sakis13 Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 Αρκαδικο Αργολιδας..Το χαλαζι που επληξε την περιοχη το βραδυ της Δευτερας με τις ισχυρες καταιγιδες...Σκεφτειτε οτι το βιντεο ειναι τραβηγμενο την επομενη μερα..Πηγη:Αγγελης Ρουμπος. AQMQW66Xed4sLpX9yIxO6HgC2dEBIFPwVepNul1R8RVs_Mr-a4tWYb17WtGBjF0-4TsTkmcYO-j1hdKSsCnv5Y2z.mp4 3 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
GEORGE SNOWMAN Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 Εχω ανεβει Παρνηθα με ειδικο εξοπλισμο παιδες.Θαψαααρρρρρ 14 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
South καυσωνάκιας Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 1 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
ΧΕΛΜΟΣ Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 Μέγιστες σήμερα Καλάβρυτα 7.3 Ζωγράφου 7.5 (αίσθηση μόνιμα λίγο πάνω από το 0 ) Μουζάκι 9.6 Ποταμός Κέρκυρας 15.6 1 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Beach-snow NG Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 Κλεισούρα χθες.....1160μ. 4 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Πελοποννήσιος Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 (Επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, sakis13 είπε: Αρκαδικο Αργολιδας..Το χαλαζι που επληξε την περιοχη το βραδυ της Δευτερας με τις ισχυρες καταιγιδες...Σκεφτειτε οτι το βιντεο ειναι τραβηγμενο την επομενη μερα..Πηγη:Αγγελης Ρουμπος. AQMQW66Xed4sLpX9yIxO6HgC2dEBIFPwVepNul1R8RVs_Mr-a4tWYb17WtGBjF0-4TsTkmcYO-j1hdKSsCnv5Y2z.mp4 Χαχαχα το έγραψες εσύ και όχι εγώ διπλανό χωριό στον ίδιο Δήμο 5 χλμ από το λυγουριο...Συγνώμη για την παράληψη εντωμεταξύ γνωστός αυτός που τραβάει το βίντεο.Το Λυγουριο δεν επηρεάστηκε από το χαλάζι οριακά για αυτό δεν έγραψα Επεξεργάστηκε Φεβρουάριος 5 από Πελοποννήσιος 1 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
ΧΕΛΜΟΣ Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 Πάλλευκος Χελμός σήμερα στο φως του ήλιου 5 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
thesprotos Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 Χάχα.. Γελάνε και οι πέτρες από τη ψυχρή εισβολή στα, Δυτικά... Παγωσα με ρε από τα φοβερά 15αρια!!! 3 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
thesprotos Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 2 ώρες πριν, [weathermaniac] είπε: 9 βαθμοί εδώ με λίγα σύννεφα του βοριά... πολικό ψύχος... Άσε ρε πολικό ψύχος οι 9 βαθμοί.. 2 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Tolisk20 Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 (Επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Snowparty είπε: Ξερω οτι εχει τοποθετηθει τον τελευταιο καιρο σταθμος στην Παυλιανη απ τον περασμενο οκτωβρη η νοεμβρη ..νομιζω στην Ανω Παυλιανη..εχω και φωτο απο φιλο και ψαχνω να βρω καπιο link αλλα τζιφος.. Επεξεργάστηκε Φεβρουάριος 5 από Tolisk20 1 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Snowparty Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 2 λεπτά πριν, Tolisk20 είπε: Ξερω οτι εχει τοποθετηθει τον τελευταιο καιρο σταθμος στην Παυλιανη ..νομιζω στην Ανω Παυλιανη..εχω και φωτο απο φιλο αλλα ψαχνω να βρω καπιο link αλλα τζιφος.. Ειναι ιδιος σταθμος που βαζουν και στα χωραφια...απ το υπουργειο γεωργιας.....εχουν βαλει και σε μας αλλα δεν λειτουργουν ακομα....προς το πασχα μου ειπαν.... Μονο σε εναν θα δωσουν εφαρμογη... 1 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
[weathermaniac] Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 1 ώρα πριν, thesprotos είπε: Άσε ρε πολικό ψύχος οι 9 βαθμοί.. It is just a prank bro😆 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
g_ar Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 Author Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 11.2 βαθμοί η μέγιστη. Παγώσαμε! Χαχαχα. Τι φλωριές είναι αυτές… με -5 κιόλας. Αν είχαμε +0 δηλαδή πόσο θα έφτανε 17; 3 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
g_ar Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 Author Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 Όρος Όθρυς σήμερα… https://www.facebook.com/100001743905122/posts/9081363581931682/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v 10 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
thesprotos Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 47 λεπτά πριν, g_ar είπε: 11.2 βαθμοί η μέγιστη. Παγώσαμε! Χαχαχα. Τι φλωριές είναι αυτές… με -5 κιόλας. Αν είχαμε +0 δηλαδή πόσο θα έφτανε 17; Ε ναι... Εγώ με - 1. Στα, 850...15αρι έχω.. Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
g_ar Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 Author Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 Μόλις τώρα, thesprotos είπε: Ε ναι... Εγώ με - 1. Στα, 850...15αρι έχω.. Καλά εκεί στα δυτικά θα ζείτε άλλη καιρική πραγματικότητα όλο το επόμενο διάστημα. Συνεχές ΒΑ ρεύμα που ανεβάζει τις Τ εκεί και είναι και το ψύχος ξεκάθαρα επιφανειακό στα ανατολικά… Χαμπάρι δεν θα πάρετε. Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
sakis13 Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 Το χιονοδρομικο κεντρο στο Πηλιο χθες παρεμεινε κλειστο λογω ανεμων...Σημερα ανοιξε τις πυλες του..Επεσε καλο χιονι κατα την διαρκεια του προηγουμενου 24ωρου..Και το μαρτυρουν οι σημερινες εικονες...Πηγη:thenewspaper.gr 15 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
GEORGE SNOWMAN Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 2,4 με 4 η διακυμανση σημερα. 2 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Snowparty Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 Μια βολτουλα και εγω πριν ετσι για καθαρο αερα... Παλαια γιαννιτσου δ.μακρακωμης..... Σε δασικους δρομους...... 19 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
kouvanos Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ κρυα και χειμωνιατικη ημερα στην Αττικη.... Ψοφοκρυο, χιονοκαιρος, κι ας χιονισε μονο μεχρι τα 800-900μ της Παρνηθας....πολυς αερας στο βουνο, παρα το -4 στα ψηλα, μονο πασπαλες ειχε στο Μπαφι, αλλα γενικως ο,τι πεφτει θα γραφει 5,5 με 7,2 τρομερη η διακυμανση εδω στα 180 μ του Ζωγραφου, με 40-50-60αρες ριπες ΒΒΑ το πρωι, μετα μαλακωσε....αισθηση γυρω στο 0 Με βαρια συννεφια και βορισματακι ξεκινησαμε, πιο πυκνο Μαρουσι κατα τις 9.00 - 9.30 που μουσκεψε και τους δρομους......5,1 με 6,9 η διακυμανση εκει 2,1 με 3,9 η Ιπποκρατειος ψηλα, ελα, 2 βαθμους κατω θελει και κανα νεφικο γερο, ΠΑΜΕ ΡΕ Αυριο απ` οτι βλεπω πολυ καλυτερες θερμοκρασιες και ψηλα και στην επιφανεια, και μετρησιμος υετος, εστω και βορειου ρευματος, εως 10-12 mm ΠΑΜΕΓΕΡΑ Φλεβαριατικο χιονακι μου 1 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
g_ar Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 Author Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 4 βαθμοί αυτή την ώρα εδώ, στο πιο κρύο απόγευμα εδώ και βδομάδες ολόκληρες… Το πιο ακραίο είναι ότι σήμερα παίζει να είναι η πρώτη βραδιά του έτους που θα σημειωθεί αρνητική Τ. Ο Γενάρης δεν κατάφερε ούτε μια μέρα με αρνητική ελάχιστη, γεγονός πραγματικά ασύλληπτο για εδώ. Δεδομένου κιόλας ότι ο προηγούμενος Νοέμβρης(!) έδωσε 3 μέρες με αρνητικές, εκ των οποίων την μία ημέρα έφτασε -2,5! 2 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
ΧΕΛΜΟΣ Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 Ψοφοκρυο όπως ταιριάζει στην εποχή....5.9 τώρα ο σταθμός μου ....5.8 ελάχιστη και 7.4 μέγιστη με αισθηση μόνιμα κοντά στο 0 και 50αρες ριπές ανεμου 2 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Kilkis1989 Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 1 ώρα πριν, Snowparty είπε: Μια βολτουλα και εγω πριν ετσι για καθαρο αερα... Παλαια γιαννιτσου δ.μακρακωμης..... Σε δασικους δρομους...... Πέρασα και από Μακρακώμη,είδα τα φυστίκια σου 🤣 Στο γυρισμό από Σμόκοβο-Σοφάδες-Φύλλο και κάτι χωριά 2 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Snowparty Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 Μόλις τώρα, Kilkis1989 είπε: Πέρασα και από Μακρακώμη,είδα τα φυστίκια σου 🤣 Στο γυρισμό από Σμόκοβο-Σοφάδες-Φύλλο και κάτι χωριά Μπραβο φιλε....ωραια διαδρομη....και μεις σε ειδαμε απ την καμερα... 3 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...
Snowparty Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 Share Αναρτήθηκε Φεβρουάριος 5 Για τον αρρωστουλη μας τον γιωργαρα @kouvanos..... Απο παλαιοβραχα ανεβασε παιδι πριν..... 9 Link to comment Μοιράσου το σε άλλες ιστοσελίδες More sharing options...