Galanto Posted November 21, 2023 Share Posted November 21, 2023 Το σενάριο 27 είναι κανονικός κεντροβορειους ανώτερος απο όλους τα τελευταία χρόνια 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyros Snowstorm Posted November 21, 2023 Share Posted November 21, 2023 Μια φορά να τα κρατήσει αυτά που δείχνει στο 6αρι του ο τζιφος Μια φορά ρε φίλε 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
INUIT Posted November 21, 2023 Share Posted November 21, 2023 22 λεπτά πριν, Χιονοσκεπής είπε: Κάπως έτσι είχε χιονίσει Λαρισα τελευταία φορά Νοέμβριο...το 2001 ..μη τετοια νουμερα σε παρακαλω.......μη τετοια τετοιες ωρες !!!!!😂 ....δεν θελω πολυ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galanto Posted November 21, 2023 Share Posted November 21, 2023 Εδώ θέλω σενάριο 3 χαχαχ.παντως για να λέμε την αλήθεια είμαστε στις ώρες που εμφανίζονται από το πουθενά οι κεντροβορειοι μη το ξεχνάμε ,, αν είχε χαλάσει κάτι θα φαινόταν από τις 144 κάπου εκεί χάνουμε το παιχνίδι ,, κάτω όμως από τις 100 φτιάχνουν 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
INUIT Posted November 21, 2023 Share Posted November 21, 2023 (edited) 13 λεπτά πριν, Gary είπε: Ρε παίδες εγώ πάλι στο τίποτα ? πιο στανταρακι απο σενα ...δεν υπαρχει !!!!!!!!! μεχρι που "ψηνω" τη γυναικα και σου 'ρχομαι να κερασεις τσιπουρο Σαββατοκυριακο 🙂 Edited November 21, 2023 by INUIT Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted November 21, 2023 Share Posted November 21, 2023 9 λεπτά πριν, Galanto είπε: Το σενάριο 27 είναι κανονικός κεντροβορειους ανώτερος απο όλους τα τελευταία χρόνια Εδώ το 29 είναι καλύτερο πάντως, τουλάχιστον σε θέμα υετού περνάει την Αριάδνη για Θεσσαλία 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowparty Posted November 21, 2023 Share Posted November 21, 2023 (edited) Ο @Severe_Lover προετοιμαζει τους πιστους της φθιωτιδας για τον μεγαλο κεντροβορειο χιονια που ερχεται...... Edited November 21, 2023 by Snowparty 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted November 21, 2023 Share Posted November 21, 2023 5 λεπτά πριν, Galanto είπε: Εδώ θέλω σενάριο 3 χαχαχ.παντως για να λέμε την αλήθεια είμαστε στις ώρες που εμφανίζονται από το πουθενά οι κεντροβορειοι μη το ξεχνάμε ,, αν είχε χαλάσει κάτι θα φαινόταν από τις 144 κάπου εκεί χάνουμε το παιχνίδι ,, κάτω όμως από τις 100 φτιάχνουν Καλά κάτσε να δούμε τι θα δείξουν και τα 12αρια, ειδικά το ούκμο το οποίο στην προκειμένη τα πήγε καλύτερα από όλους και βλέπουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
INUIT Posted November 21, 2023 Share Posted November 21, 2023 (edited) διαγραμμα "Ιανουαριου" ,στον αλπικο Σταυρο (35% Νοεμβρη μηνα , σπανιο αν οχι μοναδικο ) !!! απιστευτες στιγμες μας χαρισαν τα μοντελα αυτες τις μερες.( ειδικα ο αγαπημενος τζιφος)...αντε και τα καλυτερα απ το παραθυρο !!!!! Edited November 21, 2023 by INUIT 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gary Posted November 21, 2023 Share Posted November 21, 2023 10 λεπτά πριν, INUIT είπε: πιο στανταρακι απο σενα ...δεν υπαρχει !!!!!!!!! μεχρι που "ψηνω" τη γυναικα και σου 'ρχομαι να κερασεις τσιπουρο Σαββατοκυριακο 🙂 Χαχα καλησπέρα Χρήστο. Μου αρκεί μια πέτσα για αρχή Τα καλύτερα τον υπόλοιπο χειμώνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galanto Posted November 21, 2023 Share Posted November 21, 2023 12 λεπτά πριν, [weathermaniac] είπε: Καλά κάτσε να δούμε τι θα δείξουν και τα 12αρια, ειδικά το ούκμο το οποίο στην προκειμένη τα πήγε καλύτερα από όλους και βλέπουμε Ε δεν είπα ότι θα γίνει αλλα τουλάχιστον εχουμε καποια πιθανότητα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galanto Posted November 21, 2023 Share Posted November 21, 2023 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
INUIT Posted November 21, 2023 Share Posted November 21, 2023 3 λεπτά πριν, Gary είπε: Χαχα καλησπέρα Χρήστο. Μου αρκεί μια πέτσα για αρχή Τα καλύτερα τον υπόλοιπο χειμώνα ! 50 % σου δινει το μοντελο Σαββατο βραδυ προς κυριακη ξημερωμα...χωρις να ξερει οτι εισαι 230 μετρα 🙂!!! εγω σου εδωσα ηδη "κατι παραπανω" !!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted November 21, 2023 Share Posted November 21, 2023 Και μετά μπείτε να δείτε τι δίνει το cfs 1 mois 12z για πρωτοχρονά για κβ.. Θα ήταν τέλειο χεχεχε. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris27 Posted November 21, 2023 Share Posted November 21, 2023 Λοιπόν τα πράγματα είναι απλά.θελουμε το χαμηλό να περάσει πάνω Πελοποννήσο ώστε να βάλει 40 πόντο η Λαμία ,εύκολο πιστεύω,τραβήξτε νότια, μας το χρωστάει,πόσους χιονιαδες μας έφαγαν οι Σκοπιανοί με τα χαμηλά να φεύγουν βόρεια τελευταία στιγμή;;;; Άπειρους!θα πάρουμε το αίμα μας πίσω!! Σοβαρά τώρα,τα Γιάννενα είναι πολύ κοντά σε κάτι πολύ καλό και με λίγο τύχη και πολλές περιοχές της βόρειας Ελλάδας,δε δεύτερη φάση τα κόλπα είναι πολλά και θέλει γερά νεύρα για τους κεντροβορειους!!Καλό μόντελινγκ!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gary Posted November 21, 2023 Share Posted November 21, 2023 1 λεπτό πριν, INUIT είπε: ! 50 % σου δινει το μοντελο Σαββατο βραδυ προς κυριακη ξημερωμα...χωρις να ξερει οτι εισαι 230 μετρα 🙂!!! εγω σου εδωσα ηδη "κατι παραπανω" !!! Μακάρι μακάρι 🙏 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alkis91_2.0 Posted November 21, 2023 Share Posted November 21, 2023 Το βράδυ της Κυριακής έχει και τα 1αα χιόνια στα ψηλά της Πάρνηθας το 6ρι. Αντε καλή αρχή να έχουμε...στατιστικά μιλώντας μετά από πολύ θερμή περίοδο Ιουλίου-Νοεμβρίου, ένα σχετικά ψυχρό διάστημα είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα ακολουθήσει. Και το τάιμινγκ για να γίνει αυτό τώρα είναι ότι πρέπει! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gary Posted November 21, 2023 Share Posted November 21, 2023 Μάγκες ψήνω με τον πατέρα μου και τον αδερφό μου. Όπως λέει το βιβλίο το μυστικό όποιος το έχει διαβάσει, δώσε εντολή στο σύμπαν και κάνε όπως θα έκανες όταν θα πραγματοποιηθούν οι ευχές. Στην υγειά σας 45 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιαννιώτης Γ. Posted November 21, 2023 Share Posted November 21, 2023 Τρίτη ξημερώματ βαση 6ζ τζίφου η κατάλληλη συνταγή για να ρίχνει φλούδες στα Γιάννενα..... αλλά τζίφος είναι αυτός.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted November 21, 2023 Share Posted November 21, 2023 Δεν μας τα λέει καλά το ούκμο. Στο 6αρι χάλασε και άλλο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
billipiros12 Posted November 21, 2023 Share Posted November 21, 2023 Πάει το χάσαμε. Εντάξει τουλάχιστον το έδειξε λίγο. Δεν γίνεται να βγουν αυτά τα τρεξίματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vorios_polos Posted November 21, 2023 Share Posted November 21, 2023 Αχ ωραία εικονικά αλλά ο νέος βασιλιάς που μας πήρε από το χέρι πρέπει να τον προσκυνήσουμε να μας κάνει την χάρη...έλα βρε κινγκ γιουκμο κάνε μας την χάρη τα ταλαιπωρημένα ΚΒ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vorios_polos Posted November 21, 2023 Share Posted November 21, 2023 Που το βλέπεις το 06 του γιουκμο ρε συ μου χαηλ?και μέχρι το ώρες τρέχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted November 21, 2023 Share Posted November 21, 2023 Μόλις τώρα, vorios_polos είπε: Που το βλέπεις το 06 του γιουκμο ρε συ μου χαηλ?και μέχρι το ώρες τρέχει? wetter μέχρι 54 ώρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted November 21, 2023 Share Posted November 21, 2023 (edited) Όπως φαίνεται τα καλυτερα σενάρια στην πρώτη φάση βγάινουν πάλι με αποκοπή πεπλατυσμένη , να φτάνει όσο πιο νότια γίνεται, και χωρίς να δημιουργήσει χαμηλό γρήγορα. Το 6αρι του ούκμο κάνει ακριβώς τα ανάποδα! Edited November 21, 2023 by [weathermaniac] Link to comment Share on other sites More sharing options...