Jump to content
Beach-snow NG

ANΑΦΟΡΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2025....

Recommended Posts

Καλή κι ευλογημένη χρονιά να έχουμε, με υγεία, υπομονές και με Χριστουγεννιάτικες διαθέσεις, από κάθε πλευρά....

Καλή χρονιά σε όλους.

Με 10 βαθμούς αυτή τη στιγμή στην Γλυφάδα.

Όμως με βλέπω το μεσημεράκι να κάνω το πρώτο μπάνιο τους έτους στις παραλίες της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Οι 17-18 βαθμοί που λογικά θα πιάσουμε τοπικά συν τον ήλιο ταμάμ θα είναι. Βάζω στοίχημα από νωρίς το μεσημεράκι τα σάιτ θα γεμίσουν με εικόνες Αθηναίων στις πλαζ 

Χαρουμενο 2025 με υγεία και ειρήνη παντού στον κόσμο

Πρώτη αναφορά για φέτος, πολύ πιο κρύος ο καιρός στην Περαία σε σχέση με το Πλαγιάρι (150μ+ υψόμετρο) λόγο αναστροφής. 4 και 9 βαθμοί αντίστοιχα σύμφωνα με το wunderground. Αισθητή η διαφορά διότι εκεί ήμουν πριν

Κατά τις 11:58 ξεκινησε ποτιστικη και 2 λεπτα αργότερα έγινε ισχυρή βροχή πυροτεχνηματων πάνω από τον αττικό ουρανό.

Ευτυχισμένο το 2025! Ευχοναι υγεία πρώτα και έπειτα ο τι επιθυμία θέλει ο καθένας σας! 

Καλοταξιδο το θέμα!

Και πάλι καλή χρονιά ευτυχισμένο το 2025!! Χρόνια πολλά και σε όσους γιορτάζουν!!!

Καλή χρονιά παιδιά

Προσοχή όσοι οδηγατε στον παλιο δρομο Σερρών ο δρόμος έχει πάγο σε μερικά σημεία -3 τώρα η θερμοκρασία

Καλημερα και καλη χρονια! Οι δυο ψηλοτερες κορυφες του Πελιναιου, αριστερα η κορυφη του Δια(1297μ) και ο Εδελος(1274μ) χθες.

1344187822_.png.6a3997c2942dd81123fc27197866846d.png

Καλημέρα σε όλα τα παιδιά!Ευτυχισμένο και ευλογημένο το νέο έτος, με υγεία, πολλές καιρικές συγκινήσεις, χορταστικά νερά, άφθονα χιόνια και λιγότερες φυσικές καταστροφές στην πατρίδα μας. Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν! 

9 ώρες πριν, South καυσωνάκιας είπε:

Καλή χρονιά σε όλους.

Με 10 βαθμούς αυτή τη στιγμή στην Γλυφάδα.

Όμως με βλέπω το μεσημεράκι να κάνω το πρώτο μπάνιο τους έτους στις παραλίες της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Οι 17-18 βαθμοί που λογικά θα πιάσουμε τοπικά συν τον ήλιο ταμάμ θα είναι. Βάζω στοίχημα από νωρίς το μεσημεράκι τα σάιτ θα γεμίσουν με εικόνες Αθηναίων στις πλαζ 

Κόρινθο που είμαι πιστεύω θα είμαστε αρκετοί χειμερινοί σήμερα για το ποδαρικό με ιδανικές καιρικές συνθήκες κι εδώ 

16 βαθμοί ήδη ο Άλιμος ΕΑΑ με bright sunshine σε όλη την Αθηναϊκή Ριβιέρα. Στη νότια Κρήτη η Παλαιοχωρα ΕΑΑ τώρα στους 19 βαθμούς!

Με βλέπω μετά τα κατσικίσια παϊδάκια που θα καταβροχθίσουμε να την κάνω για παραλία

Edited by South καυσωνάκιας

12 λεπτά πριν, South καυσωνάκιας είπε:

16 βαθμοί ήδη ο Άλιμος ΕΑΑ με bright sunshine σε όλη την Αθηναϊκή Ριβιέρα. Στη νότια Κρήτη η Παλαιοχωρα ΕΑΑ τώρα στους 19 βαθμούς!

Με βλέπω μετά τα κατσικίσια παϊδάκια που θα καταβροχθίσουμε να την κάνω για παραλία

Δεν θέλω να στο χαλάσω αλλά ΠΑΝΤΑ πριν τον μέγα Κογκα προηγούνται μπάνια η ουζάκι παραλία 

1 minute ago, icestorm said:

Δεν θέλω να στο χαλάσω αλλά ΠΑΝΤΑ πριν τον μέγα Κογκα προηγούνται μπάνια η ουζάκι παραλία 

Δε με ξέρεις εμένα. Κ με κόγκα εγώ μπάνιο παίζει να κάνω αντιδραστικά 😛

Μόλις τώρα, South καυσωνάκιας είπε:

Δε με ξέρεις εμένα. Κ με κόγκα εγώ μπάνιο παίζει να κάνω αντιδραστικά 😛

Καλά ασ το οι χειμερινοί κολυμβητές στην Ελλάδα είναι 1000ειπωμενο ανέκδοτο με 20 βαθμούς έξω. Όταν σκάσει όμως το -13 στα 850 με αεράκι τότε θέλω να δω τα μπρατσακια σας κ τα ποδαράκια σας...

1 minute ago, icestorm said:

Καλά ασ το οι χειμερινοί κολυμβητές στην Ελλάδα είναι 1000ειπωμενο ανέκδοτο με 20 βαθμούς έξω. 

20 βαθμοί δεν είναι χειμερινοί κολυμβητές βρε συ. Αρκετός κόσμος μπαίνει θάλασσα με τέτοια θερμοκρασία αν το νερό δεν έχει κρυώσει τραγικά. Πιο μετά που θα έχω εικόνα για τη θερμοκρασία της θάλασσας όταν θα κατέβω παραλία θα καταλάβω αν σήμερα είναι μέρα χειμερινού κολυμβητή ή παίρνει μπάλα κ αρκετούς γιαμπανακηδες αθηνέζους. 

Καλημερα απ τον Πανουργια..Καλη χρονια  με υγεια και ευτυχια σε ολους!!

FB_IMG_1735725018241.jpg

Καλή χρονιά σε όλους !!!!!!

Πρώτες ελάχιστες του 2025 

Καλάβρυτα -4.8

Μουζάκι -0.3

Ποταμός Κέρκυρας 0.2

Ζωγράφου 7.4

Ήδη η Αττική στους 17.2 τα Πατήσια ΕΑΑ και 17.1 Πειραιάς Παιδαγωγική ΕΑΑ 

1 minute ago, South καυσωνάκιας said:

Ήδη η Αττική στους 17.2 τα Πατήσια ΕΑΑ και 17.1 Πειραιάς Παιδαγωγική ΕΑΑ 

Μυρισες αίμα και βγήκες 🤣