Jump to content
Michael

Ανάλυση χαρτών Φεβρουαρίου 2025

Recommended Posts

Πάμε σαν άλλοτε....

Ένας νέος Φεβρουάριος 2021 είναι προ των πυλών...

Ύστερα από λαϊκή απαίτηση ήρθα για το back to back...

Ο Αρχοντας κάτω θα ξαναδώσει το σύνθημα της αντεπίθεσης…

141448746_414142086706310_8817397007887639143_n.jpg.e70948c0d805022c5551c4d1a65957a9.jpg.3b39798ce938d909f260adce8f046698.jpg

Το σενάριο 17 του Τζίφου που κατεβάζει το -14 στα 850 και το - 41 στα 500, δείχνει ότι με σωστή διάταξη μπορεί να έρθει ακραίο ψύχος μέχρι χαμηλά, ακόμη κι αν έχει προηγηθεί θερμό διάστημα στις στεπες της Ρωσίας. 

Για πάμε και εδώ. Πρώτος στόχος να ψυχραίνουν τα σενάρια των δύο μεγάλων. Για διατάξεις κτλ πολύ νωρίς, θα είναι τελείως διαφορετικό το 12άρι.

Βγαλμένο από τα πιο τρελά μας καιρικά όνειρα το 6αρι του τζίφουλα...

Το διάγραμμα αρκετά καλό, στο -4,2 ο μ.ο. στα 850 πάνω από Χαλκίδα στις 8/2 το πρωί, αλλά ποιος το πιστεύει...

Diagramme GEFS

Για να δούμε αν θα είναι 4, 5, 6 η 7 βαθμούς θερμότερος απ' τον μέσο όρο φέτος ο Φεβρουάριος 

Πωπωωω χριστέ μου πάει η εξεταστική με τετοια ρανς. Πότε πέρασαν 3 χρόνια πάντως εε??

Καλόχιονιστο το θέμα!!!να γίνει ένας χαμός εδώ μέσα και όσο το δυνατόν να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι λιγότερο ή περισσότερο...ΠΑΜΕ!!!

8 minutes ago, Yata said:

Για να δούμε αν θα είναι 4, 5, 6 η 7 βαθμούς θερμότερος απ' τον μέσο όρο φέτος ο Φεβρουάριος 

Δεν γίνεται, νότια Βαλκάνια και Τουρκία είναι στα λευκά έως και 20 Φλεβάρη θερμοκρασιακά.

9 λεπτά πριν, Yata είπε:

Αισιόδοξα ξεκινάς....😁

Στόχος για μένα όπως έγραψα πριν, την Παρασκευή ο μ.ο να είναι στο -5 Στα 850 κ κάτω από-25 Στα 500. Οι διατάξεις συνεχώς θα αλλάζουν ανά ραν

Edited by icestorm

5 λεπτά πριν, [weathermaniac] είπε:

Το ΑΙ βγάζει κακοκαιρια παρόμοια με αυτή του Γενάρη αν κατάλαβα καλά.

Πάλι άλλαξε?Μιχαήλ πάρε τώρα μπορώ..

Συγγνώμη για το οφ, όσοι έχετε εμπειρία από χ.κ. Χτες η εικόνα στο Περτούλι ήταν η παρακάτω. Πιστεύετε θα βρούμε χιόνι το Σάββατο αν μεσολαβήσουν ήπιες θερμοκρασίες; Ευχαριστώ 

IMG-5ced779eea28da146b68b803ef907070-V.jpg

Μόλις τώρα, vorios_polos είπε:

Πάλι άλλαξε?Μιχαήλ πάρε τώρα μπορώ..

Αρκετές αλλαγές μετά τις 190-200 ώρες, αλλά θέλω να το δω στο meteociel για να καταλάβω τι ακριβώς έβγαλε. Για ένα όμως είμαι σίγουρος: μετά τις 160 ώρες θα αλλάξει πάλι στα επόμενα τρεξίματα.

Για να λέει ο κ χαηλ σαν του Γενάρη σημαίνει ότι λογικά σήκωσε κάπως τον σκανδιναβικό και πέρασε κάτι σε συνδιασμό με το χαμηλο

Μόλις τώρα, [weathermaniac] είπε:

Τώρα δεν μπορώ εγώ🤣

Το Σάββατο μπορείς?όχι όχι...παρασκευή μπορώ...αλλά δεν μπορώ εγώ...🤣🤣🤣🤣

Ο φλεβαρης θα μας αποζημιωση ελπιζω ολους σε δυο χρονους μεχρι τουλαχιστον τις 15 ειμαστε σε περιοδο που οι ψυχρες εισβολες μπορουν να μας επισκεφτουν το 4-6 προφανως δεν εχει τελειωσει..