sakis13 Posted March 13 Share Posted March 13 (edited) Ζω για τα τρομολαγνικα εκτακτα...Οπως εμεις ετσι και αλλοι θα βγουν σαν σαλιγκαροι και θα ταζουν παλι..Ε ρε γελια..🤣Καποια ψυχη ετοιμαζεται..Δε κρατιεται... Edited March 13 by sakis13 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted March 13 Share Posted March 13 2 ώρες πριν, Snowparty είπε: Καλημεραααα...μιχαηλ τι γινετε???εχουμε χιονια????απο θερμοκρασιες??? Ικανές θερμοκρασίες για χιόνια πλέον ναι. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
icestorm Posted March 13 Share Posted March 13 Ποιός με ξύπνησε από τη θερινή ραστώνη μου...ελπίζω να αξίζει τον κόπο 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted March 13 Share Posted March 13 Λίγο πιο δυτικά ακόμα να σώσουμε τα Γιάννενα από την τριετή αχιονιά. Αφού έφτασε αυτή η δυτικιση πάμε να το δυτικισουμε και αλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
vorios_polos Posted March 13 Author Share Posted March 13 1 λεπτό πριν, [weathermaniac] είπε: Λίγο πιο δυτικά ακόμα να σώσουμε τα Γιάννενα από την τριετή αχιονιά. Αφού έφτασε αυτή η δυτικιση πάμε να το δυτικισουμε και αλλο Να σώσουμε τα Γιάννενα να σώσουμε και τους εαυτούς μας μιχαηλ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis13 Posted March 13 Share Posted March 13 5 λεπτά πριν, [weathermaniac] είπε: Λίγο πιο δυτικά ακόμα να σώσουμε τα Γιάννενα από την τριετή αχιονιά. Αφού έφτασε αυτή η δυτικιση πάμε να το δυτικισουμε και αλλο Παντως απο τα 27-28αρια μεσα σε λιγες μερες θα πεσουμε σε μοψηφιες μεγιστες πανελλαδικα.Αν μη τι αλλο,εντυπωσιακο. Μιχαηλ...Καβουρα μου θυμισε ο χαρτης..🤣Δαγκανες σοβαρες οχι αστεια. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted March 13 Share Posted March 13 11 λεπτά πριν, sakis13 είπε: Παντως απο τα 27-28αρια μεσα σε λιγες μερες θα πεσουμε σε μοψηφιες μεγιστες πανελλαδικα.Αν μη τι αλλο,εντυπωσιακο. Μιχαηλ...Καβουρα μου θυμισε ο χαρτης..🤣Δαγκανες σοβαρες οχι αστεια. ρε τρελέ έκλαψα😰 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vorios_polos Posted March 13 Author Share Posted March 13 Πάμε για το τελευταίο μοντελικο κρεσεντο μοντέλο μοντέλο ραν με ραν της χρονιάς... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted March 13 Share Posted March 13 1 ώρα πριν, alkis91_2.0 είπε: Η τουμπαρα της ΑΙ είναι η μεγαλύτερη που έχω δει σε μοντέλο εδώ και χρόνια... είναι τώρα σοβαρό μοντέλο αυτό?! Καλημέρα! εεεε μάλλον δεν παρακολουθείς αρκετά τα μοντέλα χαχαχαχα. Έχω δει και χειρότερα και πολλές φορές φορές.. τζίφος το ονομά του. Πάντως η τούμπα της ΑΙ σε αυτές τις κοντινές ώρες είναι η μεγαλύτερη της όσο υππάρχει αυτό το μοντέλο. βάζω 6αρι 12αρι και 18αρι εχθές (μικρές αλλαγές σε 00) Πάντως αν βγει χιόνι κανονικό θα είναι το πρώτο χιόνι που και θα βγει και δεν μας ταλαιπώρησε καθόλου, έγινε ξαφνικά. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alkis91_2.0 Posted March 13 Share Posted March 13 2 minutes ago, [weathermaniac] said: εεεε μάλλον δεν παρακολουθείς αρκετά τα μοντέλα χαχαχαχα. Έχω δει και χειρότερα και πολλές φορές φορές.. τζίφος το ονομά του. Πάντως η τούμπα της ΑΙ σε αυτές τις κοντινές ώρες είναι η μεγαλύτερη της όσο υππάρχει αυτό το μοντέλο. βάζω 6αρι 12αρι και 18αρι εχθές (μικρές αλλαγές σε 00) Πάντως αν βγει χιόνι κανονικό θα είναι το πρώτο χιόνι που και θα βγει και δεν μας ταλαιπώρησε καθόλου, έγινε ξαφνικά. Ε καλα για μοντελα λεω, ο τζιφος ειναι αλλη κατηγορια 😅 παρολαυτα τετοια τουμπα που εκανε η ΑΙ ακομα και για τζιφο θα ηταν απο τις πιο θεαματικες του 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
snow_evia Posted March 13 Share Posted March 13 Καλημέρα, ακόμα δεν με πείθει για πεδινά προσηνεμα, πρέπει να γίνουν αλλαγές ακόμα, χρόνος υπάρχει ευτυχώς Το καλύτερο φρειμ του ευρωπαϊκού για την χώρα: 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vorios_polos Posted March 13 Author Share Posted March 13 18 λεπτά πριν, [weathermaniac] είπε: εεεε μάλλον δεν παρακολουθείς αρκετά τα μοντέλα χαχαχαχα. Έχω δει και χειρότερα και πολλές φορές φορές.. τζίφος το ονομά του. Πάντως η τούμπα της ΑΙ σε αυτές τις κοντινές ώρες είναι η μεγαλύτερη της όσο υππάρχει αυτό το μοντέλο. βάζω 6αρι 12αρι και 18αρι εχθές (μικρές αλλαγές σε 00) Πάντως αν βγει χιόνι κανονικό θα είναι το πρώτο χιόνι που και θα βγει και δεν μας ταλαιπώρησε καθόλου, έγινε ξαφνικά. Και η πρώτη μεγάλη νίκη του γιουκμο... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
menidi Posted March 13 Share Posted March 13 1 ώρα πριν, sakis13 είπε: Πω πω...Τα ξωβυζα θα ξαναμπουν σε μπουφανακια...🤣 Και το θεωρείς καλό αυτό; 😇 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dusterakos Posted March 13 Share Posted March 13 εχει γουστο να μας θαψει την στιγμη που ολο το χειμωνα δεν εκανε τιποτα και να γραψουμε ιστορια. χαχαχαχα παμε να φερουμε το -35 στα 500 🤣 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vorios_polos Posted March 13 Author Share Posted March 13 Πωπωπω !!!!!πωπωπω...!!!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vorios_polos Posted March 13 Author Share Posted March 13 ΑΑΑΑΑΑΑΑαααζσσσσσααααααααααααα.....!!!!!!!!!!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted March 13 Share Posted March 13 3 λεπτά πριν, vorios_polos είπε: ΑΑΑΑΑΑΑΑαααζσσσσσααααααααααααα.....!!!!!!!!!!!!! αν και είχε τάση βελτίωσης δεν ξέρω αν θα αποτυπωθεί. Λογικά θα παραμείνει από τα κακά σενάρια το αικον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vorios_polos Posted March 13 Author Share Posted March 13 Μόλις τώρα, [weathermaniac] είπε: αν και είχε τάση βελτίωσης δεν ξέρω αν θα αποτυπωθεί. Λογικά θα παραμείνει από τα κακά σενάρια το αικον. Μπα...πιο δυτικά και άλλαξε κάπως και η κλιση Link to comment Share on other sites More sharing options...
ICELARISSA Posted March 13 Share Posted March 13 Αλλο ενα αχρειαστο κρυο εκτος εποχης...αναμενομενο με τετοια ασθ θα βγαζε ψυχρη εισβολη .να δουμε αν βγουν πεδινα χιονια.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted March 13 Share Posted March 13 7 λεπτά πριν, vorios_polos είπε: Μπα...πιο δυτικά και άλλαξε κάπως και η κλιση Όντως πλέον φαίνεται η βελτίωση. Τι να πω. 48-72 ώρες έμειναν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vorios_polos Posted March 13 Author Share Posted March 13 3 λεπτά πριν, [weathermaniac] είπε: Όντως πλέον φαίνεται η βελτίωση. Τι να πω. 48-72 ώρες έμειναν. Καλά ξεκινήσαμε τα 6...φαίνεται ότι ακιμη έχει περιθώριο και ο εμποδισμος και ο Αυλώνας στο να μας Ε νοησει ακόμη πιο πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted March 13 Share Posted March 13 2 λεπτά πριν, vorios_polos είπε: Καλά ξεκινήσαμε τα 6...φαίνεται ότι ακιμη έχει περιθώριο και ο εμποδισμος και ο Αυλώνας στο να μας Ε νοησει ακόμη πιο πολυ Για να δούμε.. πάντως ακόμα και έτσι μεγάλες οι διαφορές με τζιφο. Μου φαίνεται απίστευτο πως σήμερα το ανατολικόρερο σενάριο είναι η δυτική Τουρκία (jma) και ότι επιτέλους παίζει η Αδριατική με ένα μήνα καθυστέρηση. Ας δούμε συνέχεια. Το 6αρι αικον το τυλίγω για Θεσσαλονίκη και για Γιάννενα πάντως. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vorios_polos Posted March 13 Author Share Posted March 13 Μια χαηλ μοιάζει απίστευτο αλλά έχω την εντύπωση ότι ο τζιφος στις πρώτες ώρες πάει για ακόμη πιο μεγάλη βελτίωση στον εμποδιστη άρα και στον Αυλώνα μετέπειτα...για να δουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
vorios_polos Posted March 13 Author Share Posted March 13 Η όλη ιστορία πάει να θυμίσει αυτό που ζούμε χρόνια από την ανάποδη...πιο δυτικά πιο δυτικά πιο δυτικά που να λες και άλλο πιο δυτικά?γίνεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted March 13 Share Posted March 13 (edited) 5 λεπτά πριν, vorios_polos είπε: Μια χαηλ μοιάζει απίστευτο αλλά έχω την εντύπωση ότι ο τζιφος στις πρώτες ώρες πάει για ακόμη πιο μεγάλη βελτίωση στον εμποδιστη άρα και στον Αυλώνα μετέπειτα...για να δουμε Το σενάριο 10 του τζίφου μου άρεσε αρκετά😁 Αν είχε και λίγο καλύτερο ταιμιγνκ θα έβγαζε χιονοασταθειες μετά τον χιόνια μετώπου Υγ αφού τουμπιασε η Άλεξ όλα είναι πιθανά. ΟΛΑ. Edited March 13 by [weathermaniac] Link to comment Share on other sites More sharing options...