Dim_pas Αναρτήθηκε Ιανουάριος 31, 2023 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 31, 2023 η πρέπει να έχεις γερό στομάχι και να περιμένεις να κάτσει η απλά λες δεν γα3@#@ται και δεν ξανασχολήσαι σοβαρά φέτος. η παρασκευή έγινε Σάββατο μετά κύριακή και τω΄ρα φτάσαμε 8- 9 του μήνα (για προσήνεμα μιλάω ) καλύτερα συστήματα σαν της περασμένης εβδομάδας για βροχές και χίονια στα στα βουνά παρά τα ξώφαλτσα με ανευ λόγου κρύα (γενικά στην επικράτεια) 1 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Galanto Αναρτήθηκε Ιανουάριος 31, 2023 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 31, 2023 Σενάρια για όλα τα γούστα στο πάνελ του ευρωπαίου χαμηλά Ιόνιο χαμηλαριες αιγαιο γαλάζια περιφερομενα αυλωνας στη μέση ανατολή στην ιταλια ..αυλωνες που δε κατεβαινουν ποτε αυλωνες που δεν υπαρχουν χαχαχααχαα 4 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Χειμωνας Αναρτήθηκε Ιανουάριος 31, 2023 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 31, 2023 1 λεπτό πριν, Dim_pas είπε: η πρέπει να έχεις γερό στομάχι και να περιμένεις να κάτσει η απλά λες δεν γα3@#@ται και δεν ξανασχολήσαι σοβαρά φέτος. η παρασκευή έγινε Σάββατο μετά κύριακή και τω΄ρα φτάσαμε 8- 9 του μήνα (για προσήνεμα μιλάω ) καλύτερα συστήματα σαν της περασμένης εβδομάδας για βροχές και χίονια στα στα βουνά παρά τα ξώφαλτσα με ανευ λόγου κρύα (γενικά στην επικράτεια) Ξέρεις πιο είναι το ευχάριστο;Ότι αυτοί οι αυλωνες που θα έχουμε αυτή την βδομάδα,είναι εξπρές,ενώ η διάταξη για 7 και μετά, έχει άλλη φιλοσοφία,και μπορεί να στρογγυλό κάτσει επάνω μας... 5 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Tolisk20 Αναρτήθηκε Ιανουάριος 31, 2023 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 31, 2023 Πετσες διαρκειας.. 1 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Tolisk20 Αναρτήθηκε Ιανουάριος 31, 2023 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 31, 2023 (Επεξεργασμένο) Πρεπει στις 100 ωρες το παιχνιδι να παιζετε αναμεσα σε κβ και προσηνεμα..με φαβορι τα κβ ακομα καλυτερα..αν δειχνει προσηνεμα απ τις 200 ωρες παει για γκολακι ο μπακασετας!! Επεξεργάστηκε Ιανουάριος 31, 2023 από Tolisk20 1 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
menidi Αναρτήθηκε Ιανουάριος 31, 2023 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 31, 2023 Ολοένα και πιο πίσω η φάση για πεδινό χιόνι εδώ. Βαρέθηκα!! Με τον πρώτο στρωμένο πόντο χιονιού στην Παρνηθα, θα τρέξω αμέσως. Σιγά μην καθίσω να σκάσω πάνω απο τους χάρτες περιμένοντας το χιόνι στο πατζούρι μου. Αν έρθει...έχει καλώς. Και μη μου πείτε για βενζίνες. Φτιάχνεις καφέ απο το σπίτι και τα 3 ευρώ τα δίνεις για να πάς στο βουνό. Καλημέρα!! 9 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
nikolas 2365 Αναρτήθηκε Ιανουάριος 31, 2023 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 31, 2023 4 λεπτά πριν, Χιονιάς_Αττική είπε: 5/2 περιπου απογευμα εως 6/2 τα χιονια που δινει το σκιρον σχετικα καλο χιονι σε Αττικη-Ευβοια-Βοιωτια.. Αυτό είναι θαψαρ, αλλά δε θα βγει Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Dim_pas Αναρτήθηκε Ιανουάριος 31, 2023 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 31, 2023 ψύχραιμία επικρατεί στις τάξεις των χιονόφιλων σε όλη τη χώρα 7 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
weatherforattica Αναρτήθηκε Ιανουάριος 31, 2023 Author Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 31, 2023 Καλημέρα παιδιά... Και για να ελαφρύνει λίγο το κλίμα, σας ενημερώνω ότι η ονειρική παρακρουση μου συνεχίστηκε και εχθές το βράδυ αφού είδα ένα φουλ παράξενο και άρρωστο όνειρο... Ήμουν λέει σε ένα παλάτι, μεγάλο και κατάλευκο... Περπατώντας, βρέθηκα μπροστά σε έναν θρόνο. Ήταν πολύ ψηλός, και στη κορυφή του καθόταν ο βασιλιάς... Ο βασιλιάς Τζιφος.. Ένας σχετικά ηλικιωμένος αλλά πολύ παχύς άντρας που με κοιτούσε.... Σαν να αλλάζανε ξαφνικά πολύ γρήγορα οι σκηνές, τον έβλεπα να πετάει στους δούλους χιονόμπαλες όταν τον ευχαριστούσαν ενώ αν δεν του κάνανε αυτό που ήθελε, έβγαζε ένα πιστολάκι μαλλιών, τα ζεσταινε και τα έλιωνε όλα. Αλλη μια διάσπαρτη σκηνή που θυμάμαι είναι ένας Ιάπωνας (JMA λογικά) να φωνάζει στον βασιλιά Τζιφο όσο εκείνος κοιμόταν... Σορρυ για το οφ τοπικ, αλλά δεν ξέρω τι θέλει να πει το όνειρο😆... Αν έχουμε κάποιον που διαβάζει ονειροκρίτη ας ενημερώσει! Το μόνο που ξέρω είναι ότι είμαι στα όρια της τρέλας φέτος.... (ή είμαι ήδη τρελός)! Άντε από κει με τα παλιομοντελα😅 10 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Snow sick Αναρτήθηκε Ιανουάριος 31, 2023 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 31, 2023 Το ΣΚ δεν πάει σε κανέναν. ΚΒ h προσηνεμοι το θέμα είναι να το πάρει κάποιος το επόμενο 1 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Michael Αναρτήθηκε Ιανουάριος 31, 2023 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 31, 2023 13 λεπτά πριν, nikolas 2365 είπε: Αυτό είναι θαψαρ, αλλά δε θα βγει Και κρύβει και δυτικό τόξο... Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
nikolas 2365 Αναρτήθηκε Ιανουάριος 31, 2023 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 31, 2023 Μόλις τώρα, Michael είπε: Και κρύβει και δυτικό τόξο... Αυτές είναι διατάξεις δικές μας. Χαλκίδα, Κόρινθος και Δυτική Αττική. 2 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Canadathens13 Αναρτήθηκε Ιανουάριος 31, 2023 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 31, 2023 3 λεπτά πριν, weatherforattica είπε: Καλημέρα παιδιά... Και για να ελαφρύνει λίγο το κλίμα, σας ενημερώνω ότι η ονειρική παρακρουση μου συνεχίστηκε και εχθές το βράδυ αφού είδα ένα φουλ παράξενο και άρρωστο όνειρο... Ήμουν λέει σε ένα παλάτι, μεγάλο και κατάλευκο... Περπατώντας, βρέθηκα μπροστά σε έναν θρόνο. Ήταν πολύ ψηλός, και στη κορυφή του καθόταν ο βασιλιάς... Ο βασιλιάς Τζιφος.. Ένας σχετικά ηλικιωμένος αλλά πολύ παχύς άντρας που με κοιτούσε.... Σαν να αλλάζανε ξαφνικά πολύ γρήγορα οι σκηνές, τον έβλεπα να πετάει στους δούλους χιονόμπαλες όταν τον ευχαριστούσαν ενώ αν δεν του κάνανε αυτό που ήθελε, έβγαζε ένα πιστολάκι μαλλιών, τα ζεσταινε και τα έλιωνε όλα. Αλλη μια διάσπαρτη σκηνή που θυμάμαι είναι ένας Ιάπωνας (JMA λογικά) να φωνάζει στον βασιλιά Τζιφο όσο εκείνος κοιμόταν... Σορρυ για το οφ τοπικ, αλλά δεν ξέρω τι θέλει να πει το όνειρο😆... Αν έχουμε κάποιον που διαβάζει ονειροκρίτη ας ενημερώσει! Το μόνο που ξέρω είναι ότι είμαι στα όρια της τρέλας φέτος.... (ή είμαι ήδη τρελός)! Άντε από κει με τα παλιομοντελα😅 Από ουσίες πως πάμε;;;Αραιά και που καλύτερα και αν δυνάται και καθόλου!!!😂 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
ICELARISSA Αναρτήθηκε Ιανουάριος 31, 2023 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 31, 2023 Καλημερα σε ολους 6 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Seth13 Αναρτήθηκε Ιανουάριος 31, 2023 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 31, 2023 (Επεξεργασμένο) Ξανακοίταξα τα ensembles. Είμαστε στη φάση που το Ευρωπαϊκό μπορεί να βγάλει κεντροβόρειο με προσήνεμη κατάληξη (Τρίτη-Τετάρτη). Όλα ρευστά, μεγάλες αλλαγές από τρέξιμο σε τρέξιμο για τόσο μακριά. ΥΓ. Λέμε για τα άλλα μοντέλα αλλά να πούμε ότι και ο Καναδός έχει λαλήσει καθώς την Κυριακή το μεγαλύτερο μέρος του λεκανοπεδίου ντύνεται στα λευκά με βάση το κύριο του. Επεξεργάστηκε Ιανουάριος 31, 2023 από Seth13 3 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
nikolas 2365 Αναρτήθηκε Ιανουάριος 31, 2023 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 31, 2023 1 λεπτό πριν, Seth13 είπε: Ξανακοίταξα τα ensembles. Είμαστε στη φάση που το Ευρωπαϊκό μπορεί να βγάλει κεντροβόρειο με προσήνεμη κατάληξη (Τρίτη-Τετάρτη). Όλα ρευστά, μεγάλες αλλαγές από τρέξιμο σε τρέξιμο για τόσο μακριά. Δες 144 ώρες διαφορες. Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Seventower Αναρτήθηκε Ιανουάριος 31, 2023 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 31, 2023 6 λεπτά πριν, ICELARISSA είπε: Καλημερα σε ολους Ωχ ωχ ωχ ο ****** ονείρων κακακαλημερα.... . Όλα καλά; Η οικογένεια; πάντα καλά; Αντε ριχτό το μαντάτο 😋😋😋😋 3 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Seth13 Αναρτήθηκε Ιανουάριος 31, 2023 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 31, 2023 Just now, nikolas 2365 said: Δες 144 ώρες διαφορες. Δες υστερόγραφο. 🤣 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
weatherforattica Αναρτήθηκε Ιανουάριος 31, 2023 Author Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 31, 2023 9 λεπτά πριν, Canadathens13 είπε: Από ουσίες πως πάμε;;;Αραιά και που καλύτερα και αν δυνάται και καθόλου!!!😂 Από ουσίες όλα καλά, 6αρια 12αρια 18αρια τα βλέπω κανονικα😂 Σκέφτομαι μόνο να κόψω 18αρια 2 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Άγγελος Αναρτήθηκε Ιανουάριος 31, 2023 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 31, 2023 10 λεπτά πριν, nikolas 2365 είπε: Αυτές είναι διατάξεις δικές μας. Χαλκίδα, Κόρινθος και Δυτική Αττική. Φεβρουάριος 2008 τελευταίος μεγάλος χιονιάς Χαλκίδας! Πάνε παρα πολλά χρόνια από το τόσο μεγαλειώδες! 2 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
nikolas 2365 Αναρτήθηκε Ιανουάριος 31, 2023 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 31, 2023 5 λεπτά πριν, Seth13 είπε: Ξανακοίταξα τα ensembles. Είμαστε στη φάση που το Ευρωπαϊκό μπορεί να βγάλει κεντροβόρειο με προσήνεμη κατάληξη (Τρίτη-Τετάρτη). Όλα ρευστά, μεγάλες αλλαγές από τρέξιμο σε τρέξιμο για τόσο μακριά. ΥΓ. Λέμε για τα άλλα μοντέλα αλλά να πούμε ότι και ο Καναδός έχει λαλήσει καθώς την Κυριακή το μεγαλύτερο μέρος του λεκανοπεδίου ντύνεται στα λευκά με βάση το κύριο του. Χαχαχαχα έχει πιάσει την τάση 😂😂😂 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
weatherforattica Αναρτήθηκε Ιανουάριος 31, 2023 Author Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 31, 2023 Εγώ πιστεύω πέρα απ' τη πλάκα πως αρχίζουν να κλείνουν τα πράγματα μόνο μέχρι Σάββατο... Από κει και πέρα ακόμα και η Κυριακή δεν έχει τελειώσει Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
nikolas 2365 Αναρτήθηκε Ιανουάριος 31, 2023 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 31, 2023 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Ζερίκιος Αναρτήθηκε Ιανουάριος 31, 2023 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 31, 2023 20 λεπτά πριν, Χιονιάς_Αττική είπε: 5/2 περιπου απογευμα εως 6/2 τα χιονια που δινει το σκιρον σχετικα καλο χιονι σε Αττικη-Ευβοια-Βοιωτια.. Να είμαστε όμως πιο συγκεκριμένοι ως προς αυτά που βλέπουμε. Σχετικά καλό χιόνι σε βόρεια Αττική, κεντρική Εύβοια και Οινόφυτα Σχηματάρι. Ούτε η Δίρφυς είναι όλη η Εύβοια, ούτε το Σχηματάρι όλη η Βοιωτία, ούτε ο Αυλώνας όλη η Αττική. Μιλάμε για τμήματα των νομών. 1 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Seth13 Αναρτήθηκε Ιανουάριος 31, 2023 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 31, 2023 Βάζω χάρτες Καναδού για να δούμε όλη την ξεφτίλα του. Το control του. Και τον μουαγένη του. 1 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...