baristrs Αναρτήθηκε Ιούνιος 11, 2024 Share Αναρτήθηκε Ιούνιος 11, 2024 Το ουκμο μας εκανε ζημια τωρα... Δειτε εδω ρεε τι θα χαθει αμα δεν βγει Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
[weathermaniac] Αναρτήθηκε Ιούνιος 11, 2024 Author Share Αναρτήθηκε Ιούνιος 11, 2024 (Επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, baristrs είπε: Το ουκμο μας εκανε ζημια τωρα... Δειτε εδω ρεε τι θα χαθει αμα δεν βγει έτσι ειναι.. μιλάμε για την καλύτερη διαταραχη των τελευταιων 3 ετων, συναγωνίζεται η και ξεπερναει αυτη στις 11 Αυγούστου του 21. καταρα στο ούκμο! τρομερο το 12αρι για τριτη... μακαρι να βγουν τα καλα επιτελους χειρότερος πολύ ο μ.ο του τζίφου. Θεσσαλία εκτός οριστικά νομίζω.. Μόνοι σίγουροι ο θρακιώτες. Ούκμο και Τζεμ χειρότερα από τα πρωινά τους.. Επεξεργάστηκε Ιούνιος 11, 2024 από [weathermaniac] 2 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Χιονοσκεπής Αναρτήθηκε Ιούνιος 11, 2024 Share Αναρτήθηκε Ιούνιος 11, 2024 +20 όσο πάει το μάτι...τουλάχιστον έχουν ενδιαφέρον τα κεντροβόρεια 2 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
[weathermaniac] Αναρτήθηκε Ιούνιος 11, 2024 Author Share Αναρτήθηκε Ιούνιος 11, 2024 (Επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Χιονοσκεπής είπε: +20 όσο πάει το μάτι...τουλάχιστον έχουν ενδιαφέρον τα κεντροβόρεια Καλά μην το λες.. Προς το παρόν όλα στραβά πάνε. Θέλουμε την λίμνη πιο νότια, πάει πιο βόρεια. Θέλουμε την λίμνη πιο βόρεια πηγαίνει η λίμνη πιο νότια. Μέχρι στιγμής έχω περισσότερες καταιγίδες και καλές μάλιστα (βασικό χαρακτηριστικό οι ριπαίοι άνεμοι] μέσα στο καταχείμωνο από ότι τώρα. Κάτι που είναι φυσιολογικό για Αθήνα και όχι για Λάρισα, και γενικά όχι για μια ηπειρωτική περιοχή. Απλά δείχνει πόσο χαμηλά έχουμε φτάσει. Την Παρασκευή μόνο με ένα θαύμα πιστεύω ότι μπορεί να κάνει κάτι εδώ. Απλά ελπίζω να μην χαθεί από μακεδονία, να κοιτάζω κάμερες. Όσο αφορά τα Δευτέρας Τρίτης η λίμνη είναι φτερό στον άνεμο, στην κυριολεξία! : Επεξεργάστηκε Ιούνιος 11, 2024 από [weathermaniac] 2 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
South καυσωνάκιας Αναρτήθηκε Ιούνιος 11, 2024 Share Αναρτήθηκε Ιούνιος 11, 2024 33 minutes ago, Χιονοσκεπής said: +20 όσο πάει το μάτι Πάει να βγει ο θερμότερος Ιούνιος όλων των εποχών με μεγάλη διαφορά από τον 2ο θερμότερο... 3 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Χιονοσκεπής Αναρτήθηκε Ιούνιος 11, 2024 Share Αναρτήθηκε Ιούνιος 11, 2024 6 λεπτά πριν, South καυσωνάκιας είπε: Πάει να βγει ο θερμότερος Ιούνιος όλων των εποχών με μεγάλη διαφορά από τον 2ο θερμότερο... Αυτό είναι δεδομένο. Το ερώτημα είναι αν θα πλησιάσει κάπου τον περσινό Ιούλιο 3 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
kouvanos Αναρτήθηκε Ιούνιος 11, 2024 Share Αναρτήθηκε Ιούνιος 11, 2024 Κραταει και στο 12αρι την αποτομη και μεγαλη πτωση στα .... φυσιολογικα απο αργα βραδυ Παρασκευης μεχρι Σαββατο ξημερωματα.... Μιλαμε για αλλαγη ημισφαιριου, απο διακυμανση 28-29.....42-43 με ΝΝΔ και αποπληξια, στους 21 - 31 με δυνατο μελτεμι....Μυκονοοοοοοοοοοος Μην ψαχνετε αδικα για βροχες στην Αττικαμα, θεωρω την 1η Νοεμβριου ως σοβαρο οροσημο, ο,τι φερει νωριτερα απο αυτο καλοδεχουμενο, αλλα δεν νομιζω οτι εχει πιθανοτητες.... Ξεκιναμε πολυ στραβα με τον Ιουνιο, ποιος ξερει τι μας περιμενει το επομενο καταπληκτικο 3-4μηνο.... 2 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
[weathermaniac] Αναρτήθηκε Ιούνιος 11, 2024 Author Share Αναρτήθηκε Ιούνιος 11, 2024 Τίποτα και ο Ευρωπαίος.. η βαρετοκαιρια συνεχίζεται ακάθεκτη 3 μήνες τώρα με 3 μέρες εξαίρεση. Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Giorgos coldman10 Αναρτήθηκε Ιούνιος 11, 2024 Share Αναρτήθηκε Ιούνιος 11, 2024 (Επεξεργασμένο) πιθανός νέος ισχυρός καύσωνας προς τα τέλη της επόμενης εβδομάδας Επεξεργάστηκε Ιούνιος 11, 2024 από Giorgos coldman10 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Giorgos coldman10 Αναρτήθηκε Ιούνιος 11, 2024 Share Αναρτήθηκε Ιούνιος 11, 2024 (Επεξεργασμένο) ολα τα μακροπρόθεσμα από όλα τα μοντελα συμφωνούν για έναν ψυχρό και βροχερό Ιούνιο στην δυτική Ευρώπη και έναν θερμό και ξηρό στιν ανατολική Ευρώπη Επεξεργάστηκε Ιούνιος 11, 2024 από Giorgos coldman10 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
sakis13 Αναρτήθηκε Ιούνιος 11, 2024 Share Αναρτήθηκε Ιούνιος 11, 2024 1 ώρα πριν, kouvanos είπε: Ξεκιναμε πολυ στραβα με τον Ιουνιο, ποιος ξερει τι μας περιμενει το επομενο καταπληκτικο 3-4μηνο.... Κουβανε μου...Γιωργαρα μου...Μη μου αγχωνεσαι..Ολα καλα θα πανε το επομενο 4μηνο!!!😋 3 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Snowparty Αναρτήθηκε Ιούνιος 11, 2024 Share Αναρτήθηκε Ιούνιος 11, 2024 Ερχεταιιιιι δεκεμβρης οχι απλα παλιακος αλλα με παγετωνες..... Καληνυχτα..... 2 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Winterlove Αναρτήθηκε Ιούνιος 11, 2024 Share Αναρτήθηκε Ιούνιος 11, 2024 (Επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Snowparty είπε: Ερχεταιιιιι δεκεμβρης οχι απλα παλιακος αλλα με παγετωνες..... Καληνυχτα..... Είσαι σίγουρος ή θα μας πάει πάλι..🤭;; Ελπίζουμε στο αμεσο μελλον να γυρίζει ο τροχός και βλεπουμε... η καταιγίδα εδώ ειδος προς εξαφανιση θα είναι σε λίγο... καταντια.... Επεξεργάστηκε Ιούνιος 11, 2024 από Winterlove Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Winterlove Αναρτήθηκε Ιούνιος 11, 2024 Share Αναρτήθηκε Ιούνιος 11, 2024 1 ώρα πριν, sakis13 είπε: Κουβανε μου...Γιωργαρα μου...Μη μου αγχωνεσαι..Ολα καλα θα πανε το επομενο 4μηνο!!!😋 Σε λίγο ούτε να ........... δε θα μπορούμε Σάκαρε🤣 Τη καληνύχτα μου! 1 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
thesprotos Αναρτήθηκε Ιούνιος 11, 2024 Share Αναρτήθηκε Ιούνιος 11, 2024 1 ώρα πριν, Snowparty είπε: Ερχεταιιιιι δεκεμβρης οχι απλα παλιακος αλλα με παγετωνες..... Καληνυχτα..... Καλως όρισες πίσω! Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
[weathermaniac] Αναρτήθηκε Ιούνιος 11, 2024 Author Share Αναρτήθηκε Ιούνιος 11, 2024 Σε αναμονή για την τούμπα του τζίφου... Η βουλγαρία την Παρασκευή πάει για high end level 2 ίσως και λέβελ 3.. 1 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Snow sick Αναρτήθηκε Ιούνιος 11, 2024 Share Αναρτήθηκε Ιούνιος 11, 2024 11 λεπτά πριν, [weathermaniac] είπε: Σε αναμονή για την τούμπα του τζίφου... Η βουλγαρία την Παρασκευή πάει για high end level 2 ίσως και λέβελ 3.. Μάικλ όσο δε φυσάει στην Κόστα Ρίκα προκοπή δε βλέπουμε! Υπομονή παλικάρια!,Κυκλοφορία είναι, θα γυρίσει.. Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
[weathermaniac] Αναρτήθηκε Ιούνιος 11, 2024 Author Share Αναρτήθηκε Ιούνιος 11, 2024 19 λεπτά πριν, Snow sick είπε: Μάικλ όσο δε φυσάει στην Κόστα Ρίκα προκοπή δε βλέπουμε! Υπομονή παλικάρια!,Κυκλοφορία είναι, θα γυρίσει.. Μας τελείωσε δυστυχώς... Τουμπαρα ο τζίφος στο 18αρι.. 1 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
baristrs Αναρτήθηκε Ιούνιος 11, 2024 Share Αναρτήθηκε Ιούνιος 11, 2024 Κριμα και παλι κριμα! Χαθηκε αλλη μια τεραστια ευκαιρια για κατι σοβαρο Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
[weathermaniac] Αναρτήθηκε Ιούνιος 11, 2024 Author Share Αναρτήθηκε Ιούνιος 11, 2024 Επόμενη ευκαιρία η επόμενη Δευτέρα η Τρίτη. Να δούμε τι μπορεί να πάει στραβά και τους. Θα τον βρει τον τρόπο είναι σίγουρος. Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
sakis13 Αναρτήθηκε Ιούνιος 12, 2024 Share Αναρτήθηκε Ιούνιος 12, 2024 (Επεξεργασμένο) Καλημερα φιλοι μου...Οσο παει υψηλες θερμοκρασιες απλα με αυξομειωσεις...Εχουμε ηδη τον πρωτο καυσωνα...Ουσιαστικη πτωση της Τ δεν φαινεται..Απλα για λιγες μερες επιστροφη στα κανονικα και μετα παλι ανοδος..Ασταθειες πολυ περιορισμενες και τοπικες...Χαμενος Μαης και σιγουρα χαμενο και το πρωτο 15νθημερο του Ιουνη... Ε δεν παει αλλο..Το σκεφτηκα απο δω,το φερα απο κει...Τελικα θα πεσωωωωωω.Σκ@τοκαιρεεεεεεεε....Χαρηκα που τα ειπαμε.. Απο τη ζεστη επηξα θα μαι το πρωτο θυμα κι ειπα να γραψω απο νωρις ενα καινουργιο ποιημα. Η κεφαλη μου ιδρωσε και το βρακι μου σταζει αναψτε ενα σπιρτο και βαλτε το στο γκαζι... Ο καυσωνακιας χαιρεται κι αναφορες μας δινει χιλιες φορες να ημουνα και γω στη Σαντορινη... Στην αποθηκη βρισκομαι κιβωτια κουβαλαω το τι τραβω δε λεγεται και δεν το μαρτυραω.. Φετος δεν εχει διακοπες ουτε και παραλιες στο σπιτι θα μαι αραχτος τη βρισκω με ταινιες.. Πανες θ αλλαζω τακτικα και θα ταιζω μπεμπα στης Καλλιθεας τα στενα σαν την Αντις Αμπεμπα.. Ο κοσμος εξω φλεγεται και το κορμι θα λιωνει γυμνος στη πολυθρονα μου με μπιρα και πεπονι.. Χαρτες δε βλεπω Μιχαηλ και τα παλιομοντελα ζουμακι φετος θα μας πα με πριονοκορδελα.. Αλιμονο στο χομπι μας εφαγαμε πακετο μας βλεπω σε τρελαδικο ολοι μαζι σαν γκετο... Ολη η Ελλαδα ψηνεται τα σαρανταρια σκανε κουνουπια βλεπω στα στενα να μου χαμογελανε... Το καλοκαιρι εφτασε μπηκε πολυ φορτσατο και τη ψυχη μας εβγαλε και τον δικο μας πατο.. Αντε αδερφια υπομονη και ολοι χερι χερι για να φωναξουμε ξανα γ..ω το καλοκαιρι..!! Επεξεργάστηκε Ιούνιος 12, 2024 από sakis13 5 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
[weathermaniac] Αναρτήθηκε Ιούνιος 12, 2024 Author Share Αναρτήθηκε Ιούνιος 12, 2024 (Επεξεργασμένο) Οριστική ταφόπλακα από τα 00αφθα. Κινδυνεύει και η Θράκη πλέον.. ολομόναχος ο τζιφουλας... o τζίφος μάιστα είχε βελτιωθεί σε σχέση με το 18αρι του. Κατά τα άλλα την άλλη φορά που ΘΕΛΑΜΕ να επικρατησει το ούκμο με πιο γερη λίμνη και πιο βόρεια επικράτησε ο τζίφος με πιο νότια. ασύστολο τρολλινγκ. Αυτό χάνυμε: χάνουμε κακοκαιρία, με τέλειο Cape, τέλειο timing τέλειο ρεύμα... Επεξεργάστηκε Ιούνιος 12, 2024 από [weathermaniac] Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Gary Αναρτήθηκε Ιούνιος 12, 2024 Share Αναρτήθηκε Ιούνιος 12, 2024 Καλημέρα σε όλους. Πάμε για βροχές από Παρασκευή? Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
[weathermaniac] Αναρτήθηκε Ιούνιος 12, 2024 Author Share Αναρτήθηκε Ιούνιος 12, 2024 Τέλος και από τζίφο... Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Yata Αναρτήθηκε Ιούνιος 12, 2024 Share Αναρτήθηκε Ιούνιος 12, 2024 Μοντέλα υψηλής ανάλυσης για το μέτωπο της Παρασκευής Φαίνεται πως μόνο η Ανατολική Μακεδονία και Θράκη θα επηρεαστούν και ίσως και περιοχές της κ. Μακεδονίας αλλά θα είναι θέμα τύχης. Θυμιζει 02-03/07/2021 η διάταξη Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...