KANONIKO είναι το κρύο. Πρέπει κάποια στιγμή να το αποδεχτούμε. Το κρύο περασμένων δεκαετιών θα το ζούμε πλέον μόνο σαν μια φωτοβολίδα και δεν έχει νόημα να το ψάχνουμε καθημερινά σε κάθε ακυρο μακρινό τρέξιμο.
Μου αρέσουν τα σημερινά τρεξίματα! Δεν θέλουμε ακόμα το τέλειο σενάριο...........
Σοβαρά τώρα. Αυτό που με χαλάει είναι ότι δεν υπάρχει ΚΑΝΟΝΙΚΟ κρύο με μια σχετική διάρκεια
Δηλαδή εγώ προσωπικά απογοητεύομαι και δεν έχω όρεξη να ψάχνω χιονιαδες όταν δεν έχει πέσει η θερμοκρασία ούτε καν στους 8 βαθμούς ελάχιστη και δεν έχει ΚΑΝ πλησίασει σε μονοψήφια μέγιστη εδώ πέρα (και όχι μόνο εδώ φυσικά). Και φτάνουμε 10/12
Τραγικό...
Και για να δείξω θα πάρω παράδειγμα τις περσινές δύο ψυχρές εισβολες του Φλεβάρη
Η πρωτη φωτό είναι από την δεύτερη ψυχρή εισβολή στις 20 Φλεβάρη. Δυστυχώς τότε χάθηκε τεράστια ευκαιρία πραγματικά .Μιλάμε για ένα ραν όπου ο μέσος όρος ειναι στο +5! Αλλά υπάρχουν αρκετες γραμμές με -8 και κάτω. Δυνατό σήμα δηλαδή. Αυτό πρέπει να ήταν στις 260 με 280 ώρες νομίζω η δεύτερη περίπτωση είναι αυτή στις αρχές του μήνα όπου δνε μιλούσαμε εξαρχής για δυνατή κατάσταση, γι'αυτό και έλειπαν τα δυνατά σενάρια με -8 και κάτω. Και πάλι όμως είχε σενάρια με -5 καλό μέσο όρο στο 0.