vorios_polos Posted August 18, 2024 Share Posted August 18, 2024 4 λεπτά πριν, Vasilis.B είπε: Καλησπερα σε ολους.Ειμαι ο Βασιλης απο Καλαματα! Ξεκινησα να ψαχνομαι για τον καιρο απο αγαπη για το χιονι σε μικρη ηλικια,και στην συνεχεια απο αγαπη για το κυνηγι(ποτε ευνοειται μεταναστευση πτηνων κτλ).ονειρο μου καθε χρονο ειναι ποτε θα ερθουν τα πρωινα καλα -5 στην ορεινη Αρκαδια και τα πρωτα χιονια.αυτα τα λιγα για αρχη! ΥΣ.Ας ριξει και κανα νερακι και εδω Μεσσηνια ρε παιδια αυτη η κακοκαιρια. Καλώς ήρθες φίλε Βασίλη στην παρέα μας σου εύχομαι φέτος πολλά νερά και γιατί όχι και χιόνια 😋...όχι μόνο στα ορεινά 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιαννιώτης Γ. Posted September 12, 2024 Share Posted September 12, 2024 Έγω να συστηθω? 😝 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris2113 Posted February 18 Share Posted February 18 Καλησπέρα και από εμένα, Δημήτρη με λένε, δεν το καταλάβατε μάλλον χαχα. Ενταξει αγάπη το χιόνι και εξαιτίας του χιονοφιλος από μικρός. Κατάγομαι από Κρήτη και ήμουν φουλ τότε στην ομάδα των Μετεοκρητων, άρχισα να διαβάζω χάρτες και μοντέλα πριν καμιά 15αρια χρόνια ως μαθητής, δεν έχω αποκτήσει τρελές γνώσεις από τότε απλά λόγω της αγάπης μου ψάχνομαι τον χειμώνα. Σας παρακολουθώ από το 2023 γιατί ανέβηκα Αθήνα από το 2022. Το 2023 με την Βαρβαρα είχα πάει Σεττα για να ζήσω από κοντά το γεγονός. Αυτά. Χάρηκα πολύ. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...