Jump to content
weatherforattica

Ανάλυση Χαρτών Φεβρουαρίου 2023

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 λεπτά πριν, Seventower είπε:

Ωχ ωχ ωχ ο ****** ονείρων κακακαλημερα....  . Όλα καλά; 

Η οικογένεια; πάντα καλά; 

Αντε ριχτό το μαντάτο 😋😋😋😋

Το τοτέμ των προσηνεμων;)

Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες

Αν οι κβ θελουν να δουν χιονι πραγματικο ο τζιφος εχει την καλυτερη διαταξη.....ουκμο και ευρωπαικο βγαζουν χαμηλο οταν εχουμε -3 -4 και μετα μας πλακωνει η μπαλα απο πανω μας...γενικα με ΑΟ στα συν δεν μαμησαμε ποτε ...μονο αποκοπη μπορει να βγει με αο ναο + που μπορουμε ευνοηθουμε...οχι απαραιτητα βεβαια..τα λεω τωρα στις 168 ωρες παλι οτι μονο αποκοπη ψαχνουμε και ο γκογκας να γινει γκοκακι

Επεξεργάστηκε από ICELARISSA

2 λεπτά πριν, ICELARISSA είπε:

Αν οι κβ θελουν να δουν χιονι πραγματικο ο τζιφος εχει την καλυτερη διαταξη.....ουκμο και ευρωπαικο βγαζουν χαμηλο οταν εχουμε -3 -4 και μετα μας πλακωνει η μπαλα απο πανω μας...γενικα με ΑΟ στα συν δεν μαμησαμε ποτε ...μονο αποκοπη μπορει να βγει με αο ναο + που μπορουμε ευνοηθουμε...οχι απαραιτητα βεβαια..τα λεω τωρα στις 168 ωρες παλι οτι μονο αποκοπη ψαχνουμε και ο γκογκας να γινει γκοκακι

Έχουν καλές διατάξεις και τα ανσάμπλ του ευρωπαίου.....θα συμφωνήσω ο τζίρος έχει το καλύτερο αλλά μάλλον είναι κατά άκυρος γιατί τα όλα στις 120 στη Σκανδιναβία έχουν χαμηλο και αυτός αντικυκλωνα χαχαχχχαχα

Από την στιγμή που ο μέσος όρος του Τζεμ είναι ανατολικά λογικά θα τουμπάρει αυτό προς τα άλλα. Με τη λογική του χαβαλέ, πάμε να φέρουμε Τζίφο προς Τζεμ. 

15 λεπτά πριν, Άγγελος είπε:

Φεβρουάριος 2008 τελευταίος μεγάλος χιονιάς Χαλκίδας!
Πάνε παρα πολλά χρόνια από το τόσο μεγαλειώδες! 

Πόσα εκ. είχατε? 

2 λεπτά πριν, Seth13 είπε:

Από την στιγμή που ο μέσος όρος του Τζεμ είναι ανατολικά λογικά θα τουμπάρει αυτό προς τα άλλα. Με τη λογική του χαβαλέ, πάμε να φέρουμε Τζίφο προς Τζεμ. 

Κάτι παθαίνουν τα κύρια όπως το 12ζ του τζίφου χθες. 

3 λεπτά πριν, Galanto είπε:

Έχουν καλές διατάξεις και τα ανσάμπλ του ευρωπαίου.....θα συμφωνήσω ο τζίρος έχει το καλύτερο αλλά μάλλον είναι κατά άκυρος γιατί τα όλα στις 120 στη Σκανδιναβία έχουν χαμηλο και αυτός αντικυκλωνα χαχαχχχαχα

Γι αυτο εβαλα τον τζιφο πρωτο γιατι ως γνωστον δεν εχω καμια σχεση μαζι του χαχαχχ

Τα 500άρια του Ευρωπαίου πολύ ευνοϊκά για εδώ κάτω αλλά έχουμε ακόμα δουλειά. Πάμε για το 06άρι να το κάνουμε Καναδό. 😂

Επεξεργάστηκε από Seth13

Θα αλλάξει ο τζίφος. Σίγουρα διαφορετικός για τις 120 ώρες. Έχουν χάσει την μπάλα τα μοντέλα. Σας βάζω και στοίχημα. Δεν λέω ότι θα βγει καλός. Παίζει και χειρότερος. Για 120 πάντα 

Καλημέρα και από έμενα (είμαι νέο μέλος) και νομίζω από τους τυχερούς εδώ μέσα που μένω στην Ευρυτανία στα 1200 μετρα υψόμετρο και έχω δει είδη το πρώτο κάλο χιόνι άλλα ελπίζω και σε κάτι πολύ καλύτερο

Screenshot 2023-01-31 at 11-28-22 Wetterzentrale.de - Diagramme.png

1 λεπτό πριν, Konstantinos_GR είπε:

Καλημέρα και από έμενα (είμαι νέο μέλος) και νομίζω από τους τυχερούς εδώ μέσα που μένω στην Ευρυτανία στα 1200 μετρα υψόμετρο και έχω δει είδη το πρώτο κάλο χιόνι άλλα ελπίζω και σε κάτι πολύ καλύτερο

καλως ήλθες!

τον Αύγουστο είχα έρθει ένα βράδυ στο χωριό σου που ειχε μια εκδήλωση με αστροπαρατήρηση!

3 λεπτά πριν, voutzalou είπε:

Αμόκ έχουν πάθει όλα από τις 5/2 και μετά, τίποτα δεν βλέπουν.

Πολλα καθοριζονται απο τα ατλαντικα χαμηλα τα οποια δεν ειναι ευκολα προβλεψιμα γι' αυτο

2 λεπτά πριν, Konstantinos_GR είπε:

Καλημερα και καλως ηρθες κοντοσυγχωριανε.....φοβερο μερος το χωριο σου...εσυ δεν φοβασαι τπτ..θα εισαι απ  τους πρωτους που θα χιονιζεσαι....

4 λεπτά πριν, Konstantinos_GR είπε:

Καλωσηρθες φιλε.Μονιμα μενεις πανω στον παραδεισο?Φανταζομαι θα γνωριζεσαι με την Ερση.

Αναρωτιέμαι αν προλαβαίνουμε την Κυριακή. Ουσιαστικά μιλάμε για 2η φάση. Η 1η είναι Παρασκευή Σάββατο και έχει χαθεί για τα πεδινά. Τώρα μιλάμε για Κυριακή προς Δευτέρα. Το ευρωπαϊκό φέρνει κοντά τον αυλώνα. Ο Καναδος πάνω μας .

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.

• Δημιουργία νέου...