Fotis Posted May 31 Share Posted May 31 (edited) Ο κοζιακας δυτικά και βορειοδυτικά των Τρικάλων έχει πάρει φωτιά από τα ηλεκτρικά.. μέσα στην πόλη και στα γύρω γύρω δυτικά ψιλόβροχο γενικά παρά τα αστραποβροντα μέχρι στιγμής. Οι φωτό δείχνουν ένα μέρος του κοζιακα και τα μετέωρα που φαίνονται λίγο Edited May 31 by Fotis 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beach-snow NG Posted May 31 Share Posted May 31 Νωρίτερα....Αγ.Ιεροθεος Περιστέρι, με εγκλωβισμένα αμάξια για πάνω από μισή ωρα!!! Όλα τα νερά από ψηλά Κηπούπολη κατέβσιναν κάτω....Αυτό ήταν θεομηνία!!! 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beach-snow NG Posted May 31 Share Posted May 31 Προς Μάνδρα νωρίτερα, με την βροχοκουρτίνα ν' αδειάζει!!! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fotis Posted May 31 Share Posted May 31 (edited) Στα Αντιχάσια Όρη γίνεται χαμουλης από βροχή και ηλεκτρικά.. Edited May 31 by Fotis 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
baristrs Posted May 31 Share Posted May 31 Σερρες μπουμπουνιζει 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
teo_73 Posted May 31 Author Share Posted May 31 Εβλεπα τα ονειρικα 45αρια στα δυτικα,και ηλπιζα να βρω και γω κανα δεκαρικο εδω στα ορεινα του Περαματος.Πλησιαζοντας και τσεκαροντας τις γνωστες λιμνουλες στο δρομο που εχω βαλει σημαδι ψιλοαπογοητευθηκα γιατι ηταν με ελαχιστο νερο μεσα. Βρηκα 2mm στο αναλογικο. Και στον Ταυρο λιγο το νερο που επεσε. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beach-snow NG Posted May 31 Share Posted May 31 Εντυπωσιακές εικόνες, από την σημερινή καταιγιδική επίθεση στην Αθηνα!!! DIMITRIS SAGIAKOS, CHRISTOS DOUDOULAKIS ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ.... 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΧΕΛΜΟΣ Posted May 31 Share Posted May 31 Όπως ήταν λογικό οι κεντροανατολικοί μείναμε με τα μπουμπουνητα στο χέρι.... Παρόλα αυτά άλλη μια καταπληκτική μέρα σήμερα .....16.6-23.8 η θερμοκρασία ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis13 Posted May 31 Share Posted May 31 Μανδρα 35.6mm με 235mm/h μεγιστη ραγδαιοτητα..!! Γιαννιτσα απο Αλεξανδρεια.. Και μια ακομα φωτο απο την δουλεια μου..Μολις αρχισε το φαινομενο που εδωσε απλοχερα 47.8mm!!Δειτε πανω στο καπο τι σταγονες ριχνει..Δε ριχνει με ενταση ακομα αλλα μιλαμε κυριολεκτικα για διευρα..Μετα απο 5 λεπτα αρχισε ο χαμος που κρατησε μια ωρα περιπου!! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis13 Posted May 31 Share Posted May 31 (edited) Θεσσαλονικη το μεσημερι!!! Ασπροπουλια Μεσσηνιας!! Edited May 31 by sakis13 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μεσσήνιος Posted May 31 Share Posted May 31 Πολύ νερό Μεσσηνία τοπικά εδώ και λίγη ώρα! Τέτοια Άνοιξη που να θυμίζει Φθινόπωρο με τέτοια διάρκεια άστατου καιρού δε θυμάμαι να έχει συμβεί πάλι! Αύριο έχουμε 1 Ιουνίου και η αίσθηση είναι ότι μπαίνει Σεπτέμβρης!! Δε γίνεται να συμβεί κάτι ανάλογο στο διάστημα Νοέμβρη - Μάρτη? http://en.sat24.com/en/gr/visual5 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beach-snow NG Posted May 31 Share Posted May 31 Χόχλια σήμερα 8-19οC και 22/31 ημερες με υετο στο χωριό μου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis13 Posted May 31 Share Posted May 31 (edited) Το μπασιμο της καταιγιδας στη Μανδρα απο τα βα το μεσημερι...Της τοπικοτητας το καγκελο..Ασπροπυργος στον σταθμο 11.6mm...Στη δουλεια μου 47.8mm.Παλαιοκουνδουρα Μανδρας 1.4mm και στη πολη 35.6mm!!Μεσα σε λιγα χιλιομετρα τρομερες διαφορες!! Ηρακλειο Κρητης πριν λιγο.. Edited May 31 by sakis13 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yata Posted May 31 Share Posted May 31 (edited) Πλησιάζει βροχοκουρτινα... Πάλι για γέλια η κεραυνικη δραστηριότητα προς το παρών Για να δουμε Αν γίνει θαύμα και ενταθεί θα είναι η πρώτη μου νυχτερινή καταιγίδα μετά από μηνες Edited May 31 by Yata 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bardaris Posted May 31 Share Posted May 31 32 λεπτά πριν, Yata είπε: Πλησιάζει βροχοκουρτινα... Πάλι για γέλια η κεραυνικη δραστηριότητα προς το παρών Για να δουμε Αν γίνει θαύμα και ενταθεί θα είναι η πρώτη μου νυχτερινή καταιγίδα μετά από μηνες Φίλε μου εγώ είμαι καμμία....50 χιλιόμετρα νότια σου.....με 14 mm σήμερα.....και τώρα ομίχλη...με ορατότητα κοντά στα 20 μετρα και θερμ. 13 βαθμοί....δεν νομίζω να βγάλει καταιγίδα ευκολα τώρα...στην δυτική Μακεδονία....σήμερα έτσι και αλλιώς ηταν μία μερα on-off με εντονους ομβρους αλλά πολύ λίγα ηλεκτρικά. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
oasis Posted May 31 Share Posted May 31 Χειρότερα δεν μπορούσε να κλείσει ο Μάιος με 13 χιλιοστά και 168 το έτος ! Τουλαχιστον εχει δροσιά τώρα στους 19,6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Άγγελος Posted May 31 Share Posted May 31 Λιβαδειά 20 χιλιοστά για πλάκα! 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouvanos Posted May 31 Share Posted May 31 Ενας ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΟΣ Μαιος 2023 μας αποχαιρετα σε λιγα λεπτα....μαζι και μια Ανοιξη κρυα, χιονοβολα, βροχερη, καταιγιδατη, δροσερη, ουσιαστικα σαν αντι-πραξη καιρικη στον ΜΗ χειμωνα μεχρι το Φεβρουαριο και τον Αρχιδαμο-barbara.... Μακαρι να κυλουσε ετσι ολο το καλοκαιρι.... Εντυπωσιακο οτι κλεινουμε ΚΑΙ Μαιο με απολυτη μεγιστη ΕΤΟΥΣ μεχρι στιγμης για εδω τους 26 η 26,5 βαθμους, ειλικρινα δεν νομιζω να εχει ξανασυμβει τετοιο πραγμα... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis13 Posted May 31 Share Posted May 31 (edited) Θεσσαλονικη σημερα..Με τη λιμνη στο Καλοχωρι σε πρωτο πλανο και τα φλαμινγκο...!!! Edited May 31 by sakis13 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beach-snow NG Posted May 31 Share Posted May 31 Φθινοπωρινός καιρός στο Γέρμας Καστοριάς, με βροχές καθημερινά, όπως κι απόψε, ενώ τα τζάκια, τα καλοριφέρ και οι ξυλόσομπες καίνε άκοπα....Θυμίζω ότι αύριο εισερχόμαστε ημερολογιακά στο καλοκαίρι!! received_591026342841051.mp4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
galatsioths Posted May 31 Share Posted May 31 Οι της Πάτρας δεν είδαμε καταιγίδα αυτές τις μέρες δυστυχώς. Όπως και να χει ευχαριστούμε Μάιε 2023! Ευχαριστουμε Άνοιξη 2023! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...