Delsnow Posted February 23 Share Posted February 23 2 λεπτά πριν, sakis13 είπε: Δε θα πεθανουμε ποτε κουφαλα νεκροθαφτη.Αλανι Μαρτη φερε μου βροχες και τη Μακεδονια θαφτη!!! Σας ευχαριστω φιλαρακια για τις ευχες και το ενδιαφερον... Περαστικα αγορινα μου και γρηγορααα... Ερχετεεε ιστορικος μαρτιατικος....ετοιμασου... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
teo_73 Posted February 23 Share Posted February 23 Πριν 10' περίπου έγινε η κληρωσουλα.Σε ενα χαρτάκι γράφτηκαν το F και το Χ για τον Στέφανο και τον Φίλιππο. (Freeze,Χιών) Από ύψος 3 μέτρων και μετά από αρκετές περιστροφές κάθησε στο F. Στέφανε με την ευχή όλων μας για ψυχρό και υετοφορο Μάρτη. 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delsnow Posted February 23 Share Posted February 23 1 λεπτό πριν, teo_73 είπε: Πριν 10' περίπου έγινε η κληρωσουλα.Σε ενα χαρτάκι γράφτηκαν το F και το Χ για τον Στέφανο και τον Φίλιππο. (Freeze,Χιών) Από ύψος 3 μέτρων και μετά από αρκετές περιστροφές κάθησε στο F. Στέφανε με την ευχή όλων μας για ψυχρό και υετοφορο Μάρτη. 20230223_170133.mp4 35 MB · 0 downloads @freeze στεφανεεεεεε... ο μαρτης του 87 περιμενε εσενα να τον σπασεις... Παμε γερααα αγορινα μου... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolasxm Posted February 23 Share Posted February 23 (edited) 5 λεπτά πριν, teo_73 είπε: Πριν 10' περίπου έγινε η κληρωσουλα.Σεχενα χαρτάκι γράφτηκαν το F και το Χ για τον Στέφανο και τον Φίλιππο. (Freeze,Χιών) Από ύψος 3 μέτρων και μετά από αρκετές περιστροφές κάθησε στο F. Στέφανε με την ευχή όλων μας για ψυχρό και υετοφορο Μάρτη. 20230223_170133.mp4 35 MB · 0 downloads Όπως πεφτει το χαρτάκι, έτσι να πέφτουν και νιφάδες στον Λευκό Πύργο Στεφανε Edited February 23 by nikolasxm 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
menidi Posted February 23 Share Posted February 23 3 ώρες πριν, sakis13 είπε: Καλησπερα..Τι κανουμε..?Που να πω τον πονο μου..Εχω ολα τ αλλα εχω κι αυτο..Μια μολυνση στο νυχι του δεξιου αντιχειρα απο χτυπημα,οδηγησε σε παραμορφωση το δαχτυλο μου απο πρηξιμο...Η μολυνση περασε ιστο,φαλαγγα και εφτασε κοκκαλο..Μου εγινε ολικη αφαιρεση νυχιου..Πιστευα οτι οι ημικρανιες ειναι ο χειροτερος πονος αλλα τωρα που συνερχομαι απο την τοπικη ναρκωση ο πονος ειναι αδιανοητος...Καπου ηθελα να το γραψω...Να το μοιραστω...Αναψτε ρε παιδες ενα κερακι..Το ενα χαστουκι μετα το αλλο..Αλλα ειπαμε..Πονας,λυγιζεις,σηκωνεσαι!!Αυτος ο πονος δεν συγκρινεται ουτε με την αχιονια των 13 χρονων ουτε με τα 286mm ετησιο που εκλεισα ουτε με το 1-4 της Λεωφορου.. Να περασετε ομορφα το τριημερο..Εγω καθηλωμενος αθηνα..Πανε τα τσιπουρακια με τον πεθερο στο Κοκκινο...Ειναι και το δεξι χερι και ουσιαστικα ειμαι ανημπορος ακομα και τσιγαρο να κρατησω...Υπαρχουν και χειροτερα αδερφια...Υγεια..Τιποτα αλλο..Μπροστα σε αυτο το αγαθο,τα χιονια και τα υπολοιπα,δεν ερχονται απλα δευτερα αλλα τελευταια.... Εδω κολλαει κατα γραμμα η ΦΟΟΟΛΛΛΑΑΑΑ.Και δυστυχως δεν ειναι πλακα...Σας ευχαριστω...Και με συγχωρειτε για το ασχετο...Εχω να κοιμηθω απο το πρηξιμο δυο νυχτες..Ηρθε η ωρα καθως τα αντιβιοτικα επιδρουν..Δοξα το θεο...Καλη συνεχεια αδερφια... Ααααχχχ ρε Σακαρε! Χοντροκομμένο σαν τους αυλωνες του Παιου και τους δυτικούς χιονιαδες του Μιχαήλ!!! Περαστικά ρε!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vorios_polos Posted February 23 Share Posted February 23 Θέλω την βεργκαρα την άλλη φορά για την κλήρωση... 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
menidi Posted February 23 Share Posted February 23 43 λεπτά πριν, sakis13 είπε: Δε θα πεθανουμε ποτε κουφαλα νεκροθαφτη.Αλανι Μαρτη φερε μου βροχες και τη Μακεδονια θαφτη!!! Σας ευχαριστω φιλαρακια για τις ευχες και το ενδιαφερον... Παμε ολοι μαζι να φερουμε βροχες και χιονια και ενα νεο νυχακι σε μενα... Πώς θα φτιάξεις χιονάνθρωπο ρε συ με τέτοιο δάχτυλο!!!! Ελπίζω να έχει γίνει καλά μέχρι 10/3. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolasxm Posted February 23 Share Posted February 23 3 λεπτά πριν, vorios_polos είπε: Θέλω την βεργκαρα την άλλη φορά για την κλήρωση... Δλδ ανοίγουμε για Μάρτη; Φυγομαχουμε για 27-28; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delsnow Posted February 23 Share Posted February 23 1 λεπτό πριν, menidi είπε: Πώς θα φτιάξεις χιονάνθρωπο ρε συ με τέτοιο δάχτυλο!!!! Ελπίζω να έχει γίνει καλά μέχρι 10/3. Βλεπω εχεις μετανοησει ... Μπραβο τεκνον μου.... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gthomasandros Posted February 23 Share Posted February 23 ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΦΙΛΕ ΣΑΚΗ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gthomasandros Posted February 23 Share Posted February 23 ΤΙ ΤΑΖΕΙ Ο ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...