Jump to content
ΧΕΛΜΟΣ

ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, [weathermaniac] είπε:

Ήλιος και ζεστουλα στην Λάρισα. Κάθε μέρα που περνάει με τέτοιο καιρό αυτή την εποχή είναι καιρικώς χαμένη. Και σαν να μην φτάνει αυτό, ανέβηκα ταράτσα και εμφανίστηκε ένα ζουζούνι τέρας. Σαν σφήκα δεν ξέρω, αλλά θηρίο ανήμερο. Δεν πήγα πιο κοντά να το φωτογραφίσω για προφανείς λόγους.. κίτρινο και μαύρο ήταν. Όποιος ξέρει ας μου αναφέρει τι είναι. Εγώ το φοβήθηκα... Αναφορικά ήταν διπλάσιο σε μέγεθος από μια τυπική μέλισσα.

IMG_20201114_104534.jpg

Μπαμπουρας η βομβινος κατι τετοιο μοιαζει.

Επεξεργάστηκε από xirolivado
Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες

Επιστροφή και ξεκούραση  μετά από 24χλμ ορεινό ευεργετικό  τρέξιμο στον Υμηττό.....

Στους 18.5 έφτασε νωρίτερα με ήλιο η θερμοκρασία στους 17.3 τώρα με συννεφια... 

-2.2 ελαχιστη στα Καλάβρυτα στα 730μ 

-3.8 ελαχιστη στο Παος Καλαβρύτων στα 640μ 

14 στις 14 μέρες με μέγιστη πάνω από 20 βαθμούς στον Ποταμό Κέρκυρας.... 

Τρομερό.... 

δυστυχως εαν στο Αιγαιο δεν υπαρχει σοβαρο χαμηλο δεν περναει στο λεκανοπεδιο ουτε κουνουπι με τον καιρο βορειου ρευματος......τουλαχιστον ζεσταινουν νερο οι ηλιακοι θερμοσιφωνες.....μαλλον πρεπει να επενδυσουμε ολοι σε φωτοβολταικα....ειδικα φετος θα ειχαμε τζαμπα ρευμα ολες σχεδον τις ημερες.....η επομενη εβδομαδα βεβαια αναμενεται να

δωσει αρκετες βροχες σε ολη την χωρα....για να δουμε.....

18 λεπτά πριν, gthomasandros είπε:

δυστυχως εαν στο Αιγαιο δεν υπαρχει σοβαρο χαμηλο δεν περναει στο λεκανοπεδιο ουτε κουνουπι με τον καιρο βορειου ρευματος......τουλαχιστον ζεσταινουν νερο οι ηλιακοι θερμοσιφωνες.....μαλλον πρεπει να επενδυσουμε ολοι σε φωτοβολταικα....ειδικα φετος θα ειχαμε τζαμπα ρευμα ολες σχεδον τις ημερες.....η επομενη εβδομαδα βεβαια αναμενεται να

δωσει αρκετες βροχες σε ολη την χωρα....για να δουμε.....

Το ρευμα ειναι βορειοδυτικο και οχι βορειο!

Δεν σταματάει να μας χαρίζει συγκινήσεις ο καιρός στην Θεσσαλονίκη .... Τι και αν στα διαγράμματα είμαστε κάτω υποτίθεται από τα κλιματικά πολλοί σταθμοί έφτασαν και ξεπέρασαν τους 20 βαθμούς . ..

6,8- 19,4 στον σταθμό μου 

Νοεσις 19,2 

Κάτω Πυλαία 19,4

Κέντρο 19,9 

Κορδελιό 20,1

Σίνδος 21,5 

Ακόμα και ο Λαγκαδάς που είχε ελάχιστη 0,8 C έφτασε τους 19,3 C ... Δεν λέει να κρυώσει 

Επεξεργάστηκε από freeze

Βενερατο Ηρακλειου..Στο δικο της καιρικο κοσμο η Κρητη...ακομα και σημερα..

IMG-5df340277c70ef6058de8ccd3d813e9f-V.jpg

Επεξεργάστηκε από sakis13

Στους 11.6 η ελαχιστη σημερα στην Καλλιθεα..Ειχαμε καποιες τοπικες νεφωσεις νωριτερα με την μορφη αναπτυξεων..Και παλι ομως επικρατησε ηλιοφανεια..Αγγιξαμε μαλιστα τους 20 βαθμους εστω και προσκαιρα που ηταν και η μεγιστη..

Νιωθω τυψεις γιατι ειπα επιτελους την αληθεια στο κατοικιδιο μου..Καλλιθεα 254mm ετησιο..😂

IMG-5ddf859f697767500865ebaadc6cd837-V.jpg

Να κάνω και εγώ την αναφορά μου...τεσταρω τον bresser 5 in 1 στο μπαλκόνι προς το παρών μέχρι να γίνει η τελική πατέντα που θα ανεβάσω τι έκανα σε ανάλογο θεμα και μοιάζει εξαιρετικός...14.2 72% θερμοκρασία και υγρασια αντίστοιχα με τον μετεωρολογικό του Αστεροσκοπείου στα 500 μέτρα ευθεία απ' το σπίτι μου 14.8 69% ίσως επειδή είναι σε πιο κλειστό σημείο...εδώ και η κονσόλα

IMG_20201114_171917.jpg

2 hours ago, sakis13 said:

Βενερατο Ηρακλειου..Στο δικο της καιρικο κοσμο η Κρητη...ακομα και σημερα..

IMG-5df340277c70ef6058de8ccd3d813e9f-V.jpg

2 hours ago, sakis13 said:

Και στην Κρητη η Αση Γωνια 30mm στον δικο της κοσμο σε σχεση με την υπολοιπη οταν οι αλλες εσωτερικες ορεινες περιοχες παιζουν στα 3mm-5mm.. κατι τετοιες μερες κανουν το μεγαλο βροχομερος..

Επεξεργάστηκε από korfalonas

Καλησπέρα μετά από πολλές μέρες λόγω μαζεματος ελιάς!! Η άνοιξη συνεχίζεται απτόητη εδώ με 20αρι κάθε μέρα και εννοείται κοντομάνικο χωρίς, θέρμανση ακόμα! Τουλάχιστον ο καιρός βοήθησε να μαζέψουμε τις ελιές!! 

2 ώρες πριν, freeze είπε:

Δεν σταματάει να μας χαρίζει συγκινήσεις ο καιρός στην Θεσσαλονίκη .... Τι και αν στα διαγράμματα είμαστε κάτω υποτίθεται από τα κλιματικά πολλοί σταθμοί έφτασαν και ξεπέρασαν τους 20 βαθμούς . ..

6,8- 19,4 στον σταθμό μου 

Νοεσις 19,2 

Κάτω Πυλαία 19,4

Κέντρο 19,9 

Κορδελιό 20,1

Σίνδος 21,5 

Ακόμα και ο Λαγκαδάς που είχε ελάχιστη 0,8 C έφτασε τους 19,3 C ... Δεν λέει να κρυώσει 

Καμια σχέση η Τ στα 850 με αυτή του εδάφους... Ο ήλιος καίει σαν άνοιξη!! 

11.5 η ελαχιστη χαμηλοτερη μεχρι στιγμης σε εναν Νοεμβριο ΔΡΑΜΑ που ηδη κυλησε ο μισος...

19.3 η μεγιστη με σπαστη συννεφια και οταν κατα τις 15.30 διαλυθηκε γκαζωσε προς τα πανω η μεγιστη ακριβως οπως το καλοκαιρι....

13.5 τωρα και ο Νοεμβριος καλπαζει προς ιστορικα ρεκορ ανομβριας κ ηλιοφανειας....

Το μονο ευχαριστο -τα ιδια λεω απο αρχες Οκτωβρη εντωμεταξυ- ειναι οτι εχει μειωθει.η διαρκεια της ημερας και.ετσι αποφευγουμε μεν τα εγκεφαλικα με 22.και 25 βαθμους που θα ανεβαινε.πανευκολα και απο.την.αλλη εχουμε αρκετες ωρες.*φθινοπωρινη* δροσουλα με.θερμοκρασιες κατω απο 15 βαθμους....

Δεν εχω αναψει δευτερολεπτο θερμανση....15 Νοεμβρη....αντε και εις ανωτερα

21,1 ολόκληροι βαθμοί σήμερα εδώ στο Μακροχώρι παρόλο που το ημερολόγιο γράφει 14 Νοέμβρη και η διάρκεια της νύχτας είναι πλέον μεγάλη....με ηλιοφάνεια φυσικά ανοιξιάτικες καιρικές συνθήκες.....απίστευτα άνομβρο και ιδιαίτερα ζεστό για την περιοχή φθινόπωρο....στους 4,8 είχε πέσει η ελάχιστη στους 12,7 είμαστε τώρα...

2 ώρες πριν, korfalonas είπε:

Και στην Κρητη η Αση Γωνια 30mm στον δικο της κοσμο σε σχεση με την υπολοιπη οταν οι αλλες εσωτερικες ορεινες περιοχες παιζουν στα 3mm-5mm.. κατι τετοιες μερες κανουν το μεγαλο βροχομερος..

Απιστευτο ρε φιλε..Και ουτε καν με διαταραχη...Και τα σφακια προχθες εαν δεν απατομαι προσεγγισαν τα 30mm απο το πουθενα..Αυτα μονο η κρητη τα κανει..😁

8 ώρες πριν, geornik είπε:

Βροχες βορειου ρευματος κατηφοριζουν το Αιγαιο...βρεχει γερα στην ανατολικη Ανδρο

CGIProxy (4).jpeg

Screenshot_20201114-123230_Chrome.jpg

Δεν είχε διάρκεια..... http://andros.meteoclub.gr/index.htm

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.

• Δημιουργία νέου...