Fotis Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 4 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 4 (Επεξεργασμένο) Έντονη βροχή είχαμε μέχρι πριν λίγη ώρα στα Τρίκαλα που κράτησε μια. Με περίπου με ραγδαιότητα 10mm/h. 16,6 mm σύνολο έχουν πέσει από την έναρξη της κακοκαιρίας. Επεξεργάστηκε Φεβρουάριος 4 από Fotis 2 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
ΧΕΛΜΟΣ Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 4 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 4 18mm στο Μουζάκι σήμερα ..26mm από χθες 1 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
[weathermaniac] Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 4 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 4 Μυρίζει χιονιάς έξω.. το θέμα είναι ότι έχουμε μείνει στην μυρωδιά 4 χρόνια τωρα 4 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
ΧΕΛΜΟΣ Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 4 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 4 Αυτό κι αν είναι εντυπωσιακό..... Χιονίζει στα 1700 στο Χελμό και μάλιστα με καλή ένταση και από τα 1800 και πάνω έχει ήλιο ....κοιτάτε τις κάμερες ακριβώς την ίδια ώρα .....η πρώτη από τα 1700 και οι άλλες ψηλότερα 9 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
galatsioths Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 4 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 4 37 λεπτά πριν, ΧΕΛΜΟΣ είπε: Αυτό κι αν είναι εντυπωσιακό..... Χιονίζει στα 1700 στο Χελμό και μάλιστα με καλή ένταση και από τα 1800 και πάνω έχει ήλιο ....κοιτάτε τις κάμερες ακριβώς την ίδια ώρα .....η πρώτη από τα 1700 και οι άλλες ψηλότερα Τιιιιι!!! Σίγουρα δεν είναι κολλημένη? Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
dubnsnow Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 4 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 4 Όμορφη μέρα με ήλιο και καθαρό ουρανό έχουμε στην Ξάνθη. Η σχ. υγρασία είναι πολύ χαμηλή με σ.δ. -4c και θερμοκρασία 6c. Όπως συμβαίνει σε αυτό τον τύπο καιρού το μόνο που έχουμε είναι το ξεροβόρι και κρύο. Θυμάμαι κάπως έτσι το χειμώνα αλλά πριν προηγούνταν υετοφόρες κακοκαιρίες. Αυτές έχουν εξαφανιστεί. Από υετό συνεχίζεται η ανομβρία με μόλις 1μμ να πέφτει χθες και ετήσιο υετό κοντά στα 12μμ. 1 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Beach-snow NG Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 4 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 4 5,3mm σήμερα Μελίσσια με τη θερμοκρασία από 5,9-8,9οC....η αίσθηση τώρα με τον βοριά κοντεύει τον 1οC!!! 1 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Snowparty Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 4 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 4 Σταματησε και εδω η βροχη....27χιλ συνολο εχτες και σημερα.... 3 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
thesprotos Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 4 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 4 1 ώρα πριν, [weathermaniac] είπε: Μυρίζει χιονιάς έξω.. το θέμα είναι ότι έχουμε μείνει στην μυρωδιά 4 χρόνια τωρα Έχουμε μείνει με τη μυρωδιά, από το κλάσιμο φίλε μου 2 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
thesprotos Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 4 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 4 Βρέχει και εδώ από νωρίς το απόγευμα. Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Beach-snow NG Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 4 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 4 Πυκνές χιονοπτώσεις σήμερα στο Καταφύγιο Κόζιακα!!! 2 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
kouvanos Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 4 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 4 Απολαυστικο βραδακι ξεκινα στην Αττικη.... ΘΕΡΙΖΕΙ οξω ο ΒΒΑ, και ακομα δεν αρχισαμε, με 45-50αρες ριπες προς το παρον, τις επομενες ημερες παμε για απογειωση με 80-90 χλμ μες στην πολη 7,6 ελαχιστη ημερας τωρα, σε διαρκη πτωση, αισθηση για κανεναν λογο πανω απο 3-3,5.... 2 - 2,5 mm στα περιξ και 4,5 mm ο Παπαγος ψηλοτερα, στο κλεισιμο του 24ωρου διαταραχης.....35-40-45 mm στο υετικο σακουλι, καθολου ασχημα -1,8 η Παρνηθαρα, ανυπομονουμε το πρωι για βιντεακια απο Μπαφι κλπ, αντε να δουμε μεχρι ποσο χαμηλα 3,3 και 3,4 οι σταθμοι στην Ιπποκρατειο, καποιος Γιωργης Δροσο-Χιονοπηγιωτης ισως γελανε και τα μουστακια του....αμα ρε παλικαρια απο μεσανυχτα ως ξημερωματα πεσετε στο 1,5 - 2, σας χαλαει μια χιονομπορα - πετσουλα ???? με επαναληψη του μοτιβου αυτου μεχρι την αλλη Τριτη, και θερμοκρασιες και 1 και 2 βαθμους χαμηλοτερα.... 2 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
ΧΕΛΜΟΣ Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 4 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 4 3 ώρες πριν, galatsioths είπε: Τιιιιι!!! Σίγουρα δεν είναι κολλημένη? Σίγουρα ....την παρακολουθούσα πολλη ώρα 1 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Karjon78 Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 4 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 4 29 λεπτά πριν, Beach-snow NG είπε: Βάζω κι ένα ακόμη από Χορτιάτη σήμερα, αφού το αλλο το ειχε ανεβασει ο Σάκης νωρίτερα..... AQMvz-KopW1IKIGb-dt4bPiEGruje7ZpE9rcY8GizxuXPH6Z1t8l0A0GSL4Oz7iKkOBOUGmLub8vL2GZJ3iIQ0iY.mp4 Αργότερα όταν έφυγε η χαμηλή νέφωση ο Χορτιάτης φάνηκε να είναι χιονισμένος από τον οικισμό και ψηλότερα 3 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
ΧΕΛΜΟΣ Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 4 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 4 Το απόλυτο λευκό σήμερα στον Χελμό 17 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
kouvanos Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 4 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 4 Α ρε Χελμαρα....σκι μεχρι Πρωτομαγια φετος εκτος αν κανει 40αρια τον Απριλιο και το φαει Απιθανο βραδακι Ζωγραφου, παροτι εκ νεου με.πυρετο, βγαινω για 5λεπτες τζουρες... Κρυος πεντακαθαρος ΒΒΔ, 7.5 θερμοκρασια με αισθηση 4-4.5 και που και που δυνατες ριπες σου καθαριζουν το μυαλο... Καπνιλα τζακαρες λες και ειμαστε στην Παυλιανη, αλλα χρειαζεται επιτελους θερμανση μετα απο 25 ημερες Ανοιξης... Ανυπομονουμε για τα επομενα 4-5 πρωινα με ελαχιστες 1-2-3αρακια και χιονομπουκες! 3 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Snowparty Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 4 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 4 14 λεπτά πριν, kouvanos είπε: Α ρε Χελμαρα....σκι μεχρι Πρωτομαγια φετος εκτος αν κανει 40αρια τον Απριλιο και το φαει Απιθανο βραδακι Ζωγραφου, παροτι εκ νεου με.πυρετο, βγαινω για 5λεπτες τζουρες... Κρυος πεντακαθαρος ΒΒΔ, 7.5 θερμοκρασια με αισθηση 4-4.5 και που και που δυνατες ριπες σου καθαριζουν το μυαλο... Καπνιλα τζακαρες λες και ειμαστε στην Παυλιανη, αλλα χρειαζεται επιτελους θερμανση μετα απο 25 ημερες Ανοιξης... Ανυπομονουμε για τα επομενα 4-5 πρωινα με ελαχιστες 1-2-3αρακια και χιονομπουκες! Ρε συ γιωργαρα τοσες μερες πυρετο????τι επαθες????? Μην βγαινεις συνεχεια μεσα εξω με τοσο κρυο...δεν προκεται να σε αφησει.... 3 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
xionia polla Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 4 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 4 2,5 β και ψιχαλα ψιλόβροχο στο Φίλυρο. Ίσως και λίγο χιονόνερο. Βαριέμαι να τσεκαρω. Ωραία βραδιά. Αν ρίξει καμιά νιφαδα θα επιστρέψω. 4 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
freeze Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 4 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 4 2 λεπτά πριν, Snowparty είπε: Ρε συ γιωργαρα τοσες μερες πυρετο????τι επαθες????? Μην βγαινεις συνεχεια μεσα εξω με τοσο κρυο...δεν προκεται να σε αφησει.... Το κρύο κάνει καλό Θανάση... σκοτώνει μικρόβια ,,, Τα βράδια στις Ριβιέρες τα προκαλούν αυτά😁 9 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
sakis13 Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 4 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 4 (Επεξεργασμένο) Κοτυλη Καστοριας πριν λιγο..Παρα τον μηδαμινο υετο..Του Γρηγορη Αμανατιδη. AQM_UJ3mHZJW7hmQS2g7ZII9ryJROV2-qx5eWz2XgV00F7zN28NnbU0uzkwKsiSK_WVrhIzREUwW_y80JxlKJd5v.mp4 Επεξεργάστηκε Φεβρουάριος 4 από sakis13 15 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
kouvanos Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 4 ώρες πριν, Snowparty είπε: Ρε συ γιωργαρα τοσες μερες πυρετο????τι επαθες????? Μην βγαινεις συνεχεια μεσα εξω με τοσο κρυο...δεν προκεται να σε αφησει.... Αστο φιλε, αυτο το πραγμα, ουτε στο χειροτερο εχθρο μου....γριπη Α, 12 ημερες κολαση, 39-39,5-40,0 να ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΙ με αντιπυρετικα, αυτο δεν το εχω ξαναζησει, στα 38 μου, αντιβιωση φυσικα, κομμαρες, πονοι παντου, ξαναγινα μωρακι που μπουσουλουσε στην κυριολεξια.... Περναει λοιπον το σιχαμα, αφηνει ΟΚ, ενα βηχα, και κουραση, κλπ και 11 ημερες ακριβως μετα, ΜΕΤΑΛΟΙΜΩΞΗ η rebound Οπως το λενε οι γιατροι, ξανα μανα 6η ημερα με πυρετο, ριγη, νταξει οχι αυτο το χαλι, αλλα 39αρια χαλαρα....αλλη αντιβιωση, μαλλον συνδυασμος αντιβιωσεων, και πολυ πολυ φθηνα εχω γλιτωσει την εισαγωγη επρεπε κανονικα, πεταλουδιτσα, ενδοφλεβια και τετοια κολπα...απλα δισταζει ο γιατρος γιατι ειμαι 38 ρε ******, αν ημουν 48 η 58, κατευθειαν με ασθενοφορο μεσα Αυτα τα ωραια, σορι για το οφφ τοπικ, μεγαλη προσοχη ρε μαγκες, τι κορωνοιος και ιστοριες, ΑΥΤΗ η γριπη, νταξει, εγω εχω αφησει το θαυμα μου να πουμε....δεν υπαρχει αυτο το πραγμα, δεν ξερω τι μεταλλαξεις εχει, κλπ ΣΙΓΟΥΡΑ φταιει και η Υπερθερμανση και η Κλιματικη Αλλαγη, αν αναρωτηθει κανεις, καλα η γριπη υπαρχει απτο Μεσαιωνα, δεκαετιες 1980ς, 1990ς, γιατι δεν πεφταμε σαν τα κοτοπουλα ???? Ριξτε μια ματια στα δαση γυρω απο Αττικη και στους κλιματικους μεσους ορους των σταθμων και θα καταλαβετε πολλα Ζωγραφου 6,8 και γαζωνει εξω ο ΒΒΑ.....5,5 ο Παπαγος, εμεινε απο καυσιμο Ιπποκρατειος 2,9 - 3,0, respect Γιωργη Δροσοπηγιωτη, μαλλον δεν θα κανει κατι τοσο καλο τελικα, μονο Παρνηθα ψηλα 4 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
ΧΕΛΜΟΣ Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 Καλημέρα Τρομερό κρύο με μαυρίλα ...5.8 ελάχιστη και 50αρες ριπές με αίσθηση κοντά στο μηδέν 2 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
sakis13 Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 Κι αλλο ενα βιντεακι απο την Κοτυλη...Εβαλε ποντους παραδοξως..Απο τον Γρηγορη Αμανατιδη... AQM_nShY7CSJgs0175zSPrLWF0ic2ZC-47C9njIo-L0wetEo1CKFulsxazC2oyqi5Y4sjq0pwXhtTGuX7YQacsGZ.mp4 4 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
GEORGE SNOWMAN Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 5 ώρες πριν, kouvanos είπε: Αστο φιλε, αυτο το πραγμα, ουτε στο χειροτερο εχθρο μου....γριπη Α, 12 ημερες κολαση, 39-39,5-40,0 να ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΙ με αντιπυρετικα, αυτο δεν το εχω ξαναζησει, στα 38 μου, αντιβιωση φυσικα, κομμαρες, πονοι παντου, ξαναγινα μωρακι που μπουσουλουσε στην κυριολεξια.... Περναει λοιπον το σιχαμα, αφηνει ΟΚ, ενα βηχα, και κουραση, κλπ και 11 ημερες ακριβως μετα, ΜΕΤΑΛΟΙΜΩΞΗ η rebound Οπως το λενε οι γιατροι, ξανα μανα 6η ημερα με πυρετο, ριγη, νταξει οχι αυτο το χαλι, αλλα 39αρια χαλαρα....αλλη αντιβιωση, μαλλον συνδυασμος αντιβιωσεων, και πολυ πολυ φθηνα εχω γλιτωσει την εισαγωγη επρεπε κανονικα, πεταλουδιτσα, ενδοφλεβια και τετοια κολπα...απλα δισταζει ο γιατρος γιατι ειμαι 38 ρε ******, αν ημουν 48 η 58, κατευθειαν με ασθενοφορο μεσα Αυτα τα ωραια, σορι για το οφφ τοπικ, μεγαλη προσοχη ρε μαγκες, τι κορωνοιος και ιστοριες, ΑΥΤΗ η γριπη, νταξει, εγω εχω αφησει το θαυμα μου να πουμε....δεν υπαρχει αυτο το πραγμα, δεν ξερω τι μεταλλαξεις εχει, κλπ ΣΙΓΟΥΡΑ φταιει και η Υπερθερμανση και η Κλιματικη Αλλαγη, αν αναρωτηθει κανεις, καλα η γριπη υπαρχει απτο Μεσαιωνα, δεκαετιες 1980ς, 1990ς, γιατι δεν πεφταμε σαν τα κοτοπουλα ???? Ριξτε μια ματια στα δαση γυρω απο Αττικη και στους κλιματικους μεσους ορους των σταθμων και θα καταλαβετε πολλα Ζωγραφου 6,8 και γαζωνει εξω ο ΒΒΑ.....5,5 ο Παπαγος, εμεινε απο καυσιμο Ιπποκρατειος 2,9 - 3,0, respect Γιωργη Δροσοπηγιωτη, μαλλον δεν θα κανει κατι τοσο καλο τελικα, μονο Παρνηθα ψηλα Περαστικά σου Γιωργάρα. 2 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Snowparty Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 Καλημερα ...συννεφια σημερα με 1χιλ ολο το βραδυ....5βαθμους τωρα... Ισα που ασπρισε το χωριο σταγια..... 7 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...