[weathermaniac] Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 5 λεπτά πριν, Fotis είπε: Ερώτηση για δυνατούς λύτες. Ξέρει κανείς να πει τι χιονοστρωση θα έχουν Τρίκαλα Καρδίτσα; 😅 Πιστεύω ότι οι πόλεις πάνε για πέτσα στις εύκολες επιφάνειες. Η καλαμπάκα λόγω ελάχιστα παραπάνω υψομέτρου το κατι παραπάνω. Δεν θα έδινα πουθενά πάνω από 5cm. μακάρι να μας κάνει έκπληξη ο καιρός. 3 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
nikolas 2365 Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 1 λεπτό πριν, [weathermaniac] είπε: Πιστεύω ότι οι πόλεις πάνε για πέτσα στις εύκολες επιφάνειες. Η καλαμπάκα λόγω ελάχιστα παραπάνω υψομέτρου το κατι παραπάνω. Δεν θα έδινα πουθενά πάνω από 5cm. μακάρι να μας κάνει έκπληξη ο καιρός. Παραπάνω θα είναι. 1 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
dodoni Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 19 λεπτά πριν, geopithis είπε: .Και με βάζεις να μιλάω για Τούμπα ενώ είμαι φόλα αρειανός χαχα. Χαριλάου είναι ακόμα πιο ανατολικά έτσι Θα χιονίσει Τούμπα. Χαριλάου δεν θα κάνει τίποτα. Τούμπα - Χαριλάου 1 - 0 (είμαι τελείως άσχετος από προγνώσεις καιρού, είμαι όμως τελείως.... παόκι.) 8 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
immortalx Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 Παιδες meteo μην του δινετε σημασια. Εδω στην Ημαθια δεν πιανει ουτε ελεφαντα στο μισο μετρο. Βγαζει χιονοπτωση μεχρι και την Τεταρτη ετσι απλοχερα... 2 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
[weathermaniac] Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 (Επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, ΠΟΛΙΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ είπε: Νεότερα προγνωστικά στοιχεία για τις χιονοπτώσεις της Κυριακής 12/01 και της Δευτέρας 13/01 Σύνταξη άρθρου: Στρ. Βουγιούκας, Γ, Κύρος, Κ. Λαγουβάρδος Ε.Α.Α. – Πεντέλη, Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2025, 19:45 Σύμφωνα και με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία του meteo.gr / ΕΑΑ, πυκνές χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν την Κυριακή 12/01 και τη Δευτέρα 13/01 σε ορεινά και ημιορεινά τμήματα τόσο της ηπειρωτικής χώρας, όσο και των νησιών του Βορείου Αιγαίου. Την Κυριακή 12/01 θα χιονίσει στο σύνολο της Δυτικής Μακεδονίας, ενώ την Δευτέρα 13/01 θα χιονίσει στις περισσότερες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας και σε πεδινά τμήματα της Δυτικής και Βόρειας Θεσσαλίας. Επισημαίνεται ότι οι χιονοπτώσεις θα είναι κατά τόπους σφοδρές, με σημαντικά ύψη χιονιού. Στον προγνωστικό χάρτη αποτυπώνεται η γεωγραφική κατανομή και το εκτιμώμενο αθροιστικό ύψους χιονιού στη χώρα μέχρι το πέρας της Δευτέρας 13/01. Με αυτό έχει οριακό χιόνι η γειτονιά μου, αλλά όχι η υπόλοιπη Λάρισα. χαχαχα 10 λεπτά πριν, nikolas 2365 είπε: Παραπάνω θα είναι. μακάρι. Αν είχε 2 βαθμούς κάτω εξαρχής θα ήταν πολύυ διαφορετικά τα νούμερα που θα έδινα Επεξεργάστηκε Ιανουάριος 11 από [weathermaniac] 3 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
menidi Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 (Επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, ΠΟΛΙΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ είπε: Νεότερα προγνωστικά στοιχεία για τις χιονοπτώσεις της Κυριακής 12/01 και της Δευτέρας 13/01 Σύνταξη άρθρου: Στρ. Βουγιούκας, Γ, Κύρος, Κ. Λαγουβάρδος Ε.Α.Α. – Πεντέλη, Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2025, 19:45 Σύμφωνα και με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία του meteo.gr / ΕΑΑ, πυκνές χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν την Κυριακή 12/01 και τη Δευτέρα 13/01 σε ορεινά και ημιορεινά τμήματα τόσο της ηπειρωτικής χώρας, όσο και των νησιών του Βορείου Αιγαίου. Την Κυριακή 12/01 θα χιονίσει στο σύνολο της Δυτικής Μακεδονίας, ενώ την Δευτέρα 13/01 θα χιονίσει στις περισσότερες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας και σε πεδινά τμήματα της Δυτικής και Βόρειας Θεσσαλίας. Επισημαίνεται ότι οι χιονοπτώσεις θα είναι κατά τόπους σφοδρές, με σημαντικά ύψη χιονιού. Στον προγνωστικό χάρτη αποτυπώνεται η γεωγραφική κατανομή και το εκτιμώμενο αθροιστικό ύψους χιονιού στη χώρα μέχρι το πέρας της Δευτέρας 13/01. Γενικά το meteo σε κάτι τέτοια, βάζει κάτι κοκκινίλες χιονιού και τελικά τρώμε μουφες. Δεν το πολύεμπιστεύομαι Επεξεργάστηκε Ιανουάριος 11 από menidi 4 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Winter_Addict Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 15 minutes ago, nikolas 2365 said: Έναν βαθμό κάτω υπολογίζω σε αυτά Μακάρι, στο εύχομαι, αλλά όταν εγώ το βλέπω για Ολυμπιακό Στάδιο, όλη η γύρω περιοχή έχει από 1 έως 2 βαθμούς παραπάνω. 1 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
ICELARISSA Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 (Επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, [weathermaniac] είπε: Με αυτό έχει οριακό χιόνι η γειτονιά μου, αλλά όχι η υπόλοιπη Λάρισα. χαχαχα μακάρι. Αν είχε 2 βαθμούς κάτω εξαρχής θα ήταν πολύυ διαφορετικά τα νούμερα που θα έδινα Το γραψα πριν παμε για νοσοκομειο τερψιθεα πετσα.εχει ξαναγινει πολλες φορες πετσα νεαπολη και 1η στρατια και μετα χιονονερο Επεξεργάστηκε Ιανουάριος 11 από ICELARISSA 3 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
[weathermaniac] Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 1 λεπτό πριν, ICELARISSA είπε: Το γραψα πριν παμε για νοσοκομειο τερψιθεα πετσα Ωραία να πω στην μαμά μου που δουλεύει νοσοκομείο να βάλεια αλυσίδες για το μόνοποντο χαχαχαχα Τερψιθέα χμμ να πάω με ποδήλατο λες? χαχα. Πάντως θα ήθελα έστω μια διαδρομή με αυτοκίνητο αλλά δεν έχω κανέναν να πάμε😭 1 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Avalanche Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 2 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
heavy snow Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 8 λεπτά πριν, [weathermaniac] είπε: Με αυτό έχει οριακό χιόνι η γειτονιά μου, αλλά όχι η υπόλοιπη Λάρισα. χαχαχα μακάρι. Αν είχε 2 βαθμούς κάτω εξαρχής θα ήταν πολύυ διαφορετικά τα νούμερα που θα έδινα Και στις αληθινες χιονοστρωσεις απο δορυφορους Μιχαηλ η δυτικη Λαρισα εχω παρατηρησει πως ειναι ενα σκαλι παραπανω στις χιονοστρωσεις σε σχεση με την ανατολικη Λαρισα. Οσο πιο δυτικα στην θεσσαλια τοσο το καλυτερο. 1 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Πελοποννήσιος Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 Βορειοι κλειστε τα μοντελα δεν εχετε να δειτε κατι αλλο...Εγω προσωπικα μετα απο αυτο θελω μια κακοκαιρια σαν της πρωτοχρονιας του 15 αυτα🥰 1 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Fotis Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 Ονειροπολώ τώρα αλλά θα θελα ένα 15αποτνο 20αποντο στα Τρίκαλα 😅🤪 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
ICELARISSA Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 3 λεπτά πριν, [weathermaniac] είπε: Ωραία να πω στην μαμά μου που δουλεύει νοσοκομείο να βάλεια αλυσίδες για το μόνοποντο χαχαχαχα Τερψιθέα χμμ να πάω με ποδήλατο λες? χαχα. Πάντως θα ήθελα έστω μια διαδρομή με αυτοκίνητο αλλά δεν έχω κανέναν να πάμε😭 Καρδιτσα τρικαλα θα μηδενισουν να ξερεις ..0 με 0.7 θα παιξουν Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
ICELARISSA Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 (Επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, heavy snow είπε: Και στις αληθινες χιονοστρωσεις απο δορυφορους Μιχαηλ η δυτικη Λαρισα εχω παρατηρησει πως ειναι ενα σκαλι παραπανω στις χιονοστρωσεις σε σχεση με την ανατολικη Λαρισα. Οσο πιο δυτικα στην θεσσαλια τοσο το καλυτερο. 5-10 ποντους διαφορα παντα εκει που μενει ο μιχαηλ με μενα που ειμαι ανατολικα.και μηδεια πχ εξω απο την πολη ανατολικα πχ ειχε 0 ποντους🤣🤣 Επεξεργάστηκε Ιανουάριος 11 από ICELARISSA 1 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Gary Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 23 λεπτά πριν, nikolas 2365 είπε: Έναν βαθμό κάτω υπολογίζω σε αυτά Μπορείς να βρεις την ίδια καρτέλα με την περιοχή μου?🙂 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Yata Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 (Επεξεργασμένο) Στις παρυφές τις Θεσσαλονίκης τα χιόνια λέει το βράδυ της Κυριακής Για Δευτέρα πάντως λέει παντού χιόνια εκτός από νότια Χαλκιδική Επεξεργάστηκε Ιανουάριος 11 από Yata Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
nikolas 2365 Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 1 λεπτό πριν, Gary είπε: Μπορείς να βρεις την ίδια καρτέλα με την περιοχή μου?🙂 https://www.meteo.gr/cf.cfm?city_id=44 1 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
[weathermaniac] Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 (Επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, ICELARISSA είπε: 5-10 ποντους διαφορα παντα εκει που μενει ο μιχαηλ με μενα που ειμαι ανατολικα.και μηδεια πχ εξω απο την πολη ανατολικα πχ ειχε 0 ποντους🤣🤣 Δηλαδή παραλίγο η 4ετία να ήταν 6ετία. παπαπαπα Άρα εγώ πάω για 1ποντο και εσύ -10 πόντους τώρα χαχαχα 12 λεπτά πριν, ICELARISSA είπε: Καρδιτσα τρικαλα θα μηδενισουν να ξερεις ..0 με 0.7 θα παιξουν μακάρι και όσο πιο νωρίς γίνεται Επεξεργάστηκε Ιανουάριος 11 από [weathermaniac] Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
INUIT Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 39 λεπτά πριν, ΠΟΛΙΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ είπε: Νεότερα προγνωστικά στοιχεία για τις χιονοπτώσεις της Κυριακής 12/01 και της Δευτέρας 13/01 Σύνταξη άρθρου: Στρ. Βουγιούκας, Γ, Κύρος, Κ. Λαγουβάρδος Ε.Α.Α. – Πεντέλη, Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2025, 19:45 Σύμφωνα και με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία του meteo.gr / ΕΑΑ, πυκνές χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν την Κυριακή 12/01 και τη Δευτέρα 13/01 σε ορεινά και ημιορεινά τμήματα τόσο της ηπειρωτικής χώρας, όσο και των νησιών του Βορείου Αιγαίου. Την Κυριακή 12/01 θα χιονίσει στο σύνολο της Δυτικής Μακεδονίας, ενώ την Δευτέρα 13/01 θα χιονίσει στις περισσότερες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας και σε πεδινά τμήματα της Δυτικής και Βόρειας Θεσσαλίας. Επισημαίνεται ότι οι χιονοπτώσεις θα είναι κατά τόπους σφοδρές, με σημαντικά ύψη χιονιού. Στον προγνωστικό χάρτη αποτυπώνεται η γεωγραφική κατανομή και το εκτιμώμενο αθροιστικό ύψους χιονιού στη χώρα μέχρι το πέρας της Δευτέρας 13/01. υπεροχο !!!! 2 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
larissa_mare Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 3 λεπτά πριν, ICELARISSA είπε: Εσυ για σιγουρια παντως τερψιθεα θα την εχει την πετσουλα πιστευω μην πω πανεπιστημιακο Εγω μενω Φιλιππούπολη εχω και δίπλα λοφο Μεζουρλο ππυ ειχε πιάσει και στο Λέανδρο βέβαια τωρα δεν ειναι Λέανδρος αλλα και Τερψιθέα θα είναι μια χαρά μακάρι!! Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
ICELARISSA Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 (Επεξεργασμένο) Εγω λεω οτι θα βγει το 12αρι ΑΙ γιατι με συμφερει χαχααχ...αντε τα λεμε στις αναφορες παιδια... Επεξεργάστηκε Ιανουάριος 11 από ICELARISSA 2 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
larissa_mare Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 16 λεπτά πριν, ICELARISSA είπε: 5-10 ποντους διαφορα παντα εκει που μενει ο μιχαηλ με μενα που ειμαι ανατολικα.και μηδεια πχ εξω απο την πολη ανατολικα πχ ειχε 0 ποντους🤣🤣 Ισχύει πρώτη μέρα Μήδειας εδω είχαμε στρώση αμάξια απόγευμα και κέντρο τπτ.. Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
larissa_mare Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 Μόλις τώρα, ICELARISSA είπε: Εγω λεω οτι θα βγει το 12αρι ΑΙ γιατι με συμφερει χαχααχ...αντα τα λεμε στις αναφορες παιδια... Τι δίνει ;; Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
BillG Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 Share Αναρτήθηκε Ιανουάριος 11 50 λεπτά πριν, ΠΟΛΙΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ είπε: Νεότερα προγνωστικά στοιχεία για τις χιονοπτώσεις της Κυριακής 12/01 και της Δευτέρας 13/01 Σύνταξη άρθρου: Στρ. Βουγιούκας, Γ, Κύρος, Κ. Λαγουβάρδος Ε.Α.Α. – Πεντέλη, Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2025, 19:45 Σύμφωνα και με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία του meteo.gr / ΕΑΑ, πυκνές χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν την Κυριακή 12/01 και τη Δευτέρα 13/01 σε ορεινά και ημιορεινά τμήματα τόσο της ηπειρωτικής χώρας, όσο και των νησιών του Βορείου Αιγαίου. Την Κυριακή 12/01 θα χιονίσει στο σύνολο της Δυτικής Μακεδονίας, ενώ την Δευτέρα 13/01 θα χιονίσει στις περισσότερες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας και σε πεδινά τμήματα της Δυτικής και Βόρειας Θεσσαλίας. Επισημαίνεται ότι οι χιονοπτώσεις θα είναι κατά τόπους σφοδρές, με σημαντικά ύψη χιονιού. Στον προγνωστικό χάρτη αποτυπώνεται η γεωγραφική κατανομή και το εκτιμώμενο αθροιστικό ύψους χιονιού στη χώρα μέχρι το πέρας της Δευτέρας 13/01. Αυτό συμφέρει!!!😁😁 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...