sotos*snow Posted January 29, 2024 Share Posted January 29, 2024 Άντε Μιχαήλ άνοιξε το νέο θέμα τώρα μου είπε ο Βαγγέλης ότι θα ανοίξεις εσύ του Φεβρουαρίου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Estone Posted January 29, 2024 Share Posted January 29, 2024 Εγώ πάντως πήρα γυαλιά ηλίου. Σίγουρα θα τα φορέσω τον Φεβρουάριο είτε από την αντηλια του χιονιού είτε από την ζωνικη 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
heavy snow Posted January 29, 2024 Share Posted January 29, 2024 1 ώρα πριν, nikolas 2365 είπε: Κοκκινίζει και η Λόντρα και κιτρινίζει και η Ιταλία. Ωχχχ τι ήθελα και μπήκα να δω κάνα ευχαριστο νέο.Ο πραγματικος καιρικος εφιάλτης των δκβ σε χάρτη. Ξανβγαινω. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolasxm Posted January 29, 2024 Author Share Posted January 29, 2024 @vorios_polos, το 8-10 το παλευουμε τελικα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
BrainA Posted January 29, 2024 Share Posted January 29, 2024 Aυτό το κοντρολ το τυλιγω για 192 ώρες 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted January 29, 2024 Share Posted January 29, 2024 (edited) Ούτε ναουκαστ Ευρωπαίος με τζίφο αύριο. 1+ βαθμό διάφορα εχουν Edited January 29, 2024 by [weathermaniac] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
g_ar Posted January 29, 2024 Share Posted January 29, 2024 Το bolam χιονίζει μέχρι την Λάρισα. Ότι ναναι και τα περιοχιακα… ο ευρωπαίος στο 12αρι του τάζει μια «μπούκα» κατά τις 12 εντωμεταξύ… Αλλά δεν πιστεύω τίποτα χαχα Αυτη τη στιγμή μόνο δορυφορική, αν και δεν ξέρω να την «διαβάζω» τώρα που είναι βράδυ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galanto Posted January 29, 2024 Share Posted January 29, 2024 Νομίζω το 8 με 10 εξαφανίζεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gary Posted January 29, 2024 Share Posted January 29, 2024 1 ώρα πριν, Snowparty είπε: Ναι ..τα πρωτα 3χρονια ειναι δυσκολα Εγώ είμαι στον 4ο😭🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BrainA Posted January 29, 2024 Share Posted January 29, 2024 8 minutes ago, [weathermaniac] said: Ούτε ναουκαστ Ευρωπαίος με τζόγο αύριο. 1+ βαθμό διάφορα εχουν Με τζόγο? Σιγά μην είναι με ΚΙΝΟ ρε Μιχάλη😂 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BrainA Posted January 29, 2024 Share Posted January 29, 2024 Εν τω μεταξύ και ο ΜΟ για την πρώτη σελίδα δεν είναι ευκαταφρόνητος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gary Posted January 29, 2024 Share Posted January 29, 2024 Μόλις κατέβασα μια Μαλαματίνα για τους Αθηναίους τους εβοιωτες και λοιπούς προσηνεμους, αλλα κυρίως για τον φίλο και αδερφό @sakis13 αδερφε σου εύχομαι 30 πόντους εξω από την πόρτα σου 21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gary Posted January 29, 2024 Share Posted January 29, 2024 Μη δίνετε σημασία στο σταυρό είμαι τσοπερας🤣 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolas 2365 Posted January 29, 2024 Share Posted January 29, 2024 6 λεπτά πριν, Gary είπε: Μόλις κατέβασα μια Μαλαματίνα για τους Αθηναίους τους εβοιωτες και λοιπούς προσηνεμους, αλλα κυρίως για τον φίλο και αδερφό @sakis13 αδερφε σου εύχομαι 30 πόντους εξω από την πόρτα σου Είσαι ωραίος ρε Γκάρυ. Μακάρι ένα μέτρο ρε φίλε και σε εσένα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gary Posted January 29, 2024 Share Posted January 29, 2024 1 λεπτό πριν, nikolas 2365 είπε: Είσαι ωραίος ρε Γκάρυ. Μακάρι ένα μέτρο ρε φίλε και σε εσένα. Ευχαριστώ αδερφε επίσης. Να χιονοστουμε όλοι μακάρι 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gary Posted January 29, 2024 Share Posted January 29, 2024 Άντε αττικαριοι απόψε έχει ξενύχτια. 3 η ώρα αρχίζει να πέφτει 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Winterlove Posted January 29, 2024 Share Posted January 29, 2024 Εχω βάλει στο μάτι το πρωτο δεκαημερο εδω και μερες, για καταβαση αυλωνα στα μερη μας, μπας και χιονισει πουθενα αξιολογα σε πεδινα. Διαφορετικα προτιμοτερες οι βροχες, παρα να καταληξει ακομη ενα συστημα Τουρκιας - Ουζμπεκισταν, σαν τα προηγούμενα. Δεν πρεπει να το χάσουμε ΚΑΙ ΔΕΝ θα το χάσουμε! Η καταβαση αυλωνα ειναι αναγκαια και για τις δυο περιπτωσεις και θελουμε τα μοντελα να συγκλινουν σε αυτο. Εχουν ληψει και τα οργανωμενα χαμηλα βαρομετρικα απο Ιταλια, που μπορει να μη μας χιονιζαν μερικες χρονιες, αλλα μας εφερναν πολλα νερα και μεσα στο χειμωνα. Οχι οι ακρες των χαμηλων και τετοια, μετωπακια συντομα και τελος... Χαμηλα με διαρκεια. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted January 29, 2024 Share Posted January 29, 2024 56 λεπτά πριν, sotos*snow είπε: Άντε Μιχαήλ άνοιξε το νέο θέμα τώρα μου είπε ο Βαγγέλης ότι θα ανοίξεις εσύ του Φεβρουαρίου.... Έλα το άνοιξα! 28 λεπτά πριν, yiannis_volos είπε: @g_ar Το Bolam βγάζει μια μικρή σύγκλιση πάντως. Βέβαια οι Τ είναι σάπιες χαχαχα Χαχα , μας βάζει και το καλύτερο υετό από τις πόλεις της Θεσσαλίας κλάμα χαχα. Και το μεγαλύτερο κλάμα θα ήταν να ξεκινήσει να βρεχει🤣 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolasxm Posted January 29, 2024 Author Share Posted January 29, 2024 Παίδες, έκανα ότι μπορούσα... προσπάθησα να δώσω ενέργεια για δυνατούς χιονιαδες αλλά όχι πολλά πράματα τελικά. Εύχομαι ο Μιχαήλ να τα πάει πολύ πολύ καλύτερα!!!😉 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
athper Posted January 29, 2024 Share Posted January 29, 2024 29 λεπτά πριν, nikolasxm είπε: Παίδες, έκανα ότι μπορούσα... προσπάθησα να δώσω ενέργεια για δυνατούς χιονιαδες αλλά όχι πολλά πράματα τελικά. Εύχομαι ο Μιχαήλ να τα πάει πολύ πολύ καλύτερα!!!😉 Νικόλα, η πρόθεση μετράει φίλε!! Πάμε για τον Φλεβάρη!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galanto Posted January 29, 2024 Share Posted January 29, 2024 32 λεπτά πριν, nikolasxm είπε: Παίδες, έκανα ότι μπορούσα... προσπάθησα να δώσω ενέργεια για δυνατούς χιονιαδες αλλά όχι πολλά πράματα τελικά. Εύχομαι ο Μιχαήλ να τα πάει πολύ πολύ καλύτερα!!!😉 Φίλε Νίκο εγώ πάντως είδα τη καλύτερη χιονστρωαη και χιονόπτωση τα τελευταία 2 χρόνια...Για μένα τα πήγες τέλεια..Και μάλιστα σε ένα χειμώνα μάπα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ICELARISSA Posted January 30, 2024 Share Posted January 30, 2024 Δεν θελει μεγαλο ενθουσιασμο με τζιφο παντως γιατι το κυριο τρεχει μονο του σε σχεση με τα ενς Link to comment Share on other sites More sharing options...