sakis13 Posted July 30 Share Posted July 30 Aααααα..Δε ξερω για σας..Εγω παντως φοραω ζακετουλα το μεσημερι..Μη γκρινιαζετε ρεεε..Ολα γυριζουν ακομα και γω..🤣βιβες.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted July 30 Share Posted July 30 @South καυσωνάκιας πλζ άνοιξε θέμα για τον Αυγουστο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
South καυσωνάκιας Posted July 30 Share Posted July 30 1 minute ago, [weathermaniac] said: @South καυσωνάκιας πλζ άνοιξε θέμα για τον Αυγουστο!!! Θέλω να ζήσω 😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted July 30 Share Posted July 30 7 λεπτά πριν, South καυσωνάκιας είπε: Θέλω να ζήσω 😂 θα σε επαινέσουν όλοι στο τέλος!😀 και αν όχι θα σε προστατέψω😉 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted July 30 Share Posted July 30 (edited) εντωμεταξύ άσχετο. Κάθε τρεις και λίγο βλέπω Αμερική χαμός και βλέπει κανείς την σημερινή διάταξη για εκεί και αναρωτιέσαι πως μα πως με το τίποτα γίνονται αυτά.. με τέτοια διάταξη εδώ λες δεν θα έκανε τίποταα, και όντως γενικά με τέτοια γεωδυναμικά δεν.. Βέβαια είναι οι αγαπημένες slip n slide Που έχω ξαναμιλήσει. οσο για το Cape τι να πεις -16 li.. εδω αν φτάνουμε το -6 χ@ζομαι από την χαρά μου και μη ξεχάμε πως εκεί τον χειμώνα χιονίζει κάθε τρεις και λίγο. Και όχι 5 πόντους. Αυτά έιναι μέρη για καιρόφιλους. Edited July 30 by [weathermaniac] 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dusterakos Posted August 15 Share Posted August 15 On 7/30/2024 at 3:42 PM, sakis13 said: Aααααα..Δε ξερω για σας..Εγω παντως φοραω ζακετουλα το μεσημερι..Μη γκρινιαζετε ρεεε..Ολα γυριζουν ακομα και γω..🤣βιβες.. φορουσα ζακετα χθες το βραδυ με 26 βαθμους εξω, απλα για να νιωσω λιγο χειμωνα. Ε μετα μολις εβγαλα τη ζακετα ημουν μουσκεμα. χαχαχα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...