vorios_polos Posted January 15, 2024 Share Posted January 15, 2024 17 ώρες πριν, Ιωάννης Snowstorm είπε: Καλησπέρα, με λένε Ιωάννη κι από μικρός μου αρέσει πολύ το χιόνι... Έχω ζήσει αν και μικρός τον χιονιά του 1991-92 στην Αθήνα όπως επίσης και τους Ιστορικούς χιονιάδες του 2002,2004,2006,2008. Επίσης στην Αθήνα ήμουν και στην Αριάδνη και στον χιονιά του Γενάρη 2019. Θυμάμαι και έναν ακόμα πιο παλιά, (πριν το 2010) όπου χιόνιζε την νύχτα και την μέρα έβγαζε ήλιο και αυτό πρέπει να γινόταν για 3-4 μέρες συνεχόμενα αν θυμάμαι καλά.. Καλώς ήρθες Ιωάννη!!!σου εύχομαι να ζήσεις πολλούς χιονιαδες και στην όμορφη Λέσβο...😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιωάννης Snowstorm Posted January 15, 2024 Share Posted January 15, 2024 8 ώρες πριν, vorios_polos είπε: Καλώς ήρθες Ιωάννη!!!σου εύχομαι να ζήσεις πολλούς χιονιαδες και στην όμορφη Λέσβο...😁 8 ώρες πριν, vorios_polos είπε: Καλώς ήρθες Ιωάννη!!!σου εύχομαι να ζήσεις πολλούς χιονιαδες και στην όμορφη Λέσβο...😁 Βλέπω ξέρεις που μένω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexandrosKar Posted April 22, 2024 Share Posted April 22, 2024 Χαίρετε! Είμαι ο Αλέξανδρος, εξ Άρτης ορμώμενος! Γυμναστής στο επάγγελμα, ραδιοερασιτέχνης στο χόμπι, και σε επαφή με τη φύση από μικρός! Αγαπημένα καιρικά φαινόμενα οι δυνατές βροχές, οι κεραυνοί και οι έντονοι άνεμοι! Το χιόνι το βλέπω με το κυάλι (κυριολεκτικά) καθώς έχει να χιονίσει στην Άρτα από το θρυλικό 1987! Προσδοκώ να μάθω μερικές βασικές αρχές πρόγνωσης καιρού και φυσικά τα νέα σας! 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berdon Posted April 24, 2024 Share Posted April 24, 2024 On 22/4/2024 at 10:27 ΠΜ, AlexandrosKar είπε: Χαίρετε! Είμαι ο Αλέξανδρος, εξ Άρτης ορμώμενος! Γυμναστής στο επάγγελμα, ραδιοερασιτέχνης στο χόμπι, και σε επαφή με τη φύση από μικρός! Αγαπημένα καιρικά φαινόμενα οι δυνατές βροχές, οι κεραυνοί και οι έντονοι άνεμοι! Το χιόνι το βλέπω με το κυάλι (κυριολεκτικά) καθώς έχει να χιονίσει στην Άρτα από το θρυλικό 1987! Προσδοκώ να μάθω μερικές βασικές αρχές πρόγνωσης καιρού και φυσικά τα νέα σας! Καλώς ήλθες Αλέξανδρε! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE SNOWMAN Posted April 27, 2024 Share Posted April 27, 2024 On 22/4/2024 at 10:27 ΠΜ, AlexandrosKar είπε: Χαίρετε! Είμαι ο Αλέξανδρος, εξ Άρτης ορμώμενος! Γυμναστής στο επάγγελμα, ραδιοερασιτέχνης στο χόμπι, και σε επαφή με τη φύση από μικρός! Αγαπημένα καιρικά φαινόμενα οι δυνατές βροχές, οι κεραυνοί και οι έντονοι άνεμοι! Το χιόνι το βλέπω με το κυάλι (κυριολεκτικά) καθώς έχει να χιονίσει στην Άρτα από το θρυλικό 1987! Προσδοκώ να μάθω μερικές βασικές αρχές πρόγνωσης καιρού και φυσικά τα νέα σας! Καλώς μας ήρθες φίλε 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trois étoiles Posted July 12, 2024 Share Posted July 12, 2024 Γεια σας παιδιά. Βασίλης από Θεσσαλονίκη 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
teo_73 Posted July 12, 2024 Share Posted July 12, 2024 17 λεπτά πριν, Trois étoiles είπε: Γεια σας παιδιά. Βασίλης από Θεσσαλονίκη Γεια σου Βασιλη.Καλως ηρθες! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trois étoiles Posted July 12, 2024 Share Posted July 12, 2024 (edited) 2 ώρες πριν, teo_73 είπε: Γεια σου Βασιλη.Καλως ηρθες! Ευχαριστώ για την υποδοχή ,,,😀😛 Edited July 12, 2024 by Trois étoiles 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vorios_polos Posted July 22, 2024 Share Posted July 22, 2024 On 12/7/2024 at 10:09 ΠΜ, Trois étoiles είπε: Γεια σας παιδιά. Βασίλης από Θεσσαλονίκη Καλώς ήρθες Βασίλη ,από ποια περιοχή της πόλης μας θα μας στέλνεις χιονοφωτο?😋 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trois étoiles Posted July 22, 2024 Share Posted July 22, 2024 Από Θεσσαλονίκη. Χιονοφωτο δεν ξέρω 😅 αλλά έχουμε ξεσκιστει στα 38 με 40 βαθμούς εδώ και δύο περίπου βδομάδες. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΧΕΛΜΟΣ Posted July 22, 2024 Share Posted July 22, 2024 On 12/7/2024 at 10:09 ΠΜ, Trois étoiles είπε: Γεια σας παιδιά. Βασίλης από Θεσσαλονίκη Καλώς ήρθες Βασίλη!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasilis.B Posted August 18, 2024 Share Posted August 18, 2024 Καλησπερα σε ολους.Ειμαι ο Βασιλης απο Καλαματα! Ξεκινησα να ψαχνομαι για τον καιρο απο αγαπη για το χιονι σε μικρη ηλικια,και στην συνεχεια απο αγαπη για το κυνηγι(ποτε ευνοειται μεταναστευση πτηνων κτλ).ονειρο μου καθε χρονο ειναι ποτε θα ερθουν τα πρωινα καλα -5 στην ορεινη Αρκαδια και τα πρωτα χιονια.αυτα τα λιγα για αρχη! ΥΣ.Ας ριξει και κανα νερακι και εδω Μεσσηνια ρε παιδια αυτη η κακοκαιρια. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vorios_polos Posted August 18, 2024 Share Posted August 18, 2024 4 λεπτά πριν, Vasilis.B είπε: Καλησπερα σε ολους.Ειμαι ο Βασιλης απο Καλαματα! Ξεκινησα να ψαχνομαι για τον καιρο απο αγαπη για το χιονι σε μικρη ηλικια,και στην συνεχεια απο αγαπη για το κυνηγι(ποτε ευνοειται μεταναστευση πτηνων κτλ).ονειρο μου καθε χρονο ειναι ποτε θα ερθουν τα πρωινα καλα -5 στην ορεινη Αρκαδια και τα πρωτα χιονια.αυτα τα λιγα για αρχη! ΥΣ.Ας ριξει και κανα νερακι και εδω Μεσσηνια ρε παιδια αυτη η κακοκαιρια. Καλώς ήρθες φίλε Βασίλη στην παρέα μας σου εύχομαι φέτος πολλά νερά και γιατί όχι και χιόνια 😋...όχι μόνο στα ορεινά 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιαννιώτης Γ. Posted September 12, 2024 Share Posted September 12, 2024 Έγω να συστηθω? 😝 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris2113 Posted February 18 Share Posted February 18 Καλησπέρα και από εμένα, Δημήτρη με λένε, δεν το καταλάβατε μάλλον χαχα. Ενταξει αγάπη το χιόνι και εξαιτίας του χιονοφιλος από μικρός. Κατάγομαι από Κρήτη και ήμουν φουλ τότε στην ομάδα των Μετεοκρητων, άρχισα να διαβάζω χάρτες και μοντέλα πριν καμιά 15αρια χρόνια ως μαθητής, δεν έχω αποκτήσει τρελές γνώσεις από τότε απλά λόγω της αγάπης μου ψάχνομαι τον χειμώνα. Σας παρακολουθώ από το 2023 γιατί ανέβηκα Αθήνα από το 2022. Το 2023 με την Βαρβαρα είχα πάει Σεττα για να ζήσω από κοντά το γεγονός. Αυτά. Χάρηκα πολύ. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vravoritis Posted October 1 Share Posted October 1 Καλώς σας ματαξαναβρίσκω. Μετά από απουσία καιρών, πάλι εδώ. Πλέον θα στέλνω τις παρατηρήσεις και τα σχόλια μου από τα Γιάννινα που μένω πλέον. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vorios_polos Posted October 2 Share Posted October 2 On 1/10/2025 at 11:52 ΠΜ, vravoritis είπε: Καλώς σας ματαξαναβρίσκω. Μετά από απουσία καιρών, πάλι εδώ. Πλέον θα στέλνω τις παρατηρήσεις και τα σχόλια μου από τα Γιάννινα που μένω πλέον. Εύχομαι άπειρες βροχερές και λευκές αναφορές από τα χιλιοαδικημενα Γιάννενα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...