snow_evia Posted yesterday at 09:03 AM Share Posted yesterday at 09:03 AM Πωωωω τι έβγαλε ο παιος, με καλύτερο εμποδισμο θα ήταν έπος, πάντως εμένα αυτή η εικόνα μου αρέσει: 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galanto Posted yesterday at 09:03 AM Share Posted yesterday at 09:03 AM 2 λεπτά πριν, [weathermaniac] είπε: αυτο ακριβώς ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!!! Αν έβγαινε δεν θα ξαναζητούσα χιόνι για τις επόμενες 300 μέρες!!😜 πωπωπωπω ΠΩΠΩΠΩ Η πλάκα είναι ότι εδώ έχουμε ήδη 30 πόντο χωρίς να έχει ξεκινήσει καν το καλό αχαχαχα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowparty Posted yesterday at 09:04 AM Share Posted yesterday at 09:04 AM Στα κοντινα μας χιονιζει καποιο μοντελο???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted yesterday at 09:05 AM Share Posted yesterday at 09:05 AM 1 λεπτό πριν, Galanto είπε: Η πλάκα είναι ότι εδώ έχουμε ήδη 30 πόντο χωρίς να έχει ξεκινήσει καν το καλό αχαχαχα Πόσο έκανε το 2001 σε εσάς? Εγώ πάντως νομίζω ότι για την βόρεια χώρα θα ήτανν ανώτερο του 2001 και ίσως και κάποιων αλλω ημερομηνιών Link to comment Share on other sites More sharing options...
vorios_polos Posted yesterday at 09:07 AM Share Posted yesterday at 09:07 AM Ομορφιά!!!ζωγραφιά!!!γοητεία!!!λάμψη και φως!!!πανδαισία!!!έρωτας!!!λατρεία!!γαλήνη!!δεν έχω λόγια... 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted yesterday at 09:08 AM Share Posted yesterday at 09:08 AM 5 λεπτά πριν, Galanto είπε: Επίσης στο τρέξιμο του ερυωπαιου βλέπουμε τι αντικυκλωνα θέλουν τα κεντροβορεια ...αζοροισλανδικογροιλανδικοσκανδιναβικο ...τίποτα το ιδιαίτερο χαχααχ.. Και η δικαιωση του Μιχαήλ με Ισπανία και βόρεια χώρα....άρα δε θα βγει χχχαχ Ο καλύτερος δυνατός εμποδισμός. Δεν υπάρχει κάτι που να τον τοπάρει! Εμποδισμός Τ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vorios_polos Posted yesterday at 09:08 AM Share Posted yesterday at 09:08 AM 1 λεπτό πριν, [weathermaniac] είπε: Πόσο έκανε το 2001 σε εσάς? Εγώ πάντως νομίζω ότι για την βόρεια χώρα θα ήτανν ανώτερο του 2001 και ίσως και κάποιων αλλω ημερομηνιών Αν έβγαινε αυτούσιο??με ήδη κάνα δεκαποντο το μόνο νιμουμ από πριν και να χιόνισε δύο τρεις μέρες με ραγδαιοτητα?...πιο 2001 πιο 88... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galanto Posted yesterday at 09:10 AM Share Posted yesterday at 09:10 AM (edited) 7 λεπτά πριν, [weathermaniac] είπε: Πόσο έκανε το 2001 σε εσάς? Εγώ πάντως νομίζω ότι για την βόρεια χώρα θα ήτανν ανώτερο του 2001 και ίσως και κάποιων αλλω ημερομηνιών Εδώ είχε 1,20 το 2001 αλλά χιονιζε και 2 μερες πριν από τη γνωστή κακοκαιρια με άλλη κακοακιρια και είχαμε ήδη χιονι κάτω αρκετό κάνα 30 πόντο σίγουρα και μετά έσκασε το έπος Αν δε πάρουμε το ύψος χιονιου η υπατια ήταν ανώτερη από το 2001 και ο Βίκτωρας πο καλος και από την υπατια ...αλλά νομίζω αυτό θα ταν μεταξύ Υπατίας και Βίκτωρα με πολύ μεγάλο συνολικό βεβια ύψος χιονιου...μου κάνει οαντω ςεντυοωση που έβγαλε κατξ τέτοιο ο ευρωπαιος ειχαμε συνηθίσει το τζιφο να μας θάβει έτσι χαχαχα Edited yesterday at 09:13 AM by Galanto 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowparty Posted yesterday at 09:11 AM Share Posted yesterday at 09:11 AM Ας αποθηκευσουμε τις εικονες γιατι δεν θα το ξαναβγαλει...... Εγω παντως μια χαρα και αισιοδοξια την πηρα για σημερα το πρωι 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted yesterday at 09:20 AM Share Posted yesterday at 09:20 AM 7 λεπτά πριν, Galanto είπε: Εδώ είχε 1,20 το 2001 αλλά χιονιζε και 2 μερες πριν από τη γνωστή κακοκαιρια με άλλη κακοακιρια και είχαμε ήδη χιονι κάτω αρκετό κάνα 30 πόντο σίγουρα και μετά έσκασε το έπος Αν δε πάρουμε το ύψος χιονιου η υπατια ήταν ανώτερη από το 2001 και ο Βίκτωρας πο καλος και από την υπατια ...αλλά νομίζω αυτό θα ταν μεταξύ Υπατίας και Βίκτωρα με πολύ μεγάλο συνολικό βεβια ύψος χιονιου...μου κάνει οαντω ςεντυοωση που έβγαλε κατξ τέτοιο ο ευρωπαιος ειχαμε συνηθίσει το τζιφο να μας θάβει έτσι χαχαχα Όσο αφορά αυτά με την Ισπανία, τελειώνω την μικρή έρευνα που κάνω, και εκεί πολύ ενδιαφέροντα και δραματικά αποτελέσματα... Πάντως οι μεγαλύτεροι δκβ χιονιαδες έτσι ερχόντουσαν. Σπάνια είχαμε αντικυκλωνα τύπου 88 Link to comment Share on other sites More sharing options...
billipiros12 Posted yesterday at 09:30 AM Share Posted yesterday at 09:30 AM Ας ρίξει καμιά βροχή να λιώσει το λίπασμα στη Πρέβεζα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannis_volos Posted yesterday at 09:30 AM Share Posted yesterday at 09:30 AM Μέχρι και 12 του μήνα ότι γίνει, μετά ανεβαίνουν οι Τ. Ελπίζω να βγει υετός με κάποιο τρόπο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soto Weather Posted yesterday at 09:33 AM Share Posted yesterday at 09:33 AM 1 minute ago, yiannis_volos said: Μέχρι και 12 του μήνα ότι γίνει, μετά ανεβαίνουν οι Τ. Ελπίζω να βγει υετός με κάποιο τρόπο. Μην κοιτάς για τόσο μακριά την θερμοκρασία , όσο κορδονιασμενη προς την άνοδο και να είναι... Κοίτα διατάξεις κυρίως, μπορει αυτά τα σενάρια με +5 να κρύβουν Αυλώνα όπως του πρωινού Ευρωπαίου από πάνω, και με μερικές βελτιώσεις να βγει κάτι μεγάλο... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galanto Posted yesterday at 09:44 AM Share Posted yesterday at 09:44 AM 9 λεπτά πριν, Soto Weather είπε: Μην κοιτάς για τόσο μακριά την θερμοκρασία , όσο κορδονιασμενη προς την άνοδο και να είναι... Κοίτα διατάξεις κυρίως, μπορει αυτά τα σενάρια με +5 να κρύβουν Αυλώνα όπως του πρωινού Ευρωπαίου από πάνω, και με μερικές βελτιώσεις να βγει κάτι μεγάλο... Οι εμποδισμοι παντως σε ολα τα σενάρια του ευρωαπαιου στις 200 ώρες είναι τρομακτικοι θυμίζουν άλλες εποχές 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
swthrhs Posted yesterday at 09:47 AM Share Posted yesterday at 09:47 AM 12 λεπτά πριν, Soto Weather είπε: Μην κοιτάς για τόσο μακριά την θερμοκρασία , όσο κορδονιασμενη προς την άνοδο και να είναι... Κοίτα διατάξεις κυρίως, μπορει αυτά τα σενάρια με +5 να κρύβουν Αυλώνα όπως του πρωινού Ευρωπαίου από πάνω, και με μερικές βελτιώσεις να βγει κάτι μεγάλο... αν θυμάσται για την τωρινή ψυχρή εισβολή έβγαζε για μια δυο μέρες γεμάτες και μετά πηγενε στο 0 και μέσα σε μια μέρα δύο πήγε το κρύο για μια ευδομαδα !για τότε είναι όλα είναι ανοιχτά σενάρια με -10 και -11 και σενάριο στο +8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
larissa_mare Posted yesterday at 09:48 AM Share Posted yesterday at 09:48 AM 36 λεπτά πριν, Galanto είπε: Εδώ είχε 1,20 το 2001 αλλά χιονιζε και 2 μερες πριν από τη γνωστή κακοκαιρια με άλλη κακοακιρια και είχαμε ήδη χιονι κάτω αρκετό κάνα 30 πόντο σίγουρα και μετά έσκασε το έπος Αν δε πάρουμε το ύψος χιονιου η υπατια ήταν ανώτερη από το 2001 και ο Βίκτωρας πο καλος και από την υπατια ...αλλά νομίζω αυτό θα ταν μεταξύ Υπατίας και Βίκτωρα με πολύ μεγάλο συνολικό βεβια ύψος χιονιου...μου κάνει οαντω ςεντυοωση που έβγαλε κατξ τέτοιο ο ευρωπαιος ειχαμε συνηθίσει το τζιφο να μας θάβει έτσι χαχαχα Την Τετάρτη πριν από εκείνη την Κυριακή είχαμε χιόνι με θετικές στη Σαλονίκη οπότε σε εσάς θα είχε στρώσει, όπως και 1 βδομάδα πριν το καλό. Οι μέρες ήταν Κυριακή -Τεταρτη-Κυριακη σερί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης μασ Posted yesterday at 09:48 AM Share Posted yesterday at 09:48 AM 17 λεπτά πριν, yiannis_volos είπε: Μέχρι και 12 του μήνα ότι γίνει, μετά ανεβαίνουν οι Τ. Ελπίζω να βγει υετός με κάποιο τρόπο. εμένα πάντως με ικανοοποιει και μόνο που για τόσες ημέρες σερί θα έχουμε -5 και κάτω θερμ στα 850, γιατί για να είμαστε ειλικρινείς φέτος ούτε καν κρύο δεν έκανε, ήδη άρχισαν να ανθίζουν αμυγδαλιές στον βόλο! ούτε μια αρνητική δεν έχει καταγραφγει 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
larissa_mare Posted yesterday at 09:49 AM Share Posted yesterday at 09:49 AM 41 λεπτά πριν, [weathermaniac] είπε: Ο καλύτερος δυνατός εμποδισμός. Δεν υπάρχει κάτι που να τον τοπάρει! Εμποδισμός Τ! Κάποτε θα βγεί μαθηματικά, αρκεί να μην είμαστε με μασέλα 🤣 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
snowjohn Posted yesterday at 09:50 AM Share Posted yesterday at 09:50 AM Επέστρεψα Ελλάδα σήμερα!! Ήρθε η ώρα να έρθει ο Κόγκας 18 Φλεβάρη!! -16 στην Αθήνα 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
g_ar Posted yesterday at 10:00 AM Share Posted yesterday at 10:00 AM Τρελή διασπορά σεναρίων στο τέλος του διαγράμματος του παιου. Επειδή είδα λίγο τα ενς του, έχει κάθε λογής σενάριο για εκείνες τις μέρες… Νωρίς ακόμα αλλά το παρακολουθούμε. Μην ξεχνάμε ότι μπαίνουμε σιγά σιγά στην περίοδο της καμήλας χαχαχα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
geod Posted yesterday at 10:04 AM Share Posted yesterday at 10:04 AM 13 minutes ago, snowjohn said: Επέστρεψα Ελλάδα σήμερα!! Ήρθε η ώρα να έρθει ο Κόγκας 18 Φλεβάρη!! -16 στην Αθήνα ερχομαι τη τριτη. . Unity makes strength (Η ισχύς εν τη ενώσει) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ICELARISSA Posted yesterday at 10:06 AM Share Posted yesterday at 10:06 AM 17 λεπτά πριν, larissa_mare είπε: Την Τετάρτη πριν από εκείνη την Κυριακή είχαμε χιόνι με θετικές στη Σαλονίκη οπότε σε εσάς θα είχε στρώσει, όπως και 1 βδομάδα πριν το καλό. Οι μέρες ήταν Κυριακή -Τεταρτη-Κυριακη σερί. 13 χιονιασε παντου ςδω ειχαμε πετσα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PAIONAS Posted yesterday at 10:09 AM Share Posted yesterday at 10:09 AM 2 λεπτά πριν, ICELARISSA είπε: 13 χιονιασε παντου ςδω ειχαμε πετσα Κωστα εσεις για εκεινη την περιοδο βλεπετε τιποτα;; δηλ εχει βαση αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ICELARISSA Posted yesterday at 10:12 AM Share Posted yesterday at 10:12 AM 22 λεπτά πριν, Γιάννης μασ είπε: εμένα πάντως με ικανοοποιει και μόνο που για τόσες ημέρες σερί θα έχουμε -5 και κάτω θερμ στα 850, γιατί για να είμαστε ειλικρινείς φέτος ούτε καν κρύο δεν έκανε, ήδη άρχισαν να ανθίζουν αμυγδαλιές στον βόλο! ούτε μια αρνητική δεν έχει καταγραφγει Καλα οι αμυγδαλες εποχη τους ειναι μην τρελενεσαι..γιατι τωρα θα εχεις κρυο αν εχεις ηλιο νομιζεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted yesterday at 10:12 AM Share Posted yesterday at 10:12 AM Από το τρέξιμο του ευρωπαϊκού είναι φανερό ότι θέλουμε αρνητικό ΝΑΟ. -1 σίγουρα. Με δεδομένη την ύπαρξη αρκετά αρνητικού ΑΟ, αν έχουνε θετικό ΝΑΟ θα έχουμε ένωση Ατλαντικού χαμηλού και Αυλώνα, κάτι που μας έχει σπάσει τα νευρα μετά το 2022, ενώ αν έχουμε αρνητικό ΝΑΟ, το χιόνι θα έρθει αργά η γρήγορα με τέτοιες συνθήκες. Link to comment Share on other sites More sharing options...