Jump to content
g_ar

ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2025

Recommended Posts

Κλεισουρα χθες το πρωι...Πηγη Περιφερειακη ενοτητα Καστοριας..Εριξε παραδοξως καλο χιονακι,τηρουμενων των αναλογιων.

Και πάνω στο βουνό συνέχεια και στον Άγιο (600μ.), με έντονο χιονόνερο και λειωμένες νιφάδες!! (Γιάννης evoia1987)....

9.1 στο αεροδρόμιο αυτή την ώρα, δεδομένου ότι έχουμε -5 στα ψηλά, την λες και ανεβασμένη την θερμοκρασία… τουλάχιστον είναι μονοψήφια χαχα. Έβρεξε ξανά μέσα στο βράδυ εδώ μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες. Οχι κάτι τρελό αυτή τη φορά βέβαια… Αυτό είναι το σκηνικό που επικρατεί τώρα.

IMG_2869.jpeg.e485933aca72908a58cf674dc364fcf0.jpeg

Αρκαδικο Αργολιδας..Το χαλαζι που επληξε την περιοχη το βραδυ της Δευτερας με τις ισχυρες καταιγιδες...Σκεφτειτε οτι το βιντεο ειναι τραβηγμενο την επομενη μερα..Πηγη:Αγγελης Ρουμπος.

48 λεπτά πριν, sakis13 είπε:

Αρκαδικο Αργολιδας..Το χαλαζι που επληξε την περιοχη το βραδυ της Δευτερας με τις ισχυρες καταιγιδες...Σκεφτειτε οτι το βιντεο ειναι τραβηγμενο την επομενη μερα..Πηγη:Αγγελης Ρουμπος.

Χαχαχα το έγραψες εσύ και όχι εγώ διπλανό χωριό στον ίδιο Δήμο 5 χλμ από το λυγουριο...Συγνώμη για την παράληψη εντωμεταξύ γνωστός αυτός που τραβάει το βίντεο.Το Λυγουριο δεν επηρεάστηκε από το χαλάζι οριακά για αυτό δεν έγραψα 

Edited by Πελοποννήσιος

5 ώρες πριν, Snowparty είπε:

Screenshot_20250205_105740_Facebook.jpg

Ξερω οτι εχει τοποθετηθει τον τελευταιο καιρο σταθμος στην Παυλιανη απ τον περασμενο οκτωβρη η νοεμβρη ..νομιζω στην Ανω Παυλιανη..εχω και φωτο απο φιλο και ψαχνω να βρω καπιο link αλλα τζιφος..

FB_IMG_1738241929008.jpg

Edited by Tolisk20

2 λεπτά πριν, Tolisk20 είπε:

Ξερω οτι εχει τοποθετηθει τον τελευταιο καιρο σταθμος στην Παυλιανη ..νομιζω στην Ανω Παυλιανη..εχω και φωτο απο φιλο αλλα ψαχνω να βρω καπιο link αλλα τζιφος..

FB_IMG_1738241929008.jpg

Ειναι ιδιος σταθμος που βαζουν και στα χωραφια...απ το υπουργειο γεωργιας.....εχουν βαλει και σε μας αλλα δεν λειτουργουν ακομα....προς το πασχα μου ειπαν....

Μονο σε εναν θα δωσουν εφαρμογη...

Screenshot_20250203_233559_Viber.jpg