sakis13 Posted March 13 Share Posted March 13 Παει κι ο Μιχαηλ...Ο επομενος..... 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
snow_evia Posted March 13 Share Posted March 13 Ένα μέτρο στην Λάρισα από το ικον 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis13 Posted March 13 Share Posted March 13 (edited) Αν και του χρονου μεχρι τετοια εποχη δεν εχει χιονισει...Εχω τα κονε και εκλεισα θεσεις για ολους..Και τα πλακακια ειδικα για να παιζεις απειρες ωρες σκακι με 200 πιονια.😋 Edited March 13 by sakis13 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted March 13 Share Posted March 13 5 λεπτά πριν, Galanto είπε: Μιχαηλ αικον στις 54 ώρες πως το βλέπεις 🤣🤣🤣🤣🤣 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galanto Posted March 13 Share Posted March 13 (edited) @[weathermaniac] μιχαη, μη δεις αικον ,, πάει ακόμα πιο δυτικά χαχαχα Μάλλον το χάνουμε Ιταλία το στείλε ο Γερμανός, ότι να ναι τον κοιτάμε κιολας Edited March 13 by Galanto Link to comment Share on other sites More sharing options...
vorios_polos Posted March 13 Author Share Posted March 13 7 λεπτά πριν, sakis13 είπε: Αν και του χρονου μεχρι τετοια εποχη δεν εχει χιονισει...Εχω τα κονε και εκλεισα θεσεις για ολους..Και τα πλακακια ειδικα για να παιζεις απειρες ωρες σκακι με 200 πιονια.😋 Είναι ζεστά τα πλακάκια?δεν θέλω να το λιώσει ρε συ...🥳 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted March 13 Share Posted March 13 ΕΠΟΣ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis13 Posted March 13 Share Posted March 13 Μιχαηηηηλλλλ...18αρι τζιφου θα δεις??18αρι τζιφου θα δεις?18αρι τζιφου θα δεις?18αρι τζιφου θα δεις?18αρι τζιφου θα δεις??.Αντε καλο βραδυ,αντε καλο βραδυ αντε καλο βραδυ....😋 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted March 13 Share Posted March 13 2 λεπτά πριν, sakis13 είπε: Μιχαηηηηλλλλ...18αρι τζιφου θα δεις??18αρι τζιφου θα δεις?18αρι τζιφου θα δεις?18αρι τζιφου θα δεις?18αρι τζιφου θα δεις??.Αντε καλο βραδυ,αντε καλο βραδυ αντε καλο βραδυ....😋 όχι όχι όχι χαχαχα Αν είναι να έχω την ίδια εικόνα με german baby δεν βλέπω ραν μέχρι να έρθει η ψυχρή εισβολή 😰 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vorios_polos Posted March 13 Author Share Posted March 13 1 λεπτό πριν, [weathermaniac] είπε: όχι όχι όχι χαχαχα Αν είναι να έχω την ίδια εικόνα με german baby δεν βλέπω ραν μέχρι να έρθει η ψυχρή εισβολή 😰 Δεν σου άρεσε ο φραου Άνχελ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted March 13 Share Posted March 13 5 λεπτά πριν, vorios_polos είπε: Δεν σου άρεσε ο φραου Άνχελ? επειδή μου άρεσε δεν θα δω😰 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galanto Posted March 13 Share Posted March 13 (edited) 7 λεπτά πριν, vorios_polos είπε: Edited March 13 by Galanto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galanto Posted March 13 Share Posted March 13 8 λεπτά πριν, vorios_polos είπε: Δεν σου άρεσε ο φραου Άνχελ? 8 λεπτά πριν, vorios_polos είπε: Δεν σου άρεσε ο φραου Άνχελ? 3 λεπτά πριν, [weathermaniac] είπε: επειδή μου άρεσε δεν θα δω😰 Εδώ Βαγγέλη ταιριάζει το, αντε γειά με ανώμαλους δε μιλάω 🤣🤣🤣 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted March 13 Share Posted March 13 2 λεπτά πριν, Galanto είπε: Εδώ Βαγγέλη ταιριάζει το, αντε γειά με ανώμαλους δε μιλάω 🤣🤣🤣 Τάκη είμαι κεντροβόρειος το καλοκαίρι και προσήνεμος τον χειμώνα Τιιι?? Με ανώμαλους δεν μιλώ, με ανώμμμμα άκου τι είπε τώρα🙉 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vorios_polos Posted March 13 Author Share Posted March 13 Κάτι χάνω τώρα στο διάολο μεταξύ Μιχαήλ και Αντουάν...και είμαι και εύστροφος🤣🤣🤣🤠🤠🤠 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis13 Posted March 13 Share Posted March 13 Απο τις πιο εντυπωσιακες πτωσεις των τελευταιων ετων...Οπως και να χει...Θα χει ενδιαφερον μετα τα 30αρια ξανα καταχειμωνο...Καλο βραδυ. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vorios_polos Posted March 13 Author Share Posted March 13 Αικον και τζιφος τώρα συνεχίζουν να την αρχική δυτικισης σε όλα αλλά σημασία έχει η κλίση του Αυλώνα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosmas34 Posted March 13 Share Posted March 13 4 λεπτά πριν, vorios_polos είπε: Αικον και τζιφος τώρα συνεχίζουν να την αρχική δυτικισης σε όλα αλλά σημασία έχει η κλίση του Αυλώνα... Τι κλίση θέλουμε; Πλαγιαστό σαν το 12αρι ή πιο κατακόρυφο όπως πάει να βγει στο 18αρι; Έχω μπερδευτεί με τις κλίσεις 🥹😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Winterlove Posted March 13 Share Posted March 13 (edited) Καλησπέρα σας και καλή Σαρακοστή! Τόσες μέρες στα κλέφτρα έριχνα καμία ματιά και αυτό που και που... μετά το χιόνια που δεν ήρθε εδώ ποτέ τέλη Φλεβάρη και με τις ζεστες τις τελευταίες ημέρες, εγώ είχε βγάλει τη λέξη "χιόνι" από το λεξιλόγιο μου. Να φανταστείτε αυτό που κοίταζα κυρίως τις τελευταίες μέρες στα κλέφτα, ήταν το πιο θα είναι το peak αυτής της αξιόλογης για την εποχή και με διάρκεια, θερμής εισβολής και χάρτες σκόνης, που πάντοτε από περιέργεια κοιτάω σε αυτές τις περιπτώσεις. Αυτό που δε μπορούσα όμως να φανταστώ με τίποτα, είναι το ότι η πτώση που θα ακολουθήσει αμέσως μετά θα είναι τόσο δυνατή. Και μόνο το γεγονός ότι από αυτό τον ανοιξιάτικο "καύσωνα" με σκόνη, θα οδηγηθούμε σε περίπου 36-48 ώρες περίπου 20 βαθμούς κάτω, εμένα με εξιταρει φουλ. Για λόγους αρχείου και μόνο. Η πιο χαρακτηριστική πτώση θερμ. που θυμάμαι με διαφορά, είναι εκείνη του Δεκέμβρη του 2010. Σίγουρα ήταν πολύ πιο απότομη και συνοδεύτηκε από μία από τις πιο επικ χιονοπτώσεις που θυμάμαι εδώ στο Περιστέρι. Κοιτούσες τον ουρανό και έβλεπες ένα πάρτυ από άφθονες και ατέλειωτες χαρτοπετσέτες. Κομματάρες. Σε εισαγωγικά "παλάμες". Τούφες. Κι ας μην έστρωσε. Edited March 13 by Winterlove 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted March 13 Share Posted March 13 (edited) τι πάει να κάνει ο τζίφος γμτ! αν έκανε ακριβώς ένα τέτοιο βήμα ακόμα στο 00αρι θα το κλείδωνα. Πάντως και έτσι σε σχέση με το τι έχουμε δει είναι ένα επικό 5ποντο εδώ.!! Edited March 13 by [weathermaniac] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galanto Posted March 13 Share Posted March 13 5 λεπτά πριν, [weathermaniac] είπε: τι πάει να κάνει ο τζίφος **** Σου σπάει τετραετία κ τζίφος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosmas34 Posted March 13 Share Posted March 13 Κ Μακεδονία υπάρχει τρόπος άραγε να έχει φαινόμενα; Σε κάθε ραν δεν έχει υετο για διαφορετικό λόγο 🥹😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted March 13 Share Posted March 13 (edited) 9 λεπτά πριν, Galanto είπε: Σου σπάει τετραετία κ τζίφος έτσι.. το αστείο είναι ότι η τετραετία θα έσπαζε και με 2cm.😰 Για την υπόλοιπη Θεσσσαλία, ειιδκά δυτική ΑΝ έβγαινε είναι 20ποντο, πολύ ανώτερη διάταξη από τηνν μπούρδα του Γενάρη. Edited March 13 by [weathermaniac] 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
snow_evia Posted March 13 Share Posted March 13 Αρε Τζιφε τι κάνεις βραδιάτικα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galanto Posted March 13 Share Posted March 13 Όχι ότι εχει καμία σημασία αφού ειναι αυτή τη στιγμή μετά το ναύτη το χειρότερο μοντέλο αλλά βελτιώθηκε και ο Γάλλος Link to comment Share on other sites More sharing options...