Jump to content

Recommended Posts

Η πρώτη φορά που ανοίγω θεμα για ανάλυση χαρτών.

Ας ελπίσουμε ο Απρίλιος να μας χαρίσει καιρικό ενδιαφέρον 

Edited by Snowy Stathis

μας τελείωσε την κακοκαιρία εδώ το αικον.. ψιλόβροχα εδώ.. Επίκεντρο για αύριο πιερία, και  αρκετό νερό Θεσσαλονίκη! Μην ξεχάσουμε όντως ότι σαν ένταση φαινομένων το ΑΙγαίο θα έχει τα περισσότερα. 

40 minutes ago, [weathermaniac] said:

μας τελείωσε την κακοκαιρία εδώ το αικον.. ψιλόβροχα εδώ.. Επίκεντρο για αύριο πιερία, και  αρκετό νερό Θεσσαλονίκη! Μην ξεχάσουμε όντως ότι σαν ένταση φαινομένων το ΑΙγαίο θα έχει τα περισσότερα. 

Εδώ πως το βλέπεις Μιχαήλ; Δεν έχω ξαναδεί παρόμοια κακοκαιρία οπότε δεν έχω καθόλου εμπειρία σε τέτοιο σύστημα, έχω περιέργεια να δω τι θα κάνει 

1 λεπτό πριν, Soto Weather είπε:

Εδώ πως το βλέπεις Μιχαήλ; Δεν έχω ξαναδεί παρόμοια κακοκαιρία οπότε δεν έχω καθόλου εμπειρία σε τέτοιο σύστημα, έχω περιέργεια να δω τι θα κάνει 

Νομίζω ότι τα περισσότερα φαινόμενα θα απογύγουν την μαγνησία και ειδικά το εσωτερικό της με την νέα θέση του χαμηλού. Απλά πράγματα θα έχει βροχές και κάποιες μπόρες, δύσκολο για καταιγίδα

9 minutes ago, [weathermaniac] said:

Νομίζω ότι τα περισσότερα φαινόμενα θα απογύγουν την μαγνησία και ειδικά το εσωτερικό της με την νέα θέση του χαμηλού. Απλά πράγματα θα έχει βροχές και κάποιες μπόρες, δύσκολο για καταιγίδα

Ευχαριστώ ! Για να δούμε , ας ποτιστει το έδαφος τουλάχιστον 

Ωραίο το αικον για την ψυχρή εισβολή από την αλλη τραγικός ο τζίφος, φαίνεται να χαλάει και άλλο...

Υποθέτω λίγο δυτικοτερα και πιο μεγάλη λίμνη είναι αυτό που ψάχνει ο Βαγγέλης

Edited by [weathermaniac]

καλό μήνα να έχουμε με πολλές καιρικές συγκινήσεις.. Αφού όμως προηγηθεί αυτό το σενάριο για να κλείσουμε οριστικά την θέρμανση εδώ.😀 Ε @Yatareact_haha.png.3de43da59dadb23812953bc4cf7bf9ba.png

gens-21-1-312.pnggens-21-0-312.pnganimgcu1.gif

27 minutes ago, [weathermaniac] said:

καλό μήνα να έχουμε με πολλές καιρικές συγκινήσεις.. Αφού όμως προηγηθεί αυτό το σενάριο για να κλείσουμε οριστικά την θέρμανση εδώ.😀 Ε @Yatareact_haha.png.3de43da59dadb23812953bc4cf7bf9ba.png

gens-21-1-312.pnggens-21-0-312.pnganimgcu1.gif

Ποτε θα τελειωσει αυτο το πραμα με τις βροχες? ΛΕΠΙΑ ΒΓΑΛΑΜΕ ΠΙΑ

Καλημέρα!!ακόμη είμαστε μέσα στο παιχνίδι και η Άλεξ παρά λίγο να βγάλει το κόλπο γκρόσο.Πηγε τον Αυλώνα εκεί που πρέπει αλλά δεν έκανε αποκοπή ,εάν έκανε είχαμε γινει

Υπέρ αρκετό το -5 στα 850 hpa που δίνει ο τζίφος για παράδειγμα , με -8 στα 850hpa στα Σκόπια. Αλλά σας είπα το πρόβλημα μας πάλι είναι ο υετός.

150-7GR.gif

Βελτιώθηκαν γιουκμο και παιος σε σχέση με τις αποκομμένες άηδιες ς προς τα  πολύ δυτικά...θέλουμε να την πετάξουν την μπαλλα ακριβώς δίπλα και δυτικά μας...

5 ώρες πριν, Gary είπε:

Ποτε θα τελειωσει αυτο το πραμα με τις βροχες? ΛΕΠΙΑ ΒΓΑΛΑΜΕ ΠΙΑ

την δευτερα          😂 που θα αρχισει να χιονιζει 😂😂

πρέπει πάσι θυσία να δυτικέψουν τα τρεξίματα εκ νεου, αλλιώς θα χαθούν οι ψυχρές λίμνες σε μπούρδες. 

μο 18αριού παίου που είχε εκάνει και άλλα αντίθετα βήματα από τζίφο

gens-51-1-144.pngα

σήμερα θα βάλουμε πετρέλαιο για τελευταία φορά.. Μας ξεζούμισε το δεύτερο μισό του φετινού χειμώνα, και δεν μπορω να περιμένω μέχρι να τελειώσει οριστικά!

Edited by [weathermaniac]

9 λεπτά πριν, vorios_polos είπε:

Κουκλάκι το αικον...🤣🤣🤣

Δεν θα χιονίσει Θεσσαλονίκη ξέχνα το, του χρόνου τον χειμώνα ας ελπίσουμε. Cfs 18z 16 Γενάρη δες...