nick4 Posted February 7 Share Posted February 7 Καλημέρα! Χιόνισε και το έστρωσε Μηλιές Πηλίου! 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beach-snow NG Posted February 7 Share Posted February 7 Λασπη έντονη χιονόπτωση το τελευταίο μισάωρο!!! 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris27 Posted February 7 Share Posted February 7 Βάζει πολύ χιόνι η Οίτη σήμερα! 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis13 Posted February 7 Share Posted February 7 Πορτοκαλια ριχνει στο χιονοδρομικο του Πηλιου. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fotis Posted February 7 Share Posted February 7 Καλημέρα από τα Τρίκαλα. Χειμωνιάτικός ο καιρός σήμερα με 4,9 βαθμούς και κατά διαστήματα έχει ήπια βροχούλα. Σε όλα τα ορεινά χιονίζει κανονικά και στο Περτούλι έχει - 1,5 °C 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yata Posted February 7 Share Posted February 7 Βρίσκομαι Περαία Βροχή με 4 βαθμούς εδώ Έκπληξη μπορώ να πω 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beach-snow NG Posted February 7 Share Posted February 7 Χιονίζει και Καρπενήσι.... 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE SNOWMAN Posted February 7 Share Posted February 7 Καλημερες.Συννεφια και 2,6 εδω ενω φερνει που και που καμια ψιλη νιφαδα.Ωραια καμερα εβαλαν στην εθνικη οδο στον Αγιο Στεφανο που βλεπει Κρυονερι για οταν χιονισει ξανα. http://www.forecastweather.gr/καμερεσ/αττικησ/εθνικη-οδοσ-αθηνων-λαμιασ-υψοσ-αγιου-στεφανου.html 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΧΕΛΜΟΣ Posted February 7 Share Posted February 7 Τρέχουσες θερμοκρασίες Καλάβρυτα 4.1 Μουζάκι 4.5 Ζωγράφου 5.5 Ποταμός Κέρκυρας 12.8 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[weathermaniac] Posted February 7 Share Posted February 7 2 ψιχαλες έπεσαν όλες και όλες εδώ. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
airfathaaaaa Posted February 7 Share Posted February 7 εδω το πρωι κατα τις 8 ειχαμε πανω κατω 2.9-3.1 επεσαν 2-3 αερομεταφερομενενς νιφαδες 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gthomasandros Posted February 7 Share Posted February 7 Χωρίς εκπλήξεις συνεχίζουμε καί σήμερα στην Αττική αρκετό κρύο με συννεφιά... για να δούμε... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yata Posted February 7 Share Posted February 7 (edited) Συνεχίζεται η ποτιστική βροχή με χοντρές σταγόνες και 4 βαθμούς Τρίλοφο, Πλαγιάρι και ρανταρ ίσως να χιονίζει Edited February 7 by Yata 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis13 Posted February 7 Share Posted February 7 Το Μπαφι στην Παρνηθα με την πετσουλα...Σημερα το πρωι με θερμοκρασια στους -2..Απο την τοπικη σελιδα του καταφυγιου. AQNncxukqy-_2Ox8Vyw6q5UVjzs6W7qjnmVw7zDKhf4wFoD2ppPnnNIHh1SDtN23NJlBnYMm2IPVabBHHm1XmXDa.mp4 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soto Weather Posted February 7 Share Posted February 7 (edited) Χανια δινουν πονο, εχει ριξει μπολικο... Πηγε να στρωσει και μακρυνιτσα- πορταρια αλλα εκοψε ο υετος το πρωι και δεν εγινε τιποτα, κλασικα, ενω η ζαγορα σιγα σιγα στρωνεται, αλλα κι αυτη αργησε, αφου σε λιγες ωρες θα μας αποχαιρετησουν τα φαινομενα στα ψηλα του χωριου παντως οι σκεπες ειναι κατασπρες, ενω εκει στην καμερα τιποτα... Πολυ οριακη η φαση, ορογραφικος υετος https://www.hotelpilio.gr/live-camera-χανια-πηλιου/ Edited February 7 by Soto Weather 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xionia polla Posted February 7 Share Posted February 7 (edited) Περίμενα χθές να δω νιφάδες και τελικά τις βλέπω τώρα. Πολύ ψιλες σαν παγάκια. Αν δεν ήμουν στο αμάξι δεν θα περνα χαμπάρι.θερμ. 2.9β με σδ -1.5 Edited February 7 by xionia polla 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis13 Posted February 7 Share Posted February 7 (edited) Συμφωνα με τα gegonota.news το φρεσκο χιονι στο Πηλιο ξεπερνα τα 50 εκατοστα στην κορυφη του..Υπερβολικο μου φαινεται...Παντως απο νωρις το βραδυ χθες εριχνε αξιολογα...Σιγουρα ομως το περισσοτερο χιονι πανελλαδικα εχει πεσει εκει απο χθες.. Edited February 7 by sakis13 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beach-snow NG Posted February 7 Share Posted February 7 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soto Weather Posted February 7 Share Posted February 7 7 minutes ago, sakis13 said: Συμφωνα με τα gegonota.news το φρεσκο χιονι στο Πηλιο ξεπερνα τα 50 εκατοστα στην κορυφη του..Υπερβολικο μου φαινεται...Παντως απο νωρις το βραδυ χθες εριχνε αξιολογα...Σιγουρα ομως το περισσοτερο χιονι πανελλαδικα εχει πεσει εκει απο χθες.. σημερα πρεπει να εριξε κανα 30 ποντο, απλα απο προχθες ειχε ριξει αλλα 20, δεν επεσε μισο μετρο σημερα μονο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΧΕΛΜΟΣ Posted February 7 Share Posted February 7 1 ώρα πριν, sakis13 είπε: Το Μπαφι στην Παρνηθα με την πετσουλα...Σημερα το πρωι με θερμοκρασια στους -2..Απο την τοπικη σελιδα του καταφυγιου. AQNncxukqy-_2Ox8Vyw6q5UVjzs6W7qjnmVw7zDKhf4wFoD2ppPnnNIHh1SDtN23NJlBnYMm2IPVabBHHm1XmXDa.mp4 Πολύ μου φαίνεται για -5 στα 850...κάνω λάθος ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis13 Posted February 7 Share Posted February 7 6 λεπτά πριν, ΧΕΛΜΟΣ είπε: Πολύ μου φαίνεται για -5 στα 850...κάνω λάθος ? Γιωργαρα μου η Παρνηθα στα 1230 εχει τωρα -3.8..Αρα ανετα στο Μπαφι λιγο πιο κατω μπορει να εχει -2... Πηλιο πριν λιγο...Του Γιαννη Αντωνιου. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
snow_evia Posted February 7 Share Posted February 7 6 λεπτά πριν, sakis13 είπε: Γιωργαρα μου η Παρνηθα στα 1230 εχει τωρα -3.8..Αρα ανετα στο Μπαφι λιγο πιο κατω μπορει να εχει -2... Πηλιο πριν λιγο...Του Γιαννη Αντωνιου. Τι υψόμετρο έχει? Σέττα στα 950μ έχει -1.2β Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis13 Posted February 7 Share Posted February 7 On 7/2/2025 at 1:18 ΜΜ, snow_evia είπε: Τι υψόμετρο έχει? Σέττα στα 950μ έχει -1.2β 1160 μετρα εχει το Μπαφι παιχταρα μου..Ισχυει στανταρ η θερμοκρασια.. On 7/2/2025 at 1:16 ΜΜ, yiannis_volos είπε: Σάκη λέει που είναι; Φαντάζομαι στα 1000μ+ προς Χάνια ή μετά προς Ζαγορά. Γιανναρε δεν γραφει τοποθεσια..Θα το ψαξω μπας και βρω... 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowparty Posted February 7 Share Posted February 7 Χανια πηλιου.. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KapelosG Posted February 7 Share Posted February 7 1 ώρα πριν, ΧΕΛΜΟΣ είπε: Πολύ μου φαίνεται για -5 στα 850...κάνω λάθος ? -4 γράφει εντωμεταξυ κάθε παύλα ειναι ανά 2 και είναι 2 παύλες κάτω από το 0! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...