Jump to content

Recommended Posts

Αφού δεν είχε κανείς άλλος την όρεξη να ανοίξει το θέμα Νοεμβρίου θα το κάνω εγώ και ευελπιστώ να έχουμε χαμηλά με αρκετά νερά που τα έχουμε ανάγκη πλέον,αλλά και χιόνια στα βούνα για αρχή και βλέπουμε...

Άντε με το καλό.... να φύγουν αυτές οι 4 μέρες που μείνανε πρώτα και να μπούμε Νοέμβρη να δούμε τι θα δούμε....

Πάντως αυτη τη στιγμή δεν υπάρχει κανένα μοντέλο στο κύριο του τρέξιμο ούτε στο παράλληλό του ούτε στο ΑΙ  του που να δίνει νότα αισιοδοξίας για χαμηλό με φαινόμενα στην περιοχή μας έως τις 8 Νοέμβρη περίπου τουλάχιστον....

46 λεπτά πριν, Πελοποννήσιος είπε:

Αφού δεν είχε κανείς άλλος την όρεξη να ανοίξει το θέμα Νοεμβρίου θα το κάνω εγώ και ευελπιστώ να έχουμε χαμηλά με αρκετά νερά που τα έχουμε ανάγκη πλέον,αλλά και χιόνια στα βούνα για αρχή και βλέπουμε...

Καλοταξιδος ο νοεμβρης φιλε.....

Ελπιζω να τα πας εξισου καλα οπως ο φιλος ο κιλκις που ανοιξε τον οκτωβρη.......

Εαν δε φυγει ο καταπιωνας προκοπη δεν βλεπουμε..Εχει γινει μαστιγα καθε Οκτωβρη να πλακωνει αντικυκλωνας με διαρκεια τουλαχιστον εναν μηνα με αποτελεσμα να καταστρεφει το Φθινοπωρο...Ειλικρινα με αυτα που γινονται δεν ξερω τι να περιμενω,τι να γραψω και σε τι να ελπιζω..

Ας φυγει αρχικα ο αντικυκλωνας μπας και σωσουμε τον μισο Νοεμβρη για αρχη..Και γραφω για μισο γιατι το πρωτο δεκαημερο δε σωζεται...Εχει ηδη καει...

Ευχομαι να μας αποζημιωσει καποια στιγμη ολη η αυτη η βαρετοκαιρια...Δεν παει αλλο..Κουρασε υπερβολικα...Και απο πολλες αποψεις...Με αυτα που γινονται η λογικη και οι στατιστικες εχουν παει στον καδο...Δεν ζηταμε τιποτα παραπανω απο τα αυτονοητα...Νερα πολλα στα πεδινα και χιονια στα βουνα μας για αρχη...Ο θεος να βαλει το χερι του..Τι να πω...

Καλο βραδυ!!

Και να μην ξεχασω..Ξημερωνει ιστορικη μερα για την χωρα μας...Ας το θυμομαστε που και που..Εθνος που ξεχνα το παρελθον του δεν εχει μελλον...

Edited by sakis13

Είχα πει πριν από κάνα δυο μερες ότι μένω στην άνοδο του αζορικου.σε λάθος σημείο ανέβηκε ο βλάκας σορυ κιόλας.δυσκολα ξεκουναει από κει όταν πάει.να δούμε πόσες μέρες θα μας φάει 

Εύχομαι τα καλύτερα για τον Νοέμβρη. Μακάρι να κάνει αρκετά νερά και να κρατηθεί η θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα. Οκ δεν μπαίνει ο μήνας με το δεξί αλλά θέλω να είμαι αισιόδοξος από τη στιγμή που όσες κατάρες και να ρίξω δεν θα μου κάνει κάποια χάρη ο καιρός. Ότι θέλει κάνει και αυτό μας το έχει αποδείξει πολλές φορές 

Ότι έρθει καλό είναι ας απολαύσουμε και το παραμικρό συννεφάκι... Καλά φαινόμενα εύχομαι και μπόλικο καιρικό ενδιαφέρον, ας γεμίσει ο σχολιασμός χαρτών με 500 σελίδες αν είναι δυνατόν γεμάτες με σχολιασμούς υποψήφιων χιονιάδων κακοκαιριών και φυσικά με αμέτρητες χαρές και συγκινήσεις!

Edited by Berdon

.......ειμαι που ειμαι αλαφροΐσκιωτος , σταματησε και η γη να γυριζει στη δευτερη σελιδα του τζιφου......εγω φταιω @@μω το 1040 μου ?? 😂😂😅

καλημερα , Χρονια Πολλα !!!!

Edited by INUIT

Εμενα προσωπικα η κυκλοφορια μου θυμιζει κατα καποιον τροπο Νοεμβριο 2011 με κρυο, ηλιοφανεια και ελαχιστο υετο. Θα εχουμε εξαιρετικα δυνατες αναστροφες το πρωτο δεκαημερο του Νοεμβριου. Να δουμε βεβαια τι συνεχεια θα εχει ολο αυτο

Πάει και η ψυχρη εισβολή. Στα κανονικά για την εποχη θα πάμε απλα. Πωωωωωω τι έκπληξηηηηη;

IMG_20241028_103538.jpg.113bd7da49ca950f8a0193c160d864d8.jpg

Μόλις τώρα, KapelosG είπε:

Εμενα προσωπικα η κυκλοφορια μου θυμιζει κατα καποιον τροπο Νοεμβριο 2011 με κρυο, ηλιοφανεια και ελαχιστο υετο. Θα εχουμε εξαιρετικα δυνατες αναστροφες το πρωτο δεκαημερο του Νοεμβριου. Να δουμε βεβαια τι συνεχεια θα εχει ολο αυτο

χαχααχα ηθελα να το γραψω αυτό, αλλα νόμιζα ότι θα με έπαιρναν με τις πέτρες!

Μόλις τώρα, [weathermaniac] είπε:

χαχααχα ηθελα να το γραψω αυτό, αλλα νόμιζα ότι θα με έπαιρναν με τις πέτρες!

Τι είχε γίνει τότε. δεν θυμάμαι ήμουν 3ων χρόνων 

Μόλις τώρα, billipiros12 είπε:

απουσία υετού και ψωφοκρυο

1 hour ago, KapelosG said:

Νοέμβριο 2011 με 5 βαθμούς παραπάνω 

48 λεπτά πριν, billipiros12 είπε:

Νοέμβριος 2011 είναι ο πιο κρύος από 1995, μετά ακολούθησε ο επικός χειμώνας 2011-12. Επίσης και το 95 ακολούθησε ένας εξαιρετικά δυνατός χειμώνας 1995-96 με απίστευτο κρύο διάρκειας τον Ιανουάριο αλλά και κυρίως τον Μάρτιο που η Τ θύμιζε βαθύ Γενάρη!

2 λεπτά πριν, Yata είπε:

Νοέμβριο 2011 με 5 βαθμούς παραπάνω 

Στο πρώτο δεκαήμερο θα ναι κάτω από Νοέμβριο 2011! Εκείνος τότε έδωσε πονο μετά τις 10 του μήνα 

22 λεπτά πριν, South καυσωνάκιας είπε:

με 5 mm την είχε βγάλει η Αθήνα τον Νοέμβριο του 2011. 

1μμ για την ακρίβεια. Αυτό που παρατήρησα βέβαια ήταν πόσο αναστροφικο ήταν το Θησείο τοτε. Τι άλλαξε ρε παιδιά;

Βλέπω Μαρούσι μέση ελάχιστη 8.6

Γκάζι 9

Αμπελόκηποι 9.3

Και Θησείο 8.7

Πλέον το Θησείο σε αναστροφικους μήνες είναι σχεδόν πάνω από Αμπελοκήπους και κάνα βαθμο πάνω από Μαρούσι!

5 minutes ago, KapelosG said:

1μμ για την ακρίβεια. Αυτό που παρατήρησα βέβαια ήταν πόσο αναστροφικο ήταν το Θησείο τοτε. Τι άλλαξε ρε παιδιά;

Βλέπω Μαρούσι μέση ελάχιστη 8.6

Γκάζι 9

Αμπελόκηποι 9.3

Και Θησείο 8.7

Πλέον το Θησείο σε αναστροφικους μήνες είναι σχεδόν πάνω από Αμπελοκήπους και κάνα βαθμο πάνω από Μαρούσι!

Πάλι το Θησείο πιο κάτω θα είναι αν έχουμε έναν συνεχόμενο μήνα με αναστροφές. Οι ταρατσάτοι πάντα θα τσιμπάνε στις ελάχιστες σε σχέση με επίγειους. Απλά σπάνια βλέπουμε τώρα συνεχόμενο μήνα τύπου Νοεμβρίου 2011. 

Και ο Νοέμβριος θα μπει με ετήσιο υετό ως τώρα:

42.9 mm Kάρπαθος ΕΜΥ

50.8 mm Κάσο ΕΑΑ

56.8 mm Ψαρή Φοράδα Δήμος Βιάννου

72.6 Mύκονος ΕΑΑ

91.4 Moίρες ΕΑΑ

96.0 Mονή Τόπλου ΕΑΑ

96.1 Aνάβυσσος ΕΑΑ.

Βλέπω αν δεν βρέχει κ τον Δεκέμβριο καμιά Κάσος να σπάει ακόμα κ τα ερημικά ρεκόρ της Αλμερίας. 

Edited by South καυσωνάκιας

38 minutes ago, KapelosG said:

Στο πρώτο δεκαήμερο θα ναι κάτω από Νοέμβριο 2011! Εκείνος τότε έδωσε πονο μετά τις 10 του μήνα 

Μπα αν δεις εκφυλίστηκαν αρκετά οι θερμοκρασίες. 17 βαθμοι με το ζόρι οι μέγιστες στα πεδινά.

29 λεπτά πριν, South καυσωνάκιας είπε:

Πάλι το Θησείο πιο κάτω θα είναι αν έχουμε έναν συνεχόμενο μήνα με αναστροφές. Οι ταρατσάτοι πάντα θα τσιμπάνε στις ελάχιστες σε σχέση με επίγειους. Απλά σπάνια βλέπουμε τώρα συνεχόμενο μήνα τύπου Νοεμβρίου 2011. 

Μπες να δεις Νοέμβριο 2015, Δεκέμβριο 2015, Δεκέμβριο 2016, Ιανουάριο 2020, Δεκέμβριο 2022 και 2023. Οι διαφορές δεν υπάρχουν πλέον σε σχέση με Αμπελόκηπους που ήταν ανέκαθεν πάνω σε τέτοιους μήνες προ 2015

Το γκάζι απ' την άλλη έχει πάει σε άλλο λεβελ αναστροφων πάλι σπάζοντας την χρονοσειρά του, δεν έχει νόημα καν να συγκρίνουμε γκάζι προ 2019 με τωρα

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...