teo_73 Αναρτήθηκε Ιούνιος 16, 2024 Share Αναρτήθηκε Ιούνιος 16, 2024 12 ώρες πριν, billipiros12 είπε: Είχε πεθάνει ο πατέρας μού 59 χρόνων από καρκίνο Συλλυπητηρια Βασιλη,να ζησετε να τον θυμαστε. 1 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Soto Weather Αναρτήθηκε Ιούνιος 16, 2024 Share Αναρτήθηκε Ιούνιος 16, 2024 (Επεξεργασμένο) 5 hours ago, sakis13 said: ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑΑΑ...ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ!!!!! ΠΑΤΕΡΑΑΑΑΑ ΕΓΙΝΕΣ ΠΑΠΠΟΥΣ ΡΕΕΕΕ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΕΓΓΟΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΚΕΙ ΨΗΛΑ.... ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΣΑΚΑΡΕΕΕΕ Επεξεργάστηκε Ιούνιος 16, 2024 από Soto Weather 1 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
ΧΕΛΜΟΣ Αναρτήθηκε Ιούνιος 16, 2024 Share Αναρτήθηκε Ιούνιος 16, 2024 22.8 ελάχιστη εδώ . Στους 29 τώρα με αραιή συννεφιά Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
teo_73 Αναρτήθηκε Ιούνιος 16, 2024 Share Αναρτήθηκε Ιούνιος 16, 2024 5 ώρες πριν, sakis13 είπε: ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑΑΑ...ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ!!!!! ΠΑΤΕΡΑΑΑΑΑ ΕΓΙΝΕΣ ΠΑΠΠΟΥΣ ΡΕΕΕΕ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΕΓΓΟΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΚΕΙ ΨΗΛΑ.... Να σας ζησει και να ευτυχησει Σακη μου!!! Ευχομαι η ζωη της να ειναι γεματη αγαπη και υγεια! Τα χαιρετισματα μου στη γυναικα. Θα τα πουμε συντομα. 2 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
GEORGE SNOWMAN Αναρτήθηκε Ιούνιος 16, 2024 Share Αναρτήθηκε Ιούνιος 16, 2024 16,1 η ελαχιστη εδω,13,2 οι γειτονες. Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
[weathermaniac] Αναρτήθηκε Ιούνιος 16, 2024 Author Share Αναρτήθηκε Ιούνιος 16, 2024 5 ώρες πριν, sakis13 είπε: ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑΑΑ...ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ!!!!! ΠΑΤΕΡΑΑΑΑΑ ΕΓΙΝΕΣ ΠΑΠΠΟΥΣ ΡΕΕΕΕ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΕΓΓΟΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΚΕΙ ΨΗΛΑ.... μετά από καιρό και τόσο άγχος που έχετε περασει με αυτό το θέμα, το ότι επιτέλους έληξε όλο αυτό με τον καλύτερο τρόπο, είναι το καλύτερο δώρο! Συγχαρητήρια!! Υγεία πάνω από όλα! για καλοτυχία δεν θα μιλήσω εγώ καλύτερα το αφήνω στους άλλους χαχαχαχα Α και βέβαια, μακάρι να σου μοιάσει και να μας έχει βγει καταιγιδακού ! 3 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Yata Αναρτήθηκε Ιούνιος 16, 2024 Share Αναρτήθηκε Ιούνιος 16, 2024 Συνεχίζεται το απέραντο σιχαμα χωρίς ίχνος νεφώσεων. ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ 2 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Berdon Αναρτήθηκε Ιούνιος 16, 2024 Share Αναρτήθηκε Ιούνιος 16, 2024 10 λεπτά πριν, Yata είπε: Συνεχίζεται το απέραντο σιχαμα χωρίς ίχνος νεφώσεων. ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ Ε σιγά. Εδώ στο Χαϊδάρι έχει να καταγράψουμε βροχή εδώ και 30 μέρες ακριβώς. Τίποτα το ανησυχητικό... Δεν θυμάμαι χειρότερη χρονιά από θέμα βροχοπτώσεων. Εγώ είμαι βέβαια μικρός σε ηλικία άρα οι παλιότεροι θα με διαφωτίσουν 1 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
ΠΩΓΩΝΙ Αναρτήθηκε Ιούνιος 16, 2024 Share Αναρτήθηκε Ιούνιος 16, 2024 6 ώρες πριν, sakis13 είπε: ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑΑΑ...ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ!!!!! ΠΑΤΕΡΑΑΑΑΑ ΕΓΙΝΕΣ ΠΑΠΠΟΥΣ ΡΕΕΕΕ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΕΓΓΟΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΚΕΙ ΨΗΛΑ.... Να σας ζήσει και από εδώ αδελφέ, εύχομαι να είναι καλότυχη και να σας γεμίζει με χαρές. Τα φιλιά μου στην Βιβή. 1 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
heavy snow Αναρτήθηκε Ιούνιος 16, 2024 Share Αναρτήθηκε Ιούνιος 16, 2024 14 ώρες πριν, billipiros12 είπε: Είχε πεθάνει ο πατέρας μού 59 χρόνων από καρκίνο Βασιλη συλλυπητηρια. Μακαρι να μην υπηρχε αυτη η γ*****η αρρωστια ρε ******. 2 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
thesprotos Αναρτήθηκε Ιούνιος 16, 2024 Share Αναρτήθηκε Ιούνιος 16, 2024 14 ώρες πριν, billipiros12 είπε: Είχε πεθάνει ο πατέρας μού 59 χρόνων από καρκίνο Συλληπητηρια φίλε! 1 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
thesprotos Αναρτήθηκε Ιούνιος 16, 2024 Share Αναρτήθηκε Ιούνιος 16, 2024 7 ώρες πριν, sakis13 είπε: ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑΑΑ...ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ!!!!! ΠΑΤΕΡΑΑΑΑΑ ΕΓΙΝΕΣ ΠΑΠΠΟΥΣ ΡΕΕΕΕ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΕΓΓΟΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΚΕΙ ΨΗΛΑ.... Να σας ζήσει η μπεμπούλα φιλε❤️😘 1 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Ιωάννης Snowstorm Αναρτήθηκε Ιούνιος 16, 2024 Share Αναρτήθηκε Ιούνιος 16, 2024 1 ώρα πριν, thesprotos είπε: Να σας ζήσει η μπεμπούλα φιλε❤️😘 Να σας ζήσει! Γερή και Ευλογημένη! Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
sakis13 Αναρτήθηκε Ιούνιος 16, 2024 Share Αναρτήθηκε Ιούνιος 16, 2024 3 ώρες πριν, GEORGE SNOWMAN είπε: Η μπεμπα ήρθε στη ζωή και ο Σακης είν' χεσμένος Μ' από το χιόνι,τη βροχή,πολύ καιρό κλ@σμένος @sakis13 Τελος του μηνα περιμεναμε ο βιβος να γεννησει,μα η μπεμπαρα ηθελε τον father να γνωρισει... Στο Ιασω την φεραμε δεν ειχε ξημερωσει δεν αργησε η ζωη να μου τη φανερωσει... Στο τεταρτο γεννηθηκε αμεσως με φωναξαν Ο sakis κουζουλαθηκε και κλαματα τον πιασαν... Τα 50 αρικα τα σκορπιζα σαν να ταν ραβασακια μου πηραν ολα τα λεφτα μα και τα σωβρακακια.. Ιουνιο γεννηθηκε νωρις με την αυγουλα και το ταξιδι ξεκινα η νεα η ζωουλα... Το καναμε κι αυτο το καναμε κι αυτο η μπεμπα μου γεννηθηκε με Σλουκα αρχηγο....🤣 Αντε σας χαιρετω παω ξανα στο ταιρι και μη ξεχνατε αδερφια μου,γ...ω το καλοκαιρι!!! Σας ευχαριστω θερμα ολους για τις ευχες σας...!!! 16 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
heavy snow Αναρτήθηκε Ιούνιος 16, 2024 Share Αναρτήθηκε Ιούνιος 16, 2024 9 ώρες πριν, sakis13 είπε: ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑΑΑ...ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ!!!!! ΠΑΤΕΡΑΑΑΑΑ ΕΓΙΝΕΣ ΠΑΠΠΟΥΣ ΡΕΕΕΕ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΕΓΓΟΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΚΕΙ ΨΗΛΑ.... Συγχαρητηρια Σακαρε!!! να σας ζησει!!!! παντα με υγεια!!! 2 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
ORESIVIOS Αναρτήθηκε Ιούνιος 16, 2024 Share Αναρτήθηκε Ιούνιος 16, 2024 On 10/6/2024 at 5:26 ΜΜ, Πελοποννήσιος είπε: Το κακό είναι ότι έμεινε στάσιμη εν τέλη και έφτασε μέχρι το Άργος με δυσκολία μην πω μέχρι τις σήραγγες τπυ Αρτεμισίου... Επηρεασε καιντην Αρκαδία κυρίως το Μαίναλο. 1 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
kouvanos Αναρτήθηκε Ιούνιος 16, 2024 Share Αναρτήθηκε Ιούνιος 16, 2024 23,1 λοιπον η σημερινη ελαχιστη, 22,8 ο Γιωργης, 22,6 τα ψηλοτερα του Ζωγραφου, ειχαμε να δουμε πως ειναι κατω απο 23 βαθμους απο ......1 Ιουνιου !!!!!!!!!!!! ΕΛΕΟΣ 31,4 σε εμενα, εως 32αρια στη γειτονια, και μια νορμαλ, ζεστη φυσικα, θα λεγαμε παλιακη καλοκαιρινη ημερα.... ΧΑΜΟΣ στις παραλιες, ο κοσμος καηκε μεσοβδομαδα και βγηκε να δροσιστει.... 29,3 αυτη την ωρα, 28,8 τα ψηλοτερα του Ζωγραφου, με μια διαρκη αυρα Ανατολικου ολη μερα Ενα μικρο καλο, μια υποψια νικης, ειναι οτι την εβδομαδα που αρχιζει κορυφωνεται η διαρκεια ΗΜΕΡΑΣ....και επειτα αρχιζει μια ελαφρια καμψη, εστω 1-2 λεπτα καθε ημερα, βεβαια μετα τις 20.7 ειναι ορατη η διαφορα, απλως για ψυχολογικους λογους το αναφερω Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Winterlove Αναρτήθηκε Ιούνιος 16, 2024 Share Αναρτήθηκε Ιούνιος 16, 2024 6 ώρες πριν, sakis13 είπε: Σας ευχαριστω ολους απο καρδιας...Δεν εχω λογια για να εκφρασω οτι βιωνω...Αρκετοι με νοιωθετε..Ευχομαι ολοι να ζησετε το μεγαλειο αυτου του θαυματος...Περασαμε πολλα...Εχω χεστει πανω μου....Δεν ξερω τι να πω,τι να γραψω....Βιαζοτανε να βγει..Ηρθε λιγο νωριτερα...Αλλα σε ποιον εμοιασε?????🤣 Σας ευχαριστω ολους!!!Ο θεος να σας κρατα γερους!!! Να σας ζήσει!!! Να είναι γερή και δυνατή!!! Ο πατέρας σου θα είναι πολύ περήφανος για την εγγόνα του και φυσικά για εσένα!! 1 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Winterlove Αναρτήθηκε Ιούνιος 16, 2024 Share Αναρτήθηκε Ιούνιος 16, 2024 18 ώρες πριν, billipiros12 είπε: Είχε πεθάνει ο πατέρας μού 59 χρόνων από καρκίνο Τα συλλυπητήρια μου και ποτέ να μη το βάλεις κάτω, όσο δύσκολο και να είναι! Καλή δύναμη!! Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Winterlove Αναρτήθηκε Ιούνιος 16, 2024 Share Αναρτήθηκε Ιούνιος 16, 2024 (Επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, sakis13 είπε: Τελος του μηνα περιμεναμε ο βιβος να γεννησει,μα η μπεμπαρα ηθελε τον father να γνωρισει... Στο Ιασω την φεραμε δεν ειχε ξημερωσει δεν αργησε η ζωη να μου τη φανερωσει... Στο τεταρτο γεννηθηκε αμεσως με φωναξαν Ο sakis κουζουλαθηκε και κλαματα τον πιασαν... Τα 50 αρικα τα σκορπιζα σαν να ταν ραβασακια μου πηραν ολα τα λεφτα μα και τα σωβρακακια.. Ιουνιο γεννηθηκε νωρις με την αυγουλα και το ταξιδι ξεκινα η νεα η ζωουλα... Το καναμε κι αυτο το καναμε κι αυτο η μπεμπα μου γεννηθηκε με Σλουκα αρχηγο....🤣 Αντε σας χαιρετω παω ξανα στο ταιρι και μη ξεχνατε αδερφια μου,γ...ω το καλοκαιρι!!! Σας ευχαριστω θερμα ολους για τις ευχες σας...!!! Τελευταίο! Θυμάμαι όταν πήρα πρώτη φορά αγκαλιά την αδερφή μου στα 10 μου χρόνια, 1 Ιούλη 2008, 5 μέρες μετά τη γέννα. Με είχαν πάρει και εμένα τα κλάματα εκτός από τη μάνα μου μετά τη γέννα... ασυγκράτητη συγκίνηση... τρομερό συναίσθημα... γιατί μαζί με τους γονείς μου την ήθελα και εγώ και προσεύχομουν κάθε βράδυ κι ας βγηκε εν τέλη πολύ διαφορετική από εμένα.. συμβόλαιο ομοιότητας δεν υπογράφει κανείς άλλωστε😂 ''διαφορετικότητα'' λέγεται! Οπότε συνεχίζοντας, μπορώ σε ένα βαθμό να φανταστώ πως είναι. Και πως θα είναι αργότερα όταν θα σε πει ''μπαμπά''😊! Μέσα στη τρέλα που λέγεται ζωή, τέτοιες στιγμές μας κάνουν να νιώθουμε πιο ολοκληρωμένοι, σημαντικοί και μας δίνουν δύναμη ελπίδα να συνεχίσουμε. Φυσικά όλοι μας είμαστε σημαντικοί, ανεξάρτητα του ότι υπάρχουνε στιγμές που δε το βλέπουμε, διότι έχουμε και καλές και κακές περιόδους. Well done! Καιρικά είναι καλύτερα τα πράγματα από εχθές. 23.7 - 32.3 °C η Χρυσούπολη Περιστερίου με ένα ευχάριστο νοτιαδάκι. Το κλιματιστικό ωστόσο συνεχίζω να το ανοίγω άμα μου τη δώσει. Επεξεργάστηκε Ιούνιος 16, 2024 από Winterlove 3 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
brainstorm Αναρτήθηκε Ιούνιος 16, 2024 Share Αναρτήθηκε Ιούνιος 16, 2024 12 ώρες πριν, sakis13 είπε: ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑΑΑ...ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ!!!!! ΠΑΤΕΡΑΑΑΑΑ ΕΓΙΝΕΣ ΠΑΠΠΟΥΣ ΡΕΕΕΕ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΕΓΓΟΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΚΕΙ ΨΗΛΑ.... Να είναι πάντα καλότυχη και χαρούμενη και όπως λέω σε όλους τους νέους γονείς 'Να τη χαίρεσαι όπως εκείνη γουστάρει, και να τη βλέπεις να πραγματοποιει κάθε ονειρο της' Μου αρέσει που είναι Διδυμακι...έξυπνο και σπιρτοζικο πλάσμα θα είναι βλέποντας και το χάρτη της ημέρας! 1 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
majunior Αναρτήθηκε Ιούνιος 16, 2024 Share Αναρτήθηκε Ιούνιος 16, 2024 12 hours ago, sakis13 said: ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑΑΑ...ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ!!!!! ΠΑΤΕΡΑΑΑΑΑ ΕΓΙΝΕΣ ΠΑΠΠΟΥΣ ΡΕΕΕΕ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΕΓΓΟΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΚΕΙ ΨΗΛΑ.... Συγχαρητήρια, να σας ζήσει. Υπομονή και κατανόηση γιατί τώρα αρχίζουν τα ζόρια. 1 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
thesprotos Αναρτήθηκε Ιούνιος 16, 2024 Share Αναρτήθηκε Ιούνιος 16, 2024 4 ώρες πριν, sakis13 είπε: Τελος του μηνα περιμεναμε ο βιβος να γεννησει,μα η μπεμπαρα ηθελε τον father να γνωρισει... Στο Ιασω την φεραμε δεν ειχε ξημερωσει δεν αργησε η ζωη να μου τη φανερωσει... Στο τεταρτο γεννηθηκε αμεσως με φωναξαν Ο sakis κουζουλαθηκε και κλαματα τον πιασαν... Τα 50 αρικα τα σκορπιζα σαν να ταν ραβασακια μου πηραν ολα τα λεφτα μα και τα σωβρακακια.. Ιουνιο γεννηθηκε νωρις με την αυγουλα και το ταξιδι ξεκινα η νεα η ζωουλα... Το καναμε κι αυτο το καναμε κι αυτο η μπεμπα μου γεννηθηκε με Σλουκα αρχηγο....🤣 Αντε σας χαιρετω παω ξανα στο ταιρι και μη ξεχνατε αδερφια μου,γ...ω το καλοκαιρι!!! Σας ευχαριστω θερμα ολους για τις ευχες σας...!!! Τρελοδιδυμακι σαν εμένα!! 1 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
brainstorm Αναρτήθηκε Ιούνιος 16, 2024 Share Αναρτήθηκε Ιούνιος 16, 2024 20 ώρες πριν, billipiros12 είπε: Είχε πεθάνει ο πατέρας μού 59 χρόνων από καρκίνο Τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια. Οι άνθρωποι μας, ακόμα κι όταν "φεύγουν" είναι πάντα δίπλα μας Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
sotos*snow Αναρτήθηκε Ιούνιος 16, 2024 Share Αναρτήθηκε Ιούνιος 16, 2024 13 ώρες πριν, sakis13 είπε: ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑΑΑ...ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ!!!!! ΠΑΤΕΡΑΑΑΑΑ ΕΓΙΝΕΣ ΠΑΠΠΟΥΣ ΡΕΕΕΕ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΕΓΓΟΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΚΕΙ ΨΗΛΑ.... Να σας ζήσει Φίλε μας Σάκαρε !!! Γερή και καλότυχη σε όλη της ζωή!!! Κι εσείς να την καμαρώνετε!!!😀 1 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...