
[weathermaniac] Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 αυτο ακριβώς ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!!! Αν έβγαινε δεν θα ξαναζητούσα χιόνι για τις επόμενες 300 μέρες!!😜 πωπωπωπω ΠΩΠΩΠΩ 5 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
g_ar Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 Καλημέρα, αφήνω αυτό εδώ… 1 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Galanto Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 Επίσης στο τρέξιμο του ερυωπαιου βλέπουμε τι αντικυκλωνα θέλουν τα κεντροβορεια ...αζοροισλανδικογροιλανδικοσκανδιναβικο ...τίποτα το ιδιαίτερο χαχααχ.. Και η δικαιωση του Μιχαήλ με Ισπανία και βόρεια χώρα....άρα δε θα βγει χχχαχ 4 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
snow_evia Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 Πωωωω τι έβγαλε ο παιος, με καλύτερο εμποδισμο θα ήταν έπος, πάντως εμένα αυτή η εικόνα μου αρέσει: 3 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Galanto Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 2 λεπτά πριν, [weathermaniac] είπε: αυτο ακριβώς ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!!! Αν έβγαινε δεν θα ξαναζητούσα χιόνι για τις επόμενες 300 μέρες!!😜 πωπωπωπω ΠΩΠΩΠΩ Η πλάκα είναι ότι εδώ έχουμε ήδη 30 πόντο χωρίς να έχει ξεκινήσει καν το καλό αχαχαχα 1 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Snowparty Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 Στα κοντινα μας χιονιζει καποιο μοντελο???? Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
[weathermaniac] Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 1 λεπτό πριν, Galanto είπε: Η πλάκα είναι ότι εδώ έχουμε ήδη 30 πόντο χωρίς να έχει ξεκινήσει καν το καλό αχαχαχα Πόσο έκανε το 2001 σε εσάς? Εγώ πάντως νομίζω ότι για την βόρεια χώρα θα ήτανν ανώτερο του 2001 και ίσως και κάποιων αλλω ημερομηνιών Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
vorios_polos Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 Ομορφιά!!!ζωγραφιά!!!γοητεία!!!λάμψη και φως!!!πανδαισία!!!έρωτας!!!λατρεία!!γαλήνη!!δεν έχω λόγια... 9 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
[weathermaniac] Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 5 λεπτά πριν, Galanto είπε: Επίσης στο τρέξιμο του ερυωπαιου βλέπουμε τι αντικυκλωνα θέλουν τα κεντροβορεια ...αζοροισλανδικογροιλανδικοσκανδιναβικο ...τίποτα το ιδιαίτερο χαχααχ.. Και η δικαιωση του Μιχαήλ με Ισπανία και βόρεια χώρα....άρα δε θα βγει χχχαχ Ο καλύτερος δυνατός εμποδισμός. Δεν υπάρχει κάτι που να τον τοπάρει! Εμποδισμός Τ! 1 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
vorios_polos Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 1 λεπτό πριν, [weathermaniac] είπε: Πόσο έκανε το 2001 σε εσάς? Εγώ πάντως νομίζω ότι για την βόρεια χώρα θα ήτανν ανώτερο του 2001 και ίσως και κάποιων αλλω ημερομηνιών Αν έβγαινε αυτούσιο??με ήδη κάνα δεκαποντο το μόνο νιμουμ από πριν και να χιόνισε δύο τρεις μέρες με ραγδαιοτητα?...πιο 2001 πιο 88... 1 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Galanto Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 (Επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, [weathermaniac] είπε: Πόσο έκανε το 2001 σε εσάς? Εγώ πάντως νομίζω ότι για την βόρεια χώρα θα ήτανν ανώτερο του 2001 και ίσως και κάποιων αλλω ημερομηνιών Εδώ είχε 1,20 το 2001 αλλά χιονιζε και 2 μερες πριν από τη γνωστή κακοκαιρια με άλλη κακοακιρια και είχαμε ήδη χιονι κάτω αρκετό κάνα 30 πόντο σίγουρα και μετά έσκασε το έπος Αν δε πάρουμε το ύψος χιονιου η υπατια ήταν ανώτερη από το 2001 και ο Βίκτωρας πο καλος και από την υπατια ...αλλά νομίζω αυτό θα ταν μεταξύ Υπατίας και Βίκτωρα με πολύ μεγάλο συνολικό βεβια ύψος χιονιου...μου κάνει οαντω ςεντυοωση που έβγαλε κατξ τέτοιο ο ευρωπαιος ειχαμε συνηθίσει το τζιφο να μας θάβει έτσι χαχαχα Επεξεργάστηκε Φεβρουάριος 5 από Galanto 1 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Snowparty Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 Ας αποθηκευσουμε τις εικονες γιατι δεν θα το ξαναβγαλει...... Εγω παντως μια χαρα και αισιοδοξια την πηρα για σημερα το πρωι 1 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
[weathermaniac] Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 7 λεπτά πριν, Galanto είπε: Εδώ είχε 1,20 το 2001 αλλά χιονιζε και 2 μερες πριν από τη γνωστή κακοκαιρια με άλλη κακοακιρια και είχαμε ήδη χιονι κάτω αρκετό κάνα 30 πόντο σίγουρα και μετά έσκασε το έπος Αν δε πάρουμε το ύψος χιονιου η υπατια ήταν ανώτερη από το 2001 και ο Βίκτωρας πο καλος και από την υπατια ...αλλά νομίζω αυτό θα ταν μεταξύ Υπατίας και Βίκτωρα με πολύ μεγάλο συνολικό βεβια ύψος χιονιου...μου κάνει οαντω ςεντυοωση που έβγαλε κατξ τέτοιο ο ευρωπαιος ειχαμε συνηθίσει το τζιφο να μας θάβει έτσι χαχαχα Όσο αφορά αυτά με την Ισπανία, τελειώνω την μικρή έρευνα που κάνω, και εκεί πολύ ενδιαφέροντα και δραματικά αποτελέσματα... Πάντως οι μεγαλύτεροι δκβ χιονιαδες έτσι ερχόντουσαν. Σπάνια είχαμε αντικυκλωνα τύπου 88 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
billipiros12 Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 Ας ρίξει καμιά βροχή να λιώσει το λίπασμα στη Πρέβεζα..... Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Soto Weather Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 1 minute ago, yiannis_volos said: Μέχρι και 12 του μήνα ότι γίνει, μετά ανεβαίνουν οι Τ. Ελπίζω να βγει υετός με κάποιο τρόπο. Μην κοιτάς για τόσο μακριά την θερμοκρασία , όσο κορδονιασμενη προς την άνοδο και να είναι... Κοίτα διατάξεις κυρίως, μπορει αυτά τα σενάρια με +5 να κρύβουν Αυλώνα όπως του πρωινού Ευρωπαίου από πάνω, και με μερικές βελτιώσεις να βγει κάτι μεγάλο... 2 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Galanto Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 9 λεπτά πριν, Soto Weather είπε: Μην κοιτάς για τόσο μακριά την θερμοκρασία , όσο κορδονιασμενη προς την άνοδο και να είναι... Κοίτα διατάξεις κυρίως, μπορει αυτά τα σενάρια με +5 να κρύβουν Αυλώνα όπως του πρωινού Ευρωπαίου από πάνω, και με μερικές βελτιώσεις να βγει κάτι μεγάλο... Οι εμποδισμοι παντως σε ολα τα σενάρια του ευρωαπαιου στις 200 ώρες είναι τρομακτικοι θυμίζουν άλλες εποχές 3 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...