[weathermaniac] Posted February 6 Share Posted February 6 π@π@ρ@κια και από τον τζίφο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnTheSnow Posted February 6 Share Posted February 6 1 ώρα πριν, BrainA είπε: Οσο το κελυφωτό δεν κατεβαίνει, ξεχάστε τους χειμώνες. ρε οταν λες κελυφωτό τι εννοείς 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
menidi Posted February 6 Share Posted February 6 Όσο υπάρχουν σενάρια με -12 στα 850.... ΤΊΠΟΤΑ δεν έχει τελειώσει Καληνύχτα! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted February 6 Share Posted February 6 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowparty Posted February 6 Share Posted February 6 Το ερωτημα της βραδιας ειναι:::ο ανωνυμος θα ψησει εξω την τσικνοπεμπτη?????😂😂 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
g_ar Posted February 6 Share Posted February 6 1 λεπτό πριν, [weathermaniac] είπε: 2 βδμαδες τέτοιες Τ εύχομαι να ξεκινήσει ο Μαρτης με αστάθειες! Θεέ μου κάνε μας τη χάρη… 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
athper Posted February 6 Share Posted February 6 2 λεπτά πριν, [weathermaniac] είπε: Αυτο είναι Μιχαήλ!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted February 6 Share Posted February 6 μαύρα χάλια όλα τα 18αρια, γυρίσαμε σε σενάρια 6αριού. θα μου πεις και ο ευρωπάιος χάλια βγήκε, ναι, αλλά αυτός ήθεελε μικρές αλλαγές, τα παραπάνω ότι και να κάνεις θα βγουν μάπα.. Τίποτα. καληνύχτες... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vorios_polos Posted February 6 Share Posted February 6 Κάτσε 5 δέκα λεπτά να δούμε...δυσκολεύεται ο εμποδισμος της Αλάσκας να απορροφήσει τον δικό μας βόρεια της Ισλανδίας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
g_ar Posted February 6 Share Posted February 6 Τα σημερινά τρεξίματα ήταν το κερασάκι στην τούρτα για εμένα πραγματικά. Δεν έχω ξανανιώσει τέτοια ξενέρα για κανέναν άλλο χειμώνα όπως αυτόν. Τέλος πάντων… Η μόνη παρηγοριά είναι ότι η αγαπημένη μου εποχή είναι μόλις 134 μέρες μακριά! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
heavy snow Posted February 6 Share Posted February 6 (edited) Και αλλη βελτιωση ο τζιφος με εως και ισχυρες χιονοπτωσεις απο τις 132 ωρες Παντως ειχε αρκετο καιρο να βγαλει τετοια επικα σεναρια σε αυτες τις ωρες χαχα Edited February 6 by heavy snow 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vorios_polos Posted February 6 Share Posted February 6 Ελπίζω να καθήσει Μιχαήλ...είδες?τελικά αυτός είναι ο κύριος παράγοντας...δεν πρέπει να ενωθούν πλήρως οι δυο εμποδισμοι Αλάσκας και Ισλανδίας και σε κάθε περίπτωση πρέπει να έχουν ίσα γεωδυναμθκα ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vorios_polos Posted February 6 Share Posted February 6 Έτσι μπορεί να γίνει το αντίστροφο...ο ισπανικός να απορροφήσει το αλασκινο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted February 6 Share Posted February 6 6 λεπτά πριν, vorios_polos είπε: Ελπίζω να καθήσει Μιχαήλ...είδες?τελικά αυτός είναι ο κύριος παράγοντας...δεν πρέπει να ενωθούν πλήρως οι δυο εμποδισμοι Αλάσκας και Ισλανδίας και σε κάθε περίπτωση πρέπει να έχουν ίσα γεωδυναμθκα ... Είδα, αλλά βαριέμαι. Παράγοντες στις 200+ ώρες είναι αυτά, εγώ θέλω να τελειωνω στις 140 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thesprotos Posted February 6 Share Posted February 6 24 λεπτά πριν, heavy snow είπε: Και αλλη βελτιωση ο τζιφος με εως και ισχυρες χιονοπτωσεις απο τις 132 ωρες Παντως ειχε αρκετο καιρο να βγαλει τετοια επικα σεναρια σε αυτες τις ωρες χαχα Χαχαχα... Εδώ γελάμε... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
heavy snow Posted February 6 Share Posted February 6 30 λεπτά πριν, thesprotos είπε: Χαχαχα... Εδώ γελάμε... E μα!!! απο αυριο λογικα θα τα εξαφανισει και αυτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billipiros12 Posted February 7 Share Posted February 7 Τραγικό αυτό που συμβαίνει... Φαίνεται να καίγεται όλος ο Φεβρουάριος... Απίστευτο νά περνάνε έτσι απλά οι μήνες χωρίς να πέφτει ψιχαλα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vorios_polos Posted February 7 Share Posted February 7 Τα περίμενα χειρότερα αλλά κάτι πρέπει να χει αλλάξει στο Ατλαντικό χαμηλό...χαλιά μόνο το σικον 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boliotis Posted February 7 Share Posted February 7 Λα νινια λα νινια έρχεται χειμώνας!!!! Τρίχες!! Τρίχες και μάλιστα κατσαρές! Τον έρωτα που έχουν πλέον τα κιτρινα και τα κιτρινοπράσινα χρώματα με τη περιοχη μας δε ξέρω αν μπορεί να τον αντιμετωπίσει κάτι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dusterakos Posted February 7 Share Posted February 7 Καλά οι χάρτες λένε καλή άνοιξη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vorios_polos Posted February 7 Share Posted February 7 Δεν είναι κακό το ευρωπαϊκό...κάτι έχει αλλάξει αλλά βαριέμαι τώρα.Ας αλλάξει πιο πολύ και το κοιταμε 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boliotis Posted February 7 Share Posted February 7 Ειπε μια ωραία φράση ένας που ήρθε στο μαγαζι για άλλο θεμα βεβαια αλλά αντιπροσωπεύει και το δικό μας. Λέει: H γιαγια μου έλεγε τότε παλιά: "Μαλλια α΄πο τσόνια!" Το πίασατε το υπονοούμενο... Νομιζω κάτι τετοιο έγιναν οι φετινές μας προσδοκίες. Δε πειράζει. Συνηθισμένοι ήμαστε πλεον στις απουσίες του χειμώνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
vorios_polos Posted February 7 Share Posted February 7 Εν αναμονή της Αλέκας η οποία σ' μφωνα με αυτά που είδα και σε σχέση με ότι έδειχνε πιστεύω θα κάνει τρομερές αλλαγές άσχετου αποτελέσματος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
snow_evia Posted February 7 Share Posted February 7 Καλημέρα, καλύτερα τα πρωινά, ενώ κάνουν ένωση αυτή δνε είναι πληρης, έχει ήπια γεωδυναμικα και μπορεί να σηκωθεί ο αζορικος αν βρει χώρο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
south coast Posted February 7 Share Posted February 7 Καλημέρα Τα ens του ευρωπαίου τελειώνουν με συνοπτικές διαδικασίες το πρώτο 20ημερο 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...