Jump to content
ΧΕΛΜΟΣ

Αναφορές Σεπτεμβρίου 2024

Recommended Posts

Ετσι απλα ο Θερμαικος εδωσε και παλι υπερθεαμα...Και αυριο ερχονται πολυ πιο δυνατα και ομορφα σκηνικα...Καλο βραδυ!!

458944441_503958585924622_4217117442443767484_n.jpg

458950897_503958569257957_4379951271730277779_n.jpg

458286717_503958615924619_154477483568344485_n.jpg

Καλημέρα σε όλους .....με ζέστη και υγρασία ξεκίνησε το πρωινό εδώ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης που μένω και κάποιες νεφώσεις στα ΒΑ όπως κοιτάω από το ξενοδοχείο μου .....

25 λεπτά πριν, ΧΕΛΜΟΣ είπε:

Καλημέρα σε όλους .....με ζέστη και υγρασία ξεκίνησε το πρωινό εδώ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης που μένω και κάποιες νεφώσεις στα ΒΑ όπως κοιτάω από το ξενοδοχείο μου .....

Καλημέρα σε όλους! Αλλη μια μέρα με ήλιο και ζέστη ξεκινάει . Βέβαια σύμφωνα με τα δελτία καιρού που παρακολούθησα χθες και φυσικά το ευρωπαϊκό μοντέλο θα εχουμε βροχές σε ένα 3ωρο οπότε όλα καλά !

Γιώργο,  αν δεις να περνάει κανένας απο το επιτελείο ενημέρωσε οτι η υπάρχει και η ευαίσθητη κοινωνική ομάδα των καιρόφιλων. 2 ψυχοθεραπείες τον μήνα ή 2 travel vouchers το έτος που θα ενεργοποιούνται μόνο στην διάρκεια μεγάλων κακοκαιριών είναι δίκαια αιτήματα. Θα περιμένω τις εξαγγελίες....

26.8 βαθμοί εδώ στον Βόλο με αυξημένη την υγρασία, σε σημείο που νωρίς το πρωί υπήρχε μια θολούρα στην ατμόσφαιρα. 

Για να δούμε τι θα γίνει σήμερα. 

Edited by g_ar

Ωραία ξεκινάει η ημέρα σήμερα για τις καταιγίδες μας. 28 βαθμοί μια 60αρα υγρασία. Ότι πρέπει για βραδινό μπουρίνι.

καλημερα στην παρεα! Για να δουμε σημερα, θα παρουμε αυτα που μας ταζουν τα μοντελα; Οι συνθηκες παντως ειναι ιδανικες.

Εγω θα θεσω εναν στοχο στα 20 χιλιοστα μεχρι αυριο μεσημερι, για να δουμε ποσο μπορουμε να τον πλησιασουμε γιατι οχι να τον περασουμε

Οι αναφορες μου απο Νεα ιωνια βολου!

Edited by Soto Weather

4 λεπτά πριν, sakis13 είπε:

Εβγαλα και την κορη μου στη ζητιανια..Δε βγαινουμε υετικως..😋

20240907_114450.jpg

Άσε με ήσυχη ρε πατέρα... Μη μου πρήζεις τα αρχ... Που δεν εχω🤣

Επιστροφή στον Αλμυρό, απ’όπου θα συνεχίσω να δίνω αναφορές για το υπόλοιπο της ημέρα. 30 βαθμοί και πολύ υγρασία και εδώ, αν και τουλάχιστον φυσάει λιγάκι.

Στο κέντρο του Βόλου που βρισκόμουν μέχρι και πριν λίγο η άπνοια έκανε την αίσθηση της ζέστης πραγματικά χάλια…

Θα τρελαθώ αν όλη αυτή η ζέστη και η υγρασία να πάνε στράφι και δεν κάνει τίποτα σοβαρό σήμερα, πράγμα που θεωρώ απίθανο αλλά ποτέ μη λες ποτέ…

4 minutes ago, g_ar said:

Επιστροφή στον Αλμυρό, απ’όπου θα συνεχίσω να δίνω αναφορές για το υπόλοιπο της ημέρα. 30 βαθμοί και πολύ υγρασία και εδώ, αν και τουλάχιστον φυσάει λιγάκι.

Στο κέντρο του Βόλου που βρισκόμουν μέχρι και πριν λίγο η άπνοια έκανε την αίσθηση της ζέστης πραγματικά χάλια…

Θα τρελαθώ αν όλη αυτή η ζέστη και η υγρασία να πάνε στράφι και δεν κάνει τίποτα σοβαρό σήμερα, πράγμα που θεωρώ απίθανο αλλά ποτέ μη λες ποτέ…

ε ναι... Βολος ειμαστε αλωστε, η 100 μμ σε 2 ωρες η τιποτα😂

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους Αττική θόλο κατάσταση για να δούμε προς το παρόν η σατ κοιμάται 

Ελαφρύ βόρειο ρεύμα βάζει ταφόπλακα σε οποιαδήποτε σκέψη αστάθειας για τον νομό....Στα βόρεια αντίθετα τα πράγματα θά είναι πολύ καλύτερα 

Ζεστουλα στη λαμιαρα, δυστυχώς η κατάσταση δεν έχει αλλάξει πολύ από το Ιούλη, κουνούπια και 28c τα μεσάνυχτα... Τέλος πάντων,το βράδυ έχουνε ευκαιρία για καταιγίδα,Μας ευνοεί το βόρειο στριμ,μας φέρνει καλουδια από Θεσσαλία 

Ενώ η Τ δεν είναι ιδιαίτερα ψηλά, 29-30 βαθμοί, έχει άπειρη υγρασία. Κόλαση μιλάμε. Ειδικά χτες το βράδυ που συννέφιασε από την καταιγίδα στο Πήλιο ήταν αισχρά πραγματικά.

Edited by yiannis_volos

Αφόρητη αίσθηση ζέστης μέχρι και πριν λίγο στην παραλία Θεσσαλονίκης....τώρα φυσάει λίγο και είναι αρκετά υποφερτή η κατάσταση .....γύρω στους 30 βαθμούς λέει το αυτοκίνητο .....

Πιο πρόσφατες ανανεώσεις

13:10 Γκάζι 32.2°C

13:00 Περιστέρι 32.3°C

13:10 Χρυσούπολη Περιστερίου 32.8°C

13:10 Ζεφύρι 33.1°C

13:10 Πατήσια 35.1°C ****

Όχι δεν τσιμπάει καθόλου ο ΕΑΑ Πατήσια. Απόλυτα σωστή (και λογική) καταγραφή!! 

Σχεδόν +3 από το Γκάζι και +2-2.5 από τις γύρω περιοχές με παρόμοιο υψόμετρο. Προφανώς υπάρχει κάποια αόρατη Πίνδος που φοενιάζει το σημείο.

Α και υπόψην όλα αυτά με νοτιαδάκι (αύρα) που συνήθως είναι στο +1-1.3 από το Γκάζι.

Το αστείο είναι ότι κάποιοι υποστηρίζουν ότι δεν έχει κανένα θέμα επειδή το ΕΑΑ δεν το αναφέρει γραπτώς γτ πολύ απλά έχει επιλέξει να κάνει την πάπια.

Edited by Ζερίκιος

11 λεπτά πριν, Ζερίκιος είπε:

Πιο πρόσφατες ανανεώσεις

13:10 Γκάζι 32.2°C

13:00 Περιστέρι 32.3°C

13:10 Χρυσούπολη Περιστερίου 32.8°C

13:10 Ζεφύρι 33.1°C

13:10 Πατήσια 35.1°C ****

Όχι δεν τσιμπάει καθόλου ο ΕΑΑ Πατήσια. Απόλυτα σωστή (και λογική) καταγραφή!! 

Σχεδόν +3 από το Γκάζι και +2-2.5 από τις γύρω περιοχές με παρόμοιο υψόμετρο. Προφανώς υπάρχει κάποια αόρατη Πίνδος που φοενιάζει το σημείο.

Α και υπόψην όλα αυτά με νοτιαδάκι (αύρα) που συνήθως είναι στο +1-1.3 από το Γκάζι.

Το αστείο είναι ότι κάποιοι υποστηρίζουν ότι δεν έχει κανένα θέμα επειδή το ΕΑΑ δεν το αναφέρει γραπτώς γτ πολύ απλά έχει επιλέξει να κάνει την πάπια.

Κάνε μου τη χάρη...πάρε ένα αισθητήρα θερμοκρασίας και κάτσε κάτω απ' την πολυκατοικία που είναι ο σταθμός και μέτρα ...θα πέσει πολύ γελιο

3 λεπτά πριν, ΧΕΛΜΟΣ είπε:

Κάνε μου τη χάρη...πάρε ένα αισθητήρα θερμοκρασίας και κάτσε κάτω απ' την πολυκατοικία που είναι ο σταθμός και μέτρα ...θα πέσει πολύ γελιο

Άσε ... έχει καταντήσει αηδία το πράμα με αυτό το σταθμό. Και +10 στα 850hpa να έρθει στην Αττική, και 23-26 να έχει όλο το λεκανοπέδιο, από Μενίδι μέχρι Βούλα και από Κηφισιά μέχρι Πειραιά, αυτός θα γράψει 30. Και πολύ ασχοληθήκαμε.

ετοιμο να κανει μπαμ το πηλιο... ζαγορα 25 βαθμους με 80% υγρασια, 20 dp! (πολυ χαμηλες βασεις νεφων - 500-600 μετρα)

30.6 εδω, 60% υγρασια και 22 dp

το μονο κακο ειναι πως δεν εχουμε το δυνατο μας οπλο, τον ζερικιο 😅

Edited by Soto Weather